| Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:22 | |
| Neki smatraju da istrajnost jača čoveka, no, katkad je to popuštanje. Sylvia Robinson |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:22 | |
| Nije zanimljivo ono što Vam žene kažu, već ono što prećute. Rajner Marija Rilke |
|
| |
Gost Gost
| Ko ne misli o dobru, taj misli o zlu Srpska poslovica |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:23 | |
| Šta vredi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu. Kupling |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:23 | |
| Ljudi su rođeni za uspeh, ne za neuspeh. Henry David Thoreau |
|
| |
Gost Gost
| Svako želi biti neko. Niko se ne želi potruditi oko toga. Johan Volfgang fon Gete |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:24 | |
| Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje. Nikola Tesla |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:24 | |
| Otisci što ih ostavljaju čovek na čoveku večni su. |
|
| |
Gost Gost
| Ruka koja ljulja kolevku je ruka koja vlada svetom. Valas |
|
| |
Gost Gost
| Bolje je ne obećati nego reći ne održati. Srpska poslovica |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:25 | |
| Uvek je pravo vreme da se uradi ono što je ispravno. Martin Luter King |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:25 | |
| Kada sto ljudi stane zajedno, svaki od njih će izgubiti svoj um i dobiti drugi. Friedrich Nietzsche |
|
| |
Gost Gost
| Nije mi žao što me ljudi ne poznaju, već što ja njih ne poznajem. Konfučije |
|
| |
Gost Gost
| Moja zemlja je svet, a moja religija je činiti dobro. Thomas Paine |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:26 | |
| Postoje ljudi koji vam izvade srce i postoje ljudi koji ga vrate na mesto. Elizabeth David |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:26 | |
| Savremena žena, to je žena koja je spremna da izgubi svaku vrlinu, i onu u kojoj je jedino bila viša od muškarca, samo da zadobije pravo na ono zbog čega se i sam muškarac uvek smatrao nižim od žene. Ona više nije naša žena, ni majka, ni drugarica, ni saradnica. Sišla je na ulicu, napustila kuću, ostavila drugima svoju decu. Dušan Radović |
|
| |
Gost Gost
| Bolje je pokliznuti nogom nego jezikom Srpska poslovica |
|
| |
Gost Gost
| Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči krupnim. Neruda |
|
| |
Gost Gost
| Jedan čovek koji ima svoju pamet i zna je koristiti će uvek pobediti desetoricu koji je nemaju svoju pamet i ne znaju je koristiti. George Bernard Shaw |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:27 | |
| Ako postupaš dobro sa ljudima i oni će postupati dobro sa tobom... u devedeset posto slučajeva. Frenklin Ruzvelt |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:27 | |
| Nevolja sa svetom je što su glupani preterano sigurni, a inteligentni puni sumnje. Bertrand Russel |
|
| |
Gost Gost
| Svaki čovek treba odgajati sam sebe do poslednjeg daha. D'Azeglio |
|
| |
Gost Gost
| U svom životu voleo sam samo dve žene: svoju majku i suprugu. One su me razumele i kad smo ćutali. Tada bih bio srećan. Filip Žerar |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:28 | |
| Bez glave nevalja ni ekser, a kamoli čovek. Srpska poslovica |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi Pon 12 Avg - 18:28 | |
| Čovek koji ne pravi greške obično ne radi ništa. Filips |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najveća i najlepša kolekcija citata o kulturi | |
| |
|
| |
|