Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupiHimna Haoss ForumaFacebook

Delite | 

Verujete li u prijateljstvo preko neta?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Sledeći
AutorPoruka
Little Wing

Elita
Elita

Little Wing

Ženski
Poruka : 1017

Učlanjen : 10.07.2011

Raspoloženje : Silno želim da mi bude dosadno!

Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Sre 6 Feb - 22:41

Abu Dabi ::

A na temo o Sagi pane mali magisterij. Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 3690083436
Ne diraj Sagu Abu Dabi Dabo, znaš da je opasna! Ne igraj se s vatrom! Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 3439244408

Kayser Soze ::

Ne bi te bilo strah da sam vanzemaljac i da je ceo ovaj forumski uvod u stvari priprema da te otmem i odvedem u xy galaksiju Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 3690083436

Inače ideja ti je i bez ogovaranja forumskih devojčica za svaku pohvalu Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 2172327594

Odmah si mi bio sumnjiv KS! Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 2113965524 Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 1664064383
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški
Poruka : 130824

Učlanjen : 07.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Čet 7 Feb - 12:54

Kayser Soze ::

..................

Hebo piće moj Care. Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 3454011178

Da se može, došao bi ja popodne po tebe sa punim gepekom hrane, pića i ribičkog pribora. Pa ufatimo uz vodu neku hladovinu, bacimo roštilj, piće, pa do duboko u noć prodivanimo i prodiskutiramo sve djevojčice sa foruma. Natanane, bez ogovaranja. Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 2222602150

Samo komentiramo. Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 1240115254

A na temo o Sagi pane mali magisterij. Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 3690083436

Ne bi te bilo strah da sam vanzemaljac i da je ceo ovaj forumski uvod u stvari priprema da te otmem i odvedem u xy galaksiju Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 3690083436

Inače ideja ti je i bez ogovaranja forumskih devojčica za svaku pohvalu Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 2172327594

Ne bojim se ja izvanzemaljaca, već sam imao takvih iskustava. Shocked Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 847004189

love
Nazad na vrh Ići dole
Sagacity

Master
Master

Sagacity

Ženski
Poruka : 5297

Učlanjen : 29.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Pet 8 Feb - 8:37

Hoću samo da ti kažem da sam ovo videla... happy
Pa nema šta da me ogovarate. Sve što sam rekla to je to. Vi samo možete da konstatujete i da mi se divite... Cool
Jel znaš zašto postoji druženje preko neta?
Pa zbog ovakvih kakvi smo mi. Da ne bi došlo do fizičkog obračuna.... happy

Little Wing ::

Ne diraj Sagu Abu Dabi Dabo, znaš da je opasna! Ne igraj se s vatrom! [img]
Ma ima da ga oduvam... happy
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Pet 8 Feb - 12:59

Sagacity ::

Hoću samo da ti kažem da sam ovo videla... Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 941697105
Pa nema šta da me ogovarate. Sve što sam rekla to je to. Vi samo možete da konstatujete i da mi se divite... Cool
Jel znaš zašto postoji druženje preko neta?
Pa zbog ovakvih kakvi smo mi. Da ne bi došlo do fizičkog obračuna.... Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 847004189

Little Wing ::

Ne diraj Sagu Abu Dabi Dabo, znaš da je opasna! Ne igraj se s vatrom! [img]
Ma ima da ga oduvam... Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 185463352

Ne brini Sago. Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 185463352

Car i ja se sastanemo par puta. Da dogovorimo taktiku. Do u tančine. Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 3882164782

A onda i tebe pozovemo na druženje. Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 3281053567

Treba netko da nas poslužuje i spremi sve kad krenemo kući. Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 2222602150

love
Nazad na vrh Ići dole
katarina

MODERATOR
MODERATOR

katarina

Ženski
Poruka : 74915

Učlanjen : 06.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Ned 5 Jan - 11:01

Samo sa osobama koje znam i u RL , sva druga prijateljstva ipak nemaju tu jačinu.
Možda bi net prijateljstvo i uspelo ako su ljudi pravi.

Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 2294901356
Nazad na vrh Ići dole
Lutajuće Srce

Master
Master

Lutajuće Srce

Muški
Poruka : 8629

Godina : 49

Učlanjen : 04.01.2014

Raspoloženje : Do kraja.

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Pet 10 Jan - 12:03

Apsolutno verujem!
Istina, ja sam ubeđen i da sam prekjuče vido Elvisa na pijaci kako prodaje krompir, ali mi to ne smeta da verujem da pravi ljudi - iskrenih namera - prave stvari mogu da čine i iz raznih galaksija, pa što ne bi mogli i preko satelita:).
Nazad na vrh Ići dole
kliker

Elita
Elita

kliker

Muški
Poruka : 3977

Učlanjen : 30.11.2013

Raspoloženje : hronično opičeno

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Čet 16 Jan - 23:13

pa realno, dosta je tanko to prijateljstvo preko neta..
možeš dobiti i dati samo reči
tako da baš nešto i ne verujem u to  Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Lutajuće Srce

Master
Master

Lutajuće Srce

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Pet 17 Jan - 13:34

Iskren da budem, iz perspektive nekoga ko ovdi doluta kad može, po svoju porciju opuštenosti, i da pročita šta su pisali i pišu neki zanimljivi ljudi na stotinu tema iz malog mozga rođenih, pa pusti malo onog Dabu da bude glavni happy  (jer sam pristojno dete i poštujem starije, inače bih ga davno sredio  happy ), ili onu Enigmu da me koji put izobrće naglavačke happy (jer sam i lepo vaspitan pa ne tučem devojčice, inače bi davno videla svoje  happy ), ili ove kolege (neimenTovane happy ) što me juru po krevetima i seksualno uznemiravaju, itd itd...
Mogu da složim sa tobom, kad ga tako posmatraš, jesu reči sve što ovdi moš da dobiješ i da daš, i jeste virtuelno, nestvarno sve.

Ali opet, kad pogledam kakav dolazim ovdi, a kakav odlazim, i taj neki osećaj prijatnosti koji ponesem, a koji ništa nije virtuelan već sasvim, sasvim realan... Nešto što i ne dobijam u prevelikim količinama od ljudi u stvarnom, ozbiljnom svetu za odrasle.

Bem li ga sad, htedoh reći da je dobro happy  happy  happy .
Nazad na vrh Ići dole
wild filly

ADMIN
ADMIN

wild filly

Ženski
Poruka : 85778

Učlanjen : 28.03.2011

Raspoloženje : uvek extra

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Sub 18 Jan - 0:53

Mene, na primer druženje sa forumašima opušta i nasmeje ..volim da igram igrice i da diskutujem na razne teme ..još kad je zanimljiva i dobra ekipa tu .. happy 

Imaš pravo ..osećaj prijatnosti i osmeh ponesem odavde , to je stvarno nije kobajagi .. Laughing 

Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 4285547593

Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 2lwq2yh

Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 4285547593
Nazad na vrh Ići dole
Black_Stud

Elita
Elita

Black_Stud

Muški
Poruka : 1749

Učlanjen : 08.08.2013

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Sub 18 Jan - 9:39

Ne verujem  happy  Za sve koje sam mislio da su prijatelji i tako se predstavljali, pokazli su se kao najveci Enemy  happy  

Dok sam ja uvek pokusavao iskreno da budem dobar sa svima oni su mi kopali jamu  cool 

Ne moze mi biti prijatelj onaj ko govori da sam ja los jer volim sex i da se zezam n svoj nacin koji meni prija  Laughing a on je gori od mene  happy  

Da li iz ljubomore ili neke bolesne osvete, ne znam ali nema pravih prijatelja Online  happy 

Prijatelj mi nije ko prica lose o meni i ogovara iza ledja, ponizava, prijavljuje, banuje etc. 

