|
|
Autor | Poruka |
---|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Sub 21 Nov - 18:38 | |
| |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Ned 28 Avg - 22:31 | |
| Zato što ne umeju drugačije da dokažu svoju muškost |
|
| |
SherlotaHolms Elita
Poruka : 2952
Učlanjen : 19.12.2016
Raspoloženje : uvek na nivou
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Sub 24 Nov - 16:35 | |
| Muškarci varaju iz istog razloga kao što i žene varaju.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Sre 2 Jan - 15:03 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48571
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Sre 2 Jan - 15:10 | |
| Shadow ::Zašto muškarci varaju?Izvor: Tportal.hr Muškarci varaju i kad vole svoje žene, objašnjava američki sociolog i pisac, a čine to zato što žele seks sa različitim ženama. [You must be registered and logged in to see this image.]Američki sociolog Erik Anderson u svojoj novoj provokativnoj knjizi The Monogamy Gap: Men, Love, and the Reality of Cheating, pokušava da objasni zašto monogamija nije za muškarce. Prema njegovim rečima, neotkrivena afera muškarcu omogućava da zadrži vezu i emotivnu intimnost, a čak i ako ga uhvate, takva opravdanja uzvišenija su nego da kaže da je namerno varao. Anderson je sproveo i istraživanje u kojem je učestvovalo 120 muškaraca. Kako je otkrio, 78 posto njih je barem jednom u životu varalo, čak i kada su bili s partnerkom koju su voleli i sa kojom su planirali da ostanu duže vreme. Sociolog ističe kako većina muškaraca ne vara partnerke zato što ih ne vole, nego zato što žele seks i s drugim ženama. "Društvo ne bi to trebalo da osuđuje. Zašto stigmatizirati nekoga ko održava nekoliko seksualnih veza?!" pita se Anderson. Zaključuje da muškarci žele biti emotivno monogamni, ali "njihova tela žude za seksom sa drugim ženama". Njegove teze nisu naišle na dobar odjek u javnosti, posebno među ženskom populacijom. I deo stručne javnosti smatra da on ne može donositi takve zaključke, jer smatra da uzorak na kojem je napravio istraživanje nije relevantan. muškarci varaju jer ima žena koje im to omoguće. zna se da ima žena kojima nema slađe od oženjenog muškarca. isto tako se zna da ima žena kojima nema slađe nego drugoj ženi preoteti muškarca. prevaru muškarca s drugim muškarcom u ovom odgovoru nisam uzeo u razmatranje. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Duki Dasa Član
Poruka : 235
Godina : 60
Učlanjen : 28.02.2020
Raspoloženje : Uglavnom dobro
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Pet 6 Mar - 19:36 | |
| Ne znam zašto varaju ni muškarci a ni žene jer ako dovoljno voliš svog partnera nema razloga za tako nešto.Ono što ne voliš da tebi neko uradi ,nemoj ni ti drugom...da počnemo samo od toga a dalje da i ne nabrajam koje sve posledice mogu biti.Čovek se drži za reč,a vo za rogove.Prilikom sklapanja braka se isto obavezujemo čini mi se na vernost itd.itd.
Budi muško brate pa reci onda partneru ako si muško da si je prevario, jer ili jesi ili nisi Lav(f).
Izgleda da verni muškarci polako postaju vrsta u izumiranju.
Ali ništa bolja situacija izgleda nije ni kod ženskog pola,tako da smo tu negde ravnopravni manje,više što se toga tiče. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Sub 7 Mar - 11:48 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Duki Dasa Član
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Sub 7 Mar - 11:56 | |
| Bogami vole i žene da im se da do znanja da su još dobre ribe.Kako beše ide ona pesma....one hoće isto što i mi |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Sub 7 Mar - 12:01 | |
| ima i ona: dodirni mi kolena...... sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Sub 7 Mar - 12:05 | |
| Slozila bih se sa obojicom i samo jos nesto dodala. Zene to o čemu vi pricate rade mnogo bolje od muskaraca... Jos lepse to umeju sakriti od vas... Toliko o cackanju... |
|
| |
putnik VIP
Poruka : 10890
Učlanjen : 28.03.2013
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Sub 7 Mar - 20:33 | |
| Zato jer žene daju. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Ned 8 Mar - 19:12 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Duki Dasa Član
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Ned 8 Mar - 20:41 | |
| Ja sam nekako uvek cenio sebe kako sada tako i pre braka,nisam narcis ili sl. ali uvek sam bio mišljenja...pa zašto da varam,zbog nekih recki hmm.. nisam taj tip a pri tome nije moj polni organ ratni zločinac pa da mora kao po kazni da ulazi svagde da bi ja ispao kao frajer ili sl.
Šansi za varanje ima čika Dule i dan danas ako bi hteo,kao i moja supruga,svesni smo toga oboje,mislim bilo bi glupo da čovek toga nije svestan, ali izgleda da kada je ljubav dovoljno jaka,kada se ljubav neguje nemaš potrebe niti pomišljaš na varanje, nego uživaš u životu i samo gledaš ove koji varaju a misle da niko ne zna.Gledaš ih i vidiš koliko su nervozni,koliko ih savest grize....e dobri moji forumaši čuvajte i negujte ljubav. |
|
| |
J.Newstead Elita
Poruka : 2430
Godina : 54
Učlanjen : 06.07.2019
Raspoloženje : fenomenalno
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Ned 8 Mar - 23:21 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Pon 9 Mar - 10:52 | |
| Duki Dasa ::Ja sam nekako uvek cenio sebe kako sada tako i pre braka,nisam narcis ili sl. ali uvek sam bio mišljenja...pa zašto da varam,zbog nekih recki hmm.. nisam taj tip a pri tome nije moj polni organ ratni zločinac pa da mora kao po kazni da ulazi svagde da bi ja ispao kao frajer ili sl.
Šansi za varanje ima čika Dule i dan danas ako bi hteo,kao i moja supruga,svesni smo toga oboje,mislim bilo bi glupo da čovek toga nije svestan, ali izgleda da kada je ljubav dovoljno jaka,kada se ljubav neguje nemaš potrebe niti pomišljaš na varanje, nego uživaš u životu i samo gledaš ove koji varaju a misle da niko ne zna.Gledaš ih i vidiš koliko su nervozni,koliko ih savest grize....e dobri moji forumaši čuvajte i negujte ljubav. tako je Dule. prevara je znak "nedovoljno jake" ljubavi i slabog karaktera osobe koja vara. kad muškarac voli i poštuje ženu nema te vađajne na celom svetu zbog koje bi rizikovao da izgubi to što ima. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Pon 9 Mar - 11:01 | |
| Zato sto preko pite traze burek |
|
| |
Duki Dasa Član
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Pon 9 Mar - 17:16 | |
| Ali onda dolazi na red pitanje sa kime muškarci varaju svoje supruge,žene…..pa opet sa nekom ženom koja je opet možda isto udata i vara svoga supruga, a taj prevareni suprug opet vara zato što ga je supruga prevarila i tako u krug.... Neki muškarci varaju čak i sa drugim muškarcem.....?Hmmm ne znam da li postoji ova tema na forumu ali došla mi ideja.... Drage dame,poštovane forumašice šta bi za vas bilo gore ili nazovimo veći šok,da saznate da vas vaš muškarac vara sa ženom ili muškarcem??? |
|
| |
Emelie Master
Poruka : 380935
Učlanjen : 29.03.2018
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? Čet 12 Mar - 23:24 | |
| Ne varaju zahebala ih korona |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto muškarci varaju? | |
| |