|
|
Autor | Poruka |
---|
Salome Master
Poruka : 11055
Učlanjen : 11.05.2018
Raspoloženje : podnosljivo
| Naslov: Re: Vic dana Pet 28 Dec - 7:17 | |
| Ukucam na google "Nova Godina za 25 evra" a dobijem link "Vicevi o Pirocancima".
|
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Vic dana Ned 24 Mar - 18:10 | |
| Mujo rešava ukrštenicu i pita Hasu: Reci mi životinju koja ima pet slova, počinje na R i završava se na R. Krava! Pa kako krava, Haso?!? Pa lepo, krava počinje rogom i završava se repom! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Vic dana Uto 21 Maj - 21:21 | |
| |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Vic dana Sub 6 Jul - 19:31 | |
| |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Vic dana Sre 10 Jul - 15:01 | |
| |
|
| |
Enesa Master
Poruka : 11758
Učlanjen : 01.08.2018
Raspoloženje : Osrednje
| Naslov: Re: Vic dana Sre 10 Jul - 15:14 | |
| Išao Lala kroz pustinju i nade nojevo jaje i gleda ga i divi se njegovoj veličini. Odnese ga u svoj kokošinjac i kaže kokama, Moje dame nije da vas kritikujem ali ovako se proizvodi u inostranstvu |
|
| |
J.Newstead Elita
Poruka : 2430
Godina : 54
Učlanjen : 06.07.2019
Raspoloženje : fenomenalno
| Naslov: Re: Vic dana Sre 10 Jul - 20:17 | |
| Udje zena u Lidl i stane kod frizidera sa vocem. Svidjaju joj se jagode. Pita ona prodavca: - Izvinite, da li su ovo GMO jagode? Prodavac odgovori: Nravno da nisu, gospodjo. A jagode ce na to: Jesmo!! |
|
| |
Milojko Član
Poruka : 224
Učlanjen : 11.07.2019
| Naslov: Re: Vic dana Sub 13 Jul - 11:11 | |
| Mujo i Haso otišli na bauštelu u Nemačku i čim su dobili prvi novac odu u restoran da jedu. Kaže Mujo Hasi: - Pusti mene bolan da ja naručim jr ipak bolje znam Njemački od tebe. Dolazi konobar do njih i pita ih: - Bitte? Mi ćemo.. ovaj oprostite ŠNICEZLI, PIVEZNI i SALATEZNI! Kad stvarno donosi konobar to što je naručio, a Mujo ponosan reče: - Jel vidiš kako pričam Njemački jarane, baš smo se lepo najeli. A konobar će na to: - Pojeli bi vi GOVENZI, da ja nisam iz Tuzle! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Sre 31 Jul - 20:33 | |
| Znas kako psuju ljudozderi? J e d e m ti majku! |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Vic dana Pon 5 Avg - 14:02 | |
| Uđe plavuša u banku grada New Yorka i potraži službenika za pozajmice. Kaže mu da ide u Europu poslovno na dva tjedna, i da želi pozajmicu od $5,000. Službenik joj odgovori da za to treba ostaviti nekakav polog, pa plavuša izvadi ključeve svog novog Rolls Roycea parkiranog na ulici ispred banke. Banka izvrši provjeru, te se složi da uzme auto kao polog za pozajmicu. Predsjednik banke i njegovi zaposlenici su se svi dobro nasmijali na račun plavuše, jer je iskoristila svoj $250,000 vrijedan Rolls kao garanciju za pozajmicu od $5,000. Zatim zaposlenik banke odveze Rolls u bankinu podzemnu garažu i parkira ga tamo. Dva tjedna kasnije, plavuša se vrati, isplati dug, i još plati naknadu od $15,41. Službenik joj kaže, "Gospođice, jako smo sretni što smo poslovali s Vama, i ova je transakcija protekla vrlo glatko, ali smo malo zbunjeni. Dok ste bili odsutni, provjerili smo vas, te smo saznali da ste multimilijunerka. Ono što nas zbunjuje je, zašto ste se mučili s pozajmljivanjem $5,000?" Plavuša odgovori: "A gdje bih drugdje u New Yorku mogla parkirati svoj auto na dva tjedna za samo $15.41! |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Vic dana Sub 21 Sep - 20:49 | |
| Vuče pogrešio si. Trebalo je da me POJEDEŠ!!!
