| Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 26 Avg - 21:48 | |
| |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 26 Avg - 21:49 | |
| |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 26 Avg - 21:50 | |
| |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 26 Avg - 21:51 | |
| |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 26 Avg - 21:53 | |
| |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 26 Avg - 21:55 | |
| |
|
| |
neno MODERATOR
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 26 Avg - 21:58 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 29 Avg - 14:39 | |
| Gdje god da jesi, meni se vrati jer moja ljubav svuda te prati. AD90 |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 5 Okt - 21:34 | |
| Ostavim ljepote cijeloga svijeta drugima neka ih, meni ne smeta nezainteresirano sa strane snimam ja imam više, tvoju ljubav imam. AD90 |
|
| |
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 1 Sep - 18:24 | |
| Ti opravdavaš moje postojanje. Da te ne poznajem, ne bih živio, Da umrem ne znajući te, ne bih umro, jer nisam živio. Luis Cernuda |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pon 26 Sep - 15:34 | |
| Ја волим срећу која није срећна, песму која мири завађене речи слободу која има своје робове и усну која се купује за пољубац.
Бранко Миљковић |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 13 Okt - 15:36 | |
| A u stvari, bilo je dugih rečenica sjajnih korica akrilika i slika I fanastičnih svetova . I cvetova u bojama latinoameričkih ara, bilo je uspomena sa Kiklada i sa obala Gibraltara mirisa urmi, karusela u Parizu, I, na onom velikom belom brodu bilo je zanosnog admirala, i zato ti hvala.
Pa ipak, i ti i ja znamo da sam skoro sve ovo sama nacrtala.
I, ne želim da zvučim nezahvalno i nemarno, ali Ti, Ti si mi obećao, Bože, da će sve ovo biti stvarno.
Mirjana Bobić Mojsilović |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 27 Okt - 12:07 | |
| "...Poslusaj ljubavi moja jedina , poslusaj koliko sam sretan sto te imam . Cijelog si me u svoj divni vijenac ljubavi isplela , cijelu te u sebi imam , kao dah bijelog jorgovana u meni postojis i mirises , jedina moja ljubavi . Moje te usne prije spavanja k sebi zovu i na tvoje grudi s tobom lijezu , ljubavi moja jedina , poslusaj koliko sam sretan sto me zauvijek volis ...." Zal Kopp |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 2 Dec - 17:23 | |
| I uvjek sam znao da cu je pronaći kada se vratim, ne da obnovim ljubav, već da obnovim nježnost.....
Meša Selimović |
|
| |
Kolja Član
Poruka : 311
Godina : 83
Učlanjen : 12.10.2016
Raspoloženje : Predinfarktno stanje
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 2 Dec - 18:05 | |
| "Ako je ljubav dobra, zašto čini zla ako je zla, zašto je tako slatka ?" |
|
| |
Kijara-brm Master
Poruka : 6268
Godina : 44
Učlanjen : 05.08.2015
Raspoloženje : Fenomenalno ;))
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 2 Dec - 23:37 | |
| "Kako bi se čovjek radovao, kako bi se radovao u pravom, čistom smislu te riječi, treba za jedan trenutak opet postati dijete. Radost je stvar koju odrasli ne poznaju. Oni tom riječju nazivaju nešto sasvim drugo, sasvim različito. Treba mnogo, mnogo naivnosti za pravu, čistu radost. Prava je radost ustvari bezrazložna. U tom i jest njena čudesna ljepota."
|
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 8 Dec - 2:57 | |
| ....
Osecam da dosad sve je bilo sala mog srca vrela; da jos nikom nisam svoju ljubav dala koluku bih mogla i koluku bih htela
da ima u meni cela nezna pima reci nereceni' da bih srce mogla poklanjati svima, i da opet mnogo ostane ga meni.
D.M. "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 8 Dec - 2:59 | |
| I nisam te poznavao A ni ti mene Seti se Seti se ipak tog dana Ne zaboravi ga "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 22 Jan - 20:22 | |
| ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 22 Feb - 23:28 | |
| Pozelim da se pretvorim u zvuk.. Pozelim da ti udjem u ushi....i njezno shapnem volim te......... Sanjam da sam zvijezda...sanjam da svijetlim na nebesima..... i osvijetljujem tebi put......put do moga srca........ Sanjam da taj put je stvarnost...a ja samo san.. Zelim da budem ljubav... Zelim da sam ti potrebna.... i da me nosish u svome srcu... Mastam da sam sudbina... da imam moch nad nashim zivotima... i da nas spajam......dok nas smrt ne rastavi.... Mastam da je to srecha....srecha potrebna i tebi..i meni !! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 22 Feb - 23:29 | |
| Pozelim da se pretvorim u zvuk.. Pozelim da ti udjem u ushi....i njezno shapnem volim te......... Sanjam da sam zvijezda...sanjam da svijetlim na nebesima..... i osvijetljujem tebi put......put do moga srca........ Sanjam da taj put je stvarnost...a ja samo san.. Zelim da budem ljubav... Zelim da sam ti potrebna.... i da me nosish u svome srcu... Mastam da sam sudbina... da imam moch nad nashim zivotima... i da nas spajam......dok nas smrt ne rastavi.... Mastam da je to srecha....srecha potrebna i tebi..i meni !! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 22 Feb - 23:30 | |
| Otkad te sretoh ja nemam mira lepota tvoja mene opija a ti ne zelis da vidis to jer imas ljubavi sto
Zbog takvog zivota tvog moji se snovi ruse i mrzim lepotu tvoju jer nemas srca, jer nemas duse
Tebi je lako kada te vole sada te mnoge za ljubav mole a znaj ti dobro doci ce dan kada ces ostati sam
Ti nisi nikad zaljubljen bio ti nisi nikad suzu prolio ti ne znas sta je ljubavni bol prazan je zivot moj ....My heart beats only for you.... |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 6 Maj - 9:52 | |
| Kad ti izgovaram ime, usta su mi puna krzna i tamjana, i sirovog mesa i cveća.
U očima mi grme grčevi svetlosti. u temenu se protežu grobovi strašno grbavi.
Kad ti izgovaram ime, sav sam ispljuvan i čist, i mek i besan... I – polumrtav od ljubavi.
Naučila si me da uz tebe ričem, i naričem, i milujem, i drobim...
Kad ti izgovaram ime – sav sam ošuren od sunca i neko mi neverovatno lepo čudo u grlu klokoće.
Antić |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 9 Maj - 14:27 | |
| Čeznem da sedim nemo pored tebe, ali bi mi inače srce iskočilo na usta. Zato brbljam i ćaskam olako, i zatrpavam svoje srce riječima. Grubo uzimam svoj bol, strahujući da bi mogla ti učiniti.
Čeznem da te ostavim zauvijek, ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogla otkriti moj kukavičluk. Zato ponosno dižem glavu i dolazim veseo u tvoje u tvoje društvo. Neprekidne strijele iz tvojih očiju čine da je moj bol vječito svjež. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
| |
|
| |
|