| Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? | |
|
Autor | Poruka |
---|
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Sub 3 Nov - 14:08 | |
| Ženske vole isprobavat razne stvari , na pr. kakav utisak će nešto ostavit na dragog joj [You must be registered and logged in to see this image.]Jeste li kad eksperimentisale takve mućkotine da biste otkrili kakav je mm [You must be registered and logged in to see this image.]Komentarišete neku zgodnu žensku da čujete šta će reći? [You must be registered and logged in to see this image.]Podmestite mu zgodnu frendicu da budu sami paa da vidite jel bi tu bilo nešto, jel vam vjeran a? [You must be registered and logged in to see this image.]Pisali mu pjesme samo da otkrijete jel talentovan da na njih odgovori istom mjerom ili kakav će koment na vaše dati? [You must be registered and logged in to see this image.]Pisali mu duge poruke al zamršene da vidite dal će skontat poentu [You must be registered and logged in to see this image.]Isprobavali neobične poze u sexy , da vidite oće li se snaći i nešto vam od toga odbiti jer mu ne godi [You must be registered and logged in to see this image.]Volite li igrat igrice s vašom ljubavi paa na taj način otkrivat kakav je u neobičnim situacijama [You must be registered and logged in to see this image.]Ja volim sve ovo što sam nabrojala ajd da čujem vas ili bar vaše mišljenje o tome? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Sub 3 Nov - 14:42 | |
| Volim kada osjetim da sam joj pokusni kunić. A to je lako osjetiti. Iz čista mira "počne čačkati mečku". [You must be registered and logged in to see this image.]Počnem se "koprcati". Znam da to obožava. Kao cima me, uznemirila me. Za druge ženske se pravim lud. Kao nisam uopće primijetio. Pa kako i mogu, kad s nje ne skidam oči. [You must be registered and logged in to see this image.]Za stihove me ne pita. Sam kažem. Koji put me stvarno šokira, naježi, "raznese". Neki njeni stihovi su me stvarno "pomaknuli". "Izuli iz cipela", što bi rekao moj stari drugar Paradiso. Stihovi su joj san. [You must be registered and logged in to see this image.] Koji put joj zavidim na inspiraciji. A onda pomislim da je to možda za mene. [You must be registered and logged in to see this image.] Pa se raznježim. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
dusajuca
Poruka : 8125
Učlanjen : 09.08.2012
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Sub 3 Nov - 14:53 | |
| Kako da ne ,nekad se primi nekad ne..kad se namerno pravim ljuta,kad mu teram kontru,znajuci vec unapred kako ce rea govati |
|
| |
Veštica Super Član
Poruka : 609
Učlanjen : 11.11.2012
Raspoloženje : na zavidnom nivou...
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Sre 14 Nov - 18:42 | |
| Ne volim ja takve tipove...ko kipove..samo klimaju glavom..vazi..vazi..necu da pricam i da se smejem sa robotom koji samo slusa moja naredjenja vec mora da ima svoje JA ili je jaca polovina ili je to puklo negde ..kad..ne.sme nikad da se desi da on samo mene slusa u svemu ima bre da tresne od astal i da kaze gde je bre zeno taj rucak..ili kakav je bre ovo zeno rucak....treba da se zna ko je musko ko zensko jer iza svakog uspesnog muskarca stoji jos uspesnija zena.... |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Sre 14 Nov - 21:28 | |
| Paa nisam se baš posebno bavila tim poslićima, ali umem ..ponekad,.. izazovem reakciju čisto da vidim dali mu je i koliko stalo .. |
|
| |
Sagacity Master
Poruka : 5297
Učlanjen : 29.07.2011
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Čet 15 Nov - 7:58 | |
| Enigma ::Pisali mu pjesme samo da otkrijete jel talentovan da na njih odgovori istom mjerom ili kakav će koment na vaše dati? [You must be registered and logged in to see this image.]Pisali mu duge poruke al zamršene da vidite dal će skontat poentu [You must be registered and logged in to see this image.] Baš ću da mu pišem pesme... Doduše, ja kako sam netalentovana, svaki bi bio talentovaniji od mene sigurno...Tako da ovaj test ne primenjujem ...kao ni ostale.. Osećaj me vodi. Osobu osećam, pre svega. Prilično kroz njegovu priču osetim kakav je tip muškarca. Recimo da sam neka vrsta ''detektora laži'' |
|
| |
Kayser Soze
Poruka : 13287
Učlanjen : 01.10.2012
Raspoloženje : Priđi da ti šapnem ...
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Čet 15 Nov - 11:47 | |
| Enigma ::Ženske vole isprobavat razne stvari , na pr. kakav utisak će nešto ostavit na dragog joj [You must be registered and logged in to see this image.]Jeste li kad eksperimentisale takve mućkotine da biste otkrili kakav je mm [You must be registered and logged in to see this image.]Komentarišete neku zgodnu žensku da čujete šta će reći? [You must be registered and logged in to see this image.]Podmestite mu zgodnu frendicu da budu sami paa da vidite jel bi tu bilo nešto, jel vam vjeran a? [You must be registered and logged in to see this image.]Pisali mu pjesme samo da otkrijete jel talentovan da na njih odgovori istom mjerom ili kakav će koment na vaše dati? [You must be registered and logged in to see this image.]Pisali mu duge poruke al zamršene da vidite dal će skontat poentu [You must be registered and logged in to see this image.]Isprobavali neobične poze u sexy , da vidite oće li se snaći i nešto vam od toga odbiti jer mu ne godi [You must be registered and logged in to see this image.]Volite li igrat igrice s vašom ljubavi paa na taj način otkrivat kakav je u neobičnim situacijama [You must be registered and logged in to see this image.]Ja volim sve ovo što sam nabrojala ajd da čujem vas ili bar vaše mišljenje o tome? [You must be registered and logged in to see this image.] Ovo je ipak dokaz da se muški i ženski mozak totalno razlikuju. Naš ameboidni mozak nas tera da obično kažemo ono što mislimo, a kad nešto uradimo to obično baš zbog toga i uradimo, a ne da bi iz toga izvukli neki zaključak, koji sa tim što smo uradili ima veze koliko i lanjski sneg . Pita te neka šta misliš o Persi, ti se kao šaran upecaš i pomisliš da možeš da pričaš otvoreno, a ona iz toga izvukla zaključak kolika je specifična težina Saturnovog prstena [You must be registered and logged in to see this image.]. Par puta sam bio šokiran onime što su moje reči "značile" u "ženskim ušima" ... |
|
| |
Čupka Master
Poruka : 16692
Učlanjen : 18.04.2011
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Sub 17 Nov - 19:35 | |
| Nikada nisam nesto tako pomislila niti pokusavala.A ako vidim da je muskarac vulgaran, zna gde su mu vrata i pozelim mu srecan put [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Čet 7 Maj - 22:10 | |
| |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Čet 7 Maj - 22:15 | |
| |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Čet 7 Maj - 22:30 | |
| Naravno da jeste..na početku veze volela sam da isprobavam svašta nešto samo da vidim kako će da se snađe u kojoj situaciji..neke reakcije su me oduševile neke razočarale ..sve u svemu nerešeno je .. Mislim da je tako i najbolje jer one dobre situacije potenciram a one problematične izbegavam.. Ispade da upravljam sa njim kao sa menjačem..nisam to mislila .. Samo znam kada šta da očekujem i to je sve... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? Pet 8 Maj - 0:30 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jel vam kad dragi bio pokusni kunić? | |
| |
|
| |