| Da li vam smetaju fotke na forumu? | |
|
|
Da li vam smetaju fotke na forumu? | 1, ne | | 69% | [ 18 ] | 2. da | | 19% | [ 5 ] | 3. svako ima pravo da radi šta ga veseli | | 8% | [ 2 ] | 4. glavno da se rovari | | 0% | [ 0 ] | 5. smeta me kad se ne vide | | 4% | [ 1 ] | 6. ne zanima me | | 0% | [ 0 ] |
| Ukupno Glasova : 26 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 18 Dec - 10:17 | |
| Da li vam smetaju fotke na forumu?često postavljeno pitanje i to od onih koji se busaju u prsa junačka kako imaju pravo na svoju kreativnu slobodu da pišu šta oće i rečnikom koji njima odgovara. nema veze što osudjivanjem fotki lično napadaju forumašice i forumaše koji u tome uživaju. oni su izneli svoje mišljenje. znam da ima fotki koje se ne vide. nažalost to je tako, nije samo ovde, svugde je, a to srediti je nemoguća misija. prokletstvo fotki je da se neke izgube s vremenom. mene ne zanimaju motivi i ambicije ni ovih s pisanjem, ni ovih s fotkama. ne zanima me ko ganja postove, a ko ne ganja. zanima me samo da kažete da li neko ima pravo osudjivati druge zbog njihovog delovanja na forumu. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
gagasasa
Poruka : 9685
Godina : 46
Učlanjen : 02.04.2011
Raspoloženje : Pozitivno
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 18 Dec - 11:36 | |
| Ne smetaju mi ni fotke , ni ljudi koji ih postavljaju , ponekad slika govori vise od hiljadu reci. |
|
| |
mihica Član
Poruka : 399
Učlanjen : 07.01.2015
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 18 Dec - 11:38 | |
| Meni ništa ne smeta , preskačem ono što mi nije ugodno za oko . Meni je drago ako neko uživa u tome što neprestano stavlja slike , tuđe slike..ako je to jedna vrsta kreativnosti ..što da ne ...samo naprijed |
|
| |
tamoneki Master
Poruka : 5128
Učlanjen : 07.02.2014
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 18 Dec - 12:03 | |
| Zasto bi fotke nekome smetale?...kome se ne svidjaju ne mora da ih gleda... |
|
| |
Black Wizard Master
Poruka : 34967
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 18 Dec - 14:23 | |
| Ne smetaju mi fotke već ljudi koji čak ni u tome nemaju merku. Misli, da ceo dan i od celog foruma vidim samo kačenje fotki ... Šta reći .... |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 18 Dec - 14:49 | |
| Naravno da ne,jer fotke obozavam! |
|
| |
Januar Član
Poruka : 164
Učlanjen : 03.12.2016
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 18 Dec - 15:19 | |
| - Black Wizard ::
- Ne smetaju mi fotke već ljudi koji čak ni u tome nemaju merku. Misli, da ceo dan i od celog foruma vidim samo kačenje fotki ... Šta reći ....
Slazem se,jos ako se broje postovi za neki rang,onda krene nabijanje fotkica,a u sustini neke forume sam i posjecivala trazeci dobre slicice. |
|
| |
Kijara-brm Master
Poruka : 6268
Godina : 44
Učlanjen : 05.08.2015
Raspoloženje : Fenomenalno ;))
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 18 Dec - 15:36 | |
| - tamoneki ::
- Zasto bi fotke nekome smetale?...kome se ne svidjaju ne mora da ih gleda...
Brate,ali treba imati meru a ne da čupam teme .Bukvalno čupam ,jer svaka je fotka i još kad zatrpaju indeks foruma. Nikako se snaći. |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 18 Dec - 18:23 | |
| Ne, ne smetaju mi, volim fotografiju. Naravno, treba naci meru u svemu. Ovde je sve kako ti dusa zeli , i prema afinitetima. Neko voli fotografije, neko knjizevnost, neko slikarstvo, a neko igrice......da ne nabrajam..... U tome je i draz, da smo raziliciti i da se dopunjujemo. p.s. za fotografije koje " nestaju ", treba ih zamenjivati. Za to treba vreme, ja se trudim, gde god to vidim. da upodpunim post. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 18 Dec - 18:40 | |
| - Januar ::
- Black Wizard ::
- Ne smetaju mi fotke već ljudi koji čak ni u tome nemaju merku. Misli, da ceo dan i od celog foruma vidim samo kačenje fotki ... Šta reći ....
