| Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Pet 23 Feb - 10:54 | |
| Ja odmerio oavno a ona nema veze,ne samo na cemu je vec i ostalo... |
|
| |
Lejla Elita
Poruka : 2096
Učlanjen : 07.06.2012
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Pet 23 Feb - 21:51 | |
| Edi ::Ja odmerio oavno a ona nema veze,ne samo na cemu je vec i ostalo... Bitno je da samo ti znaš na čemu si. [You must be registered and logged in to see this image.] Poklon od mene. |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Pet 23 Feb - 21:58 | |
| tamoneki ::Ma sta ima da ih ja procenjujem kad su sve iste i odavno procenjene...one su nuzno zlo ciji je smisao postojanja malo izmakao kontroli... Zanimljiv komentar . |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Sub 24 Feb - 8:39 | |
| Mada, zene su krave koje vidis na pijacama pa ih mozes proceniti dali daju puno mlijeka ili manje. Cista glupost, muskarac je lovac on ne ulazi u procjene ili slicno. Zensko je i ostace fenomen. |
|
| |
Lejla Elita
Poruka : 2096
Učlanjen : 07.06.2012
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Ned 25 Feb - 11:22 | |
| Tony ::Mada, zene su krave koje vidis na pijacama pa ih mozes proceniti dali daju puno mlijeka ili manje. Cista glupost, muskarac je lovac on ne ulazi u procjene ili slicno. Zensko je i ostace fenomen. Lovac Zoro se razume u žene ko Marica u kriv qrac. |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Ned 25 Feb - 12:12 | |
| Lejla :: Tony ::Mada, zene su krave koje vidis na pijacama pa ih mozes proceniti dali daju puno mlijeka ili manje. Cista glupost, muskarac je lovac on ne ulazi u procjene ili slicno. Zensko je i ostace fenomen. Lovac Zoro se razume u žene ko Marica u kriv qrac. Nitko nemoze zenu da procjeni jer sami sebe nemogu procjeniti. Nisam nikad govorio da ih razumijem, ako samo ih saslusam. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48571
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Sre 28 Feb - 14:59 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Sre 28 Feb - 22:08 | |
| Budimo realni.Ako MISLI da je procjenio u DJELICU SEKUNDE, totalno je krivo procjenio. Toliko. |
|
| |
Lutajuće Srce Master
Poruka : 8629
Godina : 48
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Sre 28 Feb - 23:11 | |
| Ni za milion miliona godina tridesetosatnog svakodnevnog pokušavanja. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Uto 27 Mar - 21:38 | |
| Tvrdnja bez uporista..novinar nije znao o cemu pise |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Sre 2 Jan - 15:05 | |
| tesko za poverovati |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Sre 2 Jan - 15:15 | |
| wild filly ::Muškarcima dovoljan delić sekunde da procene ženu Muškarcima je dovoljan delić sekunde da bi procenili da li ih neka žena privlači ili ne, ističe se u studiji britanskih istraživača, objavljenoj u Oksfordskom časopisu socijalne psihologije i afektivne neurologije. [You must be registered and logged in to see this image.] To, međutim, ne znači da su muškarci površni već da su genetski programirani da to čine, objašnjavaju profesor Mark van Vugt i dr Johana van Hof sa univerziteta u Amsterdamu koji stoje iza ovog istraživanja. Muškarci istog trenutka odmeravaju potencijalne partnerke na osnovu njihovog spoljnjeg izgleda, jer ih na to navodi instinkt preživljavanja. Privlačno žensko lice je za muškarce znak plodnosti i garancija da će nastaviti porodičnu lozu. Za razliku od njih, ženama je potrebno više vremena da procene eventualnog partnera, jer moraju da ustanove da li će im biti odan i u stanju da im obezbedi materijalnu sigurnost, što je deo njihovog programiranog instinkta za preživljavanje. Istraživači su testirali 20 žena i 20 muškaraca kojima su zadavali zadatke, kontrolišući njihovu moždanu aktivnost. Tokom izvođenja zadataka, volonterima su prikazivane fotografije lica osoba suprotnog pola, od privlačnih do ružnih. Muškarci su lako gubili pažnju kada bi videli neko lepo žensko lice, dok su žene ostale skoncentrisane na zadatak. "Muškarci zaista šaraju pogledom, ali to je zbog toga što su evolucijom programirani da registruju znake plodnosti, a jedan od njih je lepota lica", kazao je prof van Vugt, dodajući da to ne znači da su muškarci površni. On je objasnio da su muškarci sposobni da u deliću sekunde procene žene i to daleko brže nego što se dosad mislilo. "To je nešto iskonsko što pomaže muškarcima da pronađu najbolju partnerku za produžavanje vrste", kazao je van Vugt. "Lepa muška lica ne privlače automatski žene, jer im je potrebno više dokaza da će muškarac biti dobar partner", objasnio je on, dodajući da žene tu procenu vrše na osnovu ponašanja. "Za njihovu konačnu ocenu da će muškarac biti vredan poverenja i posvećen potrebno je više vremena", zaključio je van Vugt. Blic online to vredi samo ako je žena gola sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Sub 29 Jun - 22:56 | |
| Angel&Devil ::Kako lupaju nemam reci. Ko moze da proceni nekog za menje od minuta. Mislim sa cime se i oni zamlacuju. Ja mogu da procenim tebe za milisekundu. Kad sam ti to svojevremeno i rekao nisi razgovarala samnom bar mesec dana a posle toga si mi rekla "Izvini, pogodila me istina" Ko ume, ume. Ko ne ume, bolje da ćuti i čeka "onu pravu" |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Sub 29 Jun - 22:58 | |
| Lutajuće Srce ::Ni za milion miliona godina tridesetosatnog svakodnevnog pokušavanja. |
|
| |
aca Elita
Poruka : 1366
Učlanjen : 29.06.2019
Raspoloženje : Surfujem po živcima
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Ned 30 Jun - 0:47 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Ned 30 Jun - 22:19 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Emelie Master
Poruka : 380935
Učlanjen : 29.03.2018
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Sre 22 Jun - 0:51 | |
| Abu Dabi ::Bez veze. Mene bi uvrijedilo da mi neko kaže da me je procijenio za sekundu, a da nismo ni progovorili. Mislio bi za tu osobu da je površna budala. PS Bez uvrede oni, koji se slažu sa tezom. Svak je blesav na svoj način. Baš tako kao što si ti napisao Zamisli budalu koja na osnovu postova i pesama nešto kao zaključi |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu Ned 28 Avg - 14:18 | |
| takvi muškarci koji procenjuju u deliću sekunde pojma nemaju o ženama. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Muskarcima je dovoljan delic sekunde da procene zenu | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie