Naslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Pon 14 Apr - 0:33
Pitam se koliko zaista takve zene zaista vole svoje partnere kada zbog jednog sexa s drugom mogu toliko da te mrze i budu pakosne i cak pozele da umres
Zato se ne vezujem danas me voli sutra mrzi
wild filly
ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
Naslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Pon 14 Apr - 0:36
Osveta je dokaz da je između ljubavi i mržnje linija tanka..
Mogla bih možda da se osvetim nekome koga mrzim (iako takva osoba ne postoji - za sada ) ali nekome koga sam volela do juče..nikako
Naslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Pon 14 Apr - 0:41
S-L_007 ::
Pitam se koliko zaista takve zene zaista vole svoje partnere kada zbog jednog sexa s drugom mogu toliko da te mrze i budu pakosne i cak pozele da umres
...i razbije bivšem mužu automobil. Ovu gospođu ni ljuta sibirska zima nije mogla da ohladi!
Šokantni snimak okačen na Jutjub zaista prikazuje 31-godišnju Ruskinju iz Angarska, čiji izliv besa je osetila „tojota kamri“ bivšeg životnog saputnika. „Izdeljala“ kola bivšem mužu
Incident se dogodio pre neki dan na jugoistoku Sibira, pred nekolicinom prolaznika.
U jednom trenutku je krenula ka grupici prolaznika, koji su samo nastavili „taktičko povlačenje“ pred „nasekiranom“ ženom.
Snimak pokazuje da su stradali hauba i vetrobransko staklo napred i nazad, kao i stop-svetla.
Niko ne zna šta je uzrok ovom neprimerenom ponašanju.
Naslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Pet 20 Mar - 11:53
Ostali su u parku sami, on je spustio pantalone i onda je ona uradila nešto NEOČEKIVANO!
Jedan čovek je posle piknika rešio da nasrne na prijateljicu svoje žene i pokušao da je primora na seksualne odnose. Ona se nekako odbranila i to na neobičan način
Florina Ionitu (53) je pronašla žena sa spuštenim pantalonama do članaka, kako se drži za svoj polni organ i vrišti od bolova u lokalnom parku.
Njega je ujela za penis žena s kojom je navodno pokušao da ima seks posle piknika, nakon čega je vrištao u parku.
– Bila sam na pikniku sa mužom i nekolicinom prijatelja, i onda sam otišla da ih odvezem kućama, ostavljajući muža sa jednom prijateljicom. Kada sam se vratila, videla sam ga sa pantalonama spuštenim do članaka kako mi govori: “Zovi hitnu pomoć, otpašće mi” – priča šokirana supruga.
Pošto je zahtevala da zna šta se dogodilo, saznala je da je navodno pokušao da primora njenu prijateljicu da imaju odnose. Optužen je da je spustio svoje pantalone i pokazao svoj “ponos” pre nego što mu je ugrizla penis.
Njegova žena, Marija (49) kaže da je oprostila svom mužu za navodni incident i “da je pokušavao da uradi ono što svi muškarci pokušavaju”, ali da nije žurila da pozove pomoć, čak im je rekla da nije hitno.
Takođe, hitnoj pomoći nije dala precizna uputstva do mesta gde su se nalazili u parku u Kišinjevu, prestonici Moldavije.
(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)
Razmisli dva puta pre nego što otvoriš usta [You must be registered and logged in to see this image.]
Enigma
MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
Naslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sub 9 Maj - 22:06
Dolazi Fata kući i nađe Muju u spavaćoj sobi s drugom ženom. Zgrabi ga za penis i odvuče ga u garažu. Stavi mu ga u mengele i dobro ga pritegne. Izvadi ručicu od mengela i uze testeru u ruku.
Mujo se počne derati: "Stani bona, šta to radiš? Nećeš valjda ... zbog jedne sitnice, da mi ga odsječeš?"
Sa osvetničkim osmjehom na licu Fata će: "Jok ja, Mujo, ti ćeš. Ja ću samo da zapalim garažu
Naslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario Sub 9 Maj - 22:16
Enigma ::
Dolazi Fata kući i nađe Muju u spavaćoj sobi s drugom ženom. Zgrabi ga za penis i odvuče ga u garažu. Stavi mu ga u mengele i dobro ga pritegne. Izvadi ručicu od mengela i uze testeru u ruku.
Mujo se počne derati: "Stani bona, šta to radiš? Nećeš valjda ... zbog jedne sitnice, da mi ga odsječeš?"
Sa osvetničkim osmjehom na licu Fata će: "Jok ja, Mujo, ti ćeš. Ja ću samo da zapalim garažu
jbt, odakle ti ovakve ideje samo...kako da spavam nocas?...
Sponsored content
Naslov: Re: Slatka osveta muškarcu koji vas je prevario