| Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Sirijus49 Super Član
Poruka : 655
Učlanjen : 02.04.2013
Raspoloženje : Uvek dobronamerno
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 20 Feb - 18:46 | |
| |
|
| |
Jana* Super Član
Poruka : 511
Učlanjen : 17.09.2012
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 21 Feb - 22:56 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 22 Feb - 22:14 | |
| JEDNO LETO Samo još vetar raznosi lišće po našem parku i vlažnoj stazi briše sa nje targove koraka naših niko od nas tuda ne prolazi Na staroj klupi ostale uspomene pisane tragove po njoj sam ostavljao željno te na njoj iščekivao zvuku tvojih potpetica se radovao U krošnjama još treperi tvoj glas s’vetrom se i on u beskraj sprema nestaju snjim tragovi susreta naših i ničeg više u parku nema Samo ćeš u sećanju zauvek biti najlepša slika sa mnom će ostati uspomena na jedno divno leto kad pomisliš na mene ja ću već znati |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 25 Feb - 22:23 | |
| SAMOĆA Koliko puta poželim da ti pišem toliko toga bi hteo u trenu ti reći a na čas sve mi se bezvrednim čini da uzalud je svaka reč o sreći Samo su teški oblaci iznad grada sve je sivo i oči su moje sive što te odavno u njima nema samo su naše reči krive Sve je postalo tako tuđe i strano u samoći i miru tražim spas i dalje ću te isto voleti i ako znam da otrov sumnje ubio je nas |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 27 Feb - 20:55 | |
| PISMA Voleo bih da ti pomilujem lice da osetim miris tvog parfema tvoja me pisma samo rastužuju u svakom si tu a opet te nema Poželim za ruku da te držim da osetim njenu mekoću i toplinu dok poglede u hodu razmenjujemo u očima da nam vatre sinu Tako bih voleo da ti čujem glas kad mi tvoje pismo počneš čitati možda se u njemu negde ljubav krije kad čujem tvoj glas onda ću znati Odluči i dođi jednom u moj grad postani bar na kratko njegov deo sa mnom provedi divne trenutke možda ostaneš i život ceo |
|
| |
gagasasa
Poruka : 9685
Godina : 46
Učlanjen : 02.04.2011
Raspoloženje : Pozitivno
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 28 Feb - 14:20 | |
| Život vam je
Život vam je – varka s toplom čamom. Zato će nas uvek opčiniti s nova. Jer nam svojom grubom rukom samo Piše kobno sudbonosna slova. I ja uvek kad zažmurim sada Kažem: „Samo srce da oseti draž, Život vara no i on nekada Radostima ukrašava laž. Lice svoje pred nebom obnaži Pa, dok čitaš sudbu s noćnog neba, Ti se smiri, smrti, i ne traži Tu istinu koja ti ne treba“. Dobro je u snegu tih cremuša Da se misli da je život lug. Nek’ obmane koja laka duša, Neka izda i neverni drug. Nek’ me maze nežnom rečju milom, Nek’ je ko nož oštar jezik zao – Ja sam davno spreman na sve živo, Ja sam na sve, već grub, navikao. Hladi dušu nebo polutavno, Bez topline oganj zvezda plamti. Voljeni mi ostaviše davno, I najbliži više me ne pamti. Ali ipak, progonjen i gažen, Sa osmehom što ga zora dala, Ja ne zemlji voljenoj, sav blažen, Tom životu za sve kažem hvala. Sergej Jesenjin |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 3 Mar - 14:48 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 4 Mar - 22:27 | |
| JEDNO LETO
|
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 8 Mar - 16:55 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pon 10 Mar - 18:25 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 11 Mar - 15:02 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 13 Mar - 18:55 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 19 Mar - 17:43 | |
| OSLUŠKUJEM TE Osluškujem tvoje srce kroz tvoje reči ga osluškujem u pesmama je muzika njegova što je u sebi duboko čujem Osluškujem damare njegove kad u snove moje svrati kad zajedno beskrajem letimo dok nas zora u javu ne vrati Osluškujem vreme i dane nemušte znake u sebi prizivam toplinu usana tvojih da svu ljubav poklonim tebi Osluškujem korake tvoje da li te ljubav ka meni vodi il’ prazne ostaće noći moje dok se u tebi ljubav ne rodi |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 20 Mar - 18:40 | |
| ZNAM Znam od kad sam te prvi put video da se u meni sve izokrenulo postalo mi je sve tesno i malo srce je samo za tebe znalo Znam da sam svemu davao ime tvoje sve je moralo biti savršeno kao ti merilo si svake lepote bila moja najdraža i moja mila Znam da sam krišom i patio zbog tebe kad bi ti na drugog pogled pao želeo sam te zauvek samo za sebe i bio beskrajno zaljubljen u tebe Znam bio sam očaran tvojom lepotom slep sam od ljubavi za tobom bio onog dana kad si rekla zbogom i tada sam bio opsednut tobom |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 21 Mar - 17:33 | |
| SRNA Kao srna se skrivaš u mom skutu toplinu nalaziš meškoljiš se i vrpoljiš u dušu mi nečujno zalaziš Šapućeš nešto iz tog mraka ne možeš se još dugo tu kriti moram te iz skrovišta isterati jer srna mora lovina biti Moram te na rukama nositi kao malo lane te paziti strah iz tvojih očiju oterati moram te ljubiti i maziti Sve ću za tebe učiniti samo da možeš srećna biti i kad god poželiš da možeš u mom skutu se skriti |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sub 22 Mar - 19:53 | |
| KRALJICA Slobodno otvori moja vrata iza njih se samo ljubav krije nema tu ničeg tako strašnog i ničeg što milo ti nije Slobodno ušetaj u srce moje mesto te tvoje odavno čeka bićeš najlepša kraljica moja vladarka moje ljubavi doveka Evo i darove sam ti spremio sjane raskošne i mirisne da budeš uvek najlepša lepoto moja znaš da ljubim te Zakorači u predvorje moje da kraljica moja postaneš a ja ću zaključati vrata za tobom da u srcu mom zauvek ostaneš |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Ned 23 Mar - 20:52 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| |
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 26 Mar - 13:51 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Čet 27 Mar - 22:48 | |
| LJUBIM TE |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Pet 28 Mar - 13:50 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Uto 1 Apr - 16:54 | |
| |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! Sre 2 Apr - 21:26 | |
| PROLEĆE Proleće ti vidim u očima i osmehu priroda te kao prolećni pupoljak budi osmeh ti i radost na lice donosi sve cveta i miriše kao tvoje grudi Ti si pupoljak mirisan i zanosan čarobni nektar na usnama ti toči opijaš me neodoljivo svojom lepotom mamiš me na tvoje usne i tvoje oči Sve na tebi je lepo i sjajno kao proleće raspevano u sunčevoj svetlosti i tvoja duša na proleće miriše tako puna ljubavi i radosti Ti si ukras u prolećnojj cvetnoj bašti najmirisniji cvet sa naviše boja svetlost si u ovom prolećnom danu ti si ljubav moja |
|
| |
Sirijus49 Super Član
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poetski kutak -Lične pesme članova foruma! | |
| |
|