| Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 25 Apr - 9:43 | |
| ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
Poruka : 3344
Učlanjen : 28.04.2018
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 28 Apr - 12:53 | |
| Osetim tvoje misli, one su moje, osetim dodire, na koži se roje, zagrlim vazduh i tihu, prolećnu noć, srećna jer znam, u san ćeš mi doć'. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 29 Apr - 13:11 | |
| Cause I love to buy you flowers I love our hot showers I can watch you slippin' for hours and hours I love the way you dance The way you shake that ass ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 1 Maj - 0:21 | |
| Možeš li da me voliš A da me nemaš? Bojim se da te volim I da te imam. Jedino je nedodirom U ljubavi čisto I trajno. Zamisli da si ptica I da krila spremaš, Pa želiš da poletiš. Pa hoćeš da poletiš. Veruj mi, Kad voliš sve je isto. Hajde, poleti! U gnezdo srca te primam. Hajde, voli me. Bezgranično I osećajno. Možeš li da me imaš, A da me nemaš? Strah me je da ću te Povrediti I da ću otići. Jedino ću te sačuvati Ako mi ostaneš Večno lepa i mlada. Zamisli koliko ljubavi Od mene primaš Kad se na počinak spremaš. Hajde, zaspi! Hajde, nežnost niz povečerje Raspi, A ja ću sa neke daleke Zvezde sići I voleću te uvek Kao što volim te sada. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 2 Maj - 23:17 | |
| Oluja, vihor, mozak se muti a srce šapuće: šuti , šuti.
Prepusti se, živi, nismo za ništa krivi. Krivo je vrijeme što kasno nas spoji nedaj da strah nas razdvoji. Kročimo dalje stazama sreće nitko za ljubav nas kriviti neće. Ljubav je jača od razuma i mača i zato volim i ljubim u oluji i vihoru razum gubim! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 3 Maj - 9:44 | |
| Sunce sija za nas! Nebo šalje paperjaste oblake, vetar svira omiljenu nam melodiju, sve je kao onda kada si bio tu..
Priroda pamti tvoje korake, stazama tvojim niko ne hodi, snovi osećaju tvoje mirise, uživam u sebi, u obrisu na vodi.. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 10 Maj - 10:32 | |
| Zagrli me nježno šapni mi tiho telo nek drhti tvoj sam do smrti. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 13 Maj - 18:38 | |
| Suviše u meni tebe samo ima, i prija mi tišina i godi mi gorčina, i osećam te u toploti Sunca, zauvek ostaješ otkucaj mog srca.. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 15 Maj - 23:04 | |
| Samo zbog tebe znam šta ljubav znači, zbog tebe sam i bolji i jači, tebe volim svojim srcem celim, samo s tobom život bih da delim. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 17 Maj - 17:53 | |
| Ostani voljeni kraj mene uvek tu, Dok spavam na javi, zivim u snu, Sve dok jutra nam smenjuju te noci, Pozeli me mislima, voli u samoci.. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 29 Maj - 14:18 | |
| Bez vida vidim, nem, glas gubim: Umreti žudim, a pomoci tražim, Sebi sam mrzak, a drugoga ljubim. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 1 Jun - 17:24 | |
| Sreća se nikada ne vezuje za osobu. Jedno jutro probudiće te realnost i ona više neće biti tvoja. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 21 Jun - 19:28 | |
| Stanes u svaku moju rec, Kao lopov, usunjas se u misli, Poput oluje prostrujis telom, Ucinis me tako lako svojom, celom.. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 22 Jun - 23:09 | |
| Čeznem da te ostavim zauvijek, ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogla otkriti moj kukavičluk. Zato ponosno dižem glavu i dolazim veseo u tvoje u tvoje društvo. Neprekidne strijele iz tvojih očiju čine da je moj bol vječito svjež. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sre 27 Jun - 14:59 | |
| |
|
| |
Kaca1111 Elita
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 3 Jul - 16:15 | |
| Moja ljubav ne zna ni kud bi, ni šta bi. Misli mi dosežu do susreta, ne dalje. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 7 Jul - 12:19 | |
| Zapisana ostane svaka riječ smisao da se nikada ne uruši i sve ono što sam htio reć zauvjek ostane u tvojoj duši ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Čet 9 Avg - 13:55 | |
|
Ovaj put Ćutim ti tišinu
Udišem te Onako prolećno Dečije Lekovito
To parče otkinutih snova Volim ćutanjem
Da razgalamim Da raspametim
I da nateram Svaku tvoju želju
Da poskakuje Da poludi Kada ti falim ispod kože Ispod neba Ispod lišća
Ponekad samo progutam kosmos I pomislim
Tako mi nedostaješ.
|
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Uto 18 Sep - 13:08 | |
| To je ta romantika. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Pet 21 Sep - 9:38 | |
| Da sa mnom ispod crnog neba pronadjes hleba komadic beli, pronadjes sunca komadic vreli, pronadjes zivota komadic zreli. Il crknes, ako crci treba, zbog svega sto smo najlepse hteli. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Enesa Master
Poruka : 11758
Učlanjen : 01.08.2018
Raspoloženje : Osrednje
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 22 Sep - 20:38 | |
| Biti s tobom, to je poput šetnje u kristalno jasno jutro – osećaj da neupitno pripadaš tu. |
|
| |
Enesa Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 22 Sep - 20:48 | |
| Neka se ljubav budi na krilima zore, neka ljubav bude duboko more velika kao milijun svemira njezna i tiha bez nemira i neka se kradom useli u srce svacije da svatko voli na svoj nacin, drugacije |
|
| |
srna Elita
Poruka : 2583
Učlanjen : 18.10.2017
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 22 Sep - 20:50 | |
| Na mom nebuNa mome sutonskom nebu ti si poput oblaka, i tvoja boja i oblik su onakvi kakve želim. Moja, moja si, ženo usana slasnih, moji beskrajni snovi u tebi žive.
Svetiljka duše moje rumenilom ti boji noge. Moje oporo vino najslađe je na usnama tvojim, oh, žetelice moje sutonske pesme, kako te ovi samotni snovi osećaju mojom.
Moja si, moja, i ja kličem u popodnevnom povetarcu, a vetar pronosi moj udovički glas. U dubini očiju mojih ti loviš, tvoj noćni pogled se zaustavlja poput vode tvog otimanja.
Zatočenica si u mreži moje muzike, ljubavi moja, a mreže muzike moje kao nebo su široke. Na obali tvojih tužnih očiju duša mi se rađa. U tvojim tužnim očima početak je zemlje snova. |
|
| |
Enesa Master
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Sub 22 Sep - 20:51 | |
| Poslat cu ti vjetrom poljubac blag, da ti kaze da da ima netko mome srcu drag, a Ti ga udahni da zauvijek ostane tu, jer ja sam sa Tobom i u dobru i u zlu. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom Ned 23 Sep - 10:53 | |
| Ti si sunce što me jutrom budi, ti si nada za moj život ludi, ti si tema za moje beskrajne sne, ti si moj život moje sve.
....My heart beats only for you.... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poruči mi stihom, hoću da te osetim romantikom | |
| |
|
| |
|