|
| Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli | |
| |
Autor | Poruka |
---|
andjeo Član
Poruka : 434
Učlanjen : 09.10.2017
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Pet 20 Okt - 19:45 | |
| Noćas vodimo ljubav, ti na meni i ja u tebi. Širimo po nama mjesečinu i zvijezde, njihov se odsjaj sladi uzdasima naših tijela. Mila, držim te za struk i pratim toplinom pokreta, ulazim i topim se u tvojom bedrima, a moje usne preuzimaju tvoje grudi i jezikom maze nabrekle bradavice. Noćas vodimo ljubav, ti poda mnom i ja na tebi. Ispod naših tijela vri noć i putanjom milovanja uspavljuje pjev ptica. Svaki prst utiskujem kožom i ćutim mekoću, a prepone mi među tvojima gore, pa me zanose i poput rijeke tečem. Uzimaš me snagom mora. Noćas vodimo ljubav, ti do mene i ja kraj tebe. Uskovitlani zrak pomiče zidove, sve smo bliže zori koja otkucajima stiže. Pomiješani sa suncokretima osjećamo kako se ritam u nama ne smiruje, postaje žešći i oslobađa strasti naših trbuha. Jutrom nam liježe ravnica u dlanove. Šutim i želim te kraj sebe svom snagom muškarca. Slušam kako u meni besprijekornom ljepotom žene, bujaš. Žudim za tobom zlatno nasmijanom, jer si nježna i moje tijelo iznutra ljubiš. U meni, u mom tijelu uzdišeš, kao žena, koju oduvijek sanjam. Lijepo i zanosno. Požudno. Dva mi srca donosiš. Ostavljaš ih iza mojih bijelih grudi. Sva ponosna, kao slavuj sretna, s jednim srcem pjevaš, a s drugim, na svoje me usne polažeš u svom zagrljaju čuvaš. Ti si moj spokoj i volim te snom dotaknuti, ali ipak, najviše te kao vatru uživam. Tvoj korak, tvoj oblik, tvoj miris, i blagost tvoga bića, to su moja vatra, moja voda, moj zrak i moja zemlja. I takvu te iskrenu, dok me u svoje tijelo naga primaš, svake noći u sebi volim i svom snagom muškarca želim. |
| | | Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 16:06 | |
| Između dva uporednika dok provirujem glavu između dve žiške u slepoočnicama u pauzama kad radnici piju čađavo mleko i prašnjavi maslačak lepi se za plućna krila dok crpem med iz jezika i sipam u tvoje uši između dva daleka poređenja Volim te Brodovi se ljuljaju kao poljupci i sloj vazduha se na lepe senke cepa u mašineriji noći moje je srce slično kompresoru naklonjeno svemu što nema veze sa mnom dok pokušavam nestati u poljupcu Volim te Rudnici kamene soli u mom srcu zora lomi suđe od porcelana kad si sa mnom znam da si na drugom mestu postaću prašina ako prašinu voliš ti koja me tuđim imenom zoveš Volim te Dolazi proleće i jednu pravu damu niko ne može zamisliti bez pudlice stavi mi ogrlicu oko vrata i vodi me ja ne znam put-krijem se u tvojoj senci ja sam tvoja senka i noć je moje carstvo svet me izgubi ali ti me dobi Volim te Što vide slepi ne vide zaljubljeni pokvareni anđele o sneže u avgustu moje ruke su ostale oko tebe kao obruč ljubomorna na vazdušni pritisak i vodu ljubavnu vodu koja gori dok se kupaš odavno već svojim očima ne verujem Volim te
....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 16:06 | |
| AKO MOZES DODIRNI VETAR ILI RAZGOVARAJ SA TRAVOM POKUSAJ ZBLIZITI NEPRIJATELJE ILI SPRECI VODU DA IZVIRE... AJDE AKO MOZES ZABRANI DEVOJKAMA DA PRICAJU O LJUBAVI ILI PROBAJ DA UHVATIS VREME... AKO MOZES UCINI DA SMO UVEK OVAKO MLADI I SRECNI AKO MOZES ZABRANI MI DA TE VOLIM! OVO ZADNJE JE JEDINO STO TI NE BI USPELO OD SVEGA!!! ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 16:07 | |
| Osecam: nešto u meni raste pomalo bolno - pomalo belo, kao da nekakve zbunjene laste lete kroz moju glavu i telo. Vrte se. Prestižu. Nešto traže. Od njih se na usni dah užari. Ja ne znam šta cu, a mama kaže: još si ti balava za takve stvari. Osecam: nešto u meni prska kao kad pupoljak zenice širi. Zašumi nekakva zlatna trska i nece pod celom da se smiri. Tu oblog ne pomaže. Duša se kikoce i krvari. Nešto me muci, a mama kaže: još si ti balava za takve stvari. Onda me zakiti prezrelo leto: dva grozda - kao dve tople tacke. Sve mi u rebrima razapeto. Sve okrenuto naglavacke. A sve je ipak ludje i draže. Srce bi prostranstva da ozari. Placem od srece, a mama kaže: još si ti balava za takve stvari. Prirodo, cuj me: laganja nema! Ti bujaj - ja cu od tebe više! I neka široko u nama dvema ogroman ružicast vetar diše. I luduj, prirodo! Zri naopako! Samo mi nemir ne pokvari. Volim te što si zaista tako k'o i ja balava za divne stvari.... ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
|
I, tako.... A možda i ovako..... Tražim put do Meseca.... i saputnika koji ne postoji.... Nežnost u hermetički zatvorenim koferima.... Malo besmisla i očaja u džepovima..... I poneka zvezda u oku.... Sakupljam mrve bezumlja i molim se.... Molim se da poživim još ovaj tren dok ti otkucajima srca šapućem koliko te volim.....
....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Ne govorim ti bas u zadnje vrijeme da te volim i ne gasim ti svjetlo u ocima prije spavanja ne govorim ti nesto njezno i ne grlim ti dusu ali ovo ti moram reci previse je gorkog i ljudi su grubi pa ako i ne govorim jos uvijek te ono najljepse u meni voli i ljubi.. ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 16:08 | |
| U senci svog straha stojim i dozivam tvoj smeh zvuk odlazi u beskraj jer nema se na čemu zaustaviti! Nema srca na kome se može odmoriti i koga može trgnuti! Nema ničega. Moja reč kruži svetom i luta, luta kao gusar u potrazi za blagom i u čijem oku blista sloboda. Reč je luda i nema smisla poput pijanog mornara gubi se u mrak, a onda ujutru kreće za galebovima ko zna gde?! To je samo moja rec, to sam ja! A život, život je svo to nebo i more ispod njega! I ti galebovi i tuga. Život je sloboda i moja reč ga ima u oku. A ja imam tebe i u oku i u srcu! A ja sam opet, samo ona reč, a ti, ti si moja sloboda i moj život! I ako nekad vidiš u ovom moru poruku u boci znaćeš da je za tebe i molim te nemoj je otvarati pusti je da i dalje luta, jer u svakom trenutku znaćeš da je moja reč ljubav i da dok stojim u svojoj senci straha osmeh ti dozivam sa "volim te"! ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 16:08 | |
| NA DVA TE NACINA VOLIM: SEBICNO I ONAKO KAKO JE DOSTOJNO TEBE! SEBICNA JE LJUBAV STO NE CINIM NISTA OSIM DA NA TEBE MISLIM SVAKOM MISLJU SVOJOM. NAJISKRENIJA JE LJUBAV KADA TI PODIGNES VEO SA MOG POGLEDA OBOZAVANJA I PRIHVATIS ME OVAKVU KAKVA JESAM! ....My heart beats only for you.... |
| | | Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 17:18 | |
| Ako ti gorko zaplace oko, ako te netko povrijedi duboko, ako ti ikad zadrhti dusa, ako nema tko da te slusa, ako ikad vrisnes u snu nazovi me i JA BIT CU TU. |
| | | Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 23:01 | |
| [size=38]Pišem ti poslednji put, ne zato što ne znam šta bih pisao, već zato što nema smisla. Ako do sada nisi razumela, nikad nećeš.Pišem tek da znaš da više neću pisati.Možda odavno ne čitaš?Možda si pre mene shvatila da mojim rečima nije mesto u tvojim očima?Život mi je prošao u čekanju tebe, a jedino što sam od tebe imao bilo je ono što sam pisao. Odavno bih prestao, al’ bilo bi to kao da sam ruku na tebe digao, ne bih to sebi oprostio. Čekao sam da nestaneš iz svega u čemu si bila, da jedina žrtva mog ćutanja, ako je mora biti, budem ja.[/size] [size=38]Pišem ti poslednji put, pišem kao da mi nećeš nedostajati, kao da te se nikad neću setiti, kao da nemam čega da se sećam, kao da sam siguran da ću moći bez tebe, kao da sam siguran da ću biti bez tebe, kao da imam bogznašta da kažem, kao da nakon ovoga neću imati šta da kažem, kao da nikad više bez razloga i bez tebe neću zaplakati, kao da pišem presudu kojom te oslobađam svog postojanja.[/size] [size=38]Pišem ti poslednji put, da bih prvi put prećutao koliko si lepa, koliko si života dala mom životu, koliko ničeg osim tebe nije bilo, koliko me je čak i tuga radovala, jer je tvojom zaslugom odsela kod mene.[/size] [size=38]Pišem ti poslednji put, da bih i ja znao da je poslednji, da shvatim da nemam ništa s tobom, kao što ništa bez tebe nisam imao, da stavim tačku na prazan list. Kraj priče ne znači da je opet kraj sveta. Prepoznaćeš nas nekad u tuđim slovima, ali to nećemo biti mi, to neka druga nekom drugom neće verovati na reč.[/size] [size=38]Pišem ti poslednji put, da ne bude da sam te ostavio bez reči, da ne bude da sam nestao bez traga, da ne bude da nas nije bilo. Pisaće ti drugi, al’ nećeš imati šta da čitaš. Ovako se više ne piše, ovako se više ne čita.[/size] |
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 23:05 | |
| [size=37]Nije da mi nedostaješ, nego nemam s kim da razmišljam, pa razmišljam s tobom, onako, tek da nešto radimo, da nam pamet ne otupi k’o što su nam srca otupela, pa se prave da se ne poznaju i ne sete se da pitaju jedno drugo kako zdravlje, ima li šta novo, ima li šta staro, ili se uspomene na silu zaboravljaju?[/size] [size=37]Nije da mi nedostaješ, nego nemam za koga da živim, dođe mi da umrem, a ni to nemam za koga, pa bih da umrem noćas za tebe, u ime starih dana i noći kada sam za tebe živeo.[/size] [size=37]Nije da mi nedostaješ, nego pišem pesmu, pa se setih da ne mogu da zaboravim da smo jedno drugom suđeni i da naše vreme tek dolazi, ali kasno, jer smo ga potrošili na nešto što će nam zauvek nedostajati.[/size] |
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 23:09 | |
| [size=37]Badava branim sebi da mislim na tebe, kad ne mogu tebi zabraniti da se misliš u mojoj glavi i to naglas, pa čujem kako gunđaš da bi mi, da mi nije tebe, glava bila prazna, o srcu da ne govorimo. Zvocaš, jer sam nezahvalan što si mi život produžila, pretiš da ću videti svog đavola, ako se usudim da umrem dok mi to ne dozvoliš, čudiš se kako uopšte uspem bilo šta da smislim u tom mom haosu neprovetrenih misli, svađaš se kad kažem da treba da odeš, kažeš da si rešila da budem tvoj, a ti kad rešiš onda je to tako, svidelo mi se, ili ne.[/size] [size=37]Ne živi mi se, a tebi se baš u mojoj glavi živi i svaki čas zapitkuješ šta si ti meni, da li te volim i gde ćemo živeti, pa mi se ponekad čini da ću od tebe i tvojih misli u mojoj glavi poludeti, a ni ti u mojoj nećeš bolje proći i već vidim kroz pola veka ludog starca kako od još luđe starice traži dozvolu da umre, a ona kaže sad možeš, ali nakon što odgovoriš na pitanja: šta sam ja tebi, da li me voliš i da li ti je sa mnom život bio lep.[/size] |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 23:41 | |
| Ljutis se bez veze brinu te sitnice tako cesto imas zamisljeno lice
Ljutis se bez veze i iz cista mira kriv ti je telefon radio sto svira
Ljutis se bez veze pravi razlog nemas kad bi ja u drustvo ti se kuci spremas
Ali ja cu opet preko svega prijeci sto puta me pitas sto puta cu reci
Volim te budalo mala kad bi samo, samo znao nije ovo igra, sala volim te budalo mala
Ljutis se bez veze okreces mi ledja ponekad pred svima moj te pogled vrijedja
Ali ja cu opet preko svega prijeci sto puta me pitas sto puta cu reci ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 23:41 | |
| Kao da mi je netko zavezao sve misli u glavi i kao da mi ne da poletjeti pjesmom u oblake Tako sam ranjiva na pragu predvečerja zbunjenim kišama okupana buketima čežnje ispunjena I kad prolije se miris bijelih jorgovana u vrtu Dođe mi vriskom dohvatiti mjesec i ogoliti ljepotu neba Šutnjom obeshrabriti tvoje pohode po mojim usnama Beskrajno dugo stajati na osami dok mi vjetar drhti kroz tijelo Dopustit ću tvojim koracima zajedničko trčanje prema zvijezdama Jer želja za tobom uvijek je jača od svih zabrana koje mi rovare u mislima ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 23:42 | |
| Nakon nekog vremena uvidiš tanku crtu između držanja za ruke i vezanja za dušu. I naučiš da voljeti ne znači oslanjati se, a društvo ne znači sigurnost. I naučiš da poljupci nisu ugovori, a pokloni obećanja. I počneš prihvaćati svoje poraze uzdignute glave i otvorenih očiju, s jupkosti odrasloga čovjeka, a ne tugom djeteta. I naučiš da sve putove moraš sagraditi danas jer je sutrašnje tlo isuviše nesigurno za planiranje. Nakon nekog vremena naučiš da i sunce opeče ako mu se previše približiš. Stoga sadi svoj osobni vrt i uređuj svoju dušu, umjesto da čekaš da ti netko pokloni cvijeće. I naučiš da možeš mnogo toga pretrpjeti. Da si uistinu snažan, I da uistinu vrijediš. ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 23:43 | |
| Ne volim te izuzev zato što te volim; Od voljeti te do ne voljeti prelazim, Od čekanja do kada te ne čekam Srce mi prelazi od studeni do plama.
Volim te samo zato što si ti ta koju volim; Duboko te mrzim, i mrzeći te Privijam se uz tebe, i mjera moje promjenljive ljubavi prema tebi Je da te ne vidim već slijepo volim.
Mozda će januarsko svjetlo uništiti Moje srce sa svojom okrutnom Zrakom, kradući mi ključ ka potpunom smiraju.
U ovom dijelu priče sam ja onaj koji Umire, jedini, i umrijeću od ljubavi zato što te volim, Zato što te volim, Ljubavi, u plamenu i krvi. ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Sub 21 Okt - 23:44 | |
| Kad me tražiš, ja te nađem kad ne vidiš, tu sam kad me ne čuješ, govorim slušaj tišinu...
O meni misliš, ja zadrhtim mene zaželiš, ja to osetim kad zapevaš, čujem Te kad zaplačeš, suza poteče...
Kad sanjariš o meni ne sanjaš uzdrhtiš to dodir je moj...
Kad zaspiš ja doletim kad spavaš Ti sav si moj...
Kad nećeš znati, znaću ja za Tebe i kad me ne voliš, ja Te ljubim... Naći ću Te, kad se izgubiš JA NâS VOLIM... ....My heart beats only for you.... |
| | | andjeo Član
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Ned 22 Okt - 10:44 | |
| Kistom svog srca na platno moje duse nanosis paletu i plavom bojom oslikavs beskrajni oblik dubina, sanjaris i u sebi me smirenjem svoga bica stapas, neustrasiva plava ptico u beskonacnost sna dolazis.
Ljudskom zelenom bojom umirujes nemir mojih voda, s njom, obnavljas i cistis uzdrhtale prozirne valove, kao rajske biljke donosis proplanku rascvjetali mir, uspinjes u slavlje moj zivot osvjezavajucom snagom nade.
Zacet u tvojoj bjelini, otkrivam milost svih osjecaja, iznosis me preobrazenim smislom horizontima dana, istokom moje duse budis sjaj sunca vrhom razuma, auerolom ponovnog radjanja kusas krilom prepelice.
Zemlja ti je dom, smedja i topla, cvrsta poput majke, imas savrsenstvo brazde i plodnost nepreglednih njiva, izvoristem zivota iz njih izlazis i nudis odricanjem tuge, pa me zoves i prihvacas u njedra predivnih uzvisina.
Tu me znansvenoscu crvene vatre osvajas i primas u sebe, strascu vjetrova prislanjas uz besmrtnost iskrene srece, kao suncevu zraku izdvajas medju svoja rumena bedra, da tvojim toplim rumenilom uzivam i plovim zauvijek.
Ti si dah duge, pocetak svjetlosti i glasnik mog obnavljanja, ti si vitki most izmedju zemlje moga srca i neba moje duse, tvoje se jake boje okvirom mog bica njezno i toplo razljevaju, i ja se vjecno prepustam njihovom velicanstvenom skladu. |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Ned 22 Okt - 22:58 | |
| Ponekad bi doletela kao usplahirana grlica na tvoje rame i nježno ti pjevala pjesmu slutnji.
Ponekad bih pobjegla kao uznemirena košuta u tvoje krilo i nježno drhtala promrzla od hladnih osječanja.
Ponekad bih kao sanjivi leptir sletjela na tvoje usne i nježno ih ljubila.
... a onda...
