| Oblik grudi i sexualne sklonosti | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Kayser Soze
Poruka : 13287
Učlanjen : 01.10.2012
Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...
| Naslov: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 12:22 | |
| Oblik grudi govori o seksualnim sklonostima žena
Italijanski seksolog Piero Lorenzoni tvrdi da se karakter žene i neke njene osobine mogu proceniti na temelju oblika i veličine grudi. Hajde da vidimo kako je to Lorenzoni po obliku grudi definisao seksualni temperament "ispitanica".DINJAPrema mišljenju tog italijanskog seksologa, žena s velikim okruglim grudima koje liče na dinje možda na prvi pogled deluje majčinski, ali je to daleko od istine. Takva žena voli da jede, želi da joj ugađaju i da joj se dive i nije previše zainteresirana za seks. LIMUNGrudi u obliku limuna ukazuju na vatrenu partnerku. Takva žena je puna života, ume da se nasmeje i našali na svoj račun, a u krevetu vole raznolikost. ANANASOvalan oblik grudi nalik na ananas odaje inteligentnu ženu. Vlasnice tako neobično nazvanog oblika grudi inteligentne su karijeriskinje, koje su usprkos tome romantične i verne ljubavnice. GREJPGrudi poput grejpfruta ukazuju na stidljivost i jednostavnost. Ova žena će razmaziti partnera i nežnost joj je važnija od seksa. Iako izgledaju vrlo erotski, vlasnice takvih grudi su plahe, a u krevetu nisu zahtevne. POMORANDŽAŽena s dve pomorandže ispod majice je samouverena i dobro zna koji su joj životni prioriteti. TREŠNJEKad su grudi poput trešanja, radi se o inteligentnoj, vrlo zabavnoj i uzbudljivoj ženi, srdačnoj i društvenoj, razumnoj ali i lakomislenoj, dobroj i pouzdanoj i prilično odanoj seksu. KRUŠKEŽene s kruškolikim grudima vole ljubav u svim varijacijama. Prijatne su, ali neukrotive i samostalne. Usprkos tome što nisu prepametne, a četo su i nespretne - umeju da povuku muškarce za nos. Neverne su, jer vole avanture, a seks s njima obično je čista ekstaza. JABUKEJabučaste grudi navodno otkrivaju frigidnu domaćicu, koja teško doživljava orgazam, ali u krevetu bi isprobala ama baš sve. Nerado menjaju partnere i obično su pametnije od svojih muževa. Daklem drage naše dame, da vas pitam koje ste voće ne želim (osim radi zabave u anonimnoj anketi), ipak je isuviše intimno, a pretpostavljam ni da puno trešnjica ne bi bilo, tako da hajde da se malo zabavimo ovim "istraživanjem", pronalazite li se u opisu i poklapa li se sa oblikom, a i muški mogu komentar dati ako žele |
|
| |
dusajuca
Poruka : 8125
Učlanjen : 09.08.2012
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 14:00 | |
| Radi se o obliku,ne velicini ..tresnja je zanimljiv oblik |
|
| |
Kayser Soze
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 14:02 | |
| E bre ne sme čovek ni da se našali ... |
|
| |
dusajuca
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 14:13 | |
| Zam ja da se salis al da ipak naglasim |
|
| |
Sagacity Master
Poruka : 5297
Učlanjen : 29.07.2011
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 14:16 | |
| Ne mogu da glasam. Nema voćke koja mi odgovara.... Ima li neka druga lista? Po mogućstvu, mango, papaja i avokado... |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 15:21 | |
| a i muški mogu komentar dati ako žele Meni je svejedno kakve i kolike ima. Bitno mi je samo da su "moje" kao i ona [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 16:10 | |
| ne mogu ni ja da glasam ...nema svih voćki
a s druge strane ni sličice da se lepo uporedi |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 18:07 | |
| Za sebe bi rekal da su: GREJPGrudi poput grejpfruta ukazuju na stidljivost i jednostavnost. Ova žena će razmaziti partnera i nežnost joj je važnija od seksa. Iako izgledaju vrlo erotski, vlasnice takvih grudi su plahe, a u krevetu nisu zahtevne. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 23:01 | |
| panonski galeb ::nema svih voćki Tačno. Fale ribizle [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Kayser Soze
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 23:06 | |
| panonski galeb ::ne mogu ni ja da glasam ...nema svih voćki
a s druge strane ni sličice da se lepo uporedi [You must be registered and logged in to see this image.] Vidim ja ništa od ovoga nego lepo to sve da se fotka, pa da na primer tročlana komisija u koju ću eto Abu i Morga predložiti i ako nema niko nešto protiv i ja se ušunjati, sve to premeri, proceni, oceni pa da vidimo koje voćke u ovim krajevima najbolje uspevaju . |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 23:14 | |
| Ne mogu ja to da zamišljam ...stavite slike pa da vidim gde sam i šta sam |
|
| |
Kayser Soze
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 23:17 | |
| Shadow :: Ne mogu ja to da zamišljam [You must be registered and logged in to see this image.] ...stavite slike pa da vidim gde sam i šta sam [You must be registered and logged in to see this image.] Obećavam da ću se sutra predano posvetiti tom istraživanju, samo da mi ne pozli, a moram i monitor da iskrenem da ga samo ja vidim [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Pon 15 Okt - 23:30 | |
| Paa kažu da ne valja mešati voćke, .. Istraži ti to, polako, nemoj da žuriš |
|
| |
Kayser Soze
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Uto 16 Okt - 11:21 | |
| Voće, sveže voće [You must be registered and logged in to see this image.]Na poslednjoj fotki su i jabuka i kruška Eto čisto da ne bude da tema nije studiozno obradjena |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Uto 16 Okt - 13:00 | |
| nema svo voće meni ovo ko multipraktik samo ručni
Kayser a kad je skeniranje zaboravi da rekneš |
|
| |
Shadow ADMIN
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Uto 16 Okt - 16:41 | |
| E tako, vidiš, sad je već lakše pronaći koje smo voćke čudnovate POMORANDŽA Žena s dve pomorandže ispod majice je samouverena i dobro zna koji su joj životni prioriteti. Tačno, prioritet mi je da što pre dođem kući i pojedem ih na miru, dok mi ih neko nije marnuo
Poslednji put izmenio Shadow dana Uto 16 Okt - 20:49, izmenio ukupno 2 puta |
|
| |
dusajuca
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Uto 16 Okt - 16:46 | |
| Petica u dnevnik kayser ,tako se radi domaci |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Uto 16 Okt - 23:31 | |
| Ne znam šta da kažem ..mislim ne znam u kojoj sam grupi voćaka .. Da li ima nešto izmedju pomorandze i kruške .. [You must be registered and logged in to see this image.]Nesvrstana sam ali zainteresovana .. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Sre 17 Okt - 2:01 | |
| Ama zašto vam je toliko bitno kakve su i kolike su [You must be registered and logged in to see this image.] Sve ženske grudi su prelepe, Raj na zemlji, savršenstvo večnosti .... uploviti u takve luke lepše je od bilo čega na ovom svetu [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Kayser Soze
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Sre 17 Okt - 12:06 | |
| Morgoth Bauglir ::Ama zašto vam je toliko bitno kakve su i kolike su [You must be registered and logged in to see this image.] Sve ženske grudi su prelepe, Raj na zemlji, savršenstvo večnosti .... uploviti u takve luke lepše je od bilo čega na ovom svetu [You must be registered and logged in to see this image.] Nije istina da nije bitno kakve su i kolike su (kako ženama tako i muškarcima), naravno da je lepo to što si ti napisao, i naravno da možemo malo da se našalimo kako na račun njihovih, tako i naših atributa |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Sre 17 Okt - 12:13 | |
| |
|
| |
Sagacity Master
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Čet 18 Okt - 8:33 | |
| Kayser Soze ::Nije istina da nije bitno kakve su i kolike su (kako ženama tako i muškarcima), naravno da je lepo to što si ti napisao, i naravno da možemo malo da se našalimo kako na račun njihovih, tako i naših atributa Pazi bitno je, a da li je i presudno ? Recimo, ja ne volim previše maljave muškarce...ali ako bih baš naletela na neku ''tapiseriju'' a on jedan sjajan lik, ne verujem da bi to presudilo da ga ''otkačim''.... Naravno da je sve bitno. Iskreno, ženama koje imaju neku noramlnu veličinu grudi ili malo veće sve bolje stoji. I dekolte i recimo neki šik blejzer itd. I u tom delu baš zbog toga mnoge žene pate...Znači, nije to samo zato što muškarci uglavnom vole da žena ima malo veće grudi, već i zbog nje same i načina na kojoj joj šta stoji...Ali grudi sigurno neće presuditi da li će on ostati sa takvom devojkom ili ne... Da ne skrećem previše sa teme, što se tiče mene...ne mogu da se poredim sa voćem...ali spadam u onaj deo ženskog sveta koji laganica može da nosi sve od uskog do velikih dekoltea...nemam razloga za brigu Moj problem je samo što se ne snalazim dobro u voću ne mogu da se odredim... |
|
| |
Markoni Master
Poruka : 9204
Učlanjen : 16.10.2011
Raspoloženje : Uvek Dobro
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Čet 18 Okt - 8:36 | |
| |
|
| |
Sagacity Master
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Čet 18 Okt - 8:40 | |
| |
|
| |
Black Wizard Master
| Naslov: Re: Oblik grudi i sexualne sklonosti Čet 18 Okt - 11:12 | |
| Nije istina da nije bitno kakve su i kolike su (kako ženama tako i muškarcima) Nije bitna kosa na muškarcu k'o što nisu bitne uši na magarcu [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie
» Jedna stara stvar
Juče u 23:17 od Emelie
» Uživo...
Juče u 22:44 od Emelie
» A malo bluesa?
Juče u 22:38 od Emelie