| Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pon 14 Sep - 0:40 | |
| Tony Montana :: Dala ::Ne znaju tačno šta traže,a misle da znaju Ma znaju dobro sto zele @Dala. Ovako, ona prava bi bila recimo da posjeduje ovo: Da je kurva u krevetu da je dama u drustvu,da budne perfektna domacica tj. majka za djecu, da je najbolja frendica njegova,zena kao zena da mu budne. Da mu budne majka, kad se razboli recimo, caj mu skuhati, lijeciti itd. Ako te 5-6 osobine ima, onda je jako interesatna osoba za njega i bila bi ona prava. Pricam iz iskustva. Samo jedna će ti ispuniti sve to. Pošto si ''iskusan'' koja je to? |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pon 14 Sep - 18:48 | |
| Emelie :: Tony Montana :: Dala ::Ne znaju tačno šta traže,a misle da znaju Ma znaju dobro sto zele @Dala. Ovako, ona prava bi bila recimo da posjeduje ovo: Da je kurva u krevetu da je dama u drustvu,da budne perfektna domacica tj. majka za djecu, da je najbolja frendica njegova,zena kao zena da mu budne. Da mu budne majka, kad se razboli recimo, caj mu skuhati, lijeciti itd. Ako te 5-6 osobine ima, onda je jako interesatna osoba za njega i bila bi ona prava. Pricam iz iskustva. Samo jedna će ti ispuniti sve to. Pošto si ''iskusan'' koja je to? Ona koja se pronadje u mom postu Emelie. A od kud znam? Pa muskarac sam, kako nebi znao sto mi zelimo. Ja bi i 7 dodao, da nije previse pametnija od mene, jer to neide zajedno,. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pet 18 Sep - 22:11 | |
| Tony Montana :: Emelie :: Tony Montana :: Dala ::Ne znaju tačno šta traže,a misle da znaju Ma znaju dobro sto zele @Dala. Ovako, ona prava bi bila recimo da posjeduje ovo: Da je kurva u krevetu da je dama u drustvu,da budne perfektna domacica tj. majka za djecu, da je najbolja frendica njegova,zena kao zena da mu budne. Da mu budne majka, kad se razboli recimo, caj mu skuhati, lijeciti itd. Ako te 5-6 osobine ima, onda je jako interesatna osoba za njega i bila bi ona prava. Pricam iz iskustva. Samo jedna će ti ispuniti sve to. Pošto si ''iskusan'' koja je to? Ona koja se pronadje u mom postu Emelie. A od kud znam? Pa muskarac sam, kako nebi znao sto mi zelimo. Ja bi i 7 dodao, da nije previse pametnija od mene, jer to neide zajedno,. Koliko ja vidim, još si ti zelen. Zašto teško nalaze? Zato što one biraju. |
|
| |
Kenyo Član
Poruka : 22
Učlanjen : 18.09.2015
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pet 18 Sep - 22:44 | |
| Imam prijatelja koji se tri puta ženio i rastao. Dva puta ženio istu ženu. Nedavno se rastao treći puta od druge žene i opet mu vrag ne da mira, opet hoće da se ženi a potpis mu se na brakorazvodnoj parnici nije još ni osušio. Ja mu rekao da nikada ništa neće naučiti u životu i pitao ga: "Zašto misliš da će slijedeća biti ona prava?" A on mi odgovorio:"Sada tražim mutavu nimfomanku a da joj tata ima kafanu!" ?!? Ne razumijem "macho muškarčine" koji cijeli život traže "onu pravu" a takvi uvijek i redovito, stalno budu nezadovoljni ma koju god odabrali. I uvijek su im "one" krive. Svaka dama može biti i više nego "ona prava" uz "pravog muškarca". Osim toga ... svi bi mi htjeli kao neku "onu pravu" a uvijek gledamo da ta ista bude što više "iskrivljena", bar na nekim mjestima. Kada god naiđe "ona prava" uvijek čujem komentare:"Vidi je, ravna ko daska!" Muškarac ne može prepoznati "onu pravu" ni da ga tom istom daskom klepi po glavi. ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pon 24 Apr - 14:51 | |
| Zato što nemaju svoj stav. |
|
| |
tamoneki Master
Poruka : 5128
Učlanjen : 07.02.2014
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pon 24 Apr - 15:01 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48571
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pon 24 Apr - 15:03 | |
| nema prave, ima samo pravovremena, koja se u pravo vreme nadje na pravom mestu. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pon 24 Apr - 15:11 | |
| tamoneki ::Zato sto ih saplicu one krive... [You must be registered and logged in to see this image.] To je zato što nemate svoj stav . Stav je složena kombinacija imanja srca, *uda i inteligencije. Srca da voliš, *uda da smeš i inteligencije da umeš da dobiješ ono što želiš. A to je malo komlikovano za vas ''muškarce''. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pon 24 Apr - 15:16 | |
