|
|
Autor | Poruka |
---|
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 26 Dec - 10:42 | |
| Koja je razlika izmedju Bosanca i Talijana? Talijan kad uveče dodje kući kaže ženi: Bona sera ! a Bosanac: Ne seri, bona ! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 26 Dec - 11:46 | |
| Voze se Suljo i Mujo u autobusu. Kaže Suljo vozaču: - Majstore, daj pusti malo taj 'air condition'... ! A Mujo će mu: - Nemoj, ba, bolje daj neke 'narodnjake' ... !
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 26 Dec - 11:48 | |
| Došo' Mujo s puta kući, pa kaže Fati: - Čuo sam da me varaš s cijelim selom. A, Fata će mu : - A je' ti neko selo, dva'jst pet kuća ! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 26 Dec - 11:49 | |
| Zaposlio se Suljo kao vozač autobusa. Prilikom raspodjele posla, šef mu kaže: - Suljo, morat ćeš i voziti i naplaćivati karte. A, Suljo kaže: - Dobro, ako tako mora biti, onda nema problema. Istoga dana se Suljo strmoglavio u neku provaliju i slupao cijeli bus u komade. Došao šef u bolnicu da ga obiđe i pita ga kako je moglo doći do tako strašne nesreće. A, Suljo mu iskreno veli : - Nemam ti ja blage veze što je se tu događalo, jer ja sam bio u zadnjem djelu busa i naplaćivao karte . . . ?!
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 26 Dec - 11:49 | |
| Razvodili električari struju po Bosni, naiđu Huso i Haso, te udare u smijeh... Upitaju ih radnici: - Zašto se vas dvojica toliko smijete ? A oni će: - Slaba vam je to ograda ... tu će vam svaka krava proći !?...
|
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 26 Dec - 12:11 | |
| Pila Mujo drva, pita ga Haso, a što pilaš tako sporo, a ovaj će "starA mi pila"... izlazi Mujina mama "pa šta ako sam pila" [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 26 Dec - 13:17 | |
| Trebao Haso da ide na maskembal. Nije znao šta da obuče pa se odluči da se skine go.Pa stavio čačkalicu u šupak. Kad je došao na maskembal, pitaju ga šta ti glumiš.A on će ti: “RAHAT LOKUM.” [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 26 Dec - 13:43 | |
| Ganjaju ti Muju policajci kroz šumu a Mujo nema nigdje da se sakrije. Kad ti on ugleda neki potok i skoči unutra i zaroni. Kako je potok bio plitak spaziše ga odmah i povikaše da izadje vani, a Mujo proviri iz potoka i reče: “Ako me pustite ispuniću vam 3 želje” [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Doktor Zo Master
Poruka : 79242
Učlanjen : 03.06.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 29 Dec - 15:45 | |
| Otišli Muja i Hasa u ribolov. Ponestaloim tema za razgovor, pa će Muja Hasi: - Haso, šta ti misliš, šta naše žene rade, dok nas nema? - Ili heklaju, ili koriste priliku što nas nema." Muja se naglo digne i počne da se sprema. Hasa ga u čudu upita: - Pa, gde ćeš ti? - Odoh kući, moja žena ne zna da hekla!
|
|
| |
Doktor Zo Master
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 29 Dec - 15:46 | |
| Nakon što je pregledao Fatu, doktor će Muji: - Fata je trudna. – A, kako, doktore, pa pazio sam. - To ti je Mujo kao u saobraćaju - paziš ti, ali ne paze drugi.
|
|
| |
Doktor Zo Master
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 4 Jan - 8:24 | |
| Šetao Muja sa sinom po selu. Naiđu na neku livadu, tek kaže Muja: - Vidiš, sine, ovde je tvoj babo prvi put jebav'o. A, onde je stajala njena mater i gledala. - Jao, pa, šta je rekla? - Beeeeeeeeee.
