|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:47 | |
| Na početku ljubavi, ljubavnici govore o budućnosti, a kad je ona na izmaku, govore o prošlosti." André Maurois
|
|
| |
Gost Gost
| Nemojte ostajati u vezi u kojoj nećete moći biti ono što jeste“ – Oprah Winfrey
|
|
| |
Gost Gost
| "Kad se otvaramo, ti meni a ja tebi sebe... Kad se utapamo, u mene ti a u tebe ja... Kad nestajemo, ti u mene, a ja u tebe... Tek onda si ti ti, a ja sam ja." - Nepoznato
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:48 | |
| Dakle, neće biti lako. Biće jako teško. Moraćemo raditi na nama svaki dan, ali želim raditi, jer želim tebe. Želim te cijelu, zauvijek, ti i ja, svaki dan…“ – Ryan Gosling, „The Notebook“ |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:48 | |
| "Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu i tjera nas da tražimo više, zapali vatru u našim srcima, a umu pruži mir. To je ono što si ti meni dala, a nadam da ću to i ja tebi moći pružiti, zauvijek ..." – Ryan Gosling, „The Notebook“
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:49 | |
| ."Deset puta se rastajali i opet ostajali ganuto oduševljeni sto je samo jedna takva ljubav na svijetu:naša."
M.Selimovic |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:49 | |
| “Biti s tobom, to je poput šetnje u kristalno jasno jutro – osećaj da neupitno pripadaš tu.” – E. B. White |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:50 | |
| "...Crtam sliku tvoju u pijesku.
Nestaješ pod udarima vjetra i ovaj put...
Ako ponovo zavolim, otjeraću sve oblake, zagristi toplinu i prestati čekati.
Puste su moje obale, na njima nema sreće.
Distanca među nama zaklanja sunce.... ako ponovo zavolim, neću moliti, neću sanjati, samo ću ljubiti..." |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:50 | |
| "...U svitanju sam izgubljen, ne znam šta dan nosi. Tvoje oči...tvoju haljinu...Gledamo li u istu zvjezdu nekad ? Budem li našao sve dijelove da ponovo sklopim srce, možda ti i oprostim..možda te i potražim. Negdje s druge strane tamne vode koju smrt nosi, ako ništa, naću snage da oprostim, bez pitanja: što si otišla ? Negdje s druge strane tamne vode tuga neće nositi ime tvoje. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:51 | |
| ..Ako ikada izabereš mene, ubraću ti riječ u pamučnom jutru i ostaviti je u pjesmi bez imena..Ako ikad izabereš mene.."
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:51 | |
| "I know what I want, because I have it in my hands right now. You..."
P.S. I love you |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:52 | |
| Sumnjaj da zvezde su vatre žar, sumnjaj da sunce nebo ophodi, sumnjaj da istina laže je, al ne i u to da volim te ja." William Shakespeare "Hamlet"
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:53 | |
| Nedostaješ mi od prvog trenutka kad sam te vidio. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:54 | |
| "...Probudila se nježnost u meni, probudila je jedna lijepa misao, možda i nije samo jedna, možda je dvije, pet, šest...deset; nebitno je skroz.
Sad bih rado pričala gluposti na njegove uši, sad bih se rado smijala držeći svoje ruke oko njegovog vrata...
Morat ću ovu djetinju raznježenost držati u sebi do novog svitanja, poslije ću lahko..." |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:55 | |
| 'Najgore je kad smo nekome sve po malo. Nit' smo ništa, nit' smo sve.' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:56 | |
| 'Saznao sam, eto, sad, na kraju svega, da me nije zaboravila. I ne znam da li mi je drago, jer je tužno. Često me pominjala, znači da je mislila o meni.'
Meša Selimović |
|
| |
Gost Gost
| Bila je savrsena, cisto olicenje seksa koji te izludjuje, i ona je to znala. Igrala je na tu kartu i pustala te da patis'
Bukowski |
|
| |
Gost Gost
| 'Često poželim tvoj hod, ali ne bih ga pratio. U daljini kao da si ti, i vidim sebe kraj tebe. Možda sam lud, jer davno sam shvatio da ti za mene nisi tu. A ja još uvek okušavam čudo na mestu naših susreta.' Momo Kapor |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:57 | |
| A ja sam cuteci grizao usne, dok bivsi snovi po sobi lete,i nisam znao sta da joj kazem, sav bespomocan ko malo dete' |
|
| |
Gost Gost
| Muškarci ne mrze žene onoliko koliko viču na njih, niti žene vole muškarce onoliko koliko ih slušaju i trpe. Dušan Radović |
|
| |
Gost Gost
| Ljubav je aktivna briga za život i razvitak osobe koju volimo. Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim. Erih From |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:58 | |
| 'Jedva cekam da opet mislim da sam te zaboravio.' |
|
| |
Gost Gost
| .. između nas je bilo više hemije nego što je ima u celom periodnom sistemu .. |
|
| |
Gost Gost
| Čudo se sastojalo u tome što je svoju ljubav rasipnički razbacivala i poklanjala, a ona se nije tanjila ni umanjivala. To je bio nepresušni izvor koji se punio iz srca: presušiće kad i srce prestane da kuca. Uvjerili su se u to bezbroj puta." |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:59 | |
| Svijet u kome je sigurno voljeti jeste svijet u kome je sigurno živjeti. ― Serena Anderlini-D'Onofrio |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... | |
| |
|
| |
|