Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Uto 23 Apr - 20:54
Lilith ::
Ne nisam se pronašla, samo to što si gore pisao se zove manija gonjenja, samo toliko rekoh.
I izvini, ništa od diskusije između tebe i mene , jer te ni pola nisam razumela šta pišeš. Ne umem da diskutujem sa ljudima koji tako pišu nejasno i polupismeno.
Pozz.
Ako pola nisi razumela moj post, zasto pises odgovor onda na ovoj temi tj. na moj posljedni post?
Tebi definitiv logika fali u glavi. Najbolje u buduce nediskutuj sa ljudima koji su za tebe nepismeni ili nejasni, manje ce glava boljeti.
Lilith
Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Uto 23 Apr - 21:10
Da, da.
Lilith
Master
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Uto 23 Apr - 21:24
Ako želiš da shvatiš... moraćeš najpre da razumeš.
EROTIC MAN
MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Čet 2 Maj - 23:30
neki se obrišu jer vole da glume žrtvu. uvere sebe i druge da se brišu zbog neke osobe na forumu, ne mogu to više da trpe, ovo, ono, tamo, vamo.
ajde dobro, da je "ta osoba zbog koje" se brišeš i nagora na svetu, šta te briga, šta ti smeta neka budala toliko da zbog nje napustiš svoje prijatelje.
kakva si onda ti osoba?
sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga
Gost
Gost
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Čet 2 Maj - 23:33
Zbog želje da nekome bude stalo.
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 12 Maj - 12:45
opet se par ljudi obrisalo. kako došli, tako prošli.
a tebi u srcu duga
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Sre 15 Maj - 21:35
neke ili neki se obrišu kad ih uvatiš u laži. zapletu se u vlastito klupko laži, ne vode beleške u sveščici već veruju u svoju glavu i pogreše. jednu te istu priču pričaju za par svojih klonića i konačno neko reaguje i javno ih prozove.
tada se obrišu ali ne zbog srama, već zbog sujete, jer su uhvaćeni u laži.
a tebi u srcu duga
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Pet 17 Maj - 11:01
iz osvete
a tebi u srcu duga
Tony
Elita
Poruka : 2756
Učlanjen : 06.02.2019
Raspoloženje : kako kada
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Sub 25 Maj - 19:27
Vjerovatno zbog pogresne ili egoisticne politike.
Eno recimo u Slavoniji skoro svi su se iselili, ostao stari narod, babe,dide. Mlado otisao u svijet, traze kruh/ hljeb za trbuh.
Sva sreca pa nije ovo Slavonija, nego forum Haoss.
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Uto 4 Jun - 21:02
ako ima ko šifru za brisanje moleću lepo da mi dostavi.
imam neke ideje.
a tebi u srcu duga
Black Wizard
Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Uto 4 Jun - 21:12
Skineš avatar i odeš ... smatram da je to dovoljno. Izbrišeš podatke na profilu.
Ali nikad nisam mogao da shvatim one koji traže brisanje naloga. A sećam se da je ovde bilo slučaja i onih koji su tražili i brisanje postova koje su ostavili
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 15:59
mislim da sam blizu nekom opšte prihvaćenom odgovoru.
obrišu se razočarani zbog nečega što je njima veoma važno na forumu, a toga nema, izostalo ili nestalo.
o tom "nečega" ima malo više pisanja. od čoveka do čoveka, svako ima svoj "nečega".
a tebi u srcu duga
Gost
Gost
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 16:53
Black Wizard ::
Skineš avatar i odeš ... smatram da je to dovoljno. Izbrišeš podatke na profilu.
Ali nikad nisam mogao da shvatim one koji traže brisanje naloga. A sećam se da je ovde bilo slučaja i onih koji su tražili i brisanje postova koje su ostavili
Meni dođe želja za brisanjem postova ako sam napisao nešto sa čim se kasnije ne slažem, ili ako sam se previše ludirao, pa posle mislim da sam preterao. Ali uglavnom, što se mene tiče, kad tražim da mi se obriše nalog, to je zato da se ne bih slučajno vratio.
Tony
Elita
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 17:47
Od toliko klonova tu na forumu i bolje da se neki obrisu.
neno
MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 17:50
A čuj.. kakvih sve ima manijaka nikakvo čudo što se neki obrišu. Imaš soptveni primjer.. samo koga briga.
Tony
Elita
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 17:58
neno ::
A čuj.. kakvih sve ima manijaka nikakvo čudo što se neki obrišu. Imaš soptveni primjer.. samo koga briga.
Kad sam ljut brisem sve i brojeve iz mobitela i palim razglednice i brisem sa foruma itd.
Brigu ipak neki imaju, neki manji neki vise.
Lilith
Master
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 18:51
Gost
Gost
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 18:55
Ma tamo oko 2000-og posta ciao ragazzi, tu mi se završava kapacitet za lupetanje
Lilith
Master
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 19:00
Ovaj klip je odgovarajući pandan za forum...
Ključni citat je:
" Ćuti bre,ona je naša....!
Ma qurac naša sa ovakvim ponašanjem!!!!!!"
Black Wizard
Master
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 21:33
Zato što su labilne ličnosti. Smatraju da će neko da zloupotrebi njihov rad (blog, spomenar) ... Neviđena glupost. Ako odeš, skini avatar (što je uljudno), obriši lične podatke i pali ... Ako se ikad ponovo vratiš, bar možeš drugima ravnopravno da pogledaš "u oči" a ne da oni tebe "gledaju" kao marsovca i potežu razne priče pri svakom tom logovanju ....
Lilith
Master
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 21:37
Ma neću se brišem, z' inat !!
Nek' sam nepoželjni element!
Black Wizard
Master
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 21:43
Nisi ti nepoželjni element ... zna se ko je ovde trn u oku. Samo dva čoveka kojih se oni abnormalno plaše. Dva mastera koji samo žele slobodnu diskusiju na forumu ...
Lilith
Master
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 21:44
Neno me ne voli.
Tony
Elita
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 21:44
Ti nisi poznato lice , nebi nikome zamjerila.
Black Wizard
Master
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma? Ned 23 Jun - 21:45
Neno me ne voli.
Neno ne voli nikog. Ponekad sumnjam da voli i samog sebe ...
Sponsored content
Naslov: Re: Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma?
Poznato lice ili Gost? Zašto se ljudi obrišu s foruma?