|
|
Autor | Poruka |
---|
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Vic dana Pet 27 Sep - 23:27 | |
| Kaze deda babi: -Baba, aj mi izmiksuj šlag! -Š-š-Š-š-š-š-š-Šlag, Šlag! |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Vic dana Sub 28 Sep - 0:10 | |
| - Zamisli dragi, nas telefon je u kvaru. Pricala sam sa prijateljicom i nista nismo razumjele jedna drugu! - A jeste li pokusale da ne pricate istovremeno? - |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Vic dana Sub 28 Sep - 0:14 | |
| Pričaju momak i djevojka telefonom... Momak: Šta imaš na sebi? Djevojka: Spavaćicu! Momak: Uhhh daj malo detalja... Djevojka: 90% pamuk, 10% sintetika!... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Sub 28 Sep - 0:16 | |
| Nas galeb Mate, uhvatio zgodnu strankinju da se dokaze, otisli oni u krevet, razbacao se Mate i po obicaju kad je zavrsio pita on svoju strankinju, da li je zadovoljna: Are you finish? A ona ce ti : No, I'm not. Sto ce Mate ide on jos jednom da zadovolji zemsku, nece da se vrate sa odmora nezadovoljne, i kad je zavrsio posao drugi putam opet slijedi pitanje : Are you finish? A ona ce ti opet: No, I'm not. Ide Mate i treci put, i opet sav zapuhan pita ju: Are you finish? Na cega ona odgovara: No, I'm not Finish, I'm Swedish... |
|
| |
Tomiša Super Član
Poruka : 774
Učlanjen : 01.09.2012
| Naslov: Re: Vic dana Ned 29 Sep - 11:47 | |
| Idu Ivica i Marica šumom. Tek će ti Marica: - Ivice, imam osjećaj da ćeš me kresnuti! - Ma neću, - veli Ivica. Idu oni tako dalje još dublje u šumu, kad eto ti nje opet ... - Ma ja imam opasan osjećaj da ćeš me kresnuti! - Ama neću, koji ti je k*rac! Idu oni još dalje i sad već duboko zašli u šumu,a Marica će: - A ... da ti mene ipak kresneš da me prođe taj osjećaj? |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Ned 29 Sep - 11:49 | |
| |
|
| |
Tomiša Super Član
| Naslov: Re: Vic dana Pon 30 Sep - 23:25 | |
| Mladić, jako zaljubljen, odlučio se jednog dana tetovirat ime djevojke koju voli na svoj penis. U mirnom stanju vidjela se slova WY, u punom stanju se moglo cjelo ime “Wandy” i pročitat. Jednog ljepog dana otputovao je mladić sa svojom Wendy u Jamaiku Bilo je ljepo sunčat se, uživat u ljepoti mora i uživat sa Wendy. Jednog dana je morao obavit nuždu pa je potražio WC. Dok je piškio približio mu se jedan mladi crni muškarac stao je pored njega i obavljao svoj posao. Iz radoznalosti mladić pogleda na penis tog crnog muškarca i primjeti da na njemu isto stoje dva slova: WY Hei! Dali se i tvoja devojka zove WENDY? Crnac odgovori, da nema djevojke, i da je vodič turista tog ostrva. Ali zašto mi postavljaš to pitanje? Mladić odgovara: Vidio sam na tvom penisu slova WY, i na mom pise WY. Ali dok sam uzbuđen vidi se celo ime WENDY Crnac odgovara iznenađeno: Na mom uzbudjenom Penisu piše : "WELCOME TO JAMAICA, THANKS FOR YOUR VISIT AND HAVE A NICE DAY" |
|
| |
Tomiša Super Član
| Naslov: Re: Vic dana Uto 1 Okt - 23:28 | |
| Prolazi upravnik staračkog doma pored staraca koji žive tu. Upravnik: Gde ste lavovi moji!? Svi: Ma nismo mi lavovi… Upravnik: Jeste, kako niste - svaki dan neko RIKNE! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| |
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Sre 2 Okt - 2:09 | |
| |
|
| |
Tomiša Super Član
| Naslov: Re: Vic dana Čet 3 Okt - 0:06 | |
| Posjeti novinarka jedno selo u Bosni i ispituje jednog seljaka : - Koji vam je bio najsretniji dan u životu? - Jednom sam izgubio kozu i tražilo je cijelo selo 7 dana. Kad su našli kozu svi smo je od sreće naguzili. - Čovječe pa ne možemo to objaviti. Dajte nesto drugo. - Dobro. Jednom sam izgubio ovcu i tražilo je cijelo selo 7 dana. Kad su našli ovcu svi smo je od sreće naguzili. - Jao, dobro pa kažite nam svoj najtužniji dan u životu? - Jednom sam se ja izgubio... ... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Čet 3 Okt - 1:00 | |
| |
|
| |
ankianki
Poruka : 40090
Učlanjen : 21.07.2012
Raspoloženje : odlično
| Naslov: Re: Vic dana Čet 3 Okt - 1:10 | |
|
Dođe Mujo kod Hase ujutro, a ovaj ga s vrata pita:
- Mujo, bolan, šta'š popit', kafu il' kavu?
Mujo zbunjeno odvrati:
- Š'a ti je, bolan, jarane .. pa to ti je isto?
Haso se nasmije:
- Kako isto jarane, jel' bi ti rađe da ti Fatu pofalim ili povalim?
|
|
| |
Excited4U
Poruka : 21683
Učlanjen : 03.05.2011
Raspoloženje : So Excited ;-D
| Naslov: Re: Vic dana Čet 3 Okt - 1:19 | |
| Udata plavuša Oženio neki tip plavušu, i jedan dan dolazi on ranije kući i zatekne nepoznatog muškarca u bračnom krevetu. Otvori ormar i reče: • Ženo, koliko puta treba da ti kažem, ON treba da se sakrije, a ne ti! |
|
| |
Excited4U
Poruka : 21683
Učlanjen : 03.05.2011
Raspoloženje : So Excited ;-D
| Naslov: Re: Vic dana Čet 3 Okt - 1:34 | |
| Od ginekologaVratila se Fata od ginekologa pa je Mujo pita: • I, kako *****? • Dobro. • Kako sise? • Dobro. • Kako šupak? • E za tebe me nije pitao! |
|
| |
ankianki
Poruka : 40090
Učlanjen : 21.07.2012
Raspoloženje : odlično
| Naslov: Re: Vic dana Čet 3 Okt - 1:38 | |
| Plavuša: - Doktore, imam vaginu pektoris. Doktor: - Molim ?!? Plavuša: - Vaginu pektoris! Doktor počne skidati hlače.. Plavuša: - Juuu ... doktore, šta to hoćete?!? Doktor: - Ugradit ću vam penis mejker.
|
|
| |
Tomiša Super Član
| Naslov: Re: Vic dana Sub 12 Okt - 0:33 | |
| Vidjela Fata Mujine dobre brkove, pa ga pita dal' moze dobiti jednu dlaku za uspomenu. On zavuce ruku u gace i kaze: - Dok ima u skladistu, ne diraj iz izloga... |
|
| |
Carolija Elita
Poruka : 1951
Učlanjen : 18.11.2012
Raspoloženje : super
| Naslov: Re: Vic dana Sub 12 Okt - 19:10 | |
| Razgovaraju dva muskarca, prvi kaze : E kako je meni bilo lijepo na faksu, nisam skoro ni bio na predavanju a zavrsio sam ga. Kaze drugi: Ja sam svaki dan bio redovan i zavrsio faks najbolji u klasi. Tada se cuje neki glas: HALO VAS DVOJICA HOCE LI VISE S TOM MJESALICOM TREBA DA ZIDAMO. |
|
| |
Tomiša Super Član
| Naslov: Re: Vic dana Ned 13 Okt - 23:01 | |
| Igrao Mujo loto, ali ostavio listić kod kuće te se javlja Fati: - Fato uzmi listić i slušaj dobro !!! - Ima li broj 5? Ima!- Ima li broj 9? Ima!- Ima li broj 12? Ima!- Ima li broj 18? Ima!- Ima li broj 19? Ima!- Ima li broj 26? Ima!Mujo sav u delirijumu da će pasti sedmica... .. pita Fatu: - Ima li broj 31?- Ima, al ga je neko prekrižio ! .. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Pon 14 Okt - 13:40 | |
| Razgovaraju Mujo i Haso: 'Kupio sam onoj mojoj rastrošnoj Fati knjigu 'Umjetnost štednje'.' 'I? Ima li kakvih rezultata?' 'Da. Više ne pijem i ne pušim.' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Sre 16 Okt - 10:43 | |
| Vratio se Mujo iz Nemacke pun valute. Sretne ga Haso i pita: Haso: - "Jel' bolan, a kol'ko para imas?" Mujo: - "2,000,000.- dojc maraka, ba!" Haso: - "A kako si ih zaradio?" Mujo: - "Jel' vidis ovog mog kera?" Haso: - "Ja, ba!" Mujo: - "E, naucio sam ga da puš* ku*ac, i od svakog svabe uzim'o sam po 100 maraka za to." Haso: - "E, to cudo bih bas voleo da vidim!" Mujo: - "Nema problema, ba." Haso skida pantalone. Mujo: - "Fifi, *****!" (Fifi nista) - "Fifi, puš*!!" (Fifi nista) "Fifi, puš*!!!" (Fifi nista) - "Fifi, pušiiiiiiiiiiiiiii*!!!!" (Fifi nista) "Dzukelo jedna, gledaj, al' zapamti da ti ovo zadnji put pokazujem." |
|
| |
Tomiša Super Član
| Naslov: Re: Vic dana Sre 16 Okt - 22:22 | |
| Kasni radnik na posao.... A ispred negove kancelarije ga čeka šef pa će: " Opet kasniš Majkoviću " Radnik: " Jebaga zajebo sam se " Šef će: " Jos si i bezobrazan " Radnik: " Ma nisam šefe keve mi. Znate...neko radi pa se zaradi. Ja sam jebo pa sam se zajebo " |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Pon 21 Okt - 21:22 | |
| |
|
| |
Tomiša Super Član
| Naslov: Re: Vic dana Uto 22 Okt - 16:09 | |
| |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Sre 23 Okt - 10:27 | |
| Vode roditelji malog Pericu na nundističku plažu. Perica: - "Tata, tata zašto je nekim muškarcima veći, a nekima manji?" Tata: - "Vidiš sine, onaj ko ima većeg taj je gluplji, a onaj ko ima manjeg on je pametniji." Perica: - "Vidi tata, onaj čika što priča sa mamom sve je gluplji i gluplji i gluplji..." |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vic dana | |
| |
|
| |
|