| Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Sirijus49 Super Član
Poruka : 655
Učlanjen : 02.04.2013
Raspoloženje : Uvek dobronamerno
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 1 Jan - 15:22 | |
| NOVOGODIŠNJA NOĆ To je bio tako čvrst zagrljaj ... dugo se nismo razdvajali usne su mi dodirivale njen vrat sve je ličilo na nevrovatan san... stalo je vreme i svaki sat Osećao sam lagane drhtaje tela su nam podrhtavala reči su nestale kao da ih nije ni bilo samo su se grudi duboko nadimale dok mi se ona svijala u krilo Duboki uzdah kao da prekinu sve na tren smo se samo u oči pogledali i opet u zagrljaj čvrsto upleli kao da čuvamo ono... ono čega smo se mnogo uželeli Ljubavi i dodira blizine ustreptalih i vrelih tela mekih jastuka i prigušenih uzdaha milovanja i nežnih reči dok ne ostanemo oboje bez daha U zanosnoj igri senki i meseca dok se lagana muzika okolo prostire ljubimo se dugo sve dok traje noć ova i dok zagrljeni u nebo gledamo evo stiže i godina nova |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 1 Jan - 18:24 | |
| Sretna Ti Nova
U ponoć kada ode godina stara Samo na tren dušo zaklopi oči Sa vrha vrhova Kilimandžara Moje će ti želje do srca doći.
Neću poželjeti svijeta svu sreću Neka ti se desi i svađa i stres Nema šansi za para punu vreću Imaj i tugu, poželim ti bijes.
Ali ti želim da ljubav osjetiš Da odanost i lojalnost dijeliš I svaki kutak svoje duše posjetiš Sve dobijeno da vratiti poželiš.
Da misao jedna uvijek te prati Ako te ikada srce zazebe U svakom trenutku ćeš znati Da sam ja uvijek tu za tebe.
AD92
Poslednji izmenio Abu Dabi dana Sre 6 Maj - 10:01, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 1 Jan - 19:10 | |
| - Abu Dabi ::
Sretna ti Nova
U ponoć kada ode godina stara Samo na tren dušo zaklopi oči Sa vrha vrhova Kilimandžara Moje će ti želje do srca doći.
Neću poželjeti svijeta svu sreću Neka ti se desi i svađa i stres Nema šansi za para punu vreću Imaj i tugu, poželim ti bijes.
Ali ti želim da ljubav osjetiš Da odanost i lojalnost dijeliš I svaki kutak svoje duše posjetiš Sve dobijeno da vratiti poželiš.
Da misao jedna uvijek te prati Ako te ikada srce zazebe U svakom trenutku ćeš znati Da sam ja uvijek tu za tebe.
AD92
HVALA DRUŽE TAKOĐE SVE NAJBOLJE TI ŽELIM! |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 1 Jan - 23:30 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 2 Jan - 17:29 | |
| MAGIJA Ti si kao magija sve me nesvesno ka tebi vuče osećam se nemoćnim pred tobom uzimaš mi dušu svojim pogledom I da poželim otići nebih mogao srce je postalo vlasništvo tvoje Ja sam samo rob ljubavi koji ne želi niko da ga izbavi Koji želi doveka da ti služi da se naslađuje lepotom tvojom tvojim pogledom i osmehom anđela da te gledam i ljubim zauvek Ja Ti si moja čarobna vila nestvarni san kad bi me samo za roba primila u srcu da ti budem zatvoren da tamo i umrem u tebe zaljubljen |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 3 Jan - 18:18 | |
| PESMA IZ NEDARA Izleću mi lude želje iz nedarane mogu ih savladatihvatam ih i vraćam da okolo ne letea sve su tebi namenjene od glave do pete Hvatam ih da ne odu nekoj drugojda mi misli negde ne zaveduprateći ih nazad da ih vratimdok nebude kasno da posle ne patim, Moraš što pre da se pojavišsamo nedra tvoja mogu da ih sprečeda se množe i traže toplinu ženeako se ne pojaviš sa njima nestaće i mene
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 5 Jan - 19:36 | |
| ZORA JE Na pragu zora je opet sam nenaspavan i umoran od njenih slika razbacanih u meni od uzaludnih nadanja jednoj ženi Na stolu ostali pusti snovi otisci umornog i vlažnog čela u čaši vina potopljeni noći i dani i njen lik kao melem na rani Na pragu zora je prođe još jdna košmarna noć lagano zora prođe sunce je obuze svu čekaću je i sutra, kad dođe ja ću biti tu |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 6 Jan - 18:00 | |
