|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:59 | |
| „Ta Žena nije bila tek moja ljubavnica.Ona je bila prva i osnovna potreba moga duha. Sada moje pesme traže moju glavu.Više nema ko da me sa njima pomiri. To je samo Ona znala. A nije znala da zna.Pored Nje najopasnije misli pretvarale su se u divne i bezazlene metafore."
B.Miljkovic |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 16:59 | |
| "Nema velike sreće, bez zrna tuge koju nosi, ni tuge koja prošla nije. Samo još raširene kazaljke na satu ćutke pričaju priču da sam tu. U tebi i oko tebe."
Ž.Laušević |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 17:00 | |
| Ljubav ne mora da moli niti da trazi. Ljubav mora da ima snagu da u sebi samoj dodje do izvesnosti. Onda nece biti vise vucenja, nego ce ona vuci." |
|
| |
Gost Gost
| Ti modri podočnjaci su kao vlažni pesak upijali dremljive talase sjaja po kojima sam njene oči nekad lako pronalazio i u najvećim gužvama pogleda.. |
|
| |
Gost Gost
| "'Voliš li ga?' 'Ne' - odgovorila je gledajući u pod. Pokušavala je da ne napravi bilo kakav pokret, bilo kakvu promjenu na njenom licu koja bi je odala. 'Više ga se čak i ne sjetim.' A lagala je, itekako. Ne samo druge ljude, još gore... Lagala je samu sebe." |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 17:01 | |
| "Kada se neko uvuče pod kožu,i postane nesvesno vazduh vašeg bića,džabe vam borbe i sav trud. Misli su odavno pronašle svoj put." |
|
| |
Gost Gost
| "Najzad, sreli smo se.Više nije imala crnu kosu, nego smeđu.Nije nosila kratke majce i nije bila onako mršava.Više nije bila klinka.Sjaj u očima bio je isti, kao prije mnogo godina.I moji osjećaji prema njoj, takođe.Ko kaže da ljubav jednostavno prođe?" |
|
| |
Gost Gost
| "Ti i ja nikada nećemo biti isti. Iz samo jednog razloga... Ja sam tebe nekada ispustio iz uplašenosti i istinskog straha, straha da se neću snaći u svemu tome kako valja. Ja sam istinski htio, a nisam znao kako. A ti... Ti si mene ispustila potpuno svjesno, iz pukog inata, sujete i ega. Neka ti bude."
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 17:02 | |
| “Završiću našu priču s jednim moglo je biti, ali nije. I ko zna, kroz par godina kad sretnemo se, pričaćemo o nama kroz šalu, možda, mada ni jednom ni drugom neće biti smešno u dubini duše. A onda jednog jutra shvatićeš, kao i ja, da oni što se bude na drugoj strani kreveta nisu mi..” |
|
| |
Gost Gost
| Umoran sam...umoran je moj grad, moja ljubav...Ostavljam ti dušu pod nogama. Presahli su izvori, nestali oblaci...slikam prazno nebo...goli kamen...Reci, reci mi: Nedostajem li ti kad si sama? |
|
| |
Gost Gost
| Mi vjerujemo da smo povrijeđeni ako nam nije uzvraćena ljubav. Ali to nije ono što nas boli. Bol počinje kada ne dajemo ljubav. Mi smo rođeni da volimo. Može čak da se kaže da smo mašine za ljubav. Mi istinski postojimo tek kada dajemo ljubav. Svijet nas tjera da vjerujemo da mi zavisimo od tuđe ljubavi. No to je pogrešno uvjerenje i uzrok većine naših problema. Istina je da mi zavisimo od toga da li dajemo ljubav. Ne radi se o tome šta dobijamo zauzvrat, nego o tome šta dajemo unaprijed.