Onda bih shvatila da čeznem, čeznem da ti kažem njemim usnama da te volim, da grudima bez srca pokažem da te želim, da očima bez vida poklonim osmjeh da se tjelom bez razmišljanja predam strasitma, jer čeznem, čeznem za tobom.....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Kad zaustim ime tvoje u po glasa ja u sebi jako želim volila bi da si blizu blizu meni pa i jesi u nutrini mojoj samnom razgovaraš pokrivaš me maziš ljubiš moje ime izgovaraš glas tvoj čujem kao jeka ća se vaja izdaleka pa ostane u mom tilu da otkucaj mome bilu da jakost mi veličinu ime tvoje ja dozivam čuješ li me dušo moja zauvik bi bila tvoja uzmi sada tilo moje uzmi sada srce moje evo i sad dušo moja ja dozivam ime tvoje volila bi da me čuješ ovoj pismi poviruješ da te manje duša boli ima netko ko te voli....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Mislis li još na mene Želis li me pored sebe Suze mi magle pogled Vlaže mi obraze, klize na usne
A onda ugledam Neki trag koji ostaviš Kao da je trag tvoje duše I mislim ostavio si ga za mene
Da me pomiluješ nežno Da mi pokažeš da i tebe boli Sve ono sto ne izgovaramo Sve naše tuge, sve naše nade
Vidiš li moj pogled Kada potražiš moje ime Osećaš li moj dodir Dok mislim na tebe
Vraćam ti se Raširi svoje ruke ka meni Osmehni mi se I pokloni mi proleće ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Ned 22 Okt - 23:00 | |
| Sjedim na rivi i promatram tmurno nebo Gdje sivila i hladni vjetrovi šta sa sjevera Prostruje mi kroz tijelo,kao nekakva tmina Kraj mene…mjesto je prazno Jer ti daleko si od mene. valovi što zapljuskuju kamene obale Slabije,pa sve jače i jače tako moje srce kuca čim sjetih se tebe I kroz hladno more,daleko na pučini Kroz tisuču otoka daleko na obzorju U sumaglici što vidjeh jest lice tvoje. Poput kamena u moru tako blizu,a opet daleko. Ljubavni žar što tinja u meni Na trenutak srce i dušu razveseli. Ali,kraj mene…mjesto je prazno I nema tvog dodira,osmjeha i poljubaca Toplih milovanja i šaputanja. Lagani obrisi što sjećanja mi bude Razdvojeni dani u tuzi mi prolaze. A kad opet dođem na staro mjesto Gdje nebo sad vedro je I sivila i hladnih vjetrova nesta Kraj tebe…mjesto prazno nije Jer ti si u zagrljaju mome ....My heart beats only for you.... |
| | | andjeo Član
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Uto 24 Okt - 11:33 | |
| Voleo bih da mogu svu ljubav da ti prenesem,
taj oblak beskrajne čežnje i nežnosti i topline... Da se duž zlatnih niti sva moja ljubav raznese i raspline po tebi i nastavi da teče... Da obavijem ti sve bi' najčulnije dubine...
Prizivam bledo veče
protkano žutim sjajem. Da li je ovo već bilo ili će sve tek da bude? Svejedno. Ljubav mi teče i ja bih samo da dajem dok se juče kroz danas u isto trajanje slilo.
Da li ce stići do tebe? Ne sumnjam više ni trena. U meni čežnje ima da poruši sve planine. U meni nežnost snena jača od svih morskih plima uz nebo ljubavi greje i gazi sve daljine.
Samo se pitam tiho dok niti šaraju sne: hoće li zaista moći da ti prenesu sve...? |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Uto 24 Okt - 17:49 | |
| Volim te do zvijezda onih nekih dalekih. Volim te do mašte one tamo velike… Volim te do krvi one naše iste… Volim te do ljubavi ove moje bistre, Volim te u snu kada mjesec diše… Volim te po danu kada ruka piše… Volim te do bola, uspona i pada… Ti zauvjek ostaješ… moja ljubav i moja nada ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli Uto 24 Okt - 17:50 | |
| LjubaviLjubavi, od zrna do zrna, od planete do planete, mreža vjetra sa svojim sjenovitim mjestima, rat sa svojim cokulama krvavim, ili dan i noć klasa.
Kuda prođosmo, otoci, mostovi ili zastave, violine prolazne jeseni izbodene, radost je ponavljala usne kaleža, bol nas je zaustavljala svojom lekcijom plača.
U svim republikama razvijao je vjetar svoju neporočnu zastavu, svoju ledenu kosu i zatim se vratio cvijet svome cvjetanju.
Ali jesen u nama nikada nije ovapnjela. U našoj domovini stalnoj nicala je i rasla ljubav sa svim zakonima rose. ....My heart beats only for you.... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi - Volim te toliko da boli | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 7 od 10 | Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 171 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 171 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38
|
Dvorana slavnih |
Naj Avatar Haossa !
Kreja
|
Poslanici naj aktivniji nedelje | |
|