| Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 28 Sep - 12:05 | |
| LAUFER - BUDI MOJA VODA
ostao sam sasvim sam da lezim na suncu ja zvao sam te da dodjes iz snova i pruzis mi ruku
ja molio sam da se napune moja mora i rijeke u njima jos jednom da osjetim novu ljubav da tece
i pjevam budi moja voda, ja sam sada vatra izgorjet cu prolij se po meni, budi sve sta zelim ja zivjet cu
ostao sam sasvim sam da lezim na suncu ja zvao sam te da dodjes iz snova i pruzis mi ruku
ja znao sam da ces doci, doci i donjeti kisu ja cekao sam kao suha zemlja kad ceka svoju vodu
i pjevam budi moja voda, ja sam sada vatra izgorjet cu prolij se po meni, budi sve sta zelim ja zivjet cu |
|
| |
Silvija Elita
Poruka : 3721
Učlanjen : 09.08.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 28 Sep - 12:27 | |
| Ako ne te sakam, zosto boli taka, sekoj Bozji den,sto ke mi pomine bez tebe.. |
|
| |
Boa Elita
Poruka : 1249
Učlanjen : 22.08.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 29 Sep - 13:41 | |
| Želim ti reći tako mnogo toga...al ne mogu. Nešto mi ne da...Steže,guši,davi... Baš svaki put kad si blizu.
Možda je tako i bolje. Možda bih rekla nešto što ne bi shvatio.
Rekla bih npr.Volim te!Trebam te!Želim te!... Rekla bih ti još i koliko mi fali tvoja blizina kad nisi pored mene,tvoja toplina... Koliko mi je ponekad potrebno samo da osetim tvoj dah na svom vratu,dodir tvojih ruku... Rekla bih ti koliko me sve to zaboli ponekad... A rekla bih ti i da me najviše zaboli kad osetim tvoj bol,tvoju dobrotu,tvoju čežnju... I znam pogrešila bih! Zato neću ništa reći.
I ovako nam je dobro,jer mi se razumemo bez i jedne reči! |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 29 Sep - 14:51 | |
| Iluzije šarene i nestvarne su za snove , znam, ali i dalje osećam kao da tebi pripadam, Osetim te u svakom dašku vetra, vidim u svakoj zvezdi sjajnoj, spavamo pod istim nebom ti i ja , Vidiš, ipak jedno drugom pripadamo... |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 29 Sep - 14:52 | |
| Javom prelepom , punom ljubavi, voli me nežno i nikad ne zaboravi.. da volim te silno, jer to je lako, toliko si drag da može te zavoleti svako.. |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 8 Okt - 20:38 | |
| |
|
| |
Boa Elita
Poruka : 1249
Učlanjen : 22.08.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 9 Okt - 23:47 | |
| Ćutim
Ćutim, želim da kažem ali ne smem,
a i kada bih smela ne znam,
ne znam šta bih rekla...
Ćutim zarobljena u mislima,
izgubljena... od celog sveta izdvojena...
Ćutim, bojim se da ne kažem ono što ne bih smela,
a i kada bih smela ne znam, ne znam da li bih htela....
Ćutim, tako zarobljena, izgubljena. ne smem,
ne znam... i kada bih smela.. ćutim...
|
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 16 Okt - 13:19 | |
| Na jastuku bdim na ponocnoj strazi kao stari posustali ratnik kom svaki put od riznice neba jedva zapadne mesecev zlatnik pod oklopom drhti kosuta plaha vecno gonjena tamnim obrisima straha koja strepi i od mirnih obronaka sna
Nedostaje mi nasa ljubav, mila bez nje se zivot kruni uzalud nedostajes mi ti, kakva si bila nedostajem i ja, onako lud ja znam da vreme ne voli heroje i da je svaki hram ukaljalo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije valjalo
Kad potrazim put u srediste sebe staze bivaju tesnje i tesnje i skrijem se u zaklon tvog uha kao mindjusa od duple tresnje al' uspevam da jos jednom odolim da prosapucem da te nocas ruski volim sto su reci, kremen sto se izlize kad tad
Nedostaje mi nasa ljubav, mila a bez nje ovaj kurjak menja cud nedostajes mi ti, kakva si bila nedostajem i ja, onako lud ja znam da vreme svemu menja boje i da je silan sjaj pomracilo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije znacilo
Ponekad jos u moj filcani sesir spustis osmeh ko carobni cekin i tad sam svoj jer ma kako me zvali ja sam samo tvoj licni harlekin ponekad jos suza razmaze tintu i ko domina padne zid u lavirintu tako prosto, ponekad jos stignemo do nas
Nedostaje mi nasa ljubav, mila bez nje uz moje vene puze stud nedostajes mi ti, kakva si bila nedostajem i ja, onako lud ja znam da vreme uvek uzme svoje i ne znam sto bi nas postedelo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije vredelo
Dordje Balasevic |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 17 Okt - 18:16 | |
| |
|
| |
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 17 Okt - 19:00 | |
| Tvoje i moje srce, jedno jedino, jer to je ista rana. Dvije su čaše, ali je isto vino i ista bol na kraju dana.
Z. Golob |
|
| |
zjovan29
Poruka : 2503
Godina : 63
Učlanjen : 18.09.2011
Raspoloženje : nikad bolje
| |
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 14 Nov - 16:00 | |
| |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 15 Nov - 19:52 | |
| |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 20 Nov - 0:12 | |
| Dok u zoru još poneka zvezda sjaji I dok se tama lagano briše Znaj da te niko na ovom svetu Ne voli od mene više |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 20 Nov - 21:46 | |
| Ti me želiš, znam, u tvojim očima piše dok me dugo gledaš ne odlazi sada jer što me želiš kad se želji ne daš. |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 20 Nov - 22:33 | |
|
Na sve spremna budi. U noci nekoj kao devojcici pricacu ti bajke i skaske. Drugi put cu zazeleti da odem daleko, daleko. Do Aljaske. Nekad jednostavno necu ti doci i na stolu uzalud cekace me tvoje ruke i caj. U drustvu s brezama setacu u noci a ti ces misliti da je zauvek prosao nas maj. Na sve spremna budi. Na smeh i na suze. U zivotima nasim tek prvi cin je gotov. Da bih bio muzej, ako zelis da budem taj muzej, prethodno moram da budem Ljermontov. Prethodno moram da ti napisem stotine ovakvih redaka, jer u stihu nista se drugo i ne desava sem ljubavi i vere. Tako je bilo u doba predaka, tako ce biti i hiljadu godina posle nase, posle tvoje i moje ere. Pa, ipak, na sve spremna budi, jer zajedno nam je i da cekamo i da spavamo, da strahujemo za sunca, za srne, za snove. Preostaje nam jos toliko toga, a u nasim glavama, na zalost, mesta nije samo za stihove. Nekad mozda necu ni primetiti bore na tvom licu, ni bele epolete snega na tvojim ramenima kad udjes s ulice. Nekad tvojim cerkama zaboravicu da ispricam "Snezanu" i "Crvenkapicu" i cetiri zida nase sobe ucinice ti se kao cetiri beznadezna zida tamnice. Ponekad pomislices da odumirem, kao drzava, ni Danton, ni Hajne, ni Goran, i to ja, koga si za besmrtnog drzala, na koga sam i sam bio ljubomoran. Na sve spremna budi, na psovke i na madrigale, na suze i na pisma sto preklinju i prete, ali ruke koje su mi se jednom predale, te ruke su svete!
|
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 22 Nov - 13:11 | |
| Slutim da i ti slutiš lepo nam se dogadja nešto ja ne umem i da hoću da to sakrijem vešto. Osećam blizinu tvog tela i zamišljam kako me ljubiš i strepim, maleni moj da se iz mog zagrljaja ponovo nekuda izgubiš. |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 22 Nov - 20:58 | |
| Ne želim više da me jutro samu budi svaki deo mene za dodirom ruku tvojih žudi.
|
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 23 Nov - 0:26 | |
| Ne trazi od sunca da vecno sija, ne moze-postoji noc! Ne trazi od coveka da vecno zivi, ne moze-postoji smrt! Ne trazi od mene da ne volim, ne mogu-postojis TI |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 24 Nov - 15:34 | |
| Vojim te odavde pa do puževe kućice, pa do neba, pa na nebu pjobušim jednu malu jupicu, pa još goje, do vasione, pa još više, VOJIM TE znaš kojiko... NAJVIŠE! Želim da te imam za vremena duga, ne dozvoli da našu ljubav savlada tuga. Srce mi je maleno raniti ga je lako, al je dosta veliko da te VOLI jako!
Tek kada saznaš kolika je razdaljina između najlepšeg kamena na dnu najdubljeg okeana i najsjajnije zvezde na nebu, shvatićeš koliko TE VOLIM JA! |
|
| |
Milica Član
Poruka : 184
Godina : 72
Učlanjen : 25.11.2011
Raspoloženje : Uvek dobro
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 25 Nov - 14:51 | |
| ..ljubim te..onako..kako si mi pokazao da se ljubi i kad se ne sretne.. onako kako me budiš ujutro ..nežnim šapatom a samo ti me znaš tako buditi, ljubim te zbog ptica koje si mi poslalo na prozor... :krevet: |
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 25 Nov - 16:18 | |
| Opet ćemo noćas u beskraju svoje požude da se tražimo. Opet će tvoji prsti po mojoj nagosti najlepšu muziku plesti usne će tvoje buditi moje uzdahe vrele moje grudi kao dve jagode za tebe dozrele. Čekaće te i noćas kao nebranjena tvrdjava moja bela bedra, ljubićemo se topli i goli samo mi ćemo biti budni i noć hladna i vedra.
|
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 25 Nov - 23:26 | |
| |
|
| |
Čupka Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 26 Nov - 19:26 | |
| Doris Dragović
Ti si mi sve na svijetu
Sjećam se davno je bilo o tebi snila sam san Tu tajnu nisam ti krila znala sam doći će dan Tebi sam pisala pjesme plakala po prvi put I zato nikada ne, ne reci da je sve sve bilo uzalud
Ti si mi sve na svijetu moje si sudbine glas Jedno za drugo smo rođeni nek ljubav bude uz nas Ti si mi sve na svijetu ne dam te od srca svog Jer ti si bio i ostao ljubav života mog
|
|
| |
Dinka
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 27 Nov - 23:52 | |
| Osećal li moje želje noćas I kako ti se bez ostatka dajem. kako od poljubaca tvojih trajem noćas. Osećaš li blizinu koja nas kida dok se uzimamo bez kajanja i stida noćas. I neka nikada ne prestanu naši snovi, ne odlazi nikuda mi smo jedno; kao more i galebovi. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
| |
|
| |
|