|
| |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Pon 20 Jul - 10:51 | |
| Gdje je rođen Mujo, a gdje HasoZasjeli Mujo i Haso u kafanu i fino se zarakijali, pa će Haso nakon nekog vremena: - Mujo, jarane, a đe's si se ti rodio? Mujo se počeše po glavi: - A kod kuće, mater sve sama obav'la ... a ti? Huso slegne ramenima: - U bolnici. Mujo zabrinuto upita: - A jel'? A šta t' je bilo? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Pon 20 Jul - 10:53 | |
| Rešio Bosanac da postane ...Rešio Bosanac da postane DJ i pitaju ga koje će mu biti umetničko ime, a on će: DJ Brašno! Što? Pa kad ima DJ Tiesto, zašto ja ne bi mog'o biti DJ Brašno? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Čet 23 Jul - 9:51 | |
| Pita Haso Muju: Mujo đe"s ti sedmicu dana? Odgovori Mujo: Bio sam na moru... Na to Haso ga upita: Aham,a na kojem mjestu? Haso ponosno: U Zenici. Haso na to: Nema ti u Zenici mora bolan. Mujo odmah: Aaaa,pa vidim ja meni nesto podaleko do plaze! |
| | | Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Vic dana Uto 27 Okt - 14:22 | |
| Pita Mujo Fatu: - Fato, što bi se dogodilo da ja sad dobijem na lotu? Kaže Fata: - A ništa, podijelili bi pola pola i svak svojim putem. Kaže Mujo: - Dobro, pogodio sam trojku, evo ti 30 kuna i mrš da te ne vidim više! |
| | | EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Vic dana Sre 6 Jul - 10:08 | |
| Unuka šeta gola po kući, baba je zaustavlja i grdi: ●Kuku, dete, obuci se, šta se šetaš gola! ●'Ajde, baba, što si tako staromodna! Ovo je pidžama 21. veka! Sutra baba šeta po kući gola. Video je deda i počeo da se krsti: ●Bože, ženo, šta je s tobom, pod stare dane šetaš gola?! A baba mu odgovori: ●'Ajde bre, deda, što si staromodan! Ovo je pidžama 21. veka! ●Pa što je barem ne opeglaš?! sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Čet 27 Okt - 11:17 | |
| Mladić ulazi u apoteku i kaže apotekaru:
●Dobar dan, mogu li da dobijem jedan kondom? Devojka me je pozvala na večeru i mislim da očekuje nešto od mene.
Apotekar mu da kondom, a mladić izlazeći zastan, pa se vrati:
●Molim vas, dajte mi još jedan kondom, zato što je i sestra moje devojke slatka, a uvek prekrsti noge na tako provokativan način da ja mislim da i ona nešto očekuje od mene!
Apotekar mu da i drugi kondom, kad se mladić opet obrati:
●Dajte vi meni još jedan kondom, jer je mama moje devojke jako zgodna žena, a kad god me vidi, ona pravi aluzije... A pošto me je ona pozvala na večeru, mislim da i ona nešto očekuje od mene!
Za vreme večere mladić je sedeo sa svojom devojkom s leve strane, dok su sestra i majka sedele nasuprot njima. Kada se pojavio otac, mladić je spustio glavu i počeo da se moli:
●Dragi Bože, blagoslovi ovu hranu... Hvala ti za sve što nam daješ...
Par minuta kasnije mladić se dalje molio:
●Hvala ti, Bože, za tvoju milost...
Deset minuta kasnije, mladić se i dalje molio držeći glavu pokorno spuštenu. Drugi su se zagledali iznenađeno, a najviše se čudila njegova devojka. Približila mu se i šapnula mu na uho:
●Nisam znala da si toliko religiozan!!!
A mladić joj odgovori:
●Ni ja nisam znao da ti je tata apotekar!!! |
| | | promaja Elita
Poruka : 2101
Godina : 62
Učlanjen : 30.07.2012
Raspoloženje : 5+
| Naslov: Re: Vic dana Uto 1 Nov - 12:07 | |
| Recepcija hotela Interkontinental u Beogradu.
Devet sati pre podne. Zvoni telefon.
- Hotel Interkontinental, Beograd. Moje ime je Milica Jovanović. Kako mogu da vam pomognem? - Dobro jutro Gospođo Jovanović, ovde je Petrović iz sobe 313. Hteo sam samo da Vas pitam u koliko sati se otvara hotelski bar. - Tačno u pet sati popodne. - Najlepše hvala. Želim Vam jedan prijatan dan. - Hvala, takođe. - Hvala - --- klik ---
Podne. Zvoni telefon.
- Hotel Interkontinental, Beograd. Moje ime je Milica Jovanović. Kako mogu da vam pomognem? (Gospodin Petrović malo pripitim glasom:) - E, zdravo Mico, 'ajde života ti kaži mi kad otvaraju bar, ovaj... , hotelski bar! - Tačno u pet sati popodne, Gospodine Petroviću. - E, 'fala ti. 'Aj ćao. - --- klik ---
Tri sata posle podne. Zvoni telefon.
- Hotel Interkontinental, Beograd. Moje ime je Milica Jovanović. Kako mogu da vam pomognem? (Gospodin Petrović potpuno pijanim glasom:) - Z..z..zd..davo mače, o..oh...ohvde je pet..h..ović ... - Gospodine Petroviću, ovo je već treći put da Vam kažem da se bar otvara u pet popodne ali ja ne verujem da će vas u takvom stanju da puste unutra. - Mico, dušo. Ja neću unutra. Ja 'oću ... napoljeeeeee !!! - --- klik --- |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Uto 1 Nov - 12:32 | |
| Ode Mujo kod Ciganke koja gleda u budućnost:
●Reci mi - kaže Mujo - šta me čeka naredne godine?
Ciganka kaže:
●Bićeš odgovoran za pogibiju nekoliko miliona ljudi!
●Pa zašto?! Kako?! - zapanji se Mujo.
●Saznaćeš ubrzo - odgovori vračara.
Mujo krene kući, kad vidi da se dete davi u reci. Skoči on i spase ga.
A dečakova mama kaže:
●Adolfe, pa reci čiki hvala! |
| | | malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Vic dana Čet 12 Jan - 1:51 | |
| Crnogorac savetovao sina
Krenuo Crnogorčev sin u Ameriku, pa otac odlučio da ga posavetuje: - Sine, ako vidiš da svi plaču, plači i ti; ako vidiš da svi pevaju, pevaj i ti! Sin upita: - A, tajo, ako vidim da svi rade? - E, onda se skloni da im ne smetaš. |
| | | neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Vic dana Čet 12 Jan - 12:10 | |
| Živim u malom primorskom gradiću. Svi smo u dugovima do grla. Turistička sezona ravna nuli - nikoga nema, nitko ne dolazi, nitko se ne najavljuje da će doći. Za Uskrs, iznenada kod Mate u pansion, dodje neki Amerikanac. Traži apartman. Ima slobodnih! Amerikanac ostavi 100$ na recepciji, uzme ključ i ode obići apartman. Mate zgrabi lovu i otrči do mesara da mu vrati dug za nabavljeno meso. Mesar uze novce i ode platiti dug svom dobavljaču. Ovaj je otrčao do farme platiti prase seljaku za koje je dugovao još od Božica. Seljak uzme novce i otrči do lokalne "kurvice" koja mu je duže vrijeme davala na kredit i zaprijetila, da će početi uračunavati i kamate. "Kurvica" dotrča u Matin pansion da plati dugovanja za sobu još od prošle godine. Mate uzme novce, a Amerikanac siđe u tom momentu i reče da mu ne odgovara apartman. Mate mu vrati njegovih 100$ i Amerikanac ode. |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Čet 12 Jan - 15:41 | |
| - neno ::
- Živim u malom primorskom gradiću.
Svi smo u dugovima do grla. Turistička sezona ravna nuli - nikoga nema, nitko ne dolazi, nitko se ne najavljuje da će doći.
Za Uskrs, iznenada kod Mate u pansion, dodje neki Amerikanac. Traži apartman. Ima slobodnih! Amerikanac ostavi 100$ na recepciji, uzme ključ i ode obići apartman. Mate zgrabi lovu i otrči do mesara da mu vrati dug za nabavljeno meso. Mesar uze novce i ode platiti dug svom dobavljaču. Ovaj je otrčao do farme platiti prase seljaku za koje je dugovao još od Božica. Seljak uzme novce i otrči do lokalne "kurvice" koja mu je duže vrijeme davala na kredit i zaprijetila, da će početi uračunavati i kamate. "Kurvica" dotrča u Matin pansion da plati dugovanja za sobu još od prošle godine. Mate uzme novce, a Amerikanac siđe u tom momentu i reče da mu ne odgovara apartman. Mate mu vrati njegovih 100$ i Amerikanac ode.
Vic je za 10 plus |
| | | neno MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Čet 7 Dec - 15:46 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Došla Fata kod svog Muje u posjetu u bolnicu. -Pa kako si došla, pita Mujo znajući da su tanki s lovom. -Ma povezao me taksista. -I kako si mu platila? , na to će Mujo. -Pa pitao me je da li da mu otpjevam jednu pjesmu ili da me zvekne. -I koju si mu otpjevala? -Pa zar je meni do pjevanja moj Mujo a ti mi u bolnici, Fata će tužnim glasom. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Čet 7 Dec - 17:56 | |
| cula saam danas na terapiji ali nije za ovako lepo mesto,da ne budem u grupi ne/kultura |
| | | Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Vic dana Ned 10 Dec - 23:10 | |
| Tukla žena muža i on se sakrije ispod stola.Na to će žena:Izlazi pizda ti materina! Ubiću Boga u tebi, izlazi!A muž odgovara:Ja sam gazda ove kuće i ja ću biti gde ja hoću..... ....My heart beats only for you.... |
| | | neno MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Pon 11 Dec - 18:44 | |
| Na nekoj zabavi razgovaraju starija gospođa i umirovljeni profesor. Ona mu se potuži: "Zamislite, maloprije me je tu jedan nazvao kurvom!" "Ja to razumijem. Ja već deset godina ne predajem, pa mi svejedno svi govore profesore." *********************************************************************** - Zašto Olja ne želi biti doktorica? - Jer bi joj na vratima pisalo DR.OLjA! |
| | | Lutajuće Srce Master
Poruka : 8629
Godina : 49
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
| Naslov: Re: Vic dana Pon 11 Dec - 22:57 | |
| Šta je bilo kad su se Crnogorac i Bosanac potrkali na 100m? Prvi odustao, drugi se izgubio |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Vic dana Pon 11 Dec - 23:56 | |
| Razgovaraju dvojica prijatelja: - Kako se završila tvoja svađa sa ženom? - Dopuzala je na koljenima do mene. - I što je rekla? - Dolazi ovamo da ti ja ne dođem ispod kreveta. ....My heart beats only for you.... |
| | | neno MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Sub 13 Jan - 19:04 | |
| Ide Cigo preko graničnog prelaza, gura bicikl i na biciklu džak. Carinik ga pita: - Šta imaš u tom džaku? Cigo: -Ništa, gospodin carinik, samo pijesak! Carinik: - Jaoo... Mene si našao da zajebavaš! Uze carinik nož, izbode onaj džak, kad ono stvarno samo pijesak u njemu. Pusti ga carinik. Nedugo nakon toga dešava se ista scena, Cigo opet gura bicikl, na biciklu džak, opet carinik sumnja i izbode džak, ali u njemu samo pijesak. Ponovi se to još nekoliko puta, i naposljetku kaže carinik Cigi: - Meni ovdje ništa nije jasno! Pustiću te od sada svaki put, ali da mi kažeš ŠTA ti švercuješ? Cigo: - Pa bicikle, gospodin carinik, bicikle... *************************************************** ******************************************************* U opticarskoj radnji. Zena se obraca muzu. - U nedoumici sam, sa ovim izgledam ruzno al su jeftine ,sa ovim drugim izgledam lepo al su malo skuplje. - Uzmi one prve, em su jeftine em sa njima bolje vidis. |
| | | Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Vic dana Ned 14 Jan - 16:47 | |
| Idu dvije plavuse i sretnu narkomana. Narkoman: Gdje ste ribe? Plavuse: Nismo mi ribe! Narkoman: Pa niste ni gdje ste. Sjede momak i djevojka na klupi. Momak je Ceska, a djevojka....... Slovacka. |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Vic dana Sre 17 Jan - 10:53 | |
| Usred noći probudi žena muža i kaže:"Dragi, baš sam nešto ružno sanjala i prepala sam se. Znaš, kada sam bila mala i kad sam se usred noći bojala mraka, ili kad mi je bilo hladno, mama bi me uvek privila ka sebi, zagrlila i poljubila."A muž će:Pa ti stvarno nisi normalna!? Sad, u pola noći, da te vozim kod mame ....My heart beats only for you.... |
| | | malalila MODERATOR
| Naslov: Re: Vic dana Sre 17 Jan - 10:59 | |
| GOVORNI AUTOMAT BAKA I DEKA Dobro jutro. . . . .Trenutno nismo u mogućnosti da vam se javimo, molimo vas da ostavite poruku posle zvučnog signala, biiiiiiiiip...
