|
| |
Autor | Poruka |
---|
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Moćna melanholija Sub 18 Maj - 14:42 | |
| na molbu otvaračice teme, tema je otključana veliki ta Tebe Poli sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| | | Poly Master
Poruka : 15526
Učlanjen : 04.03.2017
Raspoloženje : hm...
| Naslov: Re: Moćna melanholija Ned 19 Maj - 11:12 | |
| Povratak je težak...ne,naprotiv. Lako je.Bilo je mnogo strasti i ljubavi,sreće i radosti na putu mom...Dug je to put kroz vreme..traje. Nekada kratko,kratko..a pokatkad se vuče ovako sporo i nevoljno,a vreme jednako stoji... Prolazim pored vremena,večnog i nepomičnog..vukući noge kao misli moje što se sada vuku ovako i ječi mi u glavi,plače i zavijatužna pesma,od iskona poznata ženi..Nije to ništa novo.Oduvek je tako. Mučno.Poznata mi je..to je ona..mada se maskirala,obukla neke čudne haljine beskrajnih skuta što lepršaju u prostoru uma..Znam je dobro,ne vredi maska...to je ona, Melanholija moja ..draga moja,ljubav moje duše..Ona mi i ovako preobučena daje snagu i moć nad teškim mislima,pretvara ih u materijalne,vidljive stvari..Gledam te oblike nezamislive nekom, a meni toliko bliske i drage..jer to sam ipak ja sama..ja,koju su otelotvorile ove misli...melanholične a snažne.Dobro je. Tu sam...spremna i stvarna,promenjena,umivena..ista ona koju tako dobro znam..Eh ta lepota i ljubav..to je moja duša koja peva i igrami u grudima..Težina je ostala tamo negde u vremenu...Neka u prošlosti priča svoju priču,Ja idem napred..Poly
Da bi čovek imao dušu mora se s njom roditi |
| | | Poly Master
| | | | Poly Master
| | | | Poly Master
| | | | Poly Master
| | | | Poly Master
| Naslov: Re: Moćna melanholija Sre 29 Maj - 17:25 | |
| Just a Beauuuutiful Day is Today..Freeedom..Mmm.. da tako peva moja duša..sugeriše midivne stvari lude glave.O ne govori Dušo tako, kad znaš da tako nije.Bilo je trenutaka kadsam trčala na svaki tvoj poziv ovakve vrste..hitro i bezglavo ne slušajući razum..i šta,šta se dešavalo? Uglavnom ništa dobro za mene.. Zatrpala sam sve te ludosti,svebudalaštine koje mi opsedaju um..i okrenula se.Stavila sam emocije u najtamniji kutak,,neosetljiva i nepovredljiva koračam napred,i pobeđujem sebe...Priča je dobra kad bi bila istinita,ali nije..Nije.Sve je suprotno ,kao pogled u ogledalo.Nikad..Nikad nećemo pobeći od sebe..nemoguće je.Shvatite..Pobeći od sebe značiizgubiti se,nestati duhovno..biti Nebiće,Neduša,Neum..Ne Ja..Kako onda prepoznatisebe među gomilom istovetnih telesa što se vuku ovim svetom,među nedušama štoslepo bauljaju i poslušno klimataju glavama..kako prepoznati svoje telo kad je umsatrven,a duša mudro ćuti..jer ona nije odavde..Baš je briga!Baš je briga..ona čeka svoj trenutak sreće i slobode..Ne nećeš još Dušo moja..Poly
| | | Poly Master
| Naslov: Re: Moćna melanholija Pon 3 Jun - 17:44 | |
| Šta ti uopšte vidiš od mene,a bez mene?Nisam srećna, ali imam dozu lepote u sebi kao smešak umirućeg...Pitaš se-ko sam? Žena bez vidljivog identiteta, ali...živim.Tu sam.Dim..Nestajem dok mislim o tebi...ti si taj koji postoji. Kada si mepoželeo napustiti, otpuhnuo si me kao nepovratni dan u istoriji jednog bića..Kao dim..Dakle, mogu voleti nekoga a da nemam potrebe biti s tom osobom -jer ljubav ne traži,ne uzima, ne pokorava, ne svojata ... ona naprosto jeste. Ili nije.To je stanje bića a ne emocija - ne znam koliko sam dobro opisala, ali to je mojeviđenje i življenje ljubavi...To je prosto tako...To me podsetilo da pokušam ne uzimati ništa i nikoga 'zdravo za gotovo'i da shvatim da ništa ne traje zauvek... kad o ljubavi pričamo, ona traje upravo onoliko koliko treba,kod nekoga jedan dan kod drugoga celi život.Tako je to sa ljubavlju..ili je iskusiš ili ne..ili veruješ u nju ili ne..Poly
| | | Poly Master
| | | | Poly Master
| Naslov: Re: Moćna melanholija Pet 21 Jun - 17:54 | |
| Mržnja ili ljubav ili nešto treće,sve to potiče sa našeg izvora.Veoma je lako otići do izvorau trenutku kada smo besni,zaljubljeni ili kada nekoga mrzimo,jer tada je još sve vruće.Lako je onda otići unutra,do duše...možemo pomoću te toplote,da uđemo duboko unutra.a kada dođemo do hladne tačke,unutar nas...iznenada ćemo shvatiti da je to drugadimenzija,da se drugi svet otvorio pred nama...i tada ćemo trčati kao malo dete..u susret sebi.Kada bih mogla da se oslobodim blokada,koje su mi kroz život nametnute i da seoslobodim štita,koji mi okiva celo telo...ne bi više bilo otrova oko mene, a imala bihosećaj da me okružuje radost...blaga radost,vibracija radosti.To je moje telo uhvatilomuzički ritam.Radost znači biti to sto jesam...živa,puna života,vitalna.Ta tiha muzikakoja se nalazi oko mog tela i u njemu...ta simfonija...to je radost.Telo se kreće salakoćom.....kreće se kao reka..Poly
| | | Poly Master
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Moćna melanholija | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 6 od 6 | Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 621 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 621 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38
|
Dvorana slavnih |
Naj Avatar Haossa !
Kreja
|
Poslanici naj aktivniji nedelje | |
|