| Poklonite stihove nekome ko vam znači | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Pon 8 Jan - 19:43 | |
| To lice ljubavi opasno i nežno jedne se večeri javi posle predugog dana Možda je strelac bio sa lukom ili svirač sa harfom Ne znam više Zaista ne znam Znam samo da me je ranio možda strelom možda pesmom Znam samo da me je ranio iz srca krv mi teče Vrela me suviše vrela ljubavna rana peče. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Pon 8 Jan - 19:43 | |
| Када ми недостајеш мислим туђе мисли, крадем своје време, провлачим га између облака, снова, даљине и снега... Када пожелим да ти недостајем, одсањам песму, затворим очи, на калдрми замислим цвет бели. Када те нема јер ја тако хоћу заледим осмех у себи кажем име, удахнем и помислим Тако ми недостајеш... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Lutajuće Srce Master
Poruka : 8629
Godina : 49
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Pon 15 Jan - 14:03 | |
| Između mojh očiju Neko te sanja U beloj haljini Sa rukama od svile Tvoja suza oivičena nebom Miruje na mom dlanu Tvoj smeh vezan slutnjom Drhti mi na vrhovima prstiju Sanjam da te imam Imam imam imam N.A. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Sre 17 Jan - 22:39 | |
| Volim te .... volim te svim svojim bicem malo je samo volim ja te volim sve vise naucio si me da disem da koracam naucio si me o koliko toga do sada a sto je najbitnije naucio si me da volim da , Da volim TEBE tako puno jako tako mnogo jer malo je samo volim ti si meni mnogo mnogo vise ..... VOLIM TE ..... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Čet 18 Jan - 23:34 | |
| Prije nekog vremena, u prozoru me srete Jesen. Zastade na čas tu, uživajući u dimu cigarete i ogledajući se u mojoj samoći, i nestade, ne pogledavši čak ni jasno zvjezdano nebo što se onako spokojno naselilo u vrhu prozora. Nedugo iza toga, dok sam sneno lutao beskonačnim ulicama jedne velike, tuđe zemlje, priđe mi Jutro, i mekim dodirom ruke uputi u pravcu vode, koju sam tražio. Krajičkom oka, vidio sam kako je par trenutaka zastalo prateći moje korake, a onda se udaljilo, pjevušeći sve vrijeme neke poznate note, koje nikako nisam umio ponoviti. Iza toga, kao i obično u to vrijeme, negdje u suton naišla je Sjeta. Na odlasku, ostavila je par plavih sjećanja u fotelji, i jedan treptaj oka sasvim nemarno okačen o horizont iznad nas. Tada je negdje, baš kad sam na onaj stari papir dopisivao konačne riječi, u moj stan nehajno ušetao Vjetar. Ćutanjem me umirio i odnio mi pogled negdje iznad krovova, tvoreći moje prste u vazduhu, a moje oči u vodi. I onda… baš kada sam birao koje korake danas da obučem, na vrata je, neobično jasnim pokretom srca, pokucala Ona. Otvorio sam, nespokojan. Kroz grane rascvalih narandži u bašti vidio sam kako se u vasioni upalio jedan beskraj, i postao navjek i svagda i samo i samo naš.
Napisao neki moj najbliskiji tip, nekoj musavoj. Tako bar kaže. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Ned 21 Jan - 13:38 | |
| Tebi bez kojeg ne umem da disem samo TEBI ovde pisem za tvoje oci za tvoju dusu za tvoje srce jer u tvom moj jedini je Dom . ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Uto 23 Jan - 9:06 | |
| Kroz jesenje prostore Preko stišanih drumova Uz poslednje ptice Iznad ozidane čežnje Sa rascvetalim uzdahom U zemljanom oku Iz davno ubijene slutnje Iz uzrelog bola Iz okovanog neba Iz nepretvorene pesme Rađaš se Rađaš se svaki dan svakog trenutka svakog pokreta svakog dodira U svakom meni Prećutana Beskrajna Jedna.
n.a. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Sre 24 Jan - 21:32 | |
| Fališ mi.... Ujutro,kad se budim sama... Fališ mi.... Preko dana,kad si daleko... Fališ mi... Navečer kad ležem sama.... Fališ mi.... Noću mi najvise fališ... I svaku sekundu... Minutu..... Sat... Dan.... Kad nisi uz mene,fališ mi.... ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Sre 24 Jan - 21:33 | |
| ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Čet 8 Feb - 0:46 | |
| Kad se ponovo rodim, a rodiću se, znam, neka to bude, recimo, na grudvi suve zemlje, na šaci jalovog blata iz kog ni korov ne raste. I neka ništa više, pod nebom celim nemam. I neka vekovi prođu, u znoju lica mog, dok mi iz grudve te crne prva travka se rodi, da od korova stvorim maslačke, tikve i bagrenje. I nek prođu još vekovi, mučni, gladni i krvavi, dok mi korov i korenje ne rode njive i livade, beskrajna, plava mora od vasiona plodnih: da budem najbogatiji, da budem najgrlatiji, da cela Rusija peva o tome kako sam najveći! I da onda poludim, nekog pijanog dana, da sve te njive i livade za jednu Ciganku dam. I da sve ne bude dovoljno da moju Ciganku platim, i da ostanu dužni unuci moji plavokosi, i praunuci njihovi, i banke, i kase državne. Jer, eto, bar mi toliko, ta moja Ciganka vredi, i još za paru više, i još za život više. I da u nekom gradu, dok budu vejali snegovi, kraj neke vatre umrem, uz suknju njenu šarenu. I da se više nikada, nikada opet ne rodim, da u tom novom životu, ne upropastim stari, taj prošli život budući, što mi iz kamena raste, što čeka da budem rođen na grudvi jalove zemlje.
Kad se ponovo rodim, Duško Domanović |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Sre 21 Feb - 22:27 | |
| Plačem još uvek dugo u noći dok svetlosti tražim i šapućem reči, volela bih da si tu, da te mogu dotaći. Ne znam koliko će vremena proći ali čekam taj dan kad ugledaću tvoje oči, ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Ned 27 Maj - 16:05 | |
| - Esti ::
- DODIR
Dodirne me nekad i muzika neodsvirana, i reč nekazana, i ples neodigran, i želja neostvarena, i čovek netaknut ženskom rukom. I zapitam se zašto postoje oni što druge ne dotiču ni željom, ni igrom, ni rečju, ni zvukom. Zar žive da bi bili mrtvi? Veljko Milićević Ovo je lijepo |
|
| |
Kaca1111 Elita
Poruka : 3344
Učlanjen : 28.04.2018
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Ned 27 Maj - 22:03 | |
| ZNAŠ LI ČEKATI... Znaš li čekati Znat ćeš i živjeti Imat ćeš hrpu snova I zvijezda raspupalih Onu tajnu iza krošnje Koju sad naslućuješ Znaš li čekati Znat ćeš kome osmjeh upućuješ Znat ćeš kako je vrijedno Ponekad čekati I proljeće konačno udahnuti I svemu što je bilo Jednostavno mahnuti Nisi ti jedina koja je čekala To se s koljena na koljeno prenosi To od usana do usana putuje To te jednostavno začara I koliko ćeš čekati To ćeš biti jača Jer samo hrabri to mogu Trgnuti nadu s nogu Znaš li čekati I čekanje će tebe čekati I nebom ćeš moći širokim Poletjeti krilima velikim Jer čekati je velika mudrost i dar koji se nudi i znaš li čekati nećeš biti od onih ljudi koji su od čekanja bolest stvorili jer čekanje je slatko i tek sluti ono što će doći čekati je ponekad ljepše nego odmah svu ljepotu primiti u oči |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Pon 28 Maj - 1:12 | |
| |
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Pon 28 Maj - 3:41 | |
| "Dodji mi onda kad pomislim da sam te zaboravila""Onda kad mislim da te vise ne volim""Onda kad se svaka celija u mom tjelu, koja me odrzava u zivotu, bori sa zemljinom gravitacijom""Dodji mi onda kada'..."Nisam vise u stanju, da odustanem od tebe".
|
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Pet 1 Jun - 17:32 | |
| Nasmej se novom jutru i kada svane sivo i nek mu odmah pozli i bude veoma krivo ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Ned 10 Jun - 0:19 | |
| Ako odeš, ostaviš me samu, život će mi zauvjek da stane, nikad više nitko neće moći da zaljeći moga srca rane. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Unforgettable Master
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Sre 13 Jun - 16:00 | |
| .Volela bih da mogu da te prelijem osmehom... Da ti u oko pretočim ovaj moj iskričav sjaj koji kroz osmeh zaživi kad ti se spomene ime... Da ti stočim jos smelije pogled sa jasnim podstrekom koji vidi početke i ne priznaje kraj...
Kako da ti ga predam? Ne postoje te rime... Kako sve da prenesem kad putevi ne postoje...? Nazirem samo drhtaj, kao dah, treperav, sneni u ono nemušto vreme kad noć smenjuje dan...
I već mi sve nade streme put tog tananog zračka koji se niotkud razli u niti žute boje... I osmeh puče u meni poput zrelog maslačka i ode nošen nečim da ti oblije san...
2.
Volela bih da mogu svu ljubav da ti prenesem, taj oblak beskrajne čežnje i nežnosti i topline... Da se duž zlatnih niti sva moja ljubav raznese i raspline po tebi i nastavi da teče... Da obavijem ti sve bi' najčulnije dubine...
Prizivam bledo veče protkano žutim sjajem. Da li je ovo već bilo ili će sve tek da bude? Svejedno. Ljubav mi teče i ja bih samo da dajem dok se juče kroz danas u isto trajanje slilo.
Da li ce stići do tebe? Ne sumnjam više ni trena. U meni čežnje ima da poruši sve planine. U meni nežnost snena jača od svih morskih plima uz nebo ljubavi greje i gazi sve daljine.
Samo se pitam tiho dok niti šaraju sne: hoće li zaista moći da ti prenesu sve...?
3.
Volela bih da mogu da ti dotaknem lice... Da te usnama svojim toplo osetim žudim... Da talasava vatra u dubinama mojim kroz dodir izroni negde gde skupa s tobom postojim... I da svojom toplinom i tvoju vatru budim...
Negde u odbljesku zlata moj dah se meša s tvojim. Kroz neke žućkaste niti osećam tvoju kosu. Dok modro, kasno veče tvoje mi telo krije, počinjem da postojim kroz zlato koje se prosu.
I nije sve ovo varka. Ja sam ti dala sebe, svu plam što iz mene lije, vrelinu svakog mog kutka... I nije mi više bitno da li sam ja još ja ili postojim kroz tebe dok je tog večnog trenutka..
4.
Odraz Sunca u meni, toplina koja me greje, i žudnja i dah sneni dok strujimo u jedno... I meki odbljesak snova što se treperi i smeje, i čini od zajedništva sve drugo manje vredno... |
|
| |
Kaca1111 Elita
Poruka : 3344
Učlanjen : 28.04.2018
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Ned 17 Jun - 0:52 | |
| U sebi čuvam pogled tvoj, iznova stvori misli roj, u sebi čuvam osmeh taj, sjajniji je nego sunčev sjaj..
Mislima oblikujem usne tvoje, željama oživljavam snove ove, vazduhom dišem tvoje uzdahe, živim kroz tebe, moje najmilije.. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Sub 23 Jun - 22:44 | |
| Srce moje glasno sad tuče i k tebi želi da me odvuče. Ne mogu protiv srca ja svoga, poruku šaljem do srca tvoga. O dal me želiš? srce te pita, odgovor šalji i nemoj da skita. Dugo čekati ja moći neću, doći ću k tebi molit za sreću, jer ljubav želim s tobom da dijelim ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Čet 6 Sep - 10:51 | |
| Srce moje glasno sad tuče i k tebi želi da me odvuče. Ne mogu protiv srca ja svoga, poruku šaljem do srca tvoga. O dal me želiš? srce te pita, odgovor šalji i nemoj da skita. Dugo čekati ja moći neću, doći ću k tebi molit za sreću, jer ljubav želim s tobom da dijelim. ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Pet 2 Avg - 14:53 | |
| Mome su srcu dovoljne tvoje grudi, i krila moja za tvoju slobodu Iz mojih usta poletjet će u nebo ono što je spavalo u tvojoj duši U tebi je varka svakoga dana, stižeš ko rosa na cvijetne krunice, potkopavaš obzorje svojom odsutnošću, poput vala bježeći neprestano Rekao sam da si pjevala u vjetru, kao što pjevaju pinije i jarboli, ti si kao oni, visoka i šutljiva i često tužna kao putovanje Utočište, kao stari put, nastanjuju te jeke i glasovi čežnje, budim se i ponekad, sele i bježe ptice što su spavale u tvojoj duši P.Neruda |
|
| |
My Name Is Nobody Elita
Poruka : 4095
Učlanjen : 31.03.2011
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači Pet 2 Avg - 20:12 | |
| Cuvam joj ruke, grlim je i trazim Da poljupcima opljackam njen smeh, U narucju da otmem joj drazi Da ispijem joj usne, tamne kao greh. Ali ko nebu plavetnilo da uzme? Lepotu mi se dodirnuti htelo, Al' izmedj' ruku ona mi ispuze: U rukama mi osta samo telo. Gde je lepota? Gde je njen svet? Vracam se natrag prevaren i smozden. Ah kako telom da dotaknem cvet Sto samo duh ga dotaknuti moze?Tagora |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poklonite stihove nekome ko vam znači | |
| |
|
| |
|