| Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 18 Maj - 19:56 | |
| Zagrli me nježno šapni mi tiho telo nek drhti tvoj sam do smrti. Vrelih usana mojih svojim ugasi žeđ prstima mrsi mi kose snovi me slatki nose. Tela dok drhte naša u očima blistav je sjaj nježno me stisni ka,sebi vreli mi poljubac daj. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 18 Maj - 19:59 | |
| Za mene te veče krije zora bistrom rosom mije, okupanu sunce suši mirišeš u mojoj duši ... Tvoj bi miris prepoznao međju ruža trista pio bih ti rosu s lista , tvoj bi miris prepoznao među ruža trista nije svaka ruža ista .... Leptir šapne svakom cvetu najlepši si ti na svetu , oko svakog cveta kruži al' zaspi na svojoj ruži ... Ružo moja , željo moja al' mirišu nedra tvoja mnoge ruže svesne nisu lepota je u mirisu .... ! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 19 Maj - 21:39 | |
| Pesimistični optimizam
Razbio sam srce U tisuću komada Ajd da vidim sranja Što će radit sada.
Od svih dragih žena Što na svijetu žive Nije znalo drugo No da bira krive.
Iz svake bivše ljubavi Zgaženo mi se vratilo Dopizdilo mi, rekoh Dosta se je patilo.
Gledam te komadiće Ali znam što gad čeka Da dođe i sastavi ga Nova ljubav neka.
EC91 |
|
| |
Enigma MODERATOR
| |
| |
Bukovski Super Član
Poruka : 551
Učlanjen : 19.04.2011
Raspoloženje : Od sumraka do svitanja.
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 20 Maj - 10:45 | |
| Eros sada budi želju u meni Nikad te nisam osećao tako I kad se lice od ljubavi zarumeni Glumim da te ne volim,a to nije lako... Mokar od kiše znoja sa lica Ali ljubav nije samo sitnica... |
|
| |
Bukovski Super Član
Poruka : 551
Učlanjen : 19.04.2011
Raspoloženje : Od sumraka do svitanja.
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 21 Maj - 10:12 | |
| Romantične stihove želim ti reći U njima par rima,s porukom ima Blago nama u ljubavi i sreći Yeli to sjajno kad sve lepo štima? |
|
| |
gagasasa
Poruka : 9685
Godina : 46
Učlanjen : 02.04.2011
Raspoloženje : Pozitivno
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 22 Maj - 22:15 | |
| Senka
Zbog svega sto smo najlepse hteli hocu uz mene nocas da krenes, ma bili svetovi crni ili beli, ma bili putevi hladni il vreli, nemoj da zalis ako svenes.
Hocu da drzis moju ruku, da se ne boljis vetra i mraka, uspavana i kad kise tuku, jednako krhka, jednako jaka.
Hocu uz mene da se svijes, korake moje da uhvatis, pa sa mnom bol i smeh da pijes i da ne zelis da se vratis.
Da sa mnom ispod crnog neba pronadjes hleba komadic beli, pronadjes sunca komadic vreli, pronadjes zivota komadic zreli. Il crknes, ako crci treba, zbog svega sto smo najlepse hteli. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| |
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 30 Maj - 2:14 | |
| |
|
| |
Excited4U
Poruka : 21683
Učlanjen : 03.05.2011
Raspoloženje : So Excited ;-D
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 30 Maj - 2:25 | |
| Za moju ljubav ..........Kad mi te nema u snovima tad sam sam na dnu mojih pjesama i ljut je okus na mojim usnama, a oci mi prekriva paucina............ .................Sto nisam vidio i dozivio s tobom, ramena ojsetio razmazena.... Kao u zavrzlami sumnji i brojeva, mnozenja dijelenja i oduzimanja u rjesenjima uhodio tvoje njezne oblutke kradom, kao svjetlost kad se pojavi,pa nestane, dolazila si i ostavljala nade.......... ................Kao grom su ti oci crne takvu oluju jos vidio nisam, silazila si s tamnih oblaka nocim, padala kao kisa po meni, udarala kao munja u srce, vrijeme kao da me je zavezalo uz tebe u moje boje si se pretvorila, kao rijeka tekla si u meni,mojim venama i sve grijehe uzela mi..........sve grehe ! |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 12 Jun - 16:00 | |
| |
|
| |
Excited4U
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 12 Jun - 16:25 | |
| ZA NOVI DAN Trazim te niz svake.. ali gde da te pronadjem? gde da nadjem tvoje oci.. koje sam tako puno voleo... Gde si otisla?? Zasto si me ostavila samog?? Zar ti nisam dao svoju ljubav?? sad je kasno.. sta i da uradim nemam te.. necu te vratiti.. A ostalo je jos toliko ljubavi... kome da je sad dam? Ovu noc plakacu za tobom.. Polijacu moje lice suzama... da ne ostari od tuge... za novi dan... ako te ikad pronadjem... |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 12 Jun - 16:38 | |
| Boli, Što osetiš, a ne veruješ, Što veruješ, a nije Ti dosta, Kada Ti je dosta, Ti odeš da time nahraniš svinje. |
|
| |
Excited4U
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 12 Jun - 16:42 | |
| U ZAGRLJAJU -U zagrljaju mom kao zvijezda bi sjala, iz oka mog tad suza bi pala za sreću našu ja sve bi dao, i svemu sa tobom bi se radovao. Da voliš ti mene ja sam nekad znao da se raduješ meni ,sada bi sve dao. Da vreme vratit mogu, promijenio bih sve samo da si opet kraj mene!!!! |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 16 Jun - 16:07 | |
| ZAR SI OD MENE TRAŽILA SLATKE STIHOVE?
Zar si od mene tražila slatke stihove? Zar ti se čini da je ovo, što do sada pjevah, toliko teško slijediti i teško razumjeti? Zato što ni dosad nisam pjevao da me ti slijediš i razumiješ-neću ni sada Što su, uostalom, takvima kao ti, pjesnici k'o ja? -ostavi zato moja djela, I uljujkuj se onim što možeš razumjeti; Jer ja nikog ne uljujkujem- i ti me nikada nećeš razumjeti.
Volt Vitmen |
|
| |
gagasasa
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 16 Jun - 17:24 | |
| Čeznem da ti kažem najdublje riječi - Rabindranat Tagore
Čeznem da ti kažem najdublje riječi koje ti imam reći ali se ne usuđujem, strahujući da bi mi se mogla nasmijati. Zato se smijem sam sebi i odajem tajnu svoju u šali. Olako uzimam svoj bol, strahujući da bi mogla ti učiniti.
Čeznem da upotrebim najdragocjenije riječi sto imam za te; ali se ne usuđujem, strahujući da mi se neće vratiti istom mjerom. Zato ti dajem ružna imena i hvalim se svojom surovošću. Zadajem ti bol, bojeći se da nećeš nikada saznati šta je bol.
Čeznem da sedim nemo pored tebe, ali bi mi inače srce iskočilo na usta. Zato brbljam i ćaskam olako, i zatrpavam svoje srce riječima. Grubo uzimam svoj bol, strahujući da bi mogla ti učiniti.
Čeznem da te ostavim zauvijek, ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogla otkriti moj kukavičluk. Zato ponosno dižem glavu i dolazim veseo u tvoje u tvoje društvo. Neprekidne strijele iz tvojih očiju čine da je moj bol vječito svjež. |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 16 Jun - 22:20 | |
| Nekad sam bila dobra i mlada i poverljiva i puna nada, nekada pre, ti si mi tada reći mog'o beskrajno mnogo, o kako mnogo sa reč i dve.
Spokojni bili su dani moji, a ti si srcu mi prvi koji beše drag, pa iza svega što si mi rek'o, katkad surovo, katkada meko, ostao je trag.
Sad srce moje bije tiše već manje volim, a znam više nego pre već sad mi ne bi reći mog'o onako dosta, onako mnogo sa reč i dve.