- Ako ste jedno od naše dece, pritisnite 1 - Ako hoćete da vam pričuvamo decu, pritisnite 2 - Ako hoćete da vam pozajmimo automobil, pritisnite 3 - Ako hoćete da vam operemo i ispeglamo veš pritisnite 4 - Ako želite da unuci prespavaju kod nas, pritisnite 5 - Ako želite da idemo po unuke u školu, pritisnite 6 - Ako hoćete da vam spremimo nedeljni ručak i da ga donesemo kod vas, pritisnite 7 - Ako hoćete da dođete da jedete ovde, pritisnite 8 - Ako vam treba novac, pritisnite 9 - Ako hoćete da nas izvedete na večeru ili u pozorište - počnite da pričate, slušamo vas! "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Vic dana Sre 17 Jan - 11:14 | |
| Šetaju Mujo i Fata plažom i ugledaju slikara kako slika pejzaž mora. Pa Mujo reče Fati: -Vidiš,Fato kako se čovjek muči kad nema fotoaparat. Zaustavlja pandur pijanog čovjeka i pita: Kud ćeš ti ovako kasno pijan? Čovjek: na predavanje!! Pandur: ko sada ovako kasno drži predavanje? Čovjek: moja žena! ....My heart beats only for you.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Vic dana Sre 17 Jan - 11:15 | |
| Mujo stoji pred automatom za koka-kolu. Ubaci kovanicu i izađe jedna limenka kole. Ubaci Mujo još jednu i opet izađe limenka. I tako Mujo nastavi dok se jedan iz kolone koja se stvorila iza njega ne pojavi i reče: –Oprostite gospodine, jeste li gotovi više? I mi smo žedni. A Mujo će na to: –Dok Mujo dobija, Mujo igra! Pita učiteljica Pericu: – Perice, šta želiš da postaneš kada porasteš? Perica odgovara: – Biću prvi čovjek koji se spustio na sunce! Učiteljica: – Ali Perice, to nije moguće, pa izgorećeš na suncu. Perica: – Ma neću, ja ću da sletim po noći bolan. ....My heart beats only for you.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Sub 17 Nov - 11:00 | |
| Otišao Štef u vojsku. Nakon nekoliko dana Bara mu od kuće pošalje 100 eura. Štef se zamisli-otkud njoj novac kad su ostali bez novaca. Stiže Štefu uskoro 200 eura,nakon čega zatraži slobodne dane i ode kući. I nađe Baru golu s ljubavnikom. Tko je slao novac prvi mjesec?Zaurla Štef. On,odgovori Bara pokunjeno. A drugi mjesec? On,opet će Bara. Pa,pokrij ga da se ne prehladi.... |
| | | Malena40 VIP
| Naslov: Re: Vic dana Uto 20 Nov - 19:52 | |
| Mujo i Fata uvalili se u krevet za spavanje kad vani krene grmljavina i pljusak. Fata se stisne uz Muju i mazno ga upita: – Mujo, bolan, sjećaš l‘ se, baš je ‚vako vrijeme bilo kad smo prvi puta legli zajedno... grm‘lo, sijevalo k‘o ludo.... Mujo uzdahne: – Jašta da se sjećam, bona... upozoravalo me, al‘ ja nisam sluš‘o.. Vjenčali se Haso i Fata. Prvu bračnu noć kaže Fata Hasi: – Moram ti nešto priznat‘, al‘ obećaj da se nećeš ljutit‘! – Važi - obeća Haso. – Znaš onog komšiju Muju? – Da. – E, pa on je meni uzeo nevinost prije desetak dana. – Što se žališ, meni je uzeo mistriju i fanglu lani pa još uvijek ne vraća. ....My heart beats only for you.... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vic dana | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Strana 14 od 18 | Idi na stranu : 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18 | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Ko je trenutno na forumu | Imamo 695 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 695 Gosta :: 2 Provajderi
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 930 dana Pet 27 Sep - 15:38
|
Dvorana slavnih |
Naj Avatar Haossa !
Kreja
|
Poslanici naj aktivniji nedelje | |
|