| Emelie :: tamoneki ::Zato sto ih saplicu one krive... [You must be registered and logged in to see this image.] To je zato što nemate svoj stav . Stav je složena kombinacija imanja srca, *uda i inteligencije. Srca da voliš, *uda da smeš i inteligencije da umeš da dobiješ ono što želiš. A to je malo komlikovano za vas ''muškarce''. mnogo si ti to Emilija pojednostavnila. da su žene u prodavnici na stalažama, uvek bi dobili ono što želimo. budući da nisu, dobijemo ono što možemo. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
tamoneki Master
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pon 24 Apr - 15:18 | |
| Emelie :: tamoneki ::Zato sto ih saplicu one krive... [You must be registered and logged in to see this image.] To je zato što nemate svoj stav . Stav je složena kombinacija imanja srca, *uda i inteligencije. Srca da voliš, *uda da smeš i inteligencije da umeš da dobiješ ono što želiš. A to je malo komlikovano za vas ''muškarce''. hahahaha...subanaliza, ali nepotrebna...danas zenske ne interesuje ni srce ni dusa ni 'uda ni intelekt...samo novac, lazni status, prividna moc...ali, to nije nedostatak kod "muzjaka" nego kod "zenki"... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pon 24 Apr - 15:20 | |
| EROTIC MAN :: Emelie :: tamoneki ::Zato sto ih saplicu one krive... [You must be registered and logged in to see this image.] To je zato što nemate svoj stav . Stav je složena kombinacija imanja srca, *uda i inteligencije. Srca da voliš, *uda da smeš i inteligencije da umeš da dobiješ ono što želiš. A to je malo komlikovano za vas ''muškarce''. mnogo si ti to Emilija pojednostavnila. da su žene u prodavnici na stalažama, uvek bi dobili ono što želimo. budući da nisu, dobijemo ono što možemo. Kako da ne. Vi ne birate...one biraju. |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pon 24 Apr - 23:57 | |
| Zato što su krivo nasađeni |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Uto 25 Apr - 13:58 | |
| nemaju strpljenja i vere da ih negde prava čeka, spuste kriterijume i uzmu neku za koju se najčešće s vremenom ispostavi da je kriva sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Ned 30 Apr - 20:10 | |
| Zato jer su rijetke vjerne kao i obrnuto mi muskarci. Cast izuzetcima, normalno. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Ned 14 Maj - 22:44 | |
| |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Ned 14 Maj - 22:50 | |
| Zato sto puno traze a malo daju. To je u sustini istina. |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Čet 1 Feb - 22:10 | |
| Zato sto neznaju sta hoce ....My heart beats only for you.... |
|
| |
tamoneki Master
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Čet 1 Feb - 23:13 | |
| Ona prava ne postoji...postoje samo manje ili vise slicne "onoj pravoj"...uglavnom manje slicne... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Sub 3 Feb - 13:35 | |
| Da ima samo jedan otok na ovome svijetu onda bi je imao onu pravu. Normalno da sami zive na njemu, to je nazalost realnost u danasnjici, tako vidim. Drustvo, prijatelji, rodbina, relegija,nacionalnost itd itd. kvare tu atmosferu da bi doslo do prave. |
|
| |
Lutajuće Srce Master
Poruka : 8629
Godina : 48
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Sub 3 Feb - 13:45 | |
| Možda bi je lakše našli kad je ne bi tražili. |
|
| |
Lejla Elita
Poruka : 2096
Učlanjen : 07.06.2012
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Sub 3 Feb - 18:38 | |
| Lutajuće Srce ::Možda bi je lakše našli kad je ne bi tražili. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Sub 3 Feb - 18:47 | |
| E jest vala, neka ona trazi onog pravog. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pet 23 Feb - 10:27 | |
| Ja je nasao,ALI ona mene nije |
|
| |
Lejla Elita
Poruka : 2096
Učlanjen : 07.06.2012
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Ned 18 Mar - 21:19 | |
| Loša im strategija. |
|
| |
Gast Gost
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? Pet 28 Dec - 21:30 | |
| Nasao sam onu pravu! Mada nisam snjom zajedno i da zivimo itd. Ali meni je to dovoljno, trazio sam je i pronasao. Tko trazi taj i nadje a i mozda nikad. Slucajnost ili ne slucajnost, neznam.Mozda treba covjek imati i srece malo itd. Vazno je da sam je nasao, a nije mi vazno da sam snjom. Jer filozofski posmatrajuci, kad bi bio snjom zajedno, bilo bi to vise ne realno za mene. Jer nikad u zivotu nisam imao toliko srece itd. Poenta je u tome sto je ona za mene prava! E ali to nije bitno, bitno je i da li sam ja za nju pravi! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto muškarci teško nalaze "onu pravu"? | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar