|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel&Devil Elita
Poruka : 2439
Učlanjen : 16.06.2011
Raspoloženje : Zajebano do bola
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pon 25 Jul - 19:28 | |
| Zasto su svi muskarci mamini sinovi? U fazonu ste "Kako mama kaze"! |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Uto 26 Jul - 11:18 | |
| gagasasa ::Da li vam je vazno biti prvi zeni, ako jeste, koliko i zasto? U kom smislu biti prvi? Biti prvi (da nije imala muškarca ranije) baš i nije mnogo. Malo mi je čak i neprijatno u takvim situacijama (uvek mi je bilo). Biti prvi (da sve drugo stavljam nakon njenih potreba), to uvek i to mi je vrlo bitno pogotovu ako sam svestan da je volim i da mi ona mnogo znači. |
|
| |
Šajni
Poruka : 1661
Učlanjen : 31.03.2011
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Sre 27 Jul - 10:39 | |
| |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pet 29 Jul - 11:36 | |
| Šajni ::Da li pijanstvo opravdava prevaru? [You must be registered and logged in to see this image.] NE! Čak i kada je "pod gasom", muškarac je dovoljno svestan da zna da li želi ili ne. |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pon 1 Avg - 9:31 | |
| Žena za volanom, oduvek diskutabilno dobar ili loš vozač,šta mislite o ženama vozačima? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Excited4U
Poruka : 21683
Učlanjen : 03.05.2011
Raspoloženje : So Excited ;-D
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pon 1 Avg - 9:48 | |
| |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pon 1 Avg - 9:50 | |
| Možda kad idem pešice , ali pitanje je šta pomisliš kad ugledaš ženu za volanom , ne mislim na njen fizički izgled već spretnost i veštinu upravljanja automobilom? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Excited4U
Poruka : 21683
Učlanjen : 03.05.2011
Raspoloženje : So Excited ;-D
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pon 1 Avg - 10:00 | |
| Mislim da su OK ...bolji su vozaci od mnogih muskaraca [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pon 1 Avg - 11:41 | |
| wild filly ::Žena za volanom, oduvek diskutabilno dobar ili loš vozač,šta mislite o ženama vozačima? [You must be registered and logged in to see this image.] Glupa predrasuda koja je naišla na potpuno odobravanje kod još glupljih ljudi. poznajem žene koje voze mnogo bolje od mnogih muškaraca koje znam. Žene su smireniji vozači, muškarci su nervozni za volanom. Žene su i dosta opreznije. A u prošlosti je bilo i žena "profesionalnih" vozača. Moguće da ih ima i danas. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pon 1 Avg - 12:25 | |
| Ne mislim ništa. Vozač je vozač. |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Uto 2 Avg - 12:08 | |
| Šta mislite o ženama koje prate i vole fudbal [You must be registered and logged in to see this image.] Jel vama to smeta ili vam je to simpatično [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Uto 2 Avg - 15:35 | |
| Taj nogomet je toliko glupo jednostavna igra da je sramota koliku su muškarci napravili filozofiju od toga. I svi se razumiju, svi selektori. Pa ne vidim razloga zašto i žene ne bi zanimao nogomet. I zašto ga ne bi voljele. Koja voli, neka izvoli. Meni žene koje prate nogomet nisu neobična pojava. Čisto normalno. Kao i sve druge stvari u životu.
