|
|
Autor | Poruka |
---|
ankianki
Poruka : 40090
Učlanjen : 21.07.2012
Raspoloženje : odlično
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 31 Avg - 11:18 | |
| Ode Fata kod doktora i požali mu se: - Doktore, mislim da sam nešto slaba u seksu, jer mogu samo 3 puta za jednu noć. - Ali, to je odlično! Ne znam zašto mislite da je to malo? - Pa, moj Mujo me spopada po 10 puta svake noći, a ja nemam snage za više od 2-3 puta. - Najbolje je kad vam Mujo dosadi, upalite svijetlo i to će ga sigurno posramiti i odustat će. Navečer, svijetlo ugašeno, Mujo se već treći put penje na Fatu. Ona ne može više pa upali svijetlo, kad ono na njoj susjed Ibro. - Juuuu susjed, što vi radite ovde? Gdje je Mujo? - Eno ga ispred, prodaje ulaznice. |
|
| |
Tomiša Super Član
Poruka : 774
Učlanjen : 01.09.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 1 Sep - 18:07 | |
| Umrla Fata. Iz mrtvačnice je iznose u sanduku i udare slučajno sandukom od štok vrata. Čuju iz sanduka "Uhhh". Začuđeno otvore sanduk, kad Fata živa. I tako posle novih 10 godina u braku s Mujom, Fata umre. Opet je iznose iz mrtvačnice u sanduku, kad trči Mujo i viče : - "Pazite na štok, ebem vas smotane!" ... |
|
| |
Tomiša Super Član
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 24 Sep - 16:47 | |
| Pričaju telefonom Mujo i Suljