Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Ženske tajne koje momci otkrivaju prijateljima Čet 12 Jan - 17:59 | |
| Indiskretnih osoba ima i među muškarcima i među ženama. Moja iskustva su da su muške indiskrecije, narodski rečeno tračevi, pretežno vezani uz sex, kapacitivnost i majstorstvo izazivanja orgazma. Tek u rijetkim slučajevima su se spomonjale svađe. Pa tko bi o tome pričao, muško je uvijek u pravu, pa o tome ni ne priča. Ženski tračevi su se više odnosili na prirodu veze, vlastitu dominaciju u stilu "vrtim ga oko malog prsta", a manje na sex. Osobno prezirem tračeve toga tipa, nikada u životu ni o jednoj svojoj partnerici nisam ni riječ nikome progovorio. To mi je potpuno nezamislivo. |
|
katarina MODERATOR
Poruka : 74915
Učlanjen : 06.06.2011
| Naslov: Re: Ženske tajne koje momci otkrivaju prijateljima Čet 4 Sep - 12:47 | |
| Citat ::‘Posrećilo mi se!’ Bez obzira jeste li zajedno tri dana ili tri godine, muškarci vole barem natuknuti kako im se baš juče posrećilo. Iako ovakve stvari ženama itekako smetaju, morate znati kako su ovakvi razgovori vrlo česta tema muškog društva. Oni to ne čine kako bi vas ponizili već kako bi se razmetali svojom muškošću.
Vrlo često čujem ovakve razgovore, muškarci kao da su dobili sedmicu na lutriji pa tu vest moraju da objave prijateljima , kolegama i užoj rodbini. Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Ženske tajne koje momci otkrivaju prijateljima Sub 6 Sep - 20:07 | |
| katarina ::Vrlo često čujem ovakve razgovore, muškarci kao da su dobili sedmicu na lutriji pa tu vest moraju da objave prijateljima , kolegama i užoj rodbini. A kako to objasniti nekome ko sebe smatra perfekcionistom i teži ka idealizmu?? Bez uvrede, već smo dovoljno imali prilike da se "upoznamo", otuda ona prva rečenica. Muškarac ume da brblja i voli da brblja ali ne zbog "nekakve nagrade" zato što muškarac na nagrade ne daje ni 5 para za razliku od vas žena koje jedva čekate da vas neko digne na pijedestal i tako uzdignutu slavi celoga života. Muškarci melju jer se osećaju nadmoćno, jer veruju da će ta njihova priča biti prihvaćena punim tonom i da će tako neprekidno biti u centru pažnje. Vidiš, ne želi samo žena da bude u centru pažnje, žele i muškarci, pitanje je samo koje korake preduzima jedan pol a koje drugi ali je cilj uvek isti. |
|
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Ženske tajne koje momci otkrivaju prijateljima Ned 7 Sep - 17:14 | |
| Shadow :: 3. ‘Posrećilo mi se!’ Bez obzira jeste li zajedno tri dana ili tri godine, muškarci vole barem natuknuti kako im se baš juče posrećilo. Iako ovakve stvari ženama itekako smetaju, morate znati kako su ovakvi razgovori vrlo česta tema muškog društva. Oni to ne čine kako bi vas ponizili već kako bi se razmetali svojom muškošću.
Što bi se meni posrećilo????? Posrećilo se njoj.
Poslednji izmenio Abu Dabi dana Čet 11 Sep - 15:20, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Ženske tajne koje momci otkrivaju prijateljima Čet 11 Sep - 14:00 | |
| Abu Dabi :: Shadow :: 3. ‘Posrećilo mi se!’ Bez obzira jeste li zajedno tri dana ili tri godine, muškarci vole barem natuknuti kako im se baš juče posrećilo. Iako ovakve stvari ženama itekako smetaju, morate znati kako su ovakvi razgovori vrlo česta tema muškog društva. Oni to ne čine kako bi vas ponizili već kako bi se razmetali svojom muškošću.
Što bi se meni posrećilo????? Posrećilo se njoj. Paradoks U ogledalu sve izgleda kontra |
|
Abu Dabi MODERATOR
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ženske tajne koje momci otkrivaju prijateljima | |
| |
|
Danas u 1:35 od Emelie
» Uz ovo kuliram
Danas u 1:29 od Emelie