|
|
Forum ili Facebook | 1. Forum | | 95% | [ 41 ] | 2. Facebook | | 5% | [ 2 ] |
| Ukupno Glasova : 43 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
LJUBAVNIK LEDI ČETERLI
Poruka : 3780
Učlanjen : 22.08.2011
| Naslov: Forum ili Facebook Uto 10 Jan - 12:56 | |
| Šta vam se više dopada: Forum ili Facebook? Ja dajem prednost Forumu |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Uto 10 Jan - 15:37 | |
| Takođe..dajem prednost forumima jer na njima može da se razgovara o mnogo više tema i izbor za razgovor je velik..dok je Facebook običan malo više ukrašen čet, koji više služe za kratke poruke, javljanje, i većinom običnim svakodnevnim ćaskanjem..tipa gde si šta radiš, šta ima... Ko šta više voli, pitanje je ukusa..ali su za mene ipak forumi i edukativni i zabavni i imaju svega i svačega .. |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Uto 10 Jan - 19:49 | |
| I ja sam za forum...Mada ima mene i tamo i vamo |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Čet 12 Jan - 20:04 | |
| Fuckbook mi se ne dopada uopšte. Nikada mi se nije ni dopadao. . Osim toga, član sam jednog nemačkog foruma koji sprovodi akciju bojkotovanja i zatvaranja FB-a u celom svetu. Mada, od toga najverovatnije nikada ništa neće biti. Previše je medijskih lutkica koje to neće da dozvole. |
|
| |
Sagacity Master
Poruka : 5297
Učlanjen : 29.07.2011
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Sub 14 Jan - 15:07 | |
| Prednost dajem forumu...Na FB sam imala neki nalog, pa sam ga ukinula...Pa sam ga skoro otvorila ponovo, ali sam zaboravila lozinku...i tako... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Sre 18 Jan - 18:54 | |
| FB nisam konzumirao. Hvala, ne bi. Koliko sam čuo, to je jedna velika tračaonica. Ne sviđa mi se ostavljanje privatnih podataka u koji vješti mogu "provaliti" i napraviti ti štetu. Taman sam se riješio takve gamadi u RL, pa da si natovarim nove. Neće moći ove noći. Forum mi se dopada jer se s različitim ljudima mogu zabaviti i izmijeniti mišljenja o raznim stvarima, samostalno kreirajući teme za diskusiju. Svakodnevno "kopam" i radim na sebi i obogaćujem se. Ispunjava mi ono što u RL nemam, a to je bogatstvo sugovornika raznih afiniteta. Hvala vam svima što "gubite" vrijeme sa mnom. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Uto 24 Jan - 11:15 | |
| - LJUBAVNIK LEDI ČETERLI ::
- Šta vam se više dopada: Forum ili Facebook? Ja dajem prednost Forumu
fifti -fifti .... zavisno kako posmatras i kako ga koristis .... ..... razlika u tome je sto forumi su zatvoreni tip facebook.. ...na facebook je obazrivost mnogo veca sta objavljujes jer si izlozen mnogo vecoj javnosti i sve zavisi kako plasiras svoje misli i interesovanje.....na razlicite osobe mozes nabasati kao i u svakodnevnom zivotu jer uvek neko postoji da svesno radi lose stvari i unistava sve sto je zdravo u cilju razmena u komunikaciji vidjenja zivota pa cak i kroz zabavu...... .......sto se tice neke bezbednosti na forumu ili facebook ,isti je kao i kod gmail ili pristup biloj kojoj stranici ..uopste bezbednosti nema ,jer nuzno zlo su ADMINI- kakav je admin tako i cure podaci,ceste provale sifri ,logovanje umesto vas neko ce reci hakeri mozda .... jer da je sve bezbedno nebi bili pseudonimi ,kao i slike koje nismo mi.... ...zato nepraktikujem neko caskanje svakodnevno na net.. razgovor licno u totalu... ..... mada veca sloboda ,lazernost osecam na forumu jer mogu se posvetiti osobama 100% i kad sam ozbiljna i kad zelim da se salim...jer to je mala porodica sa decom razlicitih gledanja ,apetita i ukusa - ali slozna ........ :smile3: |
|
| |
haklberi
Poruka : 31977
Učlanjen : 20.09.2011
Raspoloženje : Светлост, плодна земља испод и сунце изнад мене
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Pon 30 Jan - 0:49 | |
| Форуми...ФБ не конзумирам |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Sub 3 Mar - 20:11 | |
| Haoss forum..ugasila sam nalog na Fejsu , ne idem na druge forume ..ne posećujem mesta koja su mračna i hladna..idem samo tamo gde mi prija i gde mi je toplo ..a ovaj forum mi se čini baš takvim mestom , ovde mogu opušteno da pričam kad hoću , da ćutim kad hoću ,razmenim mišljenje sa ljudima do kojih mi je stalo , da vidim ljude koji su mi dragi ..ovde oni drugi i ne dolaze ..dakle ..ekipa je dobra i odabrana ..ljudi su prijatni pa se i ja osećam tako kad sam sa njima Haoss i sve ljude na njemu prosto.. obožavam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Ned 4 Mar - 18:49 | |
