Haoss forum: Pravo mesto za ljubitelje dobre zabave i druženja, kao i diskusija o raznim životnim temama. |
|
| |
Autor | Poruka |
---|
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Šta je volja ? Čet 6 Jun - 23:00 | |
| Enesa :: Tony ::Motivacija, kad krenem da kosim onda sve okosim, pa opet pa opet, sve do gole zemlje. A kad ti se ne kosi trava naraste do kolena Kad mu se ne kosi, pokosi mu komšija |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je volja ? Čet 6 Jun - 23:02 | |
| Tony :: Wintermute :: Tony ::Motivacija, kad krenem da kosim onda sve okosim, pa opet pa opet, sve do gole zemlje. Motivacija služi da pobudiš volju Da, ali kako pokrenuti motivaciju? Jednostavno..zamislis da travu koju kositi moras, da je samo 1 m2 Ne pokreće se, počneš da kosiš na silu, kad vidiš da je lepše imati pokošeno dvorište nego ne, motivacija će se javiti sama |
| | | Tony Elita
Poruka : 2756
Učlanjen : 06.02.2019
Raspoloženje : kako kada
| Naslov: Re: Šta je volja ? Pet 7 Jun - 17:27 | |
| Wintermute :: Tony :: Wintermute :: Tony ::Motivacija, kad krenem da kosim onda sve okosim, pa opet pa opet, sve do gole zemlje. Motivacija služi da pobudiš volju Da, ali kako pokrenuti motivaciju? Jednostavno..zamislis da travu koju kositi moras, da je samo 1 m2 Ne pokreće se, počneš da kosiš na silu, kad vidiš da je lepše imati pokošeno dvorište nego ne, motivacija će se javiti sama Steta sto moram silu da upotrebim da bi dobio motivaciju i da mi lijepo izgleda...nekako mi se to nesvidja. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je volja ? Sub 8 Jun - 22:43 | |
| Tony :: Wintermute :: Tony :: Wintermute :: Tony ::Motivacija, kad krenem da kosim onda sve okosim, pa opet pa opet, sve do gole zemlje. Motivacija služi da pobudiš volju Da, ali kako pokrenuti motivaciju? Jednostavno..zamislis da travu koju kositi moras, da je samo 1 m2 Ne pokreće se, počneš da kosiš na silu, kad vidiš da je lepše imati pokošeno dvorište nego ne, motivacija će se javiti sama Steta sto moram silu da upotrebim da bi dobio motivaciju i da mi lijepo izgleda...nekako mi se to nesvidja. Kako ti zamišljaš motivaciju i volju? |
| | | Tony Elita
| Naslov: Re: Šta je volja ? Sub 8 Jun - 22:53 | |
| Wintermute :: Tony :: Wintermute :: Tony :: Wintermute :: Tony ::Motivacija, kad krenem da kosim onda sve okosim, pa opet pa opet, sve do gole zemlje. Motivacija služi da pobudiš volju Da, ali kako pokrenuti motivaciju? Jednostavno..zamislis da travu koju kositi moras, da je samo 1 m2 Ne pokreće se, počneš da kosiš na silu, kad vidiš da je lepše imati pokošeno dvorište nego ne, motivacija će se javiti sama Steta sto moram silu da upotrebim da bi dobio motivaciju i da mi lijepo izgleda...nekako mi se to nesvidja. Kako ti zamišljaš motivaciju i volju? Motivaciju uvjek sa nekom vrstom nagradom kombiniram a volja, ili si rodjen snjom ili nisi. Neki ljudi nemaju nikad volju, neki pomalo ili uvjek. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Šta je volja ? Sub 8 Jun - 23:15 | |
| Tony :: Wintermute :: Tony :: Wintermute :: Tony :: Wintermute :: Tony ::Motivacija, kad krenem da kosim onda sve okosim, pa opet pa opet, sve do gole zemlje. Motivacija služi da pobudiš volju Da, ali kako pokrenuti motivaciju? Jednostavno..zamislis da travu koju kositi moras, da je samo 1 m2 Ne pokreće se, počneš da kosiš na silu, kad vidiš da je lepše imati pokošeno dvorište nego ne, motivacija će se javiti sama Steta sto moram silu da upotrebim da bi dobio motivaciju i da mi lijepo izgleda...nekako mi se to nesvidja. Kako ti zamišljaš motivaciju i volju? Motivaciju uvjek sa nekom vrstom nagradom kombiniram a volja, ili si rodjen snjom ili nisi. Neki ljudi nemaju nikad volju, neki pomalo ili uvjek. Jeste, čovek je motivisan kad pred sobom ima moguću nagradu koja će stići u budućnosti kao rezultat uloženog truda i vremena. Oni koji se žale da nemaju "motivacije" obično hoće tu nagradu odmah. Svi ljudi imaju volju, samo je neki izgube i zalutaju, pa se to obično završi jednim redkom u crnoj hronici. |
| | | Tony Elita
| Naslov: Re: Šta je volja ? Sub 8 Jun - 23:30 | |
| Wintermute :: Tony :: Wintermute :: Tony :: Wintermute :: Tony :: Wintermute :: Tony ::Motivacija, kad krenem da kosim onda sve okosim, pa opet pa opet, sve do gole zemlje. Motivacija služi da pobudiš volju Da, ali kako pokrenuti motivaciju? Jednostavno..zamislis da travu koju kositi moras, da je samo 1 m2 Ne pokreće se, počneš da kosiš na silu, kad vidiš da je lepše imati pokošeno dvorište nego ne, motivacija će se javiti sama Steta sto moram silu da upotrebim da bi dobio motivaciju i da mi lijepo izgleda...nekako mi se to nesvidja. Kako ti zamišljaš motivaciju i volju? Motivaciju uvjek sa nekom vrstom nagradom kombiniram a volja, ili si rodjen snjom ili nisi. Neki ljudi nemaju nikad volju, neki pomalo ili uvjek. Jeste, čovek je motivisan kad pred sobom ima moguću nagradu koja će stići u budućnosti kao rezultat uloženog truda i vremena. Oni koji se žale da nemaju "motivacije" obično hoće tu nagradu odmah. Svi ljudi imaju volju, samo je neki izgube i zalutaju, pa se to obično završi jednim redkom u crnoj hronici. Slazem se potpuno @Wintermute sa tvojim stavom. |
| | | Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Šta je volja ? Uto 25 Jun - 20:27 | |
| Volja za pobedom je važna, ali volja za pripremom je vitalna. ....My heart beats only for you.... |
| | | neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Šta je volja ? Čet 27 Jun - 9:40 | |
| Volja.. mogućnost izbora da promijeniš život nabolje ili nagore.. u suštini to je volja za životom, bio prosjak ili princ. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Šta je volja ? | |
| |
| | | |
Strana 3 od 3 | Idi na stranu : 1, 2, 3 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
Ko je trenutno na forumuImamo 683 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 683 Gosta :: 2 Provajderi Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38 Dvorana slavnih
Naj Avatar Haossa !
Kreja
Poslanici naj aktivniji nedelje |
|
Juče u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Čet 21 Nov - 16:46 od Poly
» Razni vicevi
Čet 21 Nov - 16:44 od Poly
» Max Leiva, 1966 | Abstract Figurative sculptor
Sre 20 Nov - 18:52 od Poly
» Misli nas "malih" ...