| Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Sirijus49 Super Član
Poruka : 655
Učlanjen : 02.04.2013
Raspoloženje : Uvek dobronamerno
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 4 Avg - 17:10 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 9 Avg - 16:22 | |
| ČEKAM TE Prolazi još jedan dan bez tebebez nasih večernjih sastanakalutam sam a iz izloga gledaju me senkekao aveti iz mraka Imam osećaj da su te negde skrileučini mi se po nekad kao da vidim tebekao da mi se smešiš s'one stranei ako znam da samo lazem sebe Čekam te svako veče na starom mestui ako znam da večeras nećeš doćida zajedno zagrljeni po obali šetamou ovoj divnoj letnjoj noći Jedava čekam sutrašnji dankad sunce polako za horizont sletitada će te daleki put konačnou moje naručje doneti
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 13 Avg - 12:51 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 15 Avg - 15:22 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 17 Avg - 22:16 | |
| TAKO POŽELIM O kako često poželim da je zagrlim na rame moje da se nežno nasloni da se uz mene privija dok zagrljeni šetamo toplinu moje ljubavi da oseti Tako zanesen lutam poznatim stazama gde smo se sastajali a misli ka njoj krenu u prazninu u neko vreme proslo gde samo sećanja pistoje na jednu ženu Živela je u jednom gradu pored mora sve na njoj bila je divna magija u kosi je nosila svoje snove upletene bila je sanjar kao i ja Pleli smo snove i zvezdama ih ukrasavali pisali po oblacima belim kao kreč i bezbroj puta na njima napisali volim te i tako u beskraj reč po reč |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 5 Sep - 21:40 | |
| KIŠA
Kiša jesenja hladna danima pada kvasi mi dušu u samoći zidova belih u sumornom danu nedostaješ mi ti dodir i toplina tvojih usana vrelih
U tami skrivena ispod kapaka pričinjaš mi se i mamiš me sebi u carstvo tvoje i zagrljaje vrele i sve u meni ludo hrli ka tebi
Tražim te po zvezdanim stazama po sazvežđima i dalekim planetama tražim te u izgubljenim snovima na zalutalim i naupštenim kometama
Samo ovaj san da me savlada pa da zaplovim na krilima sna da mi nebeske vile puteve pokažu u lavirintu vasione da te nađem ja
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 7 Sep - 23:18 | |
| U JEDNOM GRADU
Mladost me nosila belim svetom kao leptira što obilazi cvet po cvet da se napoji ljubavi devojačkih i da zbog njih obilazi svet
Stvori se jednog trena ispred mene lik iz mojih snova, anđeo od žene lepota koja reči u tišinu pretvara stajala je i gledala u mene
Ona je bila najlepši cvet od svih biser očaravajući i njegova lepota anđeo u koga se netremice gleda za koga bi dao i sve od života
Samo su nam pogledi bili reči čiitali smo iz ociju jedno drugom sunce joj obasja burmu na ruci i ispuni mi srce tugom
Pripadala je njena ljubav drugom eh da sam znao tad dok je bila slobodna kao ptica došao bi odmah u njen grad! |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 8 Sep - 17:24 | |
| NA ZVEZDANOJ STAZI Svake noći pohodim prozore njeneu kočiji nebeskoj na zracima zvezde budim je i uprežem kočiju njenuda zajedno sa mnom kroz snove jezde Da plovimo beskrajem nebeskimu rajskim vrtovima da se skrivamona izvorima večnog života da pijemoda u ljubavi i lepoti beskrajno uživamo Da je odvedem do samog beskrajakojima se stiže do mlečnog putagde se bojama ljubavi putevi bojeda niko nikad nigde ne zaluta Sve lepote u podsvesti skriveneda nam se prikazu u raskoši rajazajedno kroz njih da plovimoda uzivamo u ljubavi bez vremena i kraja U snovima da čekamo zrake zoreda nas prenu i na povratak pozovuda se vratimo u postelje tople i mekei da željno čekamo noć novu
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 13 Sep - 22:35 | |
| KROZ VREME Prolaze dani i sati kao oblaci ostaju tragovi sudbina za njima izmešani u prostoru i vremenu kao sećanja što nadiru kao plima Život za svakim ostavlja trag u vremenu kao rukopis po kome se poznati da po tragovima zivotom pisanim skrivenim od svih za koje samo srce zna U svakom tragu od života bezbroj tajni bezbroj želja i neostvarenih snova samo snovi kao radost još ostaju što ih donose noći kao ova Opet ću s tobom noćas biti opet ću te željno ljubiti u zagrljaju stobom zoru čekati i u tvojim nedrima se izgubiti |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 16 Sep - 22:10 | |
| ZORA Evo zora već sviće prođe noć dve senke snivaju poslednji san u zagrljaju polako blede i nestaju a njihovo mesto zauzima dan Odlaze u daljinu putevima snova i nestaju sa zracima zvezdanog sjaja gube se negde u beskraju vasione da se vole bez vremena i kraja Svaka noć za njih praznik je za njih je vreme odavno stalo postali su deo zvezdanog sveta za njih je ljubavi uvek malo Putuju kroz snove i kroz vreme na talasima ljubavi u svom gnezdu u svom večnom zagrljaju dok se ne pretvore u sjajnu zvezdu |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 17 Sep - 15:48 | |
| SAM U SNOVIMA O kako je tesko voleti a daleko bitikad telo vrelo bez plamena gorikad su noći crne i beskrajno dugea srce seta i tuga mori U očima samo tragovi sjajau kraju oka samo se suze krijukao tuga iz prepune časečekaju da se niz tužno lice sliju Bezbroj želja umire u danuuzalud sva su pisma i lepe rečikad je telo vrelo zagrljaja željnoi ljubavi koja dušu leči Kako je teško sam čekati noćiu snovima prividno srećan bitisvakim jutrom sebe u oči gledatia ne moći s lica tugu s kriti Samo nada zauvek sa mnom ostajekad zivot sudbinu piše i šta želi radimožda će doći vremena neka drugačekaću te i želeti živeći u nadi
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 18 Sep - 20:45 | |
| VEČERAS Večeras si tako lepa na licu ti sija osmeh blag u glasu tihi tonovi sreće a pogled nežan mio i drag Tragovi zvezdanog sjaja upleli se u tvoje kose a usne tvoje rumene i vrele vatrene poljubce nose Večeras si tako lepa svaka reč postaje tišina suvišna u ovoj divnoj noći tebe gledati to je milina Tvoje telo kao u boginje kao magija opija me večeras si tako lepa za tebe daću sve |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 27 Sep - 16:56 | |
| NA PROZORU Bez ptica i sunca prazan je dansumorno jesenje vreme dođena tvom prozoru tebe sada nemada te vidim da me želja prođe Da te vidim i u mislima da te nosimtvog osmeha i pogleda da se setimkad bez sna kroz tamu gledami s tobom zajedno u mislima letim kako bi se rado popeo na balkon tvojda te negde kroz staklo ugledamda bar na trenutak budeš sa mnompa neka opet ostanem sam Postala si moja bolest i moj lekmoja mora moja želja i moja nadasto noćima buja i na veliko pitanje ličida li ćes me zavoleti ikada
|
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 28 Sep - 11:28 | |
| Imam te Sve dugine boje i pejzaži , svetlucavi potoci i brze reke, ne mogu se porediti s tobom. Imaš sve što moje srce traži, sjajne oči , usne meke, opsednuta sam dušom tvojom. Dan mi bez tebe ništa nije , moje srce duboko tajnu krije. Jedino mi žao ,još sva treperim, što te nisam upoznala prije, da dušu moju za tebe spremim. Eni |
|
| |
Enigma MODERATOR
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 28 Sep - 11:36 | |
| MOĆ LJUBAVI Kao kada zatvoriš bocu i pustiš je da plovi punu lijepih snova, a uzmu je galebovi odnesu je daleko, bez povratka, bez nade kao da ga neko sad od mene krade. Čega li se bojiš, reci da ljubav nije hoću li saznati šta se sve tu krije? Iza tvojih očiju, iza tvoga lika, hoću li saznati, gdje je prava slika? Neću te povrijediti, značiš mi previše molim te, pomozi mi, voli me makar lažno, sve drugo na svijetu, više nije važno. Možda poslije svega, ti nećeš razumjeti a ja tebi nikada, reći neću umjeti šta toliko snažno za tebe me veže, što suze idu same, a srce se steže. Jedno ću ti reći da te ipak volim nikad neću moći tebe da prebolim, ni te tvoje oči što su tajni pune, ni te tvoje riječi, što me stalno zbune. Enigma |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 28 Sep - 12:30 | |
| Enigma super! |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 28 Sep - 15:47 | |
| NA PLANINI U bespuću planinskih staza u svakom koraku deo je tebepratiš me verno u mislimaosećam toplinu tvoju kraj sebe Držim te razdraganu za rukuosmehe moje sa tobom delimjurimo se po proplanku cvetnomširim ruke i s tobom se veselim Planinsko jezero sjajno i mirnoogledam sam se dugo u jezeru tomkao da gledam oči tvoje zeleneogledam se u pogledu tvom U tišini planinskog bespućakad u jednom trenutku utihne sveu vrhovima iznad jezera dalekočuje se dugo odjek Volim te
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 4 Okt - 8:50 | |
| NA ZALASKU Sunce je bojilo nebo u crvenosuton je polako pokrivao gradčekao sam je na onoj našoj klupia srce mi je lupalo isto kao i sad Sada sam opet na istom mestučekam je uzbuđen isto kao i prekao u neka divna prošla vremenai jedva čekam da ugledam je Već vidim njeno nasmejano liceradost u očima i nihov veseli sjajnadam se da za nju još stoji vremeda njenoj lepoti nije došao kraj O divne li pojave na zalasku suncaobasjana suncem zasenila je svekao nekada bila je zanosna i lepaprišla je i bez reči zagrlila me Gledao sam je dugo bez rečina njoj je bilo savršeno baš svepitao sam se u sebi zašto sam tadazašto sam otišao od nje Gledam u nju i vidim deo mladostinekada sam je voleo i sve za nju daobila mi je sve na svetu a ja naivannisam je tada čuvati znao Nemam reči sve je u meni bez glasane znam da li za oprostaj da je molimsamo znam da za sve je sada kasnoi ako osećam da je ististinski volim
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 4 Okt - 8:52 | |
| VETAR Sa ove hridi tebe sam željno dozivaouz talase bučne molitve u nebo slaoprizivao te u život moj i u moje snovemolio se i nadao u samoći i plakao I sada u nebo duge molitve šaljemčekam nebi li se nebesa otvorilada te negde u njima prelepu ugledamnebi li se ispred mene stvorila Kada se budeš pored obale šetalai čula zvuke što ih svira neka carobna strunagrudi će ti se same od sreće nadimatiosetićeš da ti je duša puna To te je bura umesto mene ljubilapramenove kose po licu ti nosilašaputala ti najnežnije rečii pozdrave od mene donosila A ti nisi znala
Poslednji izmenio Sirijus49 dana Sub 4 Okt - 9:24, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Enigma MODERATOR
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 4 Okt - 9:11 | |
| Hvala Eni! |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 5 Okt - 19:35 | |
| SUNCE U OČIMA Na zalasku sunce nas je kupalo zlatno žutom i crvenom bojomu očima nam titrao odsaj vatreniljubav nas grejala vatrom svojom Sedeli smo na obali zagrljeni bez rečimisli su nam oboma kao jedna bilemaštali smo samo jedno o drugomsve su se reči iza tišine krile Samo su nam se pogledi sretaliu zgrljajima smo se nežno skrivaliosmesima i pogledima se mazilivatrenim usnama dodirivali U očima nam boje zalaska sijalesunce nas na zlasku nemo ljubilovatru ljubavi na nas je prenosilodok se na horizontu lagano gubilo Postajali smo lagano dve senkeu sumraku tražile su jedno dugogrlile se i ljubile uz zvuke talasai njihale se na obali još dugo
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
| |
|
| |
|