|
|
Autor | Poruka |
---|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Čet 13 Nov - 0:29 | |
| Ne. Nikada nisam. A da jesam, onda bi prestao. Jer bi me razočaralo, povrijedilo i uvrijedilo da moj Bog dopusti svojim svećenicima da rade ono što rade. Nekažnjeno. |
|
| |
sweet_soul_sister Elita
Poruka : 1342
Godina : 45
Učlanjen : 19.06.2015
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 21 Jun - 20:19 | |
| ateista sam
vernike poštujem ali one prave, pomodare nikako..i one koji ne pokušavaju da mi sole pamet, koji su svesni toga da je svaka rasprava u cilju nametanja sopstvenih stavova apsolutno uzaludna..
|
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 6 Dec - 10:14 | |
| Ne verujem. Vernike poštujem i cenim njihovo pravo da veruju ali kad gledam svu tu ljudsku nesreću i patnju nameće mi se zaključak da je taj bog mnogo pakostan i zloban i ne mogu da razumem njihovu veru. Kao stado ovaca koje sledi čobana. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 6 Dec - 21:38 | |
| Nema veze da li netko vjeruje ili ne vjeruje u Boga. Interesantnije je da li Bog uopce postoji ? E sad ja neznam da li postoji,nemam nikakav dokaz ili slicno. Ali vjerujem u stvoritelja neba i zemlje, mi ga zovemo Bog-om. Ako logicno razmisljam, nije moglo priroda,svemir itd. od samo nastati. Recimo jedan automobil ne nastaje od samo, covjek ga gradi,mashine itd. Tako da sve ovo oko nas isto morao netko izgraditi,stvoriti itd. Vise tendiram da postoji, ne, jer ja to zelim ili slicno, nego sto je logicno da postoji nesto poput Boga. Ostala razmisljanja da nema Boga mogu isto biti logicna pa mozda cak i dokazati. Ali meni se vise svidja moja logika. |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Uto 8 Dec - 18:51 | |
| Da, sigurna sam |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Sre 9 Dec - 14:00 | |
| Budi bog s vama. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Sre 9 Dec - 18:47 | |
| EROTIC MAN ::Budi bog s vama. Tako ja u Beogradu rekao..pomaze Bog! A Taxista ce meni..kako kome! |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Sre 31 Avg - 19:40 | |
| |
|
| |
Kijara-brm Master
Poruka : 6268
Godina : 44
Učlanjen : 05.08.2015
Raspoloženje : Fenomenalno ;))
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 18 Sep - 19:29 | |
| Ne.A sad me spalite kao vešticu na lomači. |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 18 Sep - 20:50 | |
| Nije bitno dali Vi u Boga vjerujete, puno bitnije je dali Bog vjeruje u Vas? |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Uto 4 Okt - 0:11 | |
| |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Uto 4 Okt - 20:16 | |
| Black Wizard ::NE jer ne postoji Znaci od nista nista nastalo, okay. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Čet 6 Okt - 15:22 | |
| Tony Montana :: Black Wizard ::NE jer ne postoji Znaci od nista nista nastalo, okay. šta je sve čovek stvorio, uzgojio, sagradio. onda je i čovek bog kada stvara. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Čet 6 Okt - 15:37 | |
| Pod hitno na pokajanje grijehova.. griješniče. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 9 Okt - 11:42 | |
| kako to s bogom razgovaraš??? sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 9 Okt - 12:30 | |
| EROTIC MAN :: Tony Montana :: Black Wizard ::NE jer ne postoji Znaci od nista nista nastalo, okay. šta je sve čovek stvorio, uzgojio, sagradio. onda je i čovek bog kada stvara. Donekle da, od boga poticemo. |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 9 Okt - 20:56 | |
| Tony Montana :: EROTIC MAN :: Tony Montana :: Black Wizard ::NE jer ne postoji Znaci od nista nista nastalo, okay. šta je sve čovek stvorio, uzgojio, sagradio. onda je i čovek bog kada stvara. Donekle da, od boga poticemo. Kako se uzme. Ja potičem od semena svog oca |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 9 Okt - 21:51 | |
| Black Wizard :: Tony Montana :: EROTIC MAN :: Tony Montana :: Black Wizard ::NE jer ne postoji Znaci od nista nista nastalo, okay. šta je sve čovek stvorio, uzgojio, sagradio. onda je i čovek bog kada stvara. Donekle da, od boga poticemo. Kako se uzme. Ja potičem od semena svog oca Mozes sebi postaviti pitanje: sto je bilo prvo? jaje ili kokos? Logika moja kaze da je morala biti kokos, jer jaje u koje je pile bez toplote nemoze se roditi. |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 9 Okt - 21:57 | |
| Da skratimo priču. Ne branim nikome da veruje u Njega, niti na to imam prava. Nekada sam verovao a onda mi se ceo život srušio poput broda od papira ... To koliko sam ja često išao u crkvu i na groblja, postio i poštovao praznike i Svece, to nije normalno.
