| Verujete li u prijateljstvo preko neta? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Little Wing Elita
Poruka : 1017
Učlanjen : 10.07.2011
Raspoloženje : Silno želim da mi bude dosadno!
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Sre 6 Feb - 22:41 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Čet 7 Feb - 12:54 | |
| |
|
| |
Sagacity Master
Poruka : 5297
Učlanjen : 29.07.2011
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Pet 8 Feb - 8:37 | |
| - Abu Dabi ::
A na temo o Sagi pane mali magisterij. Hoću samo da ti kažem da sam ovo videla... Pa nema šta da me ogovarate. Sve što sam rekla to je to. Vi samo možete da konstatujete i da mi se divite... Jel znaš zašto postoji druženje preko neta? Pa zbog ovakvih kakvi smo mi. Da ne bi došlo do fizičkog obračuna.... - Little Wing ::
Ne diraj Sagu Abu Dabi Dabo, znaš da je opasna! Ne igraj se s vatrom! [img] Ma ima da ga oduvam... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Pet 8 Feb - 12:59 | |
| |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| |
| |
Lutajuće Srce Master
Poruka : 8629
Godina : 49
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Pet 10 Jan - 12:03 | |
| Apsolutno verujem! Istina, ja sam ubeđen i da sam prekjuče vido Elvisa na pijaci kako prodaje krompir, ali mi to ne smeta da verujem da pravi ljudi - iskrenih namera - prave stvari mogu da čine i iz raznih galaksija, pa što ne bi mogli i preko satelita:). |
|
| |
kliker Elita
Poruka : 3977
Učlanjen : 30.11.2013
Raspoloženje : hronično opičeno
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Čet 16 Jan - 23:13 | |
| pa realno, dosta je tanko to prijateljstvo preko neta.. možeš dobiti i dati samo reči tako da baš nešto i ne verujem u to |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Pet 17 Jan - 13:34 | |
| Iskren da budem, iz perspektive nekoga ko ovdi doluta kad može, po svoju porciju opuštenosti, i da pročita šta su pisali i pišu neki zanimljivi ljudi na stotinu tema iz malog mozga rođenih, pa pusti malo onog Dabu da bude glavni (jer sam pristojno dete i poštujem starije, inače bih ga davno sredio ), ili onu Enigmu da me koji put izobrće naglavačke (jer sam i lepo vaspitan pa ne tučem devojčice, inače bi davno videla svoje ), ili ove kolege (neimenTovane ) što me juru po krevetima i seksualno uznemiravaju, itd itd... Mogu da složim sa tobom, kad ga tako posmatraš, jesu reči sve što ovdi moš da dobiješ i da daš, i jeste virtuelno, nestvarno sve. Ali opet, kad pogledam kakav dolazim ovdi, a kakav odlazim, i taj neki osećaj prijatnosti koji ponesem, a koji ništa nije virtuelan već sasvim, sasvim realan... Nešto što i ne dobijam u prevelikim količinama od ljudi u stvarnom, ozbiljnom svetu za odrasle. Bem li ga sad, htedoh reći da je dobro . |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Sub 18 Jan - 0:53 | |
| Mene, na primer druženje sa forumašima opušta i nasmeje ..volim da igram igrice i da diskutujem na razne teme ..još kad je zanimljiva i dobra ekipa tu .. Imaš pravo ..osećaj prijatnosti i osmeh ponesem odavde , to je stvarno nije kobajagi .. |
|
| |
Black_Stud Elita
Poruka : 1749
Učlanjen : 08.08.2013
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Sub 18 Jan - 9:39 | |
| Ne verujem Za sve koje sam mislio da su prijatelji i tako se predstavljali, pokazli su se kao najveci Enemy Dok sam ja uvek pokusavao iskreno da budem dobar sa svima oni su mi kopali jamu Ne moze mi biti prijatelj onaj ko govori da sam ja los jer volim sex i da se zezam n svoj nacin koji meni prija a on je gori od mene Da li iz ljubomore ili neke bolesne osvete, ne znam ali nema pravih prijatelja Online Prijatelj mi nije ko prica lose o meni i ogovara iza ledja, ponizava, prijavljuje, banuje etc. I onaj ko ne razume salu i od nje pravi uvredu i hejtuje jer si bolji od njega Znaci ja sam onakakv kakav jesam i ko me ne prihvata takvog - Caooooo trazi boljeg frenda Ja ne mogu da budem nesto sto nisam samo zato da bi me neko tamo virtuelan prihvatio i druzio sa mnom |
|
| |
Black_Stud Elita
Poruka : 1749
Učlanjen : 08.08.2013
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Sub 18 Jan - 9:47 | |
| U stvari ja ne trazim prijatelje online, jer to nije moguce. Prijatelji se sticu u RL a online je cito zezanje sa ljudima koji su online kao i ja Sve ostalo vodi u razocaranje, kada ocekujes pravo prijateljstvo na Internetu Uzivaj dok si Online, radi sta zelis i ne smaraj druge stvarima iz RL, jer svi od toga beze u virtuelno svet |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Sub 18 Jan - 11:31 | |
| Koliko god površni bili ovih par osmeha i pola sata detoksikacije koje pokupim i pokušam da razdelim ovde, i bolji su i jevtiniji i efikasniji od bromazepama i sličnih izuma za borbu protiv svakodnevice koja najčešće ne daje priliku da biramo ni događaje ni ljude. Naravno da će biti problem ako čovek to doživi kao RL, očekujući po difoltu ''full scale'' stvar. Pa najveća lepota ovakvih mesta i jeste što je sve naš izbor- biramo forum, pa biramo šta i kakvi ćemo biti, pa teme, pa odgovore, pa ljude koji nam pašu, pa svašta nešto. Posledica- ovde se slični sa sličnima mnogo lakše i slobodnije i rasterećenije i razigranije sreću. Meni je baš tu i poenta, naravno da nećeš sagraditi ''ful relno'' prijateljstvo na ovom mestu, ali svakako osnovicu za to možeš steći, i to sa verovatnoćom mnogo većom nego na bilo kom realnom mestu u kojem postojiš. I već samo to je lepa stvar, i retka. Ostatak procesa normalno zavisi od ljudi, i njihovih mogućnosti i namera, i blablabla, pa i odraslosti zrelosti i pameti, što odmah znači da meni tu nema mesta . |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Uto 4 Mar - 14:06 | |
| Nekada sam verovala da je to moguce.Ali,kako vreme odmice vidim ko mi je prijatelj,a ko nije.U to sam se uverila x puta.Pa kako ovde tako i u RL.Sve je to vise-manje isto.Ne kazem,da to nije moguce.Sve je moguce ako se hoce. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Sre 5 Mar - 9:49 | |
| - kriger ::
- pa realno, dosta je tanko to prijateljstvo preko neta..
