| Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju | |
|
Autor | Poruka |
---|
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Uto 29 Mar - 4:07 | |
| Muškarci rade po kući ali im žene to ne priznaju Muškarci mnogo više rade po kući nego što im se to priznaje, pokazuje novo istraživanje kozmetičke kuće "Dove", prenosi "Telegraf". [You must be registered and logged in to see this image.]Muškarci 13 sati nedeljno potroše na kućne poslove, čišćenje kupatila, iznošenje smeća i menjanje posteljine, pokazuje istraživanje. Od 1.000 muškaraca koji su obuhvaćeni istraživanjem, 60 odsto njih je reklo da žene ne primećuju njihov rad, jer oni ne dižu mnogo buke oko toga. Skoro polovina ispitanika je rekla da su žene sklonije da se hvale i ističu svoj rade. Ove kompanije pokušala je da utvrdi i koji su to kućni poslovi kojima se muškarci najviše bave. Prema dobijenim podacima, muškarci su "glavni" za iznošenje đubreta. Na drugom mestu poslova koji najčeće rade je nošenje torbi prilikom kupovine, a na trećem mestu je odlazak u prodavnicu po namirnice. "Naše istraživanje pokazuje da se moderni muškarci sve više uključuju u kućne poslove i da se razbijaju stereotipi o njima kao neradnicima koji samo čitaju novine i gledaju televiziju", rekli su iz kompanije "Dove". Blic online |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Muskarac u kuhinji Uto 29 Mar - 12:45 | |
| Kako se snalazite ? Umete li bar nesto da skuvate ? Sta misli zenski pol o ovome ? |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Ned 24 Apr - 0:39 | |
| Slažem se. Sve znam i sve radim. Jedono veš mašinu ne diram. Ali veš vješam sušit ko surfer. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Ned 24 Apr - 0:43 | |
| U kuhinji sam car. Mislim da bi svaka od vas bila zadovoljena. Bar mojim kuhanjem, ako ništa drugo. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Uto 10 Maj - 10:52 | |
| Prosto se zgranem svaki put kad moja jača polovina reši nešto da spremi jer znam da posle tog njegovog specijaliteta neću moći kuhinju da spremim i pospremim ceo dan [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Sub 14 Maj - 17:28 | |
| I normalno. Operem svo suđe i aparate koje sam koristio. [You must be registered and logged in to see this image.] Ostavljam kuhinju u "voznom stanju". |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Sub 14 Maj - 17:30 | |
| Da li ovako muskarci radite u kuhinji? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Sub 14 Maj - 17:40 | |
| |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Sub 14 Maj - 17:42 | |
| Pa normalno i treba da budes obucen |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Uto 24 Maj - 1:16 | |
| Volim kuhinju. Mesto na kome moje fantazije dolaze do izrazaja (postoji samo jos jedno mesto za ovo ). Volim da eksperimentisem sa ukusima, to me relaksira, u isto vreme se osecam kao Mag. Do sada se nijedna zenska osoba nije zalila na ono sto joj spremim. Dalje, videcemo ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Pet 8 Jul - 21:44 | |
| Shadow :: Kako se snalazite ? Umete li bar nesto da skuvate ? Sta misli zenski pol o ovome ? Oooooooo daaaaaa, kuvam, umem da kuvam, čak i volim da se latim kuhinje i da skuvam nešto posebno, baš se posvetim, skoro sam pripremao ručak za društvance, nemam nikavih predrasuda što se tiče kuvanja, ako mi se nešto svidi i volim to da radim onda to i radim [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Sre 17 Jul - 16:42 | |
| Shadow :: Kako se snalazite ?
Umete li bar nesto da skuvate ?
Sta misli zenski pol o ovome ? Bogati ne mogu zivjeti u krmetnjaku, bio sa zenom ili ne. Skuhati fala Bogu znam, mater me naucila, sinko ne znas sto te u zivotu ceka. Kolace jedno ne umijem da skuham. Tako da nisam sakat po tom pitanju. Sto zene misle, o tom ne lupam glavu. Nek misle sto hoce. Samo nek mi tecu ne diraju. |
|
| |
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Sre 17 Jul - 16:45 | |
| Tan, kolači se ne kuhaju, no se peku... Elem, meni muškarci u kuhinji baš sexi, šta fali |
|
| |
Tanguy Master
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Sre 17 Jul - 16:47 | |
| Dinka ::Tan, kolači se ne kuhaju, no se peku... Elem, meni muškarci u kuhinji baš sexi, šta fali Ma kuhali ili pekli isti mi klinac. Ne umijem ih spremiti i to ti je. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Sre 17 Jul - 17:05 | |
| Tanguy :: Dinka ::Tan, kolači se ne kuhaju, no se peku... Elem, meni muškarci u kuhinji baš sexi, šta fali Ma kuhali ili pekli isti mi klinac. Ne umijem ih spremiti i to ti je. Nauči jedan, pa si po znanju pečenja kolača prosječna žena. Čas posla, naučiš dok veliš keks. Nauči palačinke. |
|
| |
Tanguy Master
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Sre 17 Jul - 17:07 | |
| Abu Dabi ::Nauči jedan, pa si po znanju pečenja kolača prosječna žena. Čas posla, naučiš dok veliš keks. Nauči palačinke. Necu, nemam volje da se oko toga handrim. Dosta sto znam rucak skuhati i spremiti na stol. Nek drugi pol kolace sprema. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Sre 17 Jul - 17:21 | |
| Smjesa za palačinke, narežeš u nju sira i suhog špeka. Pa malo deblje, oko 5 mm pečeš. Par komada. Da vidiš ručka. Za čas. |
|
| |
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Ned 18 Avg - 20:13 | |
| Nikada ne bih branila mom muškarcu da češće boravi u kuhinji. Ali ne da boravi uzalud i da mi za ručak ponudi palačinke. Očekujem sve po redu, počev od supe. Po supi se poznaju muškarci |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Pon 19 Avg - 23:47 | |
| Prema dobijenim podacima, muškarci su "glavni" za iznošenje đubreta. Jedina stvar koju će uraditi sam..za sve drugo mu treba ''podrška'' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju Uto 20 Avg - 1:39 | |
| Sve mogu, ali to smeće mrzim iz dna duše. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Muskarci rade po kuci ali im zene to ne priznaju | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie