| Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 30 Nov - 14:54 | |
| |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 3 Dec - 1:31 | |
| Gledao sam izlaske i zalaske sunca ali nisam video tvoje predivne oči. Gledao sam kako mesec obasjava tamne delove grada ali nisam video onaj magični sjaj u tvojim očima.
Sada gledam kako noć smenjuje dan i obratno a srce mi nije ispunjeno ... Peče me i osećam da se lomi.
Komadi mog slomljenog srca mogu proći kroz iglene usi ...
Nedostaješ mi kao sto Suncu nedostaje cvet da ga zracima svojim poji u dubinama duge zime. Nedostajes mi kao sto moru nedostaju sirene da ga pesmom obasjaju.
Umesto lepote da usmeri svoju svetlost, srce okameni kao zamrznuti svet u koji me je prognala tvoja otsutnost.
Sve sto ću ikada više hteti da uradim, pomisliću da nema nade jer cu naći da će biti prazno i hladno, potpuno nebitno ako ti nisi tamo na drugoj strani da me makar osmehom dočekaš ...
Uvek optimist, pa i sada, puštam nadu da me vodi kroz dan i narocito kroz noc. Nada da kada odeš od mene, to neće biti poslednji put kada ću te pogledati ... |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 3 Dec - 1:35 | |
| U početku nisam bio u fazonu *Hajde da se volimo*,ali kasnije sam stalno tražio da budemo tu *Na raskrscu*.
Mnogo puta sam se dvoumio *Izmedju jave i sna* i nikad se nisam zapitao da li je *Bolje da sam druge ljubio*.
Možda ćemo biti zajedno *Jos samo ovu noć*, ali mislim da *Sa tobom ne mogu dalje* i ne bih da započinjemo *Ratne igre* ... |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 11 Dec - 18:07 | |
| Zasto nemam hrabrosti da ti kazem sta osecam? Zasto ne mogu da ti otvorim srce? Zasto uvek kada hocu da ti kazem, ti me ubijes? Da li imas odgovor, na moje Zasto? Dozvoli mi, da ti se otvorim... |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 14 Dec - 23:41 | |
| Sve te vodilo k meni iz daljine, iz mraka sve te vodilo k meni već od prvih koraka.-
Arsen Dedić
|
|
| |
Gothic
Poruka : 4155
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 14 Dec - 23:47 | |
| Moja ti si tiha luka
Sto me uvek spremno primi,
utociste od svih muka,
ognjiste si moje zimi. |
|
| |
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 17 Dec - 17:09 | |
| |
|
| |
Gothic
Poruka : 4155
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 19 Dec - 9:52 | |
| ... Noćas su mi se razlili snovi po plavim jastucima ... ... sanjaо sam opet poznato lice ... ... sklanjalа je pogled..skrivalа oči ... ... one bi je izdale.. ... njene oči ne znaju kriti tajne ... ... umesto nje priznale bi ... ... da su krive ... ... da im je žao ... ... i da me vole ...
... njene oči uvek su me volele ... ... ona to nikad nije shvatila ... ... nije znala kako me miluju ... ... nije htela da me ljube ...
... a uvek su me ljubile ... ... njene neposlušne oči ... ... one su jedine znale istinu koju je krila ... ... od sebe ... ... od svih ... ... naposletku su osetile ... ... moje toliko željene dodire ...
|
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 19 Dec - 22:49 | |
| VOLI ME VEDRO
Voli me vedro k'o što voli zora, Kada iskri smijehom, kad biserom gori. Obraduj i nadom i prozračnim snima, I tiho zgasni u pramenju dima. Voli me tiho, k'o što voli luna, Bestrasna, s hladnim sjajem liskuna. Osvijetli svijet moj čudo i tajnom, Odmor na putu mračnom i beskrajnom. Voli me prosto, k'o što voli potok, I moj i ničiji, cjelovom brzotok, Zagrli, predaj se i dalje traži. Kad razvoliš, idi - ne boj se, ne laži.
Fjodor Sologub |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 21 Dec - 9:17 | |
| Ti, što mi u ponoć dolaziš nenajavljen i mojim devojačkim snovima kradeš nade, ti što govoriš da to ljubav se zove kad ti neko poljupce krade. Dodješ gonjen željom da me učiniš srećnom na trenutak, da si gospodar mog nežnosti željnog tela, ali, znaš, ja nisam takvu ljubav htela. Ja hoću ljubav ne onu što traje do jutra, ja hoću onu koja će trajati zauvek: juče, danas, sutra.. |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 22 Dec - 9:00 | |
| I noćas sam sanjala sneg i ja sva u belom tvoje ruke me grle i usne po telu celom. I greješ me tako; odjenom ustaneš golu me ostavljaš negde na zavejanom bregu i odlaziš, a ja jednako lepa kao ruža ova u snegu. |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 22 Dec - 16:06 | |
| Ne pitaj me otkud ti u mojim mislima posle nekoliko loše sklopljenih rečenica, nespretnog osmeha i prigušenog uzdaha. Ne pitaj zašto želim pod tobom da izgorim, zašto se protiv siline moje strasti za tobom ne borim. Ne pitaj me, ja te samo, onako za sebe, volim. |
|
| |
Dr.Love Elita
Poruka : 1646
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 22 Dec - 16:52 | |
| Ti i ne znaš kako je čarobno znati da negdje postojiš jednako draga i krhka i na poludjelom moru u ovu tetoviranu jesen koje se sve manje bojiš u svijetu u kojem leptiri i ne dočekaju zoru.