možeš dobiti i dati samo reči tako da baš nešto i ne verujem u to Najvrijednije što imam su moji osjećaji. Njih izražavam mimikom i riječima. Budući da me ne vidiš, ostaju mi riječi. I hebi se ako ti one nisu dovoljne. |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Sre 5 Mar - 23:49 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Čet 6 Mar - 0:33 | |
| Ok, dodamo i koje pivo uz riječi. |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Čet 6 Mar - 0:36 | |
| I roštiljaaaaaaaa... nego ne smemo zbog Krigsija, nešto noćas navro da se zapaljuje po forumu |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Čet 6 Mar - 0:57 | |
| Vidi koliko imamo mesa i piva zovi i Kriglija, da se ne skriva. |
|
| |
kliker Elita
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Čet 6 Mar - 1:01 | |
| evo mene... nego ne znam šta sam ranije pisao na ovoj temi i da li sam uopšte pisao |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Čet 6 Mar - 1:11 | |
| - kriger ::
- evo mene... nego ne znam šta sam ranije pisao na ovoj temi i da li sam uopšte pisao
Provjeri. Uvijek provjerim, da si ne skočim u usta. |
|
| |
kliker Elita
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Čet 6 Mar - 1:15 | |
| |
|
| |
ankianki
Poruka : 40090
Učlanjen : 21.07.2012
Raspoloženje : odlično
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Čet 6 Mar - 1:16 | |
| Za mene su net prijateljstva ista kao i prijateljstva u rl. Na net-u je veći izbor ljudi i lakše nađem istomišljenike, osobe kojima su iste stvari važne kao meni. Net je olakšao prijateljstva u svijetu u kojem iskrena prijateljstva izumiru. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Čet 6 Mar - 1:32 | |
| - ankianki ::
- Za mene su net prijateljstva ista kao i prijateljstva u rl. Na net-u je veći izbor ljudi i lakše nađem istomišljenike, osobe kojima su iste stvari važne kao meni. Net je olakšao prijateljstva u svijetu u kojem iskrena prijateljstva izumiru.
To i ja kažem. Što je to prijatelj? Da li se moramo gledati? Što je uopće RL? Ako ja s nekim mogu razmijeniti misli, našaliti se, popraviti raspoloženje i sebi i njemu, jedva dočekati da se "konektiramo", zar to nije prijateljstvo? Za mene jeste. Za mene je to RL. Tko ne misli tako, neka ga. Ne želim nikome naturati svoje mišljenje. Meni su moji net prijatelji stvarni. RL. |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Pet 7 Mar - 17:51 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? Pet 7 Mar - 18:18 | |
| - Lutajuće Srce ::
- Kolega, mora da priznam da se i ja iskreno nauživam dok vam menjam pelene
Na ovom mestu čak i metla po glavi odiše romantikom
I ponekad imam neki čudan utisak da je velik broj ljudi ovde više izistinski pravi nego što je u realnom svetu To ti pričam kolega. Ovdje smo otkačeni od briga, koliko toliko. Pričamo o masu tema. Razmjenjujemo misli. Ovdje često kažem stvari koje nisam ni znao da leže u mojim mislima. Kada bi i mali dio od mase tema naših razgovora ovdje, započeo vani sličnu priču, gledali bi me kao u ludog. Vani pričamo o parama, o vladi (jebo vladu ), o poskupljenjima, o mukama koje nas prate, o vremenu. I svi lupetamo istu priču. Šablona. Ne o sebi. Jer za to nema vremena. A ovdje? Pričamo o svemu i svačemu. Naše riječi su naša slika. Ustvari, pričamo o sebi. Što i je najvažnije za prijateljstvo. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Verujete li u prijateljstvo preko neta? | |
| |
|
| |
|