I kad bi danas prišao meni i hteo reči davno rečeni' buditi draž, u srcu mome šaptao bi neko da sve što si mi ikada rek'o, bila je laž. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| |
| |
Excited4U
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 18 Jun - 2:10 | |
| ŽELIM TE SANJATI Želim te sanjati, želim sanjati tvoje dodire, poljupce, uzdahe i riječi. Tvoju kosu, tvoje oči, tvoja usta, tvoj osmijeh, tvoj parfem, sve tvoje želim da bude moje, želim biti jedno s tobom, jedno tijelo, jedna duša, jedno srce. Volim kad me pogledaš i nasmiješ se, i tako si slatka, i najljepše je, gledati te neprestano, gledati te u oči, u pogled koji mi prodire u dušu, koji mi trga srce, koji mi razara misli, i ponavlja riječi, riječi koje onda stalno kruže u meni, i nikad ne prestaju: volim te, volim te.. Prolaziš mi žilama i ulaziš u ruke koje te diraju, ulaziš u usne koje te ljube, ulaziš u srce koje osjetiš kako kuca, ispunjen tobom, ispunjen tvojom ljubavlju ne želim otići, ne želim da mi bude hladno, ne želim da se pomakne kazaljka na satu, želim da taj trenutak traje vječno, neprekidno, taj trenutak koji gori i divlja u meni, koji čini sve drugo nevažnim, nebitnim, koji te voli, koji te gleda i ne želi stati i otići jer ti si centar njegovih želja, njegove mašte, njegovih snova i njegovih nadanja… |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 25 Jun - 10:04 | |
| Naša sumnja
Naša sumnja je svedočanstvo naše nemoći, dokaz da smo razumeli zakone sudbine iako smo, ne jednom, iskušavali svoj razum, pa i onda kad smo otkrili da molitva ne nalazi utočište, niti naša tuga, u nesavršenstvu patnje i nemoći da ljubav sačuvamo.
Ali, titraj duše se ne plaši nemoći, ni prolaznog, već veliča trenutak u kome smo spoznali da pripadamo jedno drugom.
Dragan Dragojlović |
|
| |
gagasasa
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 25 Jun - 10:30 | |
| ЖУДЊА Како ми мисао ка теби лети, високо по небу твоје име пише, шта вреде даљине небеског свода, кад те волим и јаче и више. Тренутак само да те видим, да чујем, љубави, са усана твојих, да нам се погледи крадом сретну, да будеш опет глина руку мојих. Да те још једном пољубим страсно, додирнем твој образ уснама својим, да те волим нежно, к'о заљубљени дечак, што жуди за срцем и телом твојим. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 28 Jun - 0:39 | |
| |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 28 Jun - 0:42 | |
| Tebi koji nikad nećeš saznati sve moje tajne napisaću ovu pesmu a možda već sutra misliću drugačije. Tebi što ne slutiš ljubav moju i nemir moj jer te ne dotiče tuga moja. Tebi što kroz dan prolaziš zatvorenih očiju šapućem reči ljubavi mada ih ne osećaš. |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 1 Jul - 1:16 | |
| |
|
| |
Angel&Devil Elita
Poruka : 2439
Učlanjen : 16.06.2011
Raspoloženje : Zajebano do bola
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 1 Jul - 14:45 | |
| Taste If I could have just a moment of you Would I be wanting more? If I could have just a taste of you Would I be addicted? If I could have just a touch of you Could I tear myself away? I would pray to be the rain that runs over and in your skin With no consequence To be the liquid in your glass that falls around your lips and mouth Swallow me If I could have just a breath of you Would you, could you infect me? If I could have just a view of you Would you leave your door ajar? If I could have just a part of you Let me drink of your tides I would pray to be the rain that runs over and in your skin With no consequence To be the liquid in your glass that falls around your lips and mouth Swallow me And after would the silence thicken, stiffen? Would I run home in the dark with something stolen? Would you be slinking in my conscience, laughing? Would this hunger ever cease? You are the cliff that I'm walking Lord help me if I fall Are you more than my hunger?Baby. babe Lord help me if I starve If I could have just a moment of you Would I be wanting more? If I could have just a taste of you Would I be addicted? If I could have just a touch of you Could I tear myself away? I would pray to be the rain that runs over and in your skin With no consequence To be the liquid in your glass that falls around your lips and mouth Swallow me And after would the silence thicken, stiffen? Would I run home in the dark with something stolen? Would you be slinking in my conscience, laughing? Would this hunger ever cease? You are the cliff that I'm walking Lord help me if I fall Are you more than my hunger? Baby. babe Lord help me if I starve If I could have just a taste of you Would I be addicted? |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
| |
|
| |
|
Danas u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Juče u 16:46 od Poly
» Razni vicevi