Sakriven u tvojim venama ja sam kap što ne otiče ma kako bili daleko ma kako izgledali tudji, srećom ne gube klovnovi na kraju svake priče mada iz nje izlaze bar za milimetar ludji.
A, ti, ti si zvijezda zaspala na mom dlanu i ja te čuvam i ne dam i nemoj da se bojiš, a ako vec budeš bodež i napraviš nekakvu ranu i tad ću da budem sretan što još uvijek negde postojiš.
M.B.Romanov |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 27 Dec - 10:39 | |
| I tako... Svake noći pre sna poželim da više ne budemo isti niti ti, niti ja. Da od novog dana napravimo čudo, da se volimo ludo da opet budem ona ja što ti se daje bez srama i stida sva. I tako... Puna nade čekam sutra a znam dočekaće me moja prazna i siva jutra. I tako.... |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 28 Dec - 15:59 | |
| |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 3 Jan - 22:06 | |
| Dušo moja, ja ne znam više, koliko dugo ovde stojim, dok gledam kako liju kiše, pod mračnim prozorima tvojim! Dušo moja i kad krenem, htela bih opet da se vratim, ti ne znaš da je pola mene, ostalo s tobom da te pratim! Ostalo s tobom da te ljubi, kad si sam i kad je zima, ja sam ona koja gubi, i pre nego išta ima! Dušo moja, ti umoran si, i bez tebe ti ležaj spremam, na nekoj zvezdi, što se gasi, ja tražim svetlost, koje nema! Pod hladnim nebom, ispod granja, Stvićeš glavu na moje grudi, ja sam ona koja sanja, i zato neću da te budim! |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 7 Jan - 19:19 | |
| Neki dani su duzi od drugih dana,neko vrijeme je bolje od drugog vremena, neki snovi su ljepsi od drugih, a moj najljepsi san, upravo cita ovu poruku! |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 11 Jan - 14:27 | |
| Реч
Смејеш се што због слогова мршавим И нагињем сводове и брежуљке, плаву живицу око мене и шуштање брестова и жубор устрепталих вода; што младост варам облацима и бојама које светлост урушава
Знам те. У теби посве залутала лепота подиже груди, увире у бокове и благом кретњом шири се по плашљивом трбуху силази складом облика до лепих стопала са десет шкољки.
Али, ако те узимам, ето: И ти си ми реч и туга.
SALVATORE QUASIMODO |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 14 Jan - 18:11 | |
| Ti ne znas kako bole usne moje, dok ljube tudje kao da su tvoje, ti ne znas, lane,moje noci, moje dane, moje zive rane, ti mislis,dobro mi je i kad nije, ja samo znam bez tebe kako mi je, ti ne znas,bebo, da je ovo nebo plavo svima osim meni, meni je crne boje, bas kao oci tvoje... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 18 Jan - 12:33 | |
| Ako posumnjaš ijedne noći pomisliš da ne znaš što jesi zagledaj se u moje oči, pogled će ti reći gdje si. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 22 Jan - 2:34 | |
| ČITAM TI SA USANA
Čitam ti s usana, usnama mojim, jer gluh sam za sve kad pred tobom stojim, čujem samo govor tvoje duše, usnama mojim kad se s tvojima združe.
Čitam ti s usana, usnama mojim, i mojim usnama govorim tvojim, moja si jedina, znaj da te volim, za tebe živim, za tebe postojim.
Čitaj mi s usana usnama tvojim, i čut ćeš glas moga srca, srcem svojim. Taj će ti glas reći voljena, hvala ti što si za mene stvorena. |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 25 Jan - 21:34 | |
| Neću da tražim opravdanja niti razloge neću da tražim za svoje dugo čekane snove, nevine i nežne kao da ih tkaju bele pahuljice ove. Zašto je trebalo toliko da saznam šta sada znam i zašto sam čekala predugo da ti cela i bez kajanja tako nestvarno pripadam. Ne smeta mi naša daljina dok smo u mislima zajedno dok osećam tvoj topli dah i drhi mi telo tvojim obavijeno. Danas me može rastužiti ptica što je promrzla sela na moj prag možda je samo sledila tvojih misli trag. |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 27 Jan - 20:24 | |
| Možda ti se čini da si me usrećio noćas dok smo sagorevali od strasi a bio je to još jedan zanos jer smo oboje znali da će zablude dolaskom jutra u zaborav pasti.
Dijana Dinka P.
|
|
| |
Dr.Love Elita
Poruka : 1646
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 28 Jan - 2:04 | |
| |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 30 Jan - 18:33 | |
| Od ničeg sam te izvajala u svojim mislima izmišljala reči dok sam ti se davala, koje samo ti prepoznaješ. Nema nas više, ne imasmo više jedno drugom šta dati, ali molim te samo kad nečije druge usne uzimaš nemoj ih našim rečima zvati. Sećaj me se ako hoćeš ali o nama ćuti samo i ja evo ćutim, sad kad jedno drugom više nemamo šta da damo. Dinka P, januar2012. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
| |
|
| |
|