| Svima koji slave srećan Božić! Mir Božiji Hristos se rodi! |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 8 Jan - 13:43 | |
| LJUBAVNE PESME |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 8 Jan - 17:51 | |
| TI SI MOJ ANĐEO Volim te kad želiš nešto da mi kažeš onako nevešto, ne nalazeći prave reči samo ti u očima i pokretima ljubav čitam na usnama poljubce slutim, i da ne pitam Tako si lepa kad si vesela i srećna lice ti blista čudnim sjajem i mekoćom sve na tebi poprima neku posebnu lepotu Ti si najlepša žena u mom životu Ti si anđeo što mi se na rame naslanja što mi se kao melem na srce privija Ti si moja ljubav moj otrov i moj lek što me kroz život pratiš sada i zauvek Postala si moja sjajna zvezda pratilja svedok mojih navika i poroka mojih karika što nas spaja u pogledu oka tvog volim te mila jer tebe mi je poslao Bog |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 12 Jan - 14:05 | |
| BREZE Šume breze na dunavskom keju na svakom listu drugi se čuju zvuci šetali smo nekad ovuda s'rukom u ruci sećanja na tebe i sad mi grudi greju Kako su bili lepi ti dani mladosti kada sam od ljubavi bio slep i lud i bio speman za tobom ići bilo kud za tvoju ljubav uraditi sve u mojoj ludosti Ove su breze tada naši nemi svedoci bili naše ljubavi i mladalačkih snova svih istina i tajni što smo u sebi krili I sad me na to podseća prelepa slika ova dok šetam ovim starim stazama našim a šum breza vraća me nazad u vreme snova |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| |
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 14 Jan - 9:46 | |
| Lagano zora prođe , sunce je obuze svu , čekaću je i sutra , kad dođe ja buću tu prekrasnoo sirijus |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 15 Jan - 18:30 | |
| KIŠA Blatnjavi seoski oput ispred mene oblaci tmurni kišom me zalivaju dahćem u nedara vrela i znojava dok nečiji psi za mnom zavijaju Gaze noge kroz žitko blato Mutni potočić po sred puta juri negde u daljini žestoko seva i grmi kiša sve jača u inat kad se meni žuri Još su daleko seoske kuće žurim uz padinu mokar i vreo kroz glavu mi svakakve misli lete na tren mi pred očima život ceo Lete mi slike ispred očiju na tren me samo munja preseče starh da mi u kosti utera bar da stignem pre nego padne veče Opet mi pred očima slike iz života i tebe vidim čekaš, miliš gde sam se igubio a ja tebi žurim i plašim se ubiće me grom a nisam te poljubio |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 17 Jan - 18:51 | |
| KOSA Po ramenu rasula joj se kosa zlatna sjajna i mirisna talas je zlatni što na moje obale udara u dubine me svoje vuče tako zanosna Otkriva joj lice samo na tren onako belo i nežno na usnama joj požuda skrivena spava zamka ljubavi koju se upada nezbežno Novi pokreti i novi talasi Sve više moje obale rone pogled mi traži oči njene skrivene da osetim kako me gledaju one Da li u njima ljubav spava ili me samo zlatni talasi kose varaju da u njih pogledam nežno i duboko da me zauvek opiju i očaraju |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 21 Jan - 19:24 | |
| TI SI MOJ CVET Leptir sam na tvojim usnama nektarom se sa njih opijam sa pupoljaka tvojih ljubav pijem dok se uz njih opijen privijam Pratim te sa suncem dok ne zađe da se skrijem u senci cveta noću sam tiha senka mesečeva što te kroz san prati na kraj sveta U zoru sam kapljica jutarnje rose što ti nežno mije lice usne ti rumene nešno kvasi i ljubi lice lepotice Ti si misao moja moj cvet i najlepši dan moja najlepša noć Ti si moj najdraži san |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 23 Jan - 19:12 | |
| STARI SAT Stari gradski sat otkucava poznati zvuk i osećaj dobro znan čekao sam u isto vreme svaki dan da se pojavi tvoja kosa plava Ćekao sam te mila moja samo sam tebe video u svemu srce mi bilo puno jer ti si bila u njemu i sva raskošna lepota tvoja Rado sam bio i deo kišnog dana za tvoju ljubav sve sam mogao biti voleo sam te i to nisam mogao kriti a ti si postala moga srca rana Kada bi ovaj sat mogao prestati da me više na prošlost ne podseća jer svaki odkucaj moja duša oseća misleći na tebe zauvek ću nestati |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 26 Jan - 19:51 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 30 Jan - 14:47 | |
| MOJA SENKA Svi su mi dani u mesecu kao divan san proleće si što se budi u mojim očima sunce si jutarnje na mome prozoru imenom tvojm počinje mi dan Ti si mi senka što me u hodu prati lahor si blagi što mi kosu vije ljubav si moja što mi se u srcu krije koliko te volim nećeš nikad znati Pratiš me kao verna senka u korak u svakoj misli uvek se negde skrivena da osetim da si tu i da mi daješ znak Da si sa mnom za sva vremena sudbina si moja i jedina ljubav moja moj si život i moja najdraža žena |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 1 Feb - 18:41 | |
| ČEKAĆU TE Nisam te sreo već godinama a tako bi voleo da te opet zagrlim u tvojim očima da se izgubim i u njima nađem istinu o nama Bio sam samo misao koja luta u etru sam te često sebi prizivao najlepše snove o tebi snivao i čekao te kraj zvezdanog puta Želeo sam mislima prizvati te sebi silnom željom i ljubavlju čistom zastajao bi na onom mestu istom gde sam te čekao srećan i radovao tebi Da li ćeš ikad više biti u mom skutu da se šapatima i pogledima mazimo krišom ljubimo i jedno drugo pazimo i da zajedno hodimo po zvezdanom putu Ne znam da li to iko i može znati možda se sudbine same ponovo nađu i da ponovo u ljubavne vode zađu dok se to ne desi ja ću te željno čekati |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 4 Feb - 17:02 | |
| U AUTOBUSU Na licu joj vidim setu i tragove od suza sjaj ih njihov odaje razliven u očima misao joj traži iskru ljubavi kao spas da u njoju nađe mir koga nema noćima Osećam da joj je duša duboko ranjena kao da je sav život uzalud prošao sva nadanja i želje u crno se pretvorile a dan radosti i sreće nikad nije došao Tako je lepa i ako je tako tužna zagledana kroz prozor pogleda prazna i misli što uporedo s'pogledom lete negde gde niko ne može da sazna Učinilo mi se na tren da joj mogu pomoći kad bi me bar jednom u oči pogledala da bar deo moje ljubavi na nju pređe valjda bi to osetila i znala Pogled je njen zakovan za prozor bio za moju želju nikad neće moći da zna na sledećoj stanici morao sam izaći u mislima sam ostao s'njom u autobusu ja |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 4 Feb - 18:05 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 5 Feb - 21:43 | |
| VRATI SE Danas su na prozorima samo suze od rose i na njima se tvoje odsustvo oseća i čita na usnama mi zaspala neka duboka tišina skrivam se u njoj da me niko ništa ne pita Ne želim tuđe glasove nigde oko mene samo je mir i tišina ono što mi treba da te ispod kapaka gledam koliko želim i da ti mislima govorim da te volim do neba Pomislim da možda i čuješ šapate duše kroz vreme i prostor što ih šaljem tebi mislima i suzama ispod kapaka skrivenim što te nežno i tiho dozivaju sebi Da opet kao nekada budemo srećni zajedno molitvom suncu da započinjemo dan da sve naše grehe zauvek zakopamo i započnemo neki novi i lepši san |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 7 Feb - 19:19 | |
| TIŠINA Osećam plač tvoje duše nečujni vrisak zarobljen u tebi u reštkama skovanim od morala odakle niko pobegao ne bi Razbijaš se o zidove prošlosti dovoljno hrabra za bolove sve šminkaš se upadljivo lažnim životom da bez šminke niko ne vidi te Tišina je dželat tvoj jedini je svedok tajne ljubavi tvoje u njoj možeš vikati plakati i dozivati i u mislima biti u naručju ljubavi svoje Slušam te teške uzdahe zatvorene duše što je vreme prekriva polako kao tama odavno je mogla slobodna biti al' zadnje ključeve bacila si sama |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
| |
|
| |
|