Naslov: Bacila muževu ljubavnicu niz provaliju Pet 21 Jun - 18:22
Bacila muževu ljubavnicu niz provaliju
Lisete Lupo Mamani, majka četvoro dece, uhvatila je muža Renza kako je vara sa 25-godišnjom Brunom Morales, te ju je bacila niz šest metara duboku provaliju.
Sve ovo desilo se u peruanskom gradu Arekuipa, gde je Mamani uhvatila Morales za kosu, oborila je na zemlju pa je odvukla na liticu odakle ju je bacila.
U međuvremenu, neverni suprug je pobegao sa mesta na kome se sastao sa 25-godišnjom Peruankom,koja je zadobila lakše povrede nakon što je pala u provaliju.
Lisete je kazala za peruanske medije, da je bila ljuta i u afektu je gurnula Brunu u provaliju. Međutim, potvrdila je da je ostavila Renza nakon svega što se desilo.
Sa druge strane, muž je zažalio zbog svega i zamolio suprugu da mu se vrati: "Molim te, klečim pred tobom da mi se vratiš. Ti i naša deca me jedino zanimate. Bez vas ja sam niko i ništa. Molim te, oprosti mi. Napravio sam veliku grešku", poručio je Renzo supruzi.
Zamisli Konja sad Molim te vrati se Ženo, ma ne bi ja to njoj napravila ja bi njemu otela Ljubavnicu i otišla sa njom živjeti tako da dobije dupli udarac a ja opet na Dobitku mlada žena a milina