| Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 5 Okt - 19:42 | |
| Gorući tulipani
Jednom će iz mog groba izrasti Bezbrojni crveni tulipani I goreti rumenim plamenom. Ne čudi se tome najlepša;
Seti se, koliki je silan žar ljubavi, tebi posvećene goreo nekad u živom čoveku, kad mrtav još toliko plamti.
Muhammad Samsaddin Hafis |
|
| |
Sirijus49 Super Član
Poruka : 655
Učlanjen : 02.04.2013
Raspoloženje : Uvek dobronamerno
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 5 Okt - 20:24 | |
| ENI |
|
| |
insajder Član
Poruka : 176
Učlanjen : 13.05.2013
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 6 Okt - 1:13 | |
| Naspi kupinovog vina, zadigni plavu haljinu koja miriše na greh, otpi gutljaj, uzdahni, tu sam iza tebe, proždirem te... jedan urlik, plaćaš ceh...
insajder |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 8 Okt - 17:21 | |
| ZVEZDANA KOČIJA Na zvezdanoj kočiji po tebe ću doćičekaj me radosti puna na pragu snaobučena u najlepše haljine sjajnena nalepšu zvezdu odvesću te ja Podariću je s ljubavlju tebi ukrašenu nalepšim darovima i snovimau rajskim vrtovima srećna da šetaši da beskrajno uživaš u njima Svetlosti zvezda da te srećom bojebojama božanske ljubavi beskrajne večnom ljubavlju i srećom da te podareda od ljubavi usplamte tvoje oči sjajne Lepota tvoja da zasija u bojama timduša da ti muzikom božanskom odzvanjada budeš lepa kao najlepša zvezdada lepota tvoja može samo da se sanja Čekaj me na pragu snovana zvezdanom zraku kočijom ću doćizjedno ćemo najlepšim snovima plovitizajedno biti i voleti se i ove noći
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 9 Okt - 17:35 | |
| ČAROBNA NOĆ Noć je bila prekrasna i sjajnaleteo sam po snovima poput pticesanjao sam da te beskrajno ljubimda ti obrazom dodirujm lice Blistala si nestvarnom lepotomtako si nežna i mila bila.leteli smo negde daleko zagrljenikao da smo imali čarobna krila Bila si posuta zvezdanim prahomokićena ljubavlju kao boginja si bilanajlepši ukras sjajnim zvezdmaljubav se širila sa svojih krila U čvrstom zgrljaju licem uz licezateče nas prvi sunčev rumeni zrakljubio sam te dugo nežno i setnosunce je bilo rastanka znak
|
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 9 Okt - 17:54 | |
| - citat ::
- U čvrstom zgrljaju licem uz lice
zateče nas prvi sunčev rumeni zrak ljubio sam te dugo nežno i setno sunce je bilo rastanka znak Ljubiću ti oči , usne i vrat , čim padne noć danu brat. Ostaćeš zauvjek u zagrljaju mom, najlepši san u večnom snu tom. |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 11 Okt - 16:59 | |
| POGLED TVOJ Zaljubljujem se u tebeu tvoje oči čarobne i snene u tvoje poglede pohotne i zanosnekada god pogledaš u mene Na tebi sve je vatreno i vrelosrce se tvojim pogledima moriželjama pustim odoleti ne možeželi na tebi da izgori Samo si ti ispred meneu svakom trenu ti si tutvoj lik me svuda u stopu pratividim te lepoto i u snu Ti si moj lepi anđeolepota što mi dušu blažiželja moja uzaludna i večitakoju srce jedino traži Zaljubljujem se u tebesvakim danom sve više te volimčežnja postaje dželat mojnikada neću da te prebolim |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 12 Okt - 17:02 | |
| U SENCI BOROVA Prolazim našom starom stazomborvi mirišu opojno kao nekada preu senci rastinja još je skrivena klupana kojoj smo od svih skrivali se Cvrčci i sad pevaju našu pesmukao nekada kad smo se ovde krililjubili se i zaljubljeno u oči gledalii beskrajno srećni bili Na klupi još su urezana slovasedim i grlim tvoje prazno mestou mislima si sa mnom kao nekadkada smo ovde dolazili često Šaljem ti mislima moju ljubavprizivam te mila meni u zagrljajda se opet nađemo na ovoj klupijoš uvek te volim znaj
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 13 Okt - 10:13 | |
| LEPTIR Leptir sam na livadi prelepoj cvetnojnektarom sa napijam sa najlepšeg cvetasa tvojih usana ljubavlju se pojimukrasu livade ove i ovoga sveta Ti si moj najlepši i najdraži cvetzamka si svih pogleda i želja mojihmiris ljubavi širi se sa tvojih laticadok se nektarom pojim sa grudi tvojih Na suncu blistaš kao zlatosvetlost si i ukras što je dade Boglepota koja opija za sva vremenadok se ljubavlju pojim iz pogleda tvog Lepota tvoja ne da mi da poletimna drugim cvetovima da se nektarom pojimda obilazim druge livade prelepe cvetnevežeš me zanosnim mirisima tvojim U lepoti ovog suncanog danasamo tvoju vrelu ljubav osećam na sebitoplinu poljubaca i grudi raskošnih tvojihmila moja umreću na tebi
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 16 Okt - 9:29 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 17 Okt - 18:02 | |
| LETNJA NOĆ Noć tiha letnjazvezde sjajne kao anđeli u kolo spleteniuz muziku nebesku kolo večito vodeharmonijom ljubavi opijaju mei bude sve u meni Noć tiha letnjau ovoj noći ti mi nedostaješda zajedno pletemo naše najlepše snovemuzikom božanskom da se pojimoda postanemo deo divne noći ove Noć tiha letnjasamo o tebi mislim i prizivam te sebisa zvezdama razgovaram i s njima dišemnadanja i čežnje njima poveravampo mesecu srcem pišem Noć tiha letnjasakupljam iskre zvezdica sjajnihda ukrasiš njima tvoje belo liceda zasijaš poput najsjajnije zvezdemoja lepotice Noć tiha letnjamislima ti dugo dugo pismo pišemu njemu zvezdani prah da se ne igubišaljem ti pismo po mesecuu njemu te moje srce beskrajno ljubi
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 20 Okt - 8:07 | |
| NA PUTU TVOM Na tvom putu našao sam seslušajući muziku duše tvojeopijen harmonijom božanskomopilo se srce moje Oprosti što uđoh u tvoje snovesa muzikom nekom drugomtebi dalekom i nepoznatomjer moje srce svira s tugom Samo sam poželeo srećan bitižmureći slušati harmoniju srećesanjati neke prelepe snovešo meni nikada doći neće Evo još tren pa ću otićisamo da čujem zadnju notusa usana tvojih kako se razleženajlepša muzika u životu Oprosti što ti uzeh mirnezvanom gostu u životu tvomšto za trpezu ljubavi zasedeoprosti molim te srcu mom
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 20 Okt - 17:03 | |
| MEĐU JELAMA Lutam proplancima besciljno i setnosvaka travka i svaki cvet na tebe mirišesve me na tvoje rskošne grudi podsećadok duša za tobom uzdiše U oblaku nazirem tvoj nežni liku vetru čujem tvoj umilni glasu spletenim granama borova i jelavidim samo nas Nedostaje u ovoj lepoti tebe deotvoj osmeh i prelepa tvoja oka dvakao dva jezera planinska sjajna i bistraPrelepa zelena koja volim ja Grlim borove i jele umesto tebena njihovoj kori poruke ostavljamvezujem nade i želje u čvorove maleal' doći nećeš to dobro znam
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 21 Okt - 16:23 | |
| NA MESEČINI Zagrljeni u senci borova na obalina staroj klupi pletemo snovemesečininu u njedrima tražimou čarima prelepe noći ove U grudima talase skrivamou ritmu srca da se zaljulja brodmesečevom stazom da zaplovidok gledamo zvezdani svod U očima nam iskre ljubavi gore dok pogledima po zvezdama pišemo vatrenim poljubcima žeđ gasimo dok kao jedno dišemo Mesec se bliži kraju svog putazvezde blede i ova noć će proćipoljubiću te na mila na rastankuda ostanu tragovi ove noći
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 27 Okt - 17:35 | |
| NOĆAS Noćas mesec tužno sija skriven iza oblaka putuje tiho svita zvezdana tiho ga prati kroz mutno nebo ne vidi ih niko Sve je tako sumorno i mačno svuda su neki čudni zvuci kao pakao da se iz sna budi dopiru od nekud duše jauci Na nebu više ni jedne zvezde kroz kosti se uvlači hladnoća samo se aveti polako bude hrana im je tuđa samoća A tako sam verovao da ćeš doći mesec je noćas zbog tebe plakao sa mnom te je čekao pa odustao u duši mi je ostao pakao Noć je crna i hladna sve je tako sumorno i ružno bez tebe sve je samo praznina noćas sve mi je tužno |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 31 Okt - 15:47 | |
| SAM U NOĆI Korakom sporim gradom lutam koračam sa senkom šo me prati saputnica moja verna i nema kroz noć me vuče i neda stati Koračamo zajedno sporo i dugo vodi me besciljno ulicama starim noć duga sve duža i crnja hodam za vreme ne marim U bekraj misli odlutale smenjuju se brzo jedna za drugom u svakoj si ti negde skrivena u mom srcu okovanom tugom Lutam besciljno guv i nem samoća pokazuje svoju moć bez tebe san na oči ne dolazi dal’ će ikad proći ova noć |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 2 Nov - 19:06 | |
| AKO SI TUŽNA Ako si setna i tužnaIli ti bahati dušu ranene zaboravi da sam pored tcbenasloni se namoje rame U mislima ćeš me uvek pronaćibiću sklonište i utočište tvojegde se možeš skloniti od svihu dubinama duše moje Čuvaću te od svegaod ružnih misli od svakog zlasamo zažmuri i seti se meneseti se da te beskrajno volim ja Široko je krilo mojeu zagljaju ću te od svega branitičuvaću te i od zla sklonitiljubavlju te mojom hraniti Ja sam misao što te svuda pratii ako te za ruku nikad neću držatisvaki put kad pomisliš na menebiću pored tebe i ti ćeš to znati |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 4 Nov - 8:30 | |
| MIRIŠE JUTRO Kroz prozor se tiho uvuče zrakmiluje joj lice i nežno je budina licu osmeh jedva primetanmiriše jutro na njene grudi Duboki uzdah da zaroni duboko u novi danoči snene još na pragu snovamiriše jutro na najlepši san U očima iskra sunca sjaprobuđene lagano se krećuraširene ruke grle novi danjutro miriše na sreću Ptica poj, jutarnji pozdravu očima snenim nestade sanzablista lice na zracima suncana ljubav miriše ovaj dan |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 9 Nov - 9:45 | |
| PRED IZLOGOM Prolazim kao nekad njenom ulicom na uglu još uvek stara prodavnica na staklu i sad odrazi likova naših na njemu i sad vidim naša lica Vidim naše srećne zaljubljene oči naše grudi napete kao strune radost i osmehe na licima našim vidim poglede ljubavi pune Njen lik me nikada ne napušta osećam je uvek pored sebe tu kao senka da me u stopu prati deo je mene i uvek mislim na nju Prolazim često njenom ulicom uvek mislim o njoj najdražoj ženi i sama pomisao na lepoti njenu uzburka sve umeni |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 11 Nov - 11:01 | |
| NA TVOM LICU Na tvom licu večito prolećeu očima sunce bojama dušu dirana usnama izvor ljubavi tečeu glasu muzika božanska svira U pokretu tvom lepota i skladu prostoru cvetna polja mirišusvud se proleće večito prostireptice muzikom po oblaku pišu Mesec u zasedi čeka noćda te u snu miluje zrakomda se lepote tvoje nagledapre nego otplovi sumrakom Penjem se mesečevim zrakomda te u snu ljubim jer kraj mene nisikako te ludo ne ljubiti i voletikad samo jedna ti si
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 17 Nov - 19:10 | |
| ZIMSKI VETROVI Evo vetrovi zimski dolazezatrpaće snegom stazu našu i klupu staru ispod drveta zadnji listovi još sa grana mašu Sve će se u led pretvorititebe nema, ostaje mi samoćatopline tvoje kraj mene biti nećeubiće me čežnja i hladnoća Gaziću duboki snegda ne ostane pusta naša stazaostaće trgovi koji tebe tražeu vihorima hladnoće i mraza Čekaću te kao rano prolećekao sunce da mi obasjaš liceda me ogreješ lepotom svojomda te ljubim lepotice
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 24 Nov - 13:14 | |
| U ČARIMA SNA Dodirnuo sam neka nova vremenaod kako je sretoh na zvezdanoj stazisa cvetovima mladosti u kosii korakom zanosnim što gordo gazi Izgubih se u njenom sazvežđuza lepotom i čarima njenim pođohmeđu zvezama samo nju uvek videhna večnu stazu ljubavi za njom dođoh U beskraju treperi sreća i muzika zvezdasvetlosni vodopadi od ljubavi satkania svi putevi nebeski ljubavlju posutikao ukras za dušu i lek svakoj rani Pratim je na njenoj zvezdanoj staziverno uz nju hodim da je nebi izgubiodržim se čvrsto za ruku i senku njenuu nju sam se beskrajno zaljubio U beskraju se izgubismo zagrljeni i samiprateći svetlost i puteve zvezde njenevezan nitima sna i ljubavnim žaromnestadoh u lavirintu ljubavi čarobne žene
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 25 Nov - 18:27 | |
| TRAGOVI NA LICU Niz njeno lice tiho slila se suzaispod kapaka sve je neizgovorenou novu suzu se plaho petvaraiz srca izvire dok je još otvoreno U duši nemoć za zauvek nestatinadanja vežu u nove godine i danesvi putevi na isto mesto uvek vodeu tugu duše sudbinom okovane U pogledu duboko skriva se setanevdiljiva svakom oku i svakoj dušisamo slični njoj mogu da je videda poznaju kad se duša ruši Pogled joj prazan daljinom lutasunce se već na počinak spremasuze na licu kao nemo priznanjeda sve je nestalo ljubavi više nema Sve se polako gasi i zauvek nestajeduša joj traži ruku i reči ljubavitoplinu pogleda i toplog zagrljajada je iz tuge zauvek izbavi
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
| |
|
| |
|