| Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 12 Sep - 12:43 | |
| Ljubav je čudo
Ljubav je kažu čudo, opasno je kad zavoliš ludo, njegovo srce bi u nedra sabio, da možeš celog bi ga u sebe stavio.
Ljubav je kažu čudo , opasno je kad zavoliš ludo, al čovek se dok je živ uči, kako da voli a da drugog ne muči.
Ljubav je kažu čudo, opasno je kad zavoliš ludo, muke te neke pritisnu često, znaš da je njemu uz tebe mesto.
Ljubav je kažu čudo, opasno je kad zavoliš ludo, i kad ti fali i kad ga nema, u tebi sva ljubav samo priliku vreba.
Zato kažu ljubav je čudo, i da je opasno kad zavoliš ludo, nabijen si ljubavlju ko eksplozivom, razneo bi njome njega i oko sebe sve živo.
Eni
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
Poruka : 655
Učlanjen : 02.04.2013
Raspoloženje : Uvek dobronamerno
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 12 Sep - 21:17 | |
| TAKO SI MI NEDOSTAJALA Tako si mi nedostajala nemam rečitoplina tvoja ,osmeh, i sjaj u očimanežnost i ljubav tvoja u dugim noćimašto mi dušu i ranjeno srce leči Samo je malo trebalo da nestanemda se ugase snovi i nade mojeda ću ikad više ljubiti usne tvojei da te zauvek voleti prestanem Konačno dani se dugi više ne brojeni sati ni sekunde ni minutis'tobom je najlepše milo moje s'tobom je najlepše i kad se ćutii kad su reči skrivene u očimai što se samo u srcu mogu čuti
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 14 Sep - 2:42 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 14 Sep - 11:53 | |
| STO Kafanski sto knjžara i govornicasvedok i sudija u isto vremeupijač suza i prosutog pićamirisa i odsjaja u oku za poneti Mami i opija kao najlepša ženakoja će te samo na tren voletia onda će ti nežno i dušu odneti Kafanska muzika u njemu ječinema pesme koju čuo nijeni pesme ni plača koji dušu leči Pola sreća pola tuga, za svakogizbor na volju muzika počinje da svira Mislim na tebe i želim teal misao prokleta uzalud se motadanas muzika za mene svira„Dotak’o sam dno života“
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 20 Sep - 22:21 | |
| SA ISTOKA Kad tmurni oblaci sa istoka krenui usput zemlju željama zalivajusvojim suzama gradove umivajuznam da poruku mi donese njenuS’vetrom i kapima što mi po licu lijuoči zatvaraju i do daha ne daju doćii teraju me da ćutim i slušam ove noći a oni će mi reći šta njene poruke kriju A znam da je tužna jer Sunca s’njima nemauzalud u daljinu svi pogledi tužni i sneniSve je bez Sunca i novo nevreme se sprema Samo kiša i vetar kao duboki uzdasi njenikao knjiga nemuštim jezikom pisanaskrivena ljubav u jednom srcu, u jednoj ženi
|
|
| |
Buba
Poruka : 11959
Učlanjen : 13.01.2013
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 22 Sep - 10:49 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 30 Sep - 22:02 | |
| NE BUDI TUŽNA Smej se neka ti se osmeh ozari usne i lice tu neka ostane i nemoj ga kritii neka ti krasi sjajno oko i lice belo i Ti ćeš najlepša žena biti Smej se neka ti grudi pune radosti budu izbriši smehom sve životne bore sve dane crne i mračne i sve tuge i sete što te noćima more Smej se neka odjekuje i neka se čuje daleko da Sunce za njegovim ehom pođe da te obasja i svojom stazom povede i da na lice tvoje konačno sreća dođe Smej se možda se setiš zaboravljenih staza izgubljenih zvezda i mesečevog sjaja možda ti praštanje napravi stazu novu stazu sreće i ljubavi bez kraja
Poslednji izmenio Sirijus49 dana Pon 30 Sep - 22:26, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
dusajuca
Poruka : 8125
Učlanjen : 09.08.2012
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 30 Sep - 22:17 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 30 Sep - 22:24 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 5 Okt - 21:46 | |
| ČINI MI SE Evo počinje jesen vlažna i sumorna na drveće i našu stazu pala je slana kao posuti prah, njena je svaka grana sve je njeno, i ova moja duša umorna Od čekanja i nadanja, prohujalih leta od pepela sagorelih želja i uspomena dana sretnih kad me je volela jedna žena i lutanja kroz život tražeći je na kraj sveta A'l uzalud vreme, godine i prosuti dani kad nigde nema takve ljubavi više da lek i melem bude mojoj rani Mojoj duši što za njom još čežnjom uzdiše u hladnim noćima ove jeseni sumorne čini mi se, nikad je neću naći više |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 7 Okt - 16:29 | |
| OPROSTI MI Oprosti mi što ranio sam te što sam ti vreme unazad vratio dok sam te voleo a nisam shavtio da želiš da zaboraviš na sve Tako sam te želeo a nisam znao da si ugarak već odavno ugašen da si jedan tužni život promašen i da ti je dušu neko odavno raskopao Oprosti mi što ranio sam te što sam u tebi vatre nove palio i što sam te silno želeo oprosti mi sve Da sam te ikad ranije sreo nebi žalio da istim putem kroz život gazimo a vatre ljubavi život bi za nas palio |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 13 Okt - 22:00 | |
| NOĆAS Bojim se tih silnih romana u tebitolikih priča i gomile slovadal' će te razumeti glava ovakad te na grudi privijem sebi Da li će biti tada priča tvojazanosna i slatkorečiva, koja opijada li je tvoja il' je nečija kopijakako da je prepozna duša moja Nemoj mi ništa govoriti samo ćutidok te grlim i dok nas pokriva tamaTi noćas svoju priču piši sama O tišini o ovoj noći o ljubavi među namatakvu priču mila moj noćas napišikakve nema u tvojim knjigama
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 16 Okt - 21:59 | |
| VETAR Nemam ja takvih reči da bih ti mogao reći šta mi je na duši i koliko te u meni nema koliko tužnih dana na srcu mi drema kao brodovi nasukani kao brana mojoj sreći Kroz prostor i kroz vreme, kroz etar šaljem ti misli, dodire i poljubce moje da te u mislima grlim i ljubim usne tvoje šaljem ti ljubav neka je tebi odnese vetar Kad ti zamrsi kosu i dodirne usne rumene i lice tvoje belo počne nežno milovati znaj da te tada vetar ljubi umesto mene Kad osetiš toplinu u srcu sigurno ćeš znati kako je srce puno kad te neko želi i voli osetićeš znam da za tobom neko pati |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 18 Okt - 20:46 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 24 Okt - 17:06 | |
| TO SI BILA TI To si Ti danas po oblacima pisala i slike svoje po njima kačila lepotom Sunce zamračila ljubav s’ oblaka svima slala To si Ti nežno menjala dan dirnula u svako srce zaspalo u svako ulila bar ljubavi malo i svakom darivalai najlepši san Ti si to želela mene probuditi Sunce mi na usne spustiti sa oblaka me voleti i ljubiti Ne dati mi reči izustiti srca nam pogledom spojiti iz zagrljaja nikad ne pustiti |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 28 Okt - 17:46 | |
| NE VERUJ Nemoj u mene gledati niti mi ikad nešto oprostiti da bi me uvek na to podsećala pogledom hladnim i tuđim Nemoj mi samo mane tražiti s'njima svoju sujetu hraniti otrovnim rečima provocirati i u tome licemerno uživati Nemoj me ljubomorom ubijati naivnim rečima iskušavati čašu ljubavi gnevom puniti u suzama ćeš oproštaj tražiti Nemoj se tako naivno trovati tuđom zavisti vešto skrivenom ne daj da ti drugi sudbinu kroje nauči da veruješ i čuvaš svoje |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 2 Nov - 20:30 | |
| UVOJAK Kako ti je lep taj uvojak na kosi kao da u njemu neka magija se krije kad me tako privlači a srce mi ludo bije dok gledam to lice što ga na sebi nosi Na usnama ti vatra i nektar od ljubavi zamka si skovana za dušu i moje oči nemir koji se priziva svake noći u zagrljaj koji ne može da se zaboravi Ti si moj san i java u istom trenu otrov moj i lek moj kad seta me lomi i suze krenu Sunce si koje blista i prlepi osmeh tvoj lepota kojom se samo Anđeli diče Ti si cvet i najlepši lepote spoj |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 3 Nov - 19:11 | |
| TO SI BILA TI-ljubavne pesme |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 3 Nov - 19:21 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 6 Nov - 21:50 | |
| PISMO O svemu sam ti u tom pismu pisao još ga poslao nisam, otvoreno je sve pomislim nisam ti rekao sve moju žudnje i svaku o tebi misao Svaku noć sam stavio u kovertu svaku želju milovanja poljubce i nade patnje i vreme prokleto što mi te krade Tebe moju ljubav najdražu na svetu Nikada nećeš dobiti to pismo ostaće sa mnom kao moja tajna u njemu smo zajedno i ako nismo U njemu uvek ljubim nedra bajna kad god ga otvorim na tebe zamiriše osećam te dušom i vidim dva oka sjajna |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 10 Nov - 12:12 | |
| Žena večita inspiracija |
|
| |
Sirijus49 Super Član