Alan Koen |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sre 27 Jun - 17:03 | |
| "Ona je bježala od mene, a ja sam je slijedio. Sakrivala se, a ja sam tražio. Nije htjela da me pogleda u oči, a ja sam tražio taj pogled. Znala je da nisam taj, i ja sam znao da nam ne ide, ali htio sam suprotno. I još uvijek je tražim. I još uvijek je želim…..... Još uvijek je nemam…" |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Pet 29 Jun - 10:58 | |
| Velika je stvar biti voljen, a tek kolika je voljeti.” |
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Sub 30 Jun - 13:39 | |
| Kako da znate da ste se zaljubili ??? Kad ti se dlanovi znoje, srce ubrzano kuca, a glas ti zastaje u grlu! -To nije ljubav... To je Dopadanje
Ne mozes skinuti pogled il ruke s njega! -To nije Ljubav... To je Pozuda
Zelis ga jer znas da je on tamo! -To nije Ljubav... To je Usamljenost.
Privlace te drugi ali ipak ostajes sa njim! -To nije Ljubav to je Lojalnost.
Ostajes sa njim jer znas da te voli ne zelis da ga povrijedis! -To nije Ljubav... To je Sazaljenje.
Sa njim si, jer te ljubi i drzi za ruku! -To nije Ljubav... To je Nesigurnost.
Da li si sa njim, jer jedan pogled na njega i srce tvoje preskace! -To nije Ljubav... To je Strast.
Da li mu oprastas greske jer se brines za njega! -To nije Ljubav... To je Prijateljstvo.
Da li mu govoris svakog dana da je jedini na kojeg mislis! -To nije Ljubav... To je Laz.
Da li bi se odrekla svojih najdrazi stvari samo za njega! -To nije Ljubav... To je Velikodusnost.
Da li on osjeca tvoje srce i dira te duboko u dusu, tako da te boli jako? -Da to je LJUBAV !!!!!
Da li si sa njim zbog te sljepe, neshvatljice mjesavine bola, srece i uzivanja koja te privlaci njemu i cvrsto te drzi? -Da To je LJUBAV !!!!! |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Čet 5 Jul - 14:20 | |
| Nije važno koliko radiš, već je važno koliko ljubavi unosiš u ono što radiš i koliko to daruješ drugima. – Majka Tereza ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Pon 9 Jul - 9:29 | |
| Pronaći nekog koga voliš i tko ti uzvraća osjećaje je predivan, predivan osjećaj. Ali, pronaći srodnu dušu još je bolji osjećaj. Srodna duša je netko tko te razumije kao nitko drugi, voli te kao nitko drugi, tko će biti tu za tebe zauvijek, bez obzira na sve. Oni kažu kako ništa ne traje vječno, no ja čvrsto vjerujem u činjenicu da za neke ljubav živi i nakon što napustimo ovaj svijet |
|
| |
Kaca1111 Elita
Poruka : 3344
Učlanjen : 28.04.2018
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Pet 13 Jul - 22:16 | |
| Ljubav se sastoji od jedne duše koja nastanjuje dva tela. – Aristotel |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Ned 15 Jul - 10:04 | |
| Ljubav je dovoljno strpljiva da izdrži mane koje ne možemo izlijeciti. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Ned 15 Jul - 10:05 | |
| Ljubav je veličanstvena katastrofa: znati da se zalijećeš u zid i svejedno ubrzavati; srljati u propast s osmijehom na usnama; radoznalo čekati trenutak kad će se stvar usrati. Ljubav je jedino programirano razočaranje, jedina predvidiva nesreća koja se traži ponovo." ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Ned 15 Jul - 10:06 | |
| Ljubav je najbolja melodija u muzici života. Bez nje, čovek bi zauvek bio neusklađen u ogromnom horu čovečanstva. (R. Šnajder) ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| nton Pavlovič Čehov "Ljubav daje krila ali ih i potkresuje." ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| jubav je jednostavna.
Ljubav je prihvatanje. Prihvatanje ljudi onakvima kakvi su. A ne očekivanje onoga što ti želiš da oni budu. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Ned 15 Jul - 10:08 | |
| Prava je ljubav kao pojava duhova: svako o njima govori, ali ih je malo ljudi vidjelo.
Francois La Rochefoucauld ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Ned 15 Jul - 16:52 | |
| Nikad nije istinski voleo onaj koji misli da je ljubav prolazna. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... Pon 16 Jul - 13:16 | |
| Ljubav je kapljica nebeske rose koju nebesa kanuše u kaljužu života da mu zaslade gorkost. Puškin ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: O ljubavi su rekli ..... | |
| |
|
| |
|