Prvo se otvori nebo pa krene padati kisa onda se pojavi sunce od zivih boja slap
Dugo sam cekao tugu i nisam trazio drugu htio sam probat' jos jednom sa tvoga tijela vode kap sad kasno je, ne zovi
Ref. Ne salji ladje od tuge ka meni ne trebam kajanje ne salji ladje jer ja vise nisam putnik za stajanje
Skupo sam placao noci te spomenike samoci o tebi cuo sam svasta nije dolazio san
Ti bi sad gradila gnjezdo moja zalutala zvijezdo ja nemam snage za opet trazim put u novi dan sad kasno je, ne zovi
Rozela
Elita
Poruka : 1253
Učlanjen : 07.12.2012
Raspoloženje : uvek dobro
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:25
NE ZABORAVI ME TI tekst
Daleko svitli luna i viri priko svita cekas li na me virno, to srce moje pita daleko svitli luna i dvi nam duse spaja sica me tvojih rici i lipog naseg kraja
Ref. Siti se, lipo je bilo kad smo se jubili mi cutin te duson i tilon, ne zaboravi ne zaboravi, ne zaboravi, me ti
Daleko svitli luna za sve ca ludo jube furba s tin okon miga i misli tira grube daleko svitli luna i zeju mi otkriva tebe san usni jube di tilom me pokrivas
Ref. 2x
Jubin te duson i tilon, ne zaboravi ne zaboravi, ne zaboravi, ne zaboravi me ti
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:26
NIJE NAM SE DALO tekst
Medju nam' grube rici a i mi priko voje mozda bolje je ovako u miru sve nek' prodje
Izblidili su davno nasi sritni dani sada podji drugom sricu za se kradi i ne brini za mene nije nam se dalo
Nemoj nikom da me falis ne dam nikom da me zali pusti me na miru imaj svoju miru
Nemoj nikom da me falis ne dam nikom da me zali pusti me na miru s drugom da se smirim i ne brini za mene nije nam se dalo
Sad gura sve po starom tesko niko vrime sam ja setam gradom ritko se i smijem
Izblidili su davno nasi sritni dani sada podi drugom sricu za se kradi i ne brini za mene nije nam se dalo
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:28
NIMA VRIMENA tekst
Svit je luda balota izvanka i iznutra okrice ka juzina vaja, tuce, izbija i za dobit' uvik fali jos punat, dva
Zamantana druzina ma sve je sporka kuzina pegula im sudbina covik ka i bestija u se, na se i poda se ka iz dispeta
Ma nima vrimena srce nije makinja i da brze zakuca fali tvoga spirita
I sve bi k'vragu a zadnju uru do kraja da me nisi jubila sve mi zvizde uzgala
Svit je luda balota me svit je luda ka i ja sva san mora proguca mrva soli ostala samo nam je jubav potriba
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:30
NISAM TE VRIJEDAN tekst
Sa grijehom na dusi sa srcem sred blata bez ikoga svoga kucam ti na vrata
A vrijeme sto bacih u vjetar ni za sta sad molim pred tvojom rukom koja prasta
Ref. Znam nisam te vrijedan suze sam ti dao al' tebi se vracam sada kad' sam pao
Znam nisam te vrijedan al' za ljubav molim k'o prosijak se vracam tebi koju volim
Ja samo sam covjek sto na mene slici i odem li sada nigdje necu stici
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:31
NISAN TI SVE REKA tekst
Nekad privari me vrime pa ne vidim litu kraj i zaboravim na cime kojin nebo drzi kraj
Nekad pobigne mi vrime pa se lazen, iman kad ma se puti stalno dile samo nebo zna im trag
Znan, nisi mi sve reka rano Bog te sebi zva znan, nisi mi sve reka jer jos nisan slusat zna vrime, vrime, vrime
Kad se pari do neba most se davno srusija cutin da ce iza duge tebe ova pisma nac
Znan, nisan ti sve reka sve si iz mog oka zna znan, nisan ti sve reka s tobon nisan zapiva
Znan, nisi mi sve reka rano Bog te sebi zva znan, nisi mi sve reka ma si jubav cilu da vrime, vrime, vrime
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:32
NOVI DAN tekst
Svice zora, rada se dan na tvom licu pociva san dok se budim znam da sam tvoj jer te ljubim, zivote moj
Dan je sve, srce zna cutim dah prolica sunce sja
Ref. Novi dan Bog mi je da da tebi jubav dam
Novi dan Bog ti je da da sricu meni das novi dan Bog nam je da
Svice zora, rada se dan na tvom licu pociva san dok se budis znam da sam tvoj jer me ljubis zivote moj
Dan je sve srce zna cutim dah prolica sunce sja
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:34
OD SRCA DO USANA tekst
Ja jos ne znam kamo vodi prica kojoj lica bas smo ti i ja i bez daha magija od srca do usana kad me tvojim okom nebo ugleda
Lazu nam da nije vrijedno bola i da ljubav zna za zaborav jer je osmijeh izdaja od srca do usana kad te mojim okom nebo pogleda
Jedno mi smo oduvijek sto god rekao nam svijet lako nas pamet ostavlja od srca pa do usana od srca sve do usana
Ja jos ne znam kamo vodi prica kojoj lica sad smo ti i ja samo tajna u nama sto te ljubi pjesmama od srca sve do usana
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:48
OVO SRCE tekst
Ovo srce najbolje zna drugo su lazi, a ti si ta kad je tesko nadjes moj mir poslije kisa ostajes ti
Zelim samo da traje lako je zivjet' za to uz tu ljubav koju dajes nestaje bol
Ovo srce u grudima kuca za tebe, i tu je kraj nista drugo ne postoji dusa i more meni si ti
Zelim samo da traje lako je zivjet' za to uz tu ljubav koju dajes nestaje bol
U sred oluje vjetar lomi, razbija nekad zadnja nada ostavlja ti si tu, bez straha boris se za nas
Ovo srce ne otvara kljuc jer dane s tobom sve cuvam tu vrijeme ide i ide i ide, broji po svom ono sto vrijedi u oku je tvom
Uz tu ljubav koju mi dajes nestaje bol ovo srce najbolje zna drugo su lazi, a ti si ta
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:53
PRISTAJEM NA SVE tekst
Nemam vise razloga da ti oprostim al' ni snage nemam da zaboravim
Jos uvijek sanjam noc i tvoje korake sto dusu moju kao vjetri raznose i sanjam onaj san iako znam sta ceka me kao kisnu kap sto zemlji putuje
Ref. A ti uvijek odlazis i nikad ne pitas samo uzimas, lazi ostavljas a ja, luda obicna, skrivam svoje sne gutam lazi te i pristajem na sve
Glavu ne okrecem, ne slusam ti glas previse je nacina na koji ubijas
Ipak sanjam noc i tvoje korake sto dusu moju kao vjetri raznose i sanjam onaj san iako znam sta ceka me kao kisnu kap sto zemlji putuje .
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:54
PROBUDI ME U SVITANJE tekst
Probudi me u svitanje probudi me da pitam te kako mogu od nevjere da te pustim kraj sebe zar su sune te cekale da ti ljube ljubljene
Probudi me kad vratis se probudi me da pitam te kako mogu od nevjere da te pustim kraj sebe zar su usne te cekale da ti ljube ljubljene
Probudi me, moj andjele probudi me da pitam te kako mogu od nevjere da te pustim kraj sebe zar su usne te cekale da ti ljube ljubljene
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:56
PROZOR KRAJ DJARDINA tekst
Dok kasna nocna ura bati s kampanela u prsi tisno, jedva se dise ja opet vidin jedno dite srid tinela od srca kida i pismu pise
Jedna zvizda ca je pala dusu cistu mu je takla on ce slipo da je slidi sve do raja il' do pakla
Ref. I svitli, svitli jedan prozor kraj djardina a iza skura jor korde zvone i jeca, jeca ona ista mandolina kasna je ura, mater ga zove
I svitli, svitli jedan prozor moga grada dok od lipote srce se cipa i neka leti nebu ova serenada adio moja mladosti lipa
Dok kasna nocna ura bati s kampanela pijana luna s neba se smije ja opet vidin jedno dite srid tinela a nista nije, nije ka prije
Jedna zvizda ca je pala dusu cistu mu je takla on ce slipo da je slidi od te noci iza cakla
Ref.
I svitli, svitli prozor kraj djardina
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 16:58
PUTUJEN TAMO tekst
Nocas lipi san usnija san putujen tamo nocas idem di svakoga znam putujen tamo
Nocas idem di moji su svi putujen tamo tamo idem di cekas me ti cekaj me samo
Vodi, vodi me da mi svira gitara vodi, vodi me srce da smirim
Jubavi su sve ali jedna je stara pismo moja probudi je di god da ona sniva pismo moja ponesi sve ca ova dusa skriva
Nocas idem di doma sam ja putujen tamo svaka kalad i korak mi zna putujen tamo
Nocas idem di mirise sol putujen tamo na tom putu da ostavim bol cekaj me samo
Vodi, vodi me da mi svira gitara vodi, vodi me srce da smirim (2x)
Jubavi su sve ali jedna je stara pismo moja probudi je di god da ona sniva pismo moja ponesi sve ca ova dusa skriva
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 17:00
RUZO MOJA BILA tekst
Bila si jos dite, prvi cvit ja san posa u daleki svit tvoje su me oci pratile zauvik
Vidija san svasta, viruj mi sad se vracan doma, osta bi a straj me sta si, di si ti, ljubavi more veliko, ti pomozi more duboko, more
Ref. Ruzo moja bila, lipi andjele nima te na svitu, nima do tebe ruzo moja bila, sve san falija sad je srica blizu, sad smo ti i ja ruzo moja bila, jube jedina
Otisa san, ni sam ne znan kud ja san uvik bija malo lud al' sva su blaga svita bez tebe uzalud
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 17:01
SAMO ZA TEBE tekst
Lutam sasvim sam puste ceste vode me samo sjenke proslosti prate moje tragove
Znam da dugo vec ti nisi moja znam da vrijeme lijeci rane sve a ja i nocas cujem glas slutim tvoje korake kroz snove moje dolazis
Ref. Ja i nocas zelim te sanjam da si kraj mene sva u bijelom slusas pjesmu koju pjevam ja za tebe
Obecanja zvone jos gradim dvorce pjescane sto ih more nemirno uvijek uzme od mene
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 17:03
SPLITSKI TANGO tekst
Nad Marjanon kad jutro se zabili i zlatnog Sunca probode me trak najdrazi grade vrime nam se dilit lipote tvoje pijen zadnju kap
Ref. Adio, adio Splite moj adio zivote moj adio i znaj da tesko je umrit bez ljubavi u krilu tvom
Moj Sveti Duje rane mi zacili za zadnji vijadj blagoslov mi daj a dusa s tilon kad se bude dilit da skoncan u lipoti ni me straj
Ref. 2x
Adio adio Splite moj adio, adio, adio zivote moj
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 17:04
SUDJENI NA POLA tekst
Sve taklo je u san i smijeh od lazi umoran svlacio nam sram sa vrelih zelja
Branjenog ugriza rajska je jabuka kroz beskraj padala u oluji tijela
Mi smo samo krik razgoljene istine nesavrsen lik ljubavi nam nebeske samo tuzna kob kojom nudi Bog sve Adame i Eve
Sad blazeni u tami sutimo svoj kraj jer svijet sklon nije tajni a laz nam biva raj
Dusu mi pricuvaj bez tebe pola sam jer si grijeh i utjeha moja nijema molitva
Mi smo samo krik razgoljene istine nesavrsen lik ljubavi nam nebeske sudjeni na pola a zelja nam je sve
Ljubimo do bola jer htjeli bi ljubec' jer htjeli bi ljubec' nadzivjet' se
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 17:05
SVE JE BILO ZBOG TEBE tekst
Mogu da te prebolim pomislim, pomislim a kad oci zatvorim poludim, poludim
Necu moci nikada meni nema povratka ide ladja nosi me gdje je more najdublje
Ref. A ja ne mogu da te ne volim da te ne volim da te ne volim da te zaboravim
I da sutra ne svane briga me, briga me da me vise ne bude ne bude, ne bude
Tamo negdje daleko gdje je vrijeme otislo moja zvijezda samuje cuva mjesto za tebe
Ref.
Ref.
Sto je bilo, bilo je sve je bilo zbog tebe
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 17:07
TISE KUCAJ SRCE MOJE (DUET MARTIN VUCIC) tekst
Noc puna nemira, zri mjesec, daleko je dan sanjam je ja jer bila je jedina koja mi dusu zna do dna k'o dobar dan
Al' rekla je da moja nije rekla je da drugog snije rekla je da sve zaboravim
Ref. Tise kucaj srce moje sreca nije za nas dvoje u ljubavi sile nema, znam
Drugome je nebo dalo meni osta lisce palo i njen osmjeh da ga sanjam sam
Sve noci najludje k'o slijepe ulice bez nje ne postoje i sve moje pobjede k'o proljeca od prasine bez nje lose mi je
I dodje mi da svu noc pijem dodje mi da sve razbijem dodje mi al' znam da zalud je
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 17:08
UVELO LISCE tekst
Sanjam te, sanjam te pokraj moga uzglavlja ovu noc bez svitanja ali ti, ali ti nisi sa mnom ostala da bi zoru dozvala
Ref. Uvelo, uvelo, srce mi je uvelo al' jos kuca za tebe uvelo, uvelo, ispod snijega zaspalo kao lisce jesenje
Sanjam te, sanjam te sva u bijelom dolazis da mi usne poljubis ali ti, ali ti pokraj mene prolazis kao da me ne vidis
Ref.
Kao svijeca sto na vjetru gori moje srce za tebe se bori
Ref. 2x
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 17:09
UVIJEK CEKAM TE tekst
Za osmijeh na tvom licu ja dao sam sunce za kose tvoje zlatni sjaj mijenjao dan
Da te znam, da me znas to sam htio nemiran sve sam noci slio u tvoj zagrljaj jos ih cutim sad jos ih cutim sad
Za mig od tvojeg oka ja skrio sam nebo za tvoga srca mali kut prodao svijet
Da ti dam, da mi das sve sto vrijedi da se da da nas vrati Bogu ljubav kad se da ljubav taj put zna
I uvijek, cekam te i uvijek, nadam se da vratit' ces se opet da nas spasis oboje
Pod prozor tvoj i ovu noc dolazim tiho i sve se nadam da ces cut iz srca glas
Jer sam ja gdje i ti sam u istoj slijepoj ulici jer je vrijeme stalo bas u onaj sat kad si otisla
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 17:10
VAGABUNDO tekst
Ti si njezan cvijet ja sam vjetar ludi i ne zivim ja ko svi drugi ljudi ti si njezan cvijet ali necu te ubrati ja
Ako ranim te nek mi nebo sudi ja ti sanjam let bolje s drugim budi zato pusti me neka boli al' odlazim ja
Ref. Ja sam samo vagabundo mene ljubit to je ludo bijelo jedro na sred mora mene zove nova zora pod zvijezdama si zaspala ja sam samo vagabundo ti si mene sanjala
Ako ranim te nek mi nebo sudi ja ti sanjam let bolje s drugim budi ti si njezan cvijet ali necu te ubrati ja
Ref.
Pod zvijezdama si zaspala ja sam samo vagabundo ti si mene sanjala
Ref.
Pod zvijezdama si zaspala ja sam samo vagabundo ti si mene sanjala
Rozela
Elita
Naslov: Re: Goran Karan Čet 3 Jan - 17:12
VITRE MOJ tekst
Vitre moj, ponesi me di su palme kraj obale vitre moj, donesi me di je more toplije
Mali brod pod zvizdama di sam posa' 'ko to zna i timun bi okrenia e kad bi zna
Ref. U mojoj glavi sta to svira svira pa mi ne da mira nocima i zasto srce lupa, stupa preko crnih rupa svemira
O, Boze, je l' to ljubav il' sam lud ili opet plovim uzalud da spustim 'idro il' dignem sidro pa na put
Vitre moj, di si sad 'idra pala, zedj i glad vitre moj, a sta si sta' ol si se umoria
Ref.