Slazem se,jos ako se broje postovi za neki rang,onda krene nabijanje fotkica,a u sustini neke forume sam i posjecivala trazeci dobre slicice. da prvo odgovorim Blejku. ne spominji mi merku . koji put navratim raspoložen, rafalno se igram i pomislim baš to, merka, da možda ne preterujem? čak mi i Promaja jedared prigovarao na tome. šta da radim? onda čekam da se i drugi uključe. na fotkama toga nema. volim fotke, iako ih redje stavljam, al kad naletim na neke lepe ispucam se za sve pare. tako i ovi koji vole fotke. staraju se da nadju po netu lepe fotke i stvarno nas obogate. kad imam vremena da pogledam naše fotke uživam. posebno šta postave Emelie, Lana i Ivkić. i sad to nekom smeta? pa radi svoje brate i sestro, pusti njih nek uživaju ljudi. sad Januarka tebi smeta nabijanje postova fotkicama, al priznaš da obilaziš forume u potrazi za dobrim fotkama, znači koristiš entuzijazam i napor ljudi, dodješ na gotovo, iskopiraš njiove slike za koje su oni potrošili svoje slobodno vreme da ih nadju . kaže narod, "milo jagnje dve majke sisa". samo ti svrati ovde, ima uvek da nadješ odličnih forki, garantujem ti. još za iskrenost. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 18 Dec - 21:40 | |
| Da li mi smetaju fotke? Zašto bi.. ne bodu, ne grizu.. fotke u slikarstvu obožavam.. a tek slike nežnijeg pola Moram biti iskren I napisati I ovo.. svojevremeno mi je neko od obojenih (ne sjećam se tačno ko ) sugerisao da se baš ne pretjeruje sa slikama i muzikom.. Ne , mnogo odjednom, nešto kao "malo danas, malo sutra.." |
|
| |
Black Wizard Master
Godina : 49
Učlanjen : 30.03.2011
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Pon 19 Dec - 13:04 | |
| |
|
| |
Shadow ADMIN
Poruka : 97443
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : Samo
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 28 Dec - 22:35 | |
| Naravno da ne smetaju , inače ne bi ni bile na svakom mogućem forumu ...Kome smetaju taj ih i ne gleda |
|
| |
putnik VIP
Poruka : 10917
Učlanjen : 28.03.2013
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Pet 30 Dec - 11:50 | |
| Načitao sam se svakakvih gluparija na forumima, da se ne lažemo, i na ovom. Reč može biti lepa, ali i ružna, zlobna. Fotografija ne može, ona je umetnost. Svaka fotografija je lepa na svoj način, može nam reći i naučiti mnogo. Kome smetaju taj nije čist u glavi ili je crn u duši. Postavljam mnogo fotografija. Zašto bi to nekom smetalo? Ne razumem. Danas sam na geografiji postavljao u temi Brazil. Naleteo sam na lepe i dao si oduška. Da stavim dve tri i odem dalje? Čemu? Zato jer nekom smeta? Kom smeta, šta ću mu ja. Nepotrebno se boji, nemam ja ovde ambicija nikakvih, ne zanimaju me ni titule ni postovi, nikog ja time ne ugrožavam, samo mi stalo da kad dođem ostavim nešto na forumu da se vidi. Šta bi to nekom kome je stalo do Haossa smetalo? |
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Pon 16 Jan - 11:01 | |
| Ne,obozavam ih! |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 25 Jan - 18:42 | |
| PAZI OVO SAD upravo stavljam fotku a vidi šta piše sa strane Srpska rakija – nekad i sad Haoss Forum 640 × 480Pretraživanje po slikama Enlarge this imageReduce this image Click to see fullsize sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 25 Jan - 18:50 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 25 Jan - 19:30 | |
| vidi link za sliku https://www.google.hr/search?q=Srpska+rakija+%E2%80%93+nekad+i+sad&biw=1280&bih=904&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_m8Kq9t3RAhXsAMAKHRDLB1MQ_AUIBigB#imgrc=ClYdn3Ys3qi-TM%3A čukni na Haoss Forum i evo te ovde sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
lana MODERATOR
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 25 Jan - 22:11 | |
| |
|
| |
Black Wizard Master