- Trudna Crvenkapica |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Pon 23 Sep - 8:34 | |
| Na samrtnoj postelji obraća se baka unuku: 'Želim ti ostaviti svoju farmu s velikom vilom, tri traktora, ergelom konja i svom ostalom stokom, kao i 3.567.456 dolara.' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Pon 23 Sep - 8:35 | |
| Oduševljeni unuk: 'Ideš! Nisam znao da imaš to sve. A gdje se nalazi ta farma?'
Baka odgovara: 'Na facebooku!' |
|
| |
Gost Gost
| Vozi momak motor i slučajno udari vrapca u letu. Bilo mu ga je žao, pa ga je ponio kući i stavio u kavez sa malo vode i kruha. Nekoliko sati kasnije vrabac se budi i ogledava. 'Rešetke, kruh i voda... K vragu! Ubio sam motorista!' |
|
| |
Gost Gost
| Došli doktor i policajac na uviđaj nesreće gdje je bilo dosta povrijeđenih i mrtvih. Doktor pregledava: 'Ovaj je mrtav. I ovaj je mrtav. A i ovaj mi se čini mrtav...'
Odjednom taj malo jaukne, podigne glavu i kaže: 'Eeej, ja sam živ!' Na to ga policajac udari pendrekom po glavi: 'Ma, jel' ? Sad ti znaš bolje od doktora!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Pon 23 Sep - 8:45 | |
| Sjedi Perica pored bicikla i moli se. Naiđe susjed i pita ga: 'Zašto se moliš? Odakle ti bicikl?' 'Rekli su mi ako se svaki dan molim Bogu da ću dobiti bicikl.' 'Pa, imaš bicikl, zašto se još uvijek moliš?' 'Ma, shvatio sam da svijet tako ne funkcionira, pa sam maznuo bicikl, a sad se molim Bogu za oproštaj.' |
|
| |
Gost Gost
| Djevojka: 'Gdje je moj rođendanski poklon?' Dečko: 'Vidiš li onaj crveni ferrari ispred one zgrade?' Djevojka: 'Da, da! Vidim ga!' Dečko: 'E, pa u takvoj istoj boji sam ti kupio lak za nokte.' |
|
| |
Gost Gost
| Najlakši način da ti ime dospije u novine je da ih čitaš dok prelaziš ulicu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Pon 23 Sep - 8:46 | |
| Kako se zove sila koja drži dijete u majčinoj utrobi? Centrifetalna sila! |
|
| |
Gost Gost
| Žena se jada svom liječniku: 'Doktore, imam ogroman problem - svaki put kad moj muž doživi orgazam, on zaurla kao da ga kolju!'
'Pa, to zvuči potpuno normalno.'
'Ma, problem je što me to svaki put probudi!' |
|
| |
Gost Gost
| Otac: 'Ivice, posljednji put te pitam kada ćeš popraviti ocjene?' Ivica: 'Baš mi je drago da me to pitaš posljednji put.', Dolazi Mujo u ambulantu i pita medicinsku sestru: 'Oprostite, gde se daju injekcije nedjeljom?' A sestra mu odgovara: 'U stražnjicu, isto kao i ponedjeljkom!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vic dana Pon 23 Sep - 8:47 | |
| Sretne vuk Crvenkapicu u šumi i pita je: Hoćeš li mi dati bakinu adresu?
'Hoću, kako neću', veselo odgovara Crvenkapica: 'baka@gmail.com' |
|
| |
Gost Gost
| Samo uđi i ne obaziri se na psa', govori domaćin svom gostu.
'Znači, nije opasan? Ne grize?'
'Upravo to i želim saznati - jutros sam ga kupio.' |
|
| |
Gost Gost
| Pita Ivica pijanca: 'Zašto piješ pivo na slamčicu od dva metra?'
'Zato što mi je doktor rekao da se udaljim od alkohola.' |
|
| |
Gost Gost
| Zaglavili Mujo i Haso u zatvoru. Mujo pregleda cijelu ćeliju i pronađe neki flomaster, pa počne šarati po zidovima.
Haso, kad je shvatio što Mujo radi, poludi i izdere se na njega: 'Što radiš, budalo!?! Još će nas izbaciti zbog tebe!' |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vic dana | |
| |
|
| |
|