| Da li vam smetaju fotke na forumu? | |
|
|
Da li vam smetaju fotke na forumu? | 1, ne | | 69% | [ 18 ] | 2. da | | 19% | [ 5 ] | 3. svako ima pravo da radi šta ga veseli | | 8% | [ 2 ] | 4. glavno da se rovari | | 0% | [ 0 ] | 5. smeta me kad se ne vide | | 4% | [ 1 ] | 6. ne zanima me | | 0% | [ 0 ] |
| Ukupno Glasova : 26 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Ariana CoAdmin
Poruka : 25066
Učlanjen : 23.11.2014
Raspoloženje : Menja se
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 1 Apr - 20:46 | |
| Ne, što bi mi smetalo.. svako stavi šta mu se svidja i to.. kad se ne vide nije toliki problem opet.. mislim možda su problem kad se čiste jer ih ima puno pa ima posla ali ovako što se mene tiče ne smeta mi |
|
| |
srna Elita
Poruka : 2583
Učlanjen : 18.10.2017
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 1 Apr - 21:49 | |
| |
|
| |
Tanguy Master
Poruka : 35440
Učlanjen : 10.09.2012
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Uto 3 Apr - 17:14 | |
| Fotke ko fotke mi ne smetaju. Svaki ih forum ima ili će imati. Što mi smeta oko fotki, smeta mi kad ih krenu štancati kao da su u tiskari. Ajde i to nekako "progutam". Ali najgore od svega kad ih naštancaju mali milijun, od toga ostane koja tisuća od tih slika i onaj upitnik od onog resta što se "ispario" od slika ostane. Slike da, ali da se vodi briga o njima. Ne, roke-koke. Jer forum je forum i znači razgovor među ljudima, diskusija, rasprava itd. Nije galerija forum. I kad idete u kafić ili kino, ne vucate slike sa sobom. Mada danas 99% ih slika svaki klinac i tura na društvenim mrežama, ili na forumima.
I da ponovim, slike da, ali da se vodi briga o njima. Nažalost ta (ne)briga je na svakom forumu manje više zastupljena. Stvar je samo količine te (ne)brige. |
|
| |
Lejla Elita
Poruka : 2096
Učlanjen : 07.06.2012
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Uto 3 Apr - 18:03 | |
| - Tanguy ::
- Fotke ko fotke mi ne smetaju. Svaki ih forum ima ili će imati. Što mi smeta oko fotki, smeta mi kad ih krenu štancati kao da su u tiskari. Ajde i to nekako "progutam". Ali najgore od svega kad ih naštancaju mali milijun, od toga ostane koja tisuća od tih slika i onaj upitnik od onog resta što se "ispario" od slika ostane. Slike da, ali da se vodi briga o njima. Ne, roke-koke. Jer forum je forum i znači razgovor među ljudima, diskusija, rasprava itd. Nije galerija forum. I kad idete u kafić ili kino, ne vucate slike sa sobom. Mada danas 99% ih slika svaki klinac i tura na društvenim mrežama, ili na forumima.
I da ponovim, slike da, ali da se vodi briga o njima. Nažalost ta (ne)briga je na svakom forumu manje više zastupljena. Stvar je samo količine te (ne)brige. Bože što si ti '' pametan''. |
|
| |
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 15 Apr - 19:42 | |
| jok ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Tanguy Master
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Čet 19 Apr - 18:52 | |
| Smetaju od gostiju. Milijun slika, tko ih je stavio?! Gost. Bogati ko kuća bez krova te slike izgledaju. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Ned 22 Apr - 21:58 | |
| nista mi ne smeta ....My heart beats only for you.... |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Pon 23 Apr - 14:37 | |
| ne smetaju, ima ovde prelepih fotografija, a ima i dragih ljudi koji u njima uživaju. nek vam je bašta puna fotki. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 25 Apr - 21:04 | |
| nikako ima divni slika ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Žalfija Član
Poruka : 377
Učlanjen : 13.07.2018
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sub 21 Jul - 2:08 | |
| |
|
| |
Salome Master
Poruka : 11055
Učlanjen : 11.05.2018
Raspoloženje : podnosljivo
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Čet 23 Avg - 11:24 | |
| Volim fotografije, svuda, pa i na Forumu !
|
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 5 Sep - 17:58 | |
| ne ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sub 15 Sep - 21:11 | |
| naravno da ne ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 10 Okt - 20:00 | |
| ne nikako ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Enesa Master
Poruka : 11758
Učlanjen : 01.08.2018
Raspoloženje : Osrednje
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 10 Okt - 20:41 | |
| |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Pon 3 Dec - 17:29 | |
| |
|
| |
Tanguy Master
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 5 Dec - 10:57 | |
| - Ponoć-ka ::
Neno, gle da ti tu nešto oko toga napišem, bez ljutnje pišemo ko ljudi Je li normalno u jednom tjednu zalijepiti tu tisuću slika,ostatak muzike od svega toga deset postova ako ih i bude napisati. Ja slike obožavam daleko od svega, ali forum se ne sastoji samo od slika i muzike, nego da članovi razgovaraju, da se smijemo,pričamo ako treba da se i svađamo, ako svi mi krenemo da štampamo slike i kopiramo tekstove što se tu radi, ne vidim svrhu našeg druženja.Ajde da se stavi sto slika u tjednu ruku na srce ništa strašno,ali tisuću ja ne znam da li vi dobro vidite to ili sam ja budala samo takva, meni je ovaj forum prekrasan jedan od najboljih ali ne po slikama nego već po članovima koji tu pričaju, pa pogledaj tko vam tu piše po temama,da odu ti članovi ča recimo,forum postaje pust ostat će vam samo slikovnica sa slikama,ako sam što slagala slobodno me ispravite svi. Nije normalno i kršenje je pravilnika. Lijepo stoji max. 3 slike po temi! Protiv slika nisam NIKAD bio, protiv štancanja DA. I znam forume koji su zamrli zbog toga. A, bogami kako je krenulo i ovaj će tim putem. |
|
| |
neno MODERATOR
Poruka : 35951
Učlanjen : 09.02.2014
Raspoloženje : ~~~
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 5 Dec - 11:12 | |
| Ako ćemo iskreno.. ne lijepe svi slike. Ako neko to voli, zašto da mu to uskraćujemo? Zašto, ustvari da mu to zamjeramo?? Postoji naravno pravilo, ali ako se vlasnica ne buni i lično joj ne smeta, šta mi možemo tu nešto promijeniti.. Možemo predložiti da se na nekoj temi ograniči broj postavljenih slika, pa vidjećemo.. samo bez ljutnje.. ima nas dosta drugih koji volimo nešto drugo da radimo na Haossu.. dakle, mjesta i prostora ima za svakoga, a što nije neko ovakav ili onakav, e pa jbga.. ni prsti u ruke nisu isti. |
|
| |
Tanguy Master
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 5 Dec - 12:43 | |
| Ne lijepe svi, to je istina. Vlasnica se ne buni. I to je istina. Istina je također da nju odavno boli džon za ovim mjestom. Mogu i to da razumijem, onda Vam je trebala dati funkcije koje Vam spadaju. Sorry, druga tema. Jedno je postavljati slike, a drugo ih je štancati u nedogled. Čudi me da ti likovi sami sebi ne naprave forum, barem je to za 5min gotovo, pa rokaj do sudnjeg dana. I volio bih da to urade, ono baš. Pa da vide koliko je publika oduševljena tim "stvaralaštvom" koje za mene najobičnije rokanje postova i uvijek će biti. I ništa sem toga. |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 5 Dec - 15:21 | |
| Ne, fotografija me je "dovela" do |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 5 Dec - 16:01 | |
| Pod 3 nikako volim fotke ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Salome Master
Poruka : 11055
Učlanjen : 11.05.2018
Raspoloženje : podnosljivo
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 5 Dec - 16:13 | |
| Ponavljam se..ne smetaju mi... |
|
| |
Tanguy Master
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Sre 5 Dec - 16:40 | |
| Fotke NE, štancanje u nedogled fotki ili rokanje fotki DA, amen. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Pet 7 Dec - 17:40 | |
| Previše ih je, doduše previše je i i grica a malo razgovora. Dobro.. ja baš i nisam etalon za nekog ko voli da priča, ali jednostavno je, ne stižem, sad sam i mama i tata. |
|
| |
Malena40 VIP
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? Pon 18 Mar - 13:17 | |
| ma ne smetaju mi ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li vam smetaju fotke na forumu? | |
| |