| |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Pon 12 Mar - 19:24 | |
| - panonski galeb ::
- soriiiiiii ako promasi temu
Ma nisi, čini ti se. Samo si pogrešno zavila kod Lajkovca ... |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Pon 12 Mar - 19:42 | |
| - Citat :
- soriiiiiii ako promasi temu
Nisi promašila temu , taman posla ..svaka lepa reč prija a ovde je pravo mesto za takve reči .. Hvala Galebe ..i ti si meni draga |
|
| |
Pcela Elita
Poruka : 1889
Godina : 42
Učlanjen : 22.06.2011
Raspoloženje : promenljivo
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Pet 30 Mar - 12:36 | |
| Imam nalog i na FB,ali prednost daje FORUMU. |
|
| |
gagasasa
Poruka : 9685
Godina : 46
Učlanjen : 02.04.2011
Raspoloženje : Pozitivno
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Sub 31 Mar - 12:31 | |
| Imam nalog na FB, svela sam ga na najprivatniju kontrolu koju mogu. Postoje ljudi sa kojima ne mogu drugacije da komuniciram i onda ga imam i drzim najvise radi njih, inace vrlo retko idem tamo. Vise volim Forum, Haoss forum , volim ljude sa kojima mogu da komuniciram o svemu i svacemu, i da se to ne svodi na trulo tracarenje vec na lepe i prijatne diskusije. Mogucnost da se iskazes u raznim oblastima, da naucis nesto i pokazes ono sto znas me mnogo vise vuce nego FB, zato dajem prednost Forumu i bicu tu dok god budem osecala tu toplinu koju sada osecam. Hvala svima... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Čet 5 Apr - 19:52 | |
| Na FB nisam niti cu biti. Na dva foruma sam i to mi je dovoljno |
|
| |
Sarra
Poruka : 9173
Učlanjen : 09.04.2011
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Pon 9 Apr - 14:43 | |
| Forum tamo nisam niti me zanima. |
|
| |
Fantomka Član
Poruka : 15
Godina : 29
Učlanjen : 11.04.2012
Raspoloženje : I am happy today
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Sre 11 Apr - 13:44 | |
| Forum bree.Kakav facebook?Živi smor |
|
| |
Don Blanco Član
Poruka : 41
Učlanjen : 01.05.2012
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Uto 8 Maj - 16:17 | |
| Forumi su bolji, jer je kreativnost i sloboda veca, fb je monoton, imao sam ga u par navrata i zatvarao.. imam jedan nalog sa laznim podacima koji retko posecujem. |
|
| |
promaja Elita
Poruka : 2101
Godina : 62
Učlanjen : 30.07.2012
Raspoloženje : 5+
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Uto 31 Jul - 17:03 | |
| Forum definitivno ,tamo odem samo da vidim šta mi neko od familije okači ili poruči ...a forumi samo koji imaju dušu ,koji imaju normalnu komunikaciju i toleranciju.Gade mi se forumi sa nekom gvozdenom disciplinom i strašnim Moderatorima koji Banuju zbog slova. |
|
| |
Ivkic
Poruka : 16424
Godina : 41
Učlanjen : 05.09.2012
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Pon 10 Sep - 10:26 | |
| Imam nalog na fb, ali je postao zivi smor tako da bolje je forum..ima dosta tema zezas se ekipa je super |
|
| |
Caffe girl Elita
Poruka : 1820
Učlanjen : 27.05.2012
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Pon 10 Sep - 11:23 | |
| Forumi su bolji 100 puta.Eto,bas danas sam deaktivirala profil na Facebooku jer me je smorio.Facebook je jedna velika glupost.Sve se vrti oko cheta,koji dosadi,i oko fotki,komentara,slika i gluposti.Kad sam ulogovana na fejsu ne znam ni sta da radim na njemu.Gubljenje vremena.Forumi su mnogo zanimljiviji,edukativniji i kreativniji. |
|
| |
Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Pet 14 Sep - 16:10 | |
| FB, ispiranje mozga. Tko voli,sretno mu. |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Sub 15 Sep - 15:03 | |
| |
|
| |
andelika Master
Poruka : 5680
Učlanjen : 19.09.2012
| Naslov: Re: Forum ili Facebook Ned 30 Sep - 11:35 | |
| Faceboook me smara jako i dosadno mi je tamo. rijetko se i ukljucim a na forumu ovdje ima toliko toga da se procita vidi i nauci. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forum ili Facebook | |
| |
|
| |
|