| Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 18:16 | |
| Ja sam kavalir bečka škola i priznajem, patim do bola al brdo je moje, ima da shvatiš i begaj dalje bez da se vratiš. |
|
| |
haklberi
Poruka : 31977
Učlanjen : 20.09.2011
Raspoloženje : Светлост, плодна земља испод и сунце изнад мене
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 18:19 | |
| Док не схватиш вечно ћеш да патиш Да прођеш чак и Танталове муке Брдо је моје, ето теби истине пуке |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 18:21 | |
| Bogami ja vam se divim iskreno, ništa vas ne krivim znam ja da slatko je tuđe al na ovo brdo Aba prvi uđe. |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 18:22 | |
| nemoj da plačete bb, ajd bre, vidim da kao kavaliri ste rodili se, al brdo ćete mi rado prepustiti, nikom neću reć, maa ni slovo izustiti |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 18:24 | |
| Za tebe mm brdo kopiram pa ti ga na pp pastiram ali ne javno, vidi ovi ljudi begaj s brdo, i brza budi. |
|
| |
haklberi
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 18:28 | |
| Ето вама копије брда верне Селите се тамо да не прођете ко ова предамном ћуретина из рерне |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 18:30 | |
| Nešto si slabo to reko da nebi i ti se peko pa da vraga nebi dočeko da si s mog brda uteko. |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 18:33 | |
| ne treba kopija tu past , jook, od slike bi mogla doživet šok, zato vam velim , da bude fer, brdo je moje i to je ok |
|
| |
haklberi
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 19:05 | |
| Сви јунаци ником поникаше Са брда мог клиснуше И запевајмо сви из гласа сместа На Хакијевом брду вам нема места |
|
| |
aquariusaqua Elita
Poruka : 3297
Učlanjen : 01.12.2011
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 22:12 | |
| Samo ti lepo i glasno pevaj, I momentalno s mog brda sevaj! Za tebe priče nema više... Brdo je moje,tako ti se piše!!! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 23:06 | |
| Pala kiša ne vidi se više što na tom falsifikatu piše brdom caruju um i snaga Abino je brdo, vidiš vraga. |
|
| |
aquariusaqua Elita
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 23:41 | |
| Ohoho... iskoristio gužvu, puf...i pretvorim te u spužvu!!! Možeš brisati tablu sada dok opet Aqua na brdu vlada! |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 23:46 | |
| Sva je ta priča fina i lepa .. ali na brdu vlada ona.. crvena.. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 23:50 | |
| Ne padam ni na piće ni na hranu niti se zbog ovog nadam banu iako je crvena u srcu, moja boja begaj s brda, da vidim leđa tvoja. |
|
| |
aquariusaqua Elita
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 23:56 | |
| Moraćeš i ti da begaš sa brda
moja je volja užasno tvrda!
Rešila sam čvrsto,da znaš
brdo je samo moje, BAŠ! |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Pon 4 Feb - 23:58 | |
| Nije sve u boji ..ipak se oni tešu.. ima nešto u nekretninama i kešu.. Moje je brdo dobra investicija.. Bežite sa njega dok nije stigla policija .. |
|
| |
aquariusaqua Elita
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Uto 5 Feb - 0:01 | |
| Crvenima se ne suprotstavljam, na brdu te kratko ostavljam Ali čim odeš do kafane na brdu će opet meni da svane |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Uto 5 Feb - 0:01 | |
| vidim leđa ali tvoja
lepa klopa , lepo piće
Aqva jeste čvrsta volja
baš mi se sviđa ovo brdo zato los kaput
da mi miran san dođe onako u meraku
meni ovo brdo treba da odmorim dušu svoju |
|
| |
aquariusaqua Elita
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Uto 5 Feb - 0:05 | |
| Mani nas tih sentimentalnosti Pogledaj u oči realnosti Čuješ da brdo zove mene Džabe je da sečeš vene |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Uto 5 Feb - 0:11 | |
| Ne vredi ti tuga i suze.. Brdo jedna crvena uze.. Da te tešim , jedino ostaje meni.. Bolje Galebice ..brdo promeni.. |
|
| |
aquariusaqua Elita
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Uto 5 Feb - 0:14 | |
| Uteši je ti polako
Pa je do mesta odvedi novog...
Ja ću vas čekati i držati se brda ovog!!! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Uto 5 Feb - 0:17 | |
| Znajte da me je sramota kako se borite, baš greota al srce moje, kamena utvrda jadna po jedna, van s moga brda. |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Uto 5 Feb - 0:19 | |
| Do brda uspon i put je veliki .. Možda te presretne vuk poneki.. Požuri polako kroz gustu šumu.. Čekam te na vrh brda..imaj to na umu |
|
| |
aquariusaqua Elita
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Uto 5 Feb - 0:23 | |
| Hajde sad sa brda- doviđenja ništa od vaših utvrđenja Brdo je moje -pamtite više ko se pojavi odmah nek briše! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo Uto 5 Feb - 0:37 | |
| Šume i vučka se ja ne bojim brdo lako ponovo osvojim idi vidi dolje jel sam tamo brdo je moje, ne vraćaj se vamo. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Otklonite forumaša - icu, i osvojite virtuelno brdo | |
| |
|
| |
|