I onaj ko ne razume salu i od nje pravi uvredu i hejtuje jer si bolji od njega  Cool 

Znaci ja sam onakakv kakav jesam i ko me ne prihvata takvog - Caooooo trazi boljeg frenda  happy 

Ja ne mogu da budem nesto sto nisam samo zato da bi me neko tamo virtuelan prihvatio i druzio sa mnom
Nazad na vrh Ići dole
Black_Stud

Elita
Elita

Black_Stud

Muški
Poruka : 1749

Učlanjen : 08.08.2013

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Sub 18 Jan - 9:47

U stvari ja ne trazim prijatelje online, jer to nije moguce. Prijatelji se sticu u RL a online je cito zezanje sa ljudima koji su online kao i ja  happy 

Sve ostalo vodi u razocaranje, kada ocekujes pravo prijateljstvo na Internetu Laughing 

Uzivaj dok si Online, radi sta zelis i ne smaraj druge stvarima iz RL, jer svi od toga beze u virtuelno svet  happy
Nazad na vrh Ići dole
Lutajuće Srce

Master
Master

Lutajuće Srce

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Sub 18 Jan - 11:31

Koliko god površni bili ovih par osmeha i pola sata detoksikacije koje pokupim i pokušam da razdelim ovde, i bolji su i jevtiniji i efikasniji od bromazepama i sličnih izuma za borbu protiv svakodnevice koja najčešće ne daje priliku da biramo ni događaje ni ljude.

Naravno da će biti problem ako čovek to doživi kao RL, očekujući po difoltu ''full scale'' stvar. Pa najveća lepota ovakvih mesta i jeste što je sve naš izbor- biramo forum, pa biramo šta i kakvi ćemo biti, pa teme, pa odgovore, pa ljude koji nam pašu, pa svašta nešto. Posledica- ovde se slični sa sličnima mnogo lakše i slobodnije i rasterećenije i razigranije sreću.
Meni je baš tu i poenta, naravno da nećeš sagraditi ''ful relno'' prijateljstvo na ovom mestu, ali svakako osnovicu za to možeš steći, i to sa verovatnoćom mnogo većom nego na bilo kom realnom mestu u kojem postojiš. I već samo to je lepa stvar, i retka.

Ostatak procesa normalno zavisi od ljudi, i njihovih mogućnosti i namera, i blablabla, pa i odraslosti zrelosti i pameti, što odmah znači da meni tu nema mesta happy .
Nazad na vrh Ići dole
Čupka

Master
Master

Ženski
Poruka : 16692

Učlanjen : 18.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Uto 4 Mar - 14:06

Nekada sam verovala da je to moguce.Ali,kako vreme odmice vidim ko mi je prijatelj,a ko nije.U to sam se uverila x puta.Pa kako ovde tako i u RL.Sve je to vise-manje isto.Ne kazem,da to nije moguce.Sve je moguce ako se hoce.
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Sre 5 Mar - 9:49

kriger ::
pa realno, dosta je tanko to prijateljstvo preko neta..
možeš dobiti i dati samo reči
tako da baš nešto i ne verujem u to  Very Happy

Najvrijednije što imam su moji osjećaji.
Njih izražavam mimikom i riječima.
Budući da me ne vidiš, ostaju mi riječi.

I hebi se ako ti one nisu dovoljne.  mad 

happy

love
Nazad na vrh Ići dole
Lutajuće Srce

Master
Master

Lutajuće Srce

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Sre 5 Mar - 23:49

Zaboga, kolega, ko vas jednom štipne za ...obraz, ta kako mu mogu biti dovoljne samo reči happy  happy  happy
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Čet 6 Mar - 0:33

Ok, dodamo i koje pivo uz riječi.  happy

love
Nazad na vrh Ići dole
Lutajuće Srce

Master
Master

Lutajuće Srce

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Čet 6 Mar - 0:36

I roštiljaaaaaaaa... nego ne smemo zbog Krigsija, nešto noćas navro da se zapaljuje po forumu happy  happy
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Čet 6 Mar - 0:57

Vidi koliko imamo mesa i piva
zovi i Kriglija, da se ne skriva.

happy

love
Nazad na vrh Ići dole
kliker

Elita
Elita

kliker

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Čet 6 Mar - 1:01

evo mene... nego ne znam šta sam ranije pisao na ovoj temi i da li sam uopšte pisao  Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Čet 6 Mar - 1:11

evo mene... nego ne znam šta sam ranije pisao na ovoj temi i da li sam uopšte pisao  Laughing

Provjeri.
Uvijek provjerim, da si ne skočim u usta.  happy

love
Nazad na vrh Ići dole
kliker

Elita
Elita

kliker

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Čet 6 Mar - 1:15

Provjeri.
Uvijek provjerim, da si ne skočim u usta.  happy

ma baš me briga  Laughing 

izvući ću se već nekako ako skočim sebi u usta... i skočiću u usta tom nekom ko me prozove za nedoslednost  Laughing
Nazad na vrh Ići dole
ankianki

ankianki

Ženski
Poruka : 40090

Učlanjen : 21.07.2012

Raspoloženje : odlično

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Čet 6 Mar - 1:16

Za mene su net prijateljstva ista kao i prijateljstva u rl. Na net-u je veći izbor ljudi i lakše nađem istomišljenike, osobe kojima su iste stvari važne kao meni. Net je olakšao prijateljstva u svijetu u kojem iskrena prijateljstva izumiru.
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Čet 6 Mar - 1:32

ankianki ::
Za mene su net prijateljstva ista kao i prijateljstva u rl. Na net-u je veći izbor ljudi i lakše nađem istomišljenike, osobe kojima su iste stvari važne kao meni. Net je olakšao prijateljstva u svijetu u kojem iskrena prijateljstva izumiru.

To i ja kažem.  happy

Što je to prijatelj?

Da li se moramo gledati?

Što je uopće RL?  Shocked 

Ako ja s nekim mogu razmijeniti misli, našaliti se, popraviti raspoloženje i sebi i  njemu, jedva dočekati da se "konektiramo", zar to nije prijateljstvo?

Za mene jeste. Za mene je to RL.

Tko ne misli tako, neka ga. Ne želim nikome naturati svoje mišljenje.

Meni su moji net prijatelji stvarni.

RL.   happy

love
Nazad na vrh Ići dole
Lutajuće Srce

Master
Master

Lutajuće Srce

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Pet 7 Mar - 17:51

Kolega, mora da priznam da se i ja iskreno nauživam dok vam menjam pelene happy  happy

Na ovom mestu čak i metla po glavi odiše romantikom happy  happy  happy 

I ponekad imam neki čudan utisak da je velik broj ljudi ovde više izistinski pravi nego što je u realnom svetu Wink
Nazad na vrh Ići dole
Abu Dabi

MODERATOR
MODERATOR

Abu Dabi

Muški

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610Pet 7 Mar - 18:18

Lutajuće Srce ::
Kolega, mora da priznam da se i ja iskreno nauživam dok vam menjam pelene happy  happy

Na ovom mestu čak i metla po glavi odiše romantikom happy  happy  happy 

I ponekad imam neki čudan utisak da je velik broj ljudi ovde više izistinski pravi nego što je u realnom svetu Wink

To ti pričam kolega.  happy 

Ovdje smo otkačeni od briga, koliko toliko.

Pričamo o masu tema.

Razmjenjujemo misli.

Ovdje često kažem stvari koje nisam ni znao da leže u mojim mislima.

Kada bi i mali dio od mase tema naših razgovora ovdje, započeo vani sličnu priču, gledali bi me kao u ludog.  happy

Vani pričamo o parama, o vladi (jebo vladu  happy ), o poskupljenjima, o mukama koje nas prate, o vremenu.
I svi lupetamo istu priču. Šablona.
Ne o sebi. Jer za to nema vremena.  Rolling Eyes 

A ovdje?

Pričamo o svemu i svačemu. Naše riječi su naša slika.

Ustvari, pričamo o sebi.

Što i je najvažnije za prijateljstvo.  happy

love
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta?   Verujete li u prijateljstvo preko neta? - Page 6 Sat610

Nazad na vrh Ići dole

Verujete li u prijateljstvo preko neta?
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Similar topics
-
» Da li verujete u Boga?
» Verujete li u sudbinu?
» Da li verujete u Horoskop?
» Studenta "odrali" za skidanje muzike sa neta
» Prijateljstvo, što je to?
Strana 6 od 13Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Haoss Forum :: Ljubav,Sex,Romantika :: Prijateljstvo-