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 5 Jan - 1:56 | |
| Pita Suljo Muju kakve razlike ima između džaba i besplatno. Mujo kaže: "pa to ti je jednostavno objasniti. Vidi, školovanje je bilo besplatno ali ti si u tu školu išao džaba"
|
|
| |
dusajuca
Poruka : 8125
Učlanjen : 09.08.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 10 Jan - 10:16 | |
| Neki ubica uletio u kuću i ugledao Muju i Fatu u krevetu. Upita on Fatu: -"Kako se zoveš?" -"Fata" -"Poštedit ću te, tako mi se mama zvala" Okrenu se prema Muji:... -"Kako se ti zoveš?" -"Zovem se Mujo, al' prijatelji me zovu Fata" |
|
| |
dusajuca
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 12 Jan - 23:17 | |
| Mujo otišao doktoru i kaže: -Ne mogu dobro da dišem. -Sestro, donesi mi instrument. -Ja ne mogu da dišem, a tebi je do muzike! |
|
| |
Doktor Zo Master
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 14 Jan - 7:13 | |
| - Mujo, bolan, šta bi?! Ko te prebi? - E, jeb'ga, njih bila dvojica, a ja i Hasa sami!
|
|
| |
Doktor Zo Master
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 14 Jan - 7:15 | |
| Došla Fata kući i nađe Muju sa ljubavnicom u krevetu. I Fata poludela i počela da se dernja. No, Muja isprati ljubavnicu kući i objasni Fati da je to sad moderno imati ljubavnicu, da bi njega njegove poslovne kolege zezale kad je ne bi imao, da oni na poslovnim sastancima pričaju o ljubavnicama... I Fata se nekako umiri. I sad nju Muja hoće da izvede na večeru, zato što je tako razumna. I Fata se sredi, odu oni u restoran i tamo Sulja sa nekom ženskom. Pita Fata Muju: - Koja je ono ženska sa Suljom? Ono mu nije žena." Kaze Mujo: - Pa, ljubavnica, jesam ti rekao da je to sad moderno da se ima. A Fata će ti na to: - Jelde, Mujo, naša ljubavnica je ljepša?"
|
|
| |
Doktor Zo Master
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 14 Jan - 7:17 | |
| Pita Hasa Muju: - Mujo, kakav ti je novi stan? - Lijep, al' maler. Klozet baš kod mene u stanu.
|
|
| |
dusajuca
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 20 Jan - 21:13 | |
| Mujo je danima u depresiji... U glavi mu neprestano odzvanjaju dva glasa. Prvi glas je veoma blag: - Mujo, nema razloga za depresiju i ovakvu bezvoljnost, to je bio samo seks bez emocija. Nisi ti ni prvi ni posljednji doktor koji je "opalio" svoju pacijentkinju. Uostalom, nemas stalnu vezu, pa ne mozes reci kako si prevario partnerku... Svi lekari to rade, danas je to normalno. Opusti se covece, te stvari "za jednu noc", potpuno su uobicajene... Drugi glas ga je neprestano podsecao: - Mujo, ti si veterinar... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 28 Jan - 9:40 | |
| Pitaju Muju bil spavao sa medvjedom za sto eura? Mujo će na to: -Bih, da imam para. |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 28 Jan - 15:38 | |
|
Mujo: Fato mogul` te zvat` Eva?
Fata: Možeš, a što?
Mujo: Jer si mi prva.
Fata: A mogul` ja tebe zvat` Pežo?
Mujo: Možeš, a što?
Fata: Jer si mi 307
|
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 28 Jan - 15:39 | |
| Razgovara Fata s prijateljicom:
- Fato bona, čujem da si se razvela od Muje? - Jesam, tretir'o me k'o psa! - Jel' stvarno?! - Jes', htio je da mu budem vjerna! |
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 28 Jan - 15:42 | |
| Лежи Мујо на плажи. Пролази покрај њега у танга костиму згодна Словенка. Опази Мујо да дотична на гузи има истетовирана два срца. Гледа Мујо у срца па рече: -Ех, да имаш још једно, била би као Раденска! -Бил ме онда попио? - одврати она -Не, али би те зачепио да не изветриш!
|
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 28 Jan - 15:42 | |
| Отишо Хасо у ЗОО, застао код папагаја и гледа. Папагај проговори: - "Шта буљиш, будало?" Хасо: - "Је*о матер ако нисам мислио да си птица."
|
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 28 Jan - 15:43 | |
| Сједе Мујо и Фата у ауту на усамљеном паркиралишту. Мујо: - "Него, реци бона шта ти мислиш о ситуацији у Ираку?" Фата: - "Ма, је*е ми се!" Мујо: - "Одлично, и мени, само нисам знао како бих те пит'о!"
|
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 28 Jan - 15:43 | |
| Одлучили Мујо и Фата да се убију. -Слушај Фато, ја се бацам под први тенк. -Како оћеш. Ја ћу причекати пјешадију. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mujo i Haso | |
| |
|
| |
|