| Da li je Zvezda bivši veliki klub? | |
|
Autor | Poruka |
---|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Da li je Zvezda bivši veliki klub? Sub 22 Sep - 17:51 | |
| Da li je Zvezda bivši veliki klub? Znam da zvezdaši bolje od mene znaju kako Zvezda prolazi zadnjih godina. Slabo. Što treba uraditi da se pokuša konsolidirati Zvezdu? Da li se to uopće može? Možda je prekasno? Da li po vama ikada u budućnosti vjerujete da Zvezda opet moće biti veliki klub, cijenjen u evropskim okvirima? |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Da li je Zvezda bivši veliki klub? Sub 22 Sep - 18:03 | |
| Ne znam šta da kažem.. sem da je Zvezda ipak klub velikih mogućnosti ali nesposobne uprave ..promašene investicije i prodavanje klinaca tek izašlih iz pelena ne vodi putu uspeha..ali kao i svaki zagriženi zvezdaš verujem da će se neke stvari promeniti a Zvezda ponovo bude ono što je bila ..mada ..ne baš kao što je bila, to sumnjam.. ali tu negde .. |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Da li je Zvezda bivši veliki klub? Sub 22 Sep - 19:33 | |
| Ne mislim da je Zvezda baš bivši veliki klub ..ima ona potencijala, dobrih fudbalera ..ali zašto nemaju motivacije i volje da se trude ne znam..Za sve treba imati srce, nije stvar samo u parama..barem mislim.. |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Da li je Zvezda bivši veliki klub? Sub 22 Sep - 19:39 | |
| A nešto se žale i na male plate ..možda zato .. |
|
| |
Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Da li je Zvezda bivši veliki klub? Sub 22 Sep - 19:41 | |
| Da Zvezda je jedan bivsi veliki klub koji ima lepu proslost ali na zalost od proslosti se ne zivi...Mislim da je vec zadnjih nekoliko godina propala kao klub i sve vise gubi autoritet koji je imala a razlog tome je sto je tu politika umesala prste...a mnogo se i kralo pa nije ni cudo sto je tako prosla... |
|
| |
drexler Master
Poruka : 6727
Učlanjen : 02.02.2012
| Naslov: Re: Da li je Zvezda bivši veliki klub? Ned 23 Sep - 13:04 | |
| wild filly ::A nešto se žale i na male plate ..možda zato .. Plate nisu male, ali nisu ih primili 6 ili 7 mjeseci, to je jedan od razloga zašto je Robi otišao. U vrijeme kad je Zvezda bila prvak Evrope Jugoslavija je imala jaku ligu, klub je bio finansijski stabilan, bio je pun domaćih zvijezda. Sad je budžet kluba manji od cijene jednog dobrog igrača iz velikih evropskih klubova. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Da li je Zvezda bivši veliki klub? Ned 23 Sep - 17:09 | |
| A možda su u upravnim strukturama Fudbalskog saveza Srbije partizanovi ljudi uspostavili ravnotežu, pa možda i premoć, utjecajnosti. Nekada je Zvezda bila "povlašteni" klub. Ali Drex dobro kaže, Jugoslavija je imala jaku ligu u kojoj su talenti naprosto "nicali kao gljive poslije kiše". Kakve su sada lige i koji je interes publike, znamo i sami. |
|
| |
Zoki Član
Poruka : 137
Učlanjen : 17.02.2013
Raspoloženje : uvek OK
| Naslov: Re: Da li je Zvezda bivši veliki klub? Ned 17 Feb - 11:31 | |
| navijač sam Zvezde i naravno da sam "digao"ruke od srpskog fudbala još kada je Džaja uhapšen a jedan Zečević,Ćurković..nisu samo zato što je Mirko Marijanović bivši i pokojni predsednik Vlade Srbije bio grobar,što ga zamenio još veći grobar po srpsku državu Dačić i to tako ide li ide...a onda se pitamo kako to Zvezda posrće a Partizan rastura samo u našem dvorištu a napolju posrće na prvom koraku...i dalje će posrtati jer ga vodi država a ne evropski menadžeri....nisam za Čovića ali volem što ih je malo prodrmao |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Da li je Zvezda bivši veliki klub? Ned 17 Feb - 16:30 | |
| Čović je meni nekako ljigav al da je dobar bizznismen to stoji , može bit izvuče Zvezdu i izvede je na pravi put , nekoliko puta je dosad spašavao stvar (KK) , možda mu uspe još koji put, al ovog puta u fudbalu |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li je Zvezda bivši veliki klub? | |
| |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar