| Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Feb - 20:23 | |
| Realno je to pitanje nepotrebno.
Ako je samo sex nepotrebno je, ako je prava ljubav opet je nepotrebno. |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pet 8 Feb - 20:26 | |
| Ma pita to svaki (čast izuzecima), neki bojažljivo, a neki kao da na to imaju puno pravo. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 9 Feb - 0:54 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 9 Feb - 0:59 | |
| Da znam brojati više od prstiju na jednoj ruci i meni bi bilo bitno. Ovako nebitno. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 9 Feb - 1:18 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 9 Feb - 1:34 | |
| Ako ti kaže nijedan, laže. Ako kaže više od 100, onda je sudopera. Prema tom nebitno. Za svaki stroj kobno je stajanje u mjestu. |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Pon 11 Feb - 1:59 | |
| Da sam musko koje voli, pa, bilo bi mi vazno.
Kao zeni mi je svakako vazno. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 13 Feb - 22:12 | |
| Ako je u pitanju ljubav, ona prava, bezuslovna, nije vazno. Svi smo razliciti, mislim da je to neka individualna stvar. |
|
| |
Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sre 13 Feb - 22:35 | |
| To ti je kao Auto,ako ima veliku predjenu kilometrazu znaci da je dosta pohabana i rastelovana a Motor je na izdisaju.Sto se psihicke strane tice ko zna sta sve moze da se ocekuje ako ih je imala gomilu njih moze je zadesiti nesto od nekog psihickog ludila do raznih frustacija koje bi retko koji muskarac mogao da podnese. |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Čet 14 Feb - 0:46 | |
| A kako bi bilo da muškarca uporedimo sa autom? |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 12 Mar - 14:37 | |
| za mene nema broj vaznosti ....My heart beats only for you.... |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 12 Mar - 20:50 | |
| taj broj muškarac ionako nikad neće saznati sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 11 Jun - 12:03 | |
| |
|
| |
aca Elita
Poruka : 1366
Učlanjen : 29.06.2019
Raspoloženje : Surfujem po živcima
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Ned 30 Jun - 19:11 | |
| Većina će reci NIJE BITNO a opet većina pita.
Ima toga u podsvesti. I ako se trudima nismo se po tim pitanjima udaljili od svog pra predka. Žena je ona koja nastavlja vrstu i muškarci na to gledaju iz svoje podsvesti. Nije prijatno muškarcu da je devojka imala mnogo muškaraca pre njega.
Ostalo je stvar iskustva muškarca kako izadje sa tim na kraj. |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Ned 30 Jun - 19:57 | |
| Muškarcima jeste važno...ne baš prioritetno, ali vole da pitaju, da. |
|
| |
aca Elita
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Ned 30 Jun - 20:04 | |
| Pa da, mi muškarci volimo fine i moralne žene, kakvi smo i mi.
Ove zabludele preziremo i pokušavamo da ih izvedemo na pravi put. |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Ned 30 Jun - 20:07 | |
| Hahhaahahahaha isterujete zlo a uterujete dobro...znam, znam.... |
|
| |
aca Elita
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Ned 30 Jun - 20:20 | |
| Da, to je naša žrtva za dobrobit vas žena.
Ali ako će to vama pomoći onda i to ima da uradimo. Naša nagrada će biti da smo pomogki još jednoj ženi.
Tu na sebe i ne moslimo. |
|
| |
Lilith Master
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Ned 30 Jun - 20:22 | |
| Važno je da žena bude zadovoljna... Jašta... Dopada mi se kako razmišljaš |
|
| |
aca Elita
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 2 Jul - 10:49 | |
| Nije u opšte važno ako nije tvoja žena. |
|
| |
Enesa Master
Poruka : 11758
Učlanjen : 01.08.2018
Raspoloženje : Osrednje
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 2 Jul - 14:50 | |
| - aca ::
- Pa da, mi muškarci volimo fine i moralne žene, kakvi smo i mi.
Ove zabludele preziremo i pokušavamo da ih izvedemo na pravi put. A sa kim su zabludele žene, ? Sa vama finima ili tamo sa nekim poštarom ili gusarom Izvedite vi "fini" muškarci sebe na put,žene će se već nekako snaći.
Poslednji izmenio Enesa dana Uto 2 Jul - 15:38, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 2 Jul - 15:09 | |
- Pa da, mi muškarci volimo fine i moralne žene, kakvi smo i mi.
Ove zabludele preziremo i pokušavamo da ih izvedemo na pravi put. Nekad bilo,sad vas zene izvode na pravi put |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Uto 2 Jul - 19:52 | |
| Važno je isto kao i da li će danas kiša ili ne ... |
|
| |
aca Elita
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 6 Jul - 2:04 | |
| Da, jer mi kad se zaljubimo veoma se potresemo ako saznamo da nismo prvi, eventualno drugi. Jedino bi nas malo smirilo da nam kroz seks pokažete šta osećate . Više puta i često. |
|
| |
Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? Sub 6 Jul - 2:15 | |
- Da, jer mi kad se zaljubimo veoma se potresemo ako saznamo da nismo prvi, eventualno drugi.
Jedino bi nas malo smirilo da nam kroz seks pokažete šta osećate . Više puta i često. To za vise puta i cesto treba dobra kondicija. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li je zaista važno sa koliko je muškaraca žena spavala? | |
| |
|
| |
|