Poslednji izmenio Abu Dabi dana Uto 2 Avg - 22:30, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Uto 2 Avg - 19:21 | |
| wild filly ::Šta mislite o ženama koje prate i vole fudbal [You must be registered and logged in to see this image.] Jel vama to smeta ili vam je to simpatično [You must be registered and logged in to see this image.] Obzirom da ga ja ne pratim, bio bih prezadovoljan ženom koja je zainteresovana za sport. Imponovalo bi mi što voli da prati sport i što ima jedan takav hobi kao što je gledanje utakmica preko TV-a pa i sam odlazak na njih. Naravno, ja bih sa njom gledao i išao ali to ne bi nikako umanjilo moje divljenje prema njoj. |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Sre 3 Avg - 10:59 | |
| Šta mislite o ženskim suzama,s razlogom ili bez,da li vas pogadjaju u tom smislu da se rastužite i popustite kako biste je oraspoložili ili udovoljili samo da ne plače [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Sre 3 Avg - 11:13 | |
| wild filly ::Šta mislite o ženskim suzama,s razlogom ili bez,da li vas pogadjaju u tom smislu da se rastužite i popustite kako biste je oraspoložili ili udovoljili samo da ne plače [You must be registered and logged in to see this image.] Pa da, prvih nekoliko puta padnem na tu foru. Ali, kako se vremenom bude ponavljalo (i ako), onda shvatim da plače samo da bi nešto dobila a na "normalan" način to ne može. Ženske suze su i inače jak afrodizijak za muškarca. Treba ipak biti oprezan. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Sre 3 Avg - 15:55 | |
| Par puta su me baš ono, pogodile. Kada su bile s razlogom. Sve bi tada dao da zaštitim suzne oči od tuge. |
|
| |
gagasasa
Poruka : 9685
Godina : 46
Učlanjen : 02.04.2011
Raspoloženje : Pozitivno
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pon 8 Avg - 11:23 | |
| Zasto se muskarci plase vezivanja,braka? |
|
| |
Gothic
Poruka : 4155
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pon 8 Avg - 21:13 | |
| gagasasa ::Zasto se muskarci plase vezivanja,braka? [You must be registered and logged in to see this image.] Nisam siguran ali mislim da se plase zbog gubitka slobode koju su do tada imali, a mnogi se plase i obaveza koje stupanjem u brak dolaze. |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pon 8 Avg - 22:51 | |
| gagasasa ::Zasto se muskarci plase vezivanja,braka? [You must be registered and logged in to see this image.] Ne plašim se vezivanja. Plašim se nestanka ljubavi u jednom trenutku. Zvuči glupo ali u brak ulazim ako je volim (inače zašto bih) |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pet 19 Avg - 14:58 | |
| Jedno pitanje za muške , jel biste mogli živeti bez žena al iskreno? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Pet 19 Avg - 20:05 | |
| Mogao bi živjeti bez žena. Vjerovatno bi to bilo puno lakše za realizirati na pustom otoku, nego u gradu, okružen ženama. Ali mislim da bi. Nekakav jaki razlog bi trebao biti za takvu odluku. Pretpostavljam da bi to trebalo biti neko veliko razočaranje. Recimo izdaja "žene tvoga života". I kada bi tako odlučio, toga bi se i pridržavao. Celibat. Do kraja. Što fali? I to je za ljude. |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Sub 20 Avg - 22:47 | |
| Pitanje za vezane muskarce... Kako ste znali, da ce vasa zena biti vasa zivotna suputnica? |
|
| |
Gothic
Poruka : 4155
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Sub 20 Avg - 22:55 | |
| Nisam znao da postoje vezani i nevezani [You must be registered and logged in to see this image.] Ja nisam vezan pa ne mogu da ti odgovorim [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Sub 20 Avg - 22:58 | |
| Komsija ti mene malo zekis? [You must be registered and logged in to see this image.]Mislila sam "vezani" ili brak ili da zive nevencani. |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce Ned 21 Avg - 0:09 | |
| Enigma ::Jedno pitanje za muške , jel biste mogli živeti bez žena al iskreno? [You must be registered and logged in to see this image.] Ne bih mogao. Mislim, život bez humora nije nikakav život [You must be registered and logged in to see this image.]A sad, iskreno. Ne. Potrebna mi je ljubav, potreban mi je neko da sa njim podelim svoju radost, tugu, sreću, potreban mi je neko sa kim ću da ostarim. A kako nisam gay, u tom slučaju žena je prava opcija [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja za muškarce | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar