| Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Sirijus49 Super Član
Poruka : 655
Učlanjen : 02.04.2013
Raspoloženje : Uvek dobronamerno
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 11 Nov - 20:24 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 12 Nov - 21:59 | |
| JESENJE KIŠE Kako su lepe hladne jesenje kiše kad me priroda primora da mirujem da u toploj sobi tvoju kosu milujem i tvoje telo dok mi u zagrljaju miriše Senke s'prozora po sobi igraju dok vetar povija ulični drvored ljubim tvoje usne slatke kao med dok oluja besni u mom kraju Možda kišne jeseni zato i postoje da uživamo u toplini ovakvih noći u senkama skrivamo i volimo nas dvoje I ova će jesen kao i svaka druga proći ali ti ćeš mila sa mnom zauvek ostati moja ljubav i radost biti svake noći |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 13 Nov - 20:50 | |
| S'DRUGE STRANE Sreli smo se s'druge strane mlečnog puta bez prtljaga i kofera punim od života oko nas samo beskrajna nebeska čistota kao najlepše more po kome se zauvek luta Ne vidim te i ne čujem a tako te dobro osećam svaku tvoju misao čujem vidim i razumem osećam se slobodnim kao da sve smem kao da sam stobom uvek bio, kao da te znam Sve je razigrano u meni, duša mi je ljubavi puna u duši pesma nebeska za Tebe stvorena muzika Božanska što je svira nebeska struna Osećam tvoje dodire i tvoju blizinu kraj sebe svetlosti zvezda skrivaju te negde daleko ali znam da najlepša zvezda liči na tebe |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 19 Nov - 2:45 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 19 Nov - 7:46 | |
| Abi pesma ti je super!! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 19 Nov - 12:07 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 20 Nov - 19:13 | |
| SVRATI PONEKAD Svrati bar ponekad u sasvežđe moje na putu kad kreneš na zvezdu tvoju dođi da tražimo zvezde po lepoti i broju možda sazvežđe moj postane i tvoje Dođi provešću te kroz tajne prolaze kroz kiše meteora i sjajne plejade dok nas čuvaju Bogovi i boginje mlade videćeš odakle iskre ljubavi polaze Saznaćeš tajne što niko još ne zna tajne svetlosti što sa zvezda dolaze Saznaćeš u njoj koliko te volim ja Osetićeš lepotu planeta što prolaze anđeosku muziku što duše spaja i anđeoske ruke dok na tebe paze |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 2 Dec - 17:37 | |
| DUGA ZIMA Zimski dani hladni okvaše u belo sve hladnim dahom zalediše mi i nade noć crna peduga kao da mi je krade da još jedna godina prođe mi bez nje Bez nje sve je tako sivo i sumorno nedostaje mi osmeh i njen glas blizina i toplina njena kao duši spas da joj se raduje ovo srce umorno Čekaću da prođe i ova zima duga i noći duge u kojima sam tugu krio nadam se doći će bolja vremena druga Doći će dani o kojima sam dugo snio da se sretnemo posle ove hladne zime sretan da budem kao što nikad nisam bio |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 2 Dec - 19:31 | |
| NISAM TE ZABORAVIO Nisam te zaboravio sigurna u to budi osećam te ja u svakom trenu kad se nasloniš na moje grudi onako u mislima Kad poželiš da ti poljubim usne meke i oči tvoje suzne da pogledam kad misliš da su mi daleke Nisam te zaboravio sigurna u to budi evo brišem tvoju suzu sa mog lica u naručju te držim i ljubim usne tvoje onako u mislima Volim te milo moje |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 5 Dec - 18:44 | |
| I taman pomisliš eto lepog društva Razgovora razonode i veselja A ono ćorak, nema nigde ni jednog VIRTUELNOG PRIJATELJA
(Očigledno duša kroz žicu ne putuje)
|
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 7 Dec - 14:10 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 14 Dec - 17:45 | |
| UZALUD JE SVE Draga moja zabljesnuo te zrak svetlosti usamljena si dugo u mrklom mraku bila zato si tako rukama oči i lice skrila bojiš se i skrivaš od života i radosti Tvoje je srce neko odavno otrovao u njemu se više ni jedna ljubav ne piše Ti dobro znaš da za njega leka nema više i da je uzalud svaka ljubav ma ko ti je dao Na tvojim usnama više poljubaca nema samo na tren zaiskri ponekad želja u oku kao vatra što se na večnu tamu sprema Žalim te draga moja i osećam bol duboku što ti melemi moje duše pomoći ne mogu i što ćeš ostati samo lepa slika u mom oku |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 14 Dec - 17:52 | |
| Hvala Anđelčiću! |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 14 Dec - 18:54 | |
| malalila hvala od |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 16 Dec - 19:33 | |
| ČEKAĆU TE JOŠ Jesen je obojila sve u hladno i sivo svaki opali list na tebe me podseća u svakom čitam neki skriveni znak u svakom te duša negde oseća Odavno te već na mom pragu nema ne zalaziš više ni u moje snove postala si deo jeseni duge i hladne ne osećaš kako te moje srce zove Ne osećaš ti hladnoću koja se širi kako nestaju zadnji tragovi naši pupoljci zadnji kako venu i kako se tuga noćima gasi u čaši Čekaću te još i čekajći nestaću u kamen ću se možda pretvoriti sa praznim srcem i hladnom dušom i tada ću o tebi u sebi govoriti |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 17 Dec - 18:40 | |
| TI SI MAGIJA U imenu tvom je neka magija skrivena nesvesno osećam neki čudan nemir u sebi u trenu shavtim da ja samo mislim o tebi i da si postala za mene fatalna žena Na usnama tvojim neka čudna vatra gori uvek mi je pred očima i neda mi sna kao da me sebi vuče da sa njom gorim i ja i da me noćima slatkim snovima mori Šta li tek u svom magičnom srcu kriješ kakve su tamo ljubavne magije tajne kad me i sada samo pogledom svojim opiješ Kad pogledam u te oči prelepe i sjajne i zanesen i očaran njihovom lepotom klonem opijen na tvoje grudi bajne |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 22 Dec - 15:22 | |
| CVET Ona je divan cvet što na dušu mirišelivada nepokošena suncem obasjanaukras svakog jutra i svakoga dananada i želja za kojom srce uzdiše U pogledu joj mala skrivena tajnaiskra skrivena što samo na tren zasijatako mala a tako mi srcu prijakad u nju pogledam i ta dva oka sjajna Što me dozivaju i opijaju lepotomskrivenim žarom maštu mi raspirujuulivaju radost i želju za životom Ta iskra ljubavi što neda očima da mirujuna njeno vitko telo poglede mi mamidok nam se u mislima usne nežno dodiruju |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 24 Dec - 10:57 | |
| Svima koji slave SREĆAN BADNJI DAN! |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 26 Dec - 15:25 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 26 Dec - 19:44 | |
| KAD SE PROBUDIŠ Srešćemo se noćas na starom mestu da prošetamo našom zvezdanom stazom na krilima snova sve dok sunce ne sine i obasja na nama tragove zvezdane prašine U ritmu vasione i zvezdanog beskraja pripijeni jedno uz drugo dušom i telom postaćemo deo naše istine skrivene Ja volim tebe Ti voliš mene Kad se probudiš na zvezdu ćeš da podsećaš sa sjajem i prahom zvezdanim u kosi kao najlepši anđeo da je s’neba došao i u susret novom danu s’ljubavlju pošao |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 28 Dec - 20:23 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 30 Dec - 20:51 | |
| PARFEM Na stočiču zaboravljena flašica parfema mirisni trag njen u žurbi zaboravljen meni kao uspomena tu ostavljen da mi miriše na nju kad je nema I sad osećam miris njenog zanosnog tela dani prošlosti kroz sećanja naviru a onda opet bez traga u stvarnosti umiru i brišu slike kako me je nekada volela Pitam se da li još uvek koristi isti parfem da li je još uvek onako lepa kao anđeo sa pogledom koji reči oduzima i tela svaki deo i zbog koga se na trenutak ostaje nem Još uvek pamtim predivnu figuru njenu da li još uvek ima rupice na licu kad se smeje i veseli i vedri osmeh kao da sunce greje pitam se da li još uvek volim istu ženu |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
| |
|
| |
|