Kao što sam već rekao - više ne verujem. I sve više mislim da ne postoji jer nije normalno da ga ima a da mi nijednom ne pomogne da se rešim svih problema koje imam |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 9 Okt - 22:08 | |
| Black Wizard ::Da skratimo priču. Ne branim nikome da veruje u Njega, niti na to imam prava. Nekada sam verovao a onda mi se ceo život srušio poput broda od papira ... To koliko sam ja često išao u crkvu i na groblja, postio i poštovao praznike i Svece, to nije normalno.
Kao što sam već rekao - više ne verujem. I sve više mislim da ne postoji jer nije normalno da ga ima a da mi nijednom ne pomogne da se rešim svih problema koje imam Ako korist samo vidis u Boga, onda nemoj ocekivati od njega nesto ili neceg. Trebas njegove probleme pomoci itd. a ne obrnuto, moje misljenje. Ali to respektiram od tebe, ne vjerujes vise i okay. Steta samo,jer izgubio jednog clana, tako reci. Nemoras ici u crkvu postiti itd. Mozes vjerovati u njega kao sto i on u tebe vjeruje. |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 9 Okt - 22:23 | |
| Mislim da je njemu svejedno. Ja sam polu-Srbin, polu-Britanac. Ovo što se dešava sa Srbima ... da ima Njega, mislim da bi pomogao. Ustvari, u to sam prosto ubeđen |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Ned 9 Okt - 22:31 | |
| Black Wizard ::Mislim da je njemu svejedno. Ja sam polu-Srbin, polu-Britanac. Ovo što se dešava sa Srbima ... da ima Njega, mislim da bi pomogao. Ustvari, u to sam prosto ubeđen U politiku se Bog nemjesa, neutralan je, kao i u svemu ostalome. Inace nebi bio Bog, nismo mala djeca pa da neznamo sto je dobro a sto je lose itd. Mi svi smo odgovorni za nasa djela. Bog je dao nama sve, e sad sto mi radimo stime to je nas problem. Zrak,voda,priroda,politika,vjera itd. Ima zakon u Universumu u to sam ubedjen. Mi imamo svoje granice a Bog ima svoje granice. Razmisljam uvjek logicno, to je to. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Pon 10 Okt - 10:27 | |
| Tony Montana :: Black Wizard ::Mislim da je njemu svejedno. Ja sam polu-Srbin, polu-Britanac. Ovo što se dešava sa Srbima ... da ima Njega, mislim da bi pomogao. Ustvari, u to sam prosto ubeđen U politiku se Bog nemjesa, neutralan je, kao i u svemu ostalome. Inace nebi bio Bog, nismo mala djeca pa da neznamo sto je dobro a sto je lose itd. Mi svi smo odgovorni za nasa djela. Bog je dao nama sve, e sad sto mi radimo stime to je nas problem. Zrak,voda,priroda,politika,vjera itd. Ima zakon u Universumu u to sam ubedjen. Mi imamo svoje granice a Bog ima svoje granice. Razmisljam uvjek logicno, to je to. Koji si ti ludjaaaaaaaaaaaaaaak. lav ju men sori, djast frendli sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Kijara-brm Master
Poruka : 6268
Godina : 44
Učlanjen : 05.08.2015
Raspoloženje : Fenomenalno ;))
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Pon 10 Okt - 14:36 | |
| ANDJEO82 ::Da verujem u Boga,inace sam pravoslavne veroispovesti.. Paz ovoga.Nije te niko pitao šta si. (inače znam ovaj nik) Ja sam vanzemaljac Ma verujem ja u sebe.Dok se taj Bog seti ljudi ,ode mas* u propas* . |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? Uto 11 Okt - 8:28 | |
| Prerastao sam bajke i ne piškim u krevet. Postojanje i verovanje ostavljam onima koji se tim poslom bave. Ovce su za šišanje. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li verujete u Boga? | |
| |
|
| |
|
Danas u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Juče u 16:46 od Poly
» Razni vicevi