|
|
Autor | Poruka |
---|
Dr.Love Elita
Poruka : 1646
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Kako doživeti stotu Čet 26 Jan - 22:18 | |
| Šta mislite kako bi mogli doživeti stotu? Šta treba uraditi da se ona dočeka? Mi to nećemo doživeti , možda je to bilo davno kad se živelo toliko dugo,toga ima još samo negde na Tibetu , možda joga , vežba , zdrava hrana Da li biste voleli uopšte doživeti stotu? |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Pet 27 Jan - 2:35 | |
| Pravo da kažem i ne bi volela živet sto godina , koj će mi to , dok mogu vodit brigu o sebi toliko i da poživim,a kad odlepim ne bi da ikome budem teret. Ako je pitanje kako poživet što duže eee onda bih rekla , zdrava klopa , redovan sex , neka vežbica tu i tamo i kao naj voditi brigu o sebi, svom zdravlju , higijeni , zadovoljstvima, ee jes treba sebi ugadjat što više, jer samo zadovoljan možeš živeti duže |
|
| |
Dr.Love Elita
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Sub 28 Jan - 1:47 | |
| Bavite se sportom to je dobro za kondiciju , fudbal ili basket s ortacima meni dosta. Neka živim koliko mogu da radim , brinem o sebi i zadovoljim nju pa nek ide život više mi i ne treba. |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Sub 28 Jan - 11:33 | |
| Treba jesti voće |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Sub 28 Jan - 13:36 | |
| - Dr.Love ::
- Šta mislite kako bi mogli doživeti stotu?
Šta treba uraditi da se ona dočeka?
Mi to nećemo doživeti , možda je to bilo davno kad se živelo toliko dugo,toga ima još samo negde na Tibetu , možda joga , vežba , zdrava hrana
Da li biste voleli uopšte doživeti stotu? Nekada kada je klima bila mnogo zdravija a i uslovi života jednostavniji, mogla se dočekati duboka starost, pa čak i stota, ali danas uz sve ove svakodnevne stresove, sumnjam..Mislim da se to vreme skratilo na neki prosek od možda 70- tak godina . a i to je super starost kad se sve uzme u obzir... Ne bih želela da živim sto godina, mislim da bih bila opterećenje svima oko sebe a najviše svojoj porodici... Kad bih doživela i 70 za mene bi bilo super Tajnog eliksira nema, možda ako ga izmisle u skorije vreme, ali opet, bilo bi bolje kada bi mladost mogla da potraje duže... |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Sub 28 Jan - 21:04 | |
| Treba piti vodu sa izvora |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Sub 19 Maj - 11:08 | |
| ne znam što treba da li je to do hrane ili pića ne znam, ali sam jedno sigurna da je ne bi voljela doživjeti ufff to mi je nekako i previše |
|
| |
Dr.Love Elita
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Pet 14 Sep - 8:28 | |
| Imati kraj sebe nekoga ko vas voli i razume,brine o vama i ugadja vam. |
|
| |
dusajuca
Poruka : 8125
Učlanjen : 09.08.2012
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Ned 30 Sep - 20:37 | |
| Ne bih volela,jako je tesko naci odgovarajuceg muskarca u tim godinama |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Uto 2 Okt - 19:51 | |
Mi to nećemo doživeti , možda je to bilo davno kad se živelo toliko dugo,toga ima još samo negde na Tibetu , možda joga , vežba , zdrava hrana
Da li biste voleli uopšte doživeti stotu? Sve je to u genima. Pogledati svoje roditelje pa njihove roditelje.Razmisliti na koga vise licite, kakve su bolesti u porodici koliko se prosecno zivi sa jedne i druge strane.Pa kada nadjete slicne osobine sa jedne ili druge strane( otac, majka), onda mozete zakljuciti da li cete doziveti stotu. |
|
| |
Buba
Poruka : 11959
Učlanjen : 13.01.2013
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Pet 24 Maj - 8:04 | |
| Od genetike i načina života zavisi životni vek pojedinca.Život bez stresa garantuje stotu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Ned 14 Jul - 20:39 | |
| a zašto nam i treba ta stota nije mi jasno, u tim godinama ništa ne možemo, nego da samo molimo Boga da što prije odemo sa ovoga svita ja nikad i nikad ne bi voljela i nadam se da neću doživjeti stotu meni je dosta do 60 sve preko mi ne treba |
|
| |
Dinka
Poruka : 29514
Godina : 40
Učlanjen : 26.09.2011
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Pon 5 Avg - 13:03 | |
| Bataliti ********* |
|
| |
Tomiša Super Član
Poruka : 774
Učlanjen : 01.09.2012
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Ned 6 Okt - 22:01 | |
| |
|
| |
Tomiša Super Član
Poruka : 774
Učlanjen : 01.09.2012
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Uto 15 Okt - 0:13 | |
| Ima VIC ..za .. SVE --------------------------- Sredovečni muškarac dolazi kod doktora, svetski poznatog nutricioniste, da ga pita za savet, kojim načinom života da doživi duboku starost. Doktor mu reče: - "Ima načina, ali da Vas prvo upitam, da li koristite duvan?" - "Ne, nikada u životu nisam zapalio cigaretu."- "Da li pijete rakiju, vino , pivo, konjak? Idete li po kafanama?" - "Bože sačuvaj, mrzim alkohol i kafane?"- "Volite li roštilj, divljač, biftek, začinjenu hranu, kajmak, slaninu?" - "Ma kakvi, samo jedem zelen i ribu."- "Interesuju li vas žene, imate li želje za promenama u seksu?" - "Ne, to me ne interesuje."- "Nervirate li se zbog fudbalskih utakmica i sporta?" - "Ne pratim sport uopšte."Doktor spusti olovku i mirno reče: - "Sve sam razumeo... samo mi nije jasno, da izvinete, koji mojželite da doživite duboku starost?" |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Pet 11 Mar - 11:27 | |
| Bolje 70 ko lav, nego 100 ko miš. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Pet 29 Apr - 19:10 | |
| - EROTIC MAN ::
- Bolje 70 ko lav, nego 100 ko miš.
Slazem se! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Uto 4 Sep - 19:33 | |
| Mislim u danasnje vreme nemogice |
|
| |
Enesa Master
Poruka : 11758
Učlanjen : 01.08.2018
Raspoloženje : Osrednje
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Uto 4 Sep - 20:42 | |
| Moja komsinica ima 95 god. i dobro se drzi. Nije opterecenje nikome. Sama kaze da hoce da zaokruzi t.j 100... Znam jos jednu koja ima 90 i jos cita bez naocara i sije za masinom. To su retki slucajevi.Doziveti stotu mozda ne bi bilo lose ali da ostane zdrav um , ne daj Boze zivis a senilan. I jos nesto vazno a to je biti pokretan na svojim nogama a ne opterecenje nikome. Rano je da razmisljam o dozivljavanju stote. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Sre 5 Sep - 14:24 | |
| Fala svima, ali ja ju ne želim doživjeti, niti malo mi ne treba. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Ned 19 Maj - 21:18 | |
Da li biste voleli uopšte doživeti stotu? Ne znam i ne bih voleo da doživim stotu. Bitnije je živeti sadržajan život, ma koliko da traje. |
|
| |
aca Elita
Poruka : 1366
Učlanjen : 29.06.2019
Raspoloženje : Surfujem po živcima
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Pon 1 Jul - 17:22 | |
| Načinom života i ishranom. |
|
| |
Enesa Master
Poruka : 11758
Učlanjen : 01.08.2018
Raspoloženje : Osrednje
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Pon 1 Jul - 17:57 | |
| Nadam se da me Bog neće toliko kazniti |
|
| |
Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Pon 1 Jul - 18:51 | |
| Doziveti je dostojanstveno,sto je vise moguce biti pokretan i ne zavisiti od tudje nege i pomoci i naravno najvaznije je da se ne jede dusa svojim najblizima i ne biti baksuz. Ako je sve ovo nemoguce,onda je bezveze i docekati stotu. |
|
| |
aca Elita
Poruka : 1366
Učlanjen : 29.06.2019
Raspoloženje : Surfujem po živcima
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu Pon 1 Jul - 18:53 | |
| En, zvučiš kao neko razočaran u zivot.
Da ti sad ne pričam koliko je zivot vredan, upravu si, teško je sranje. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako doživeti stotu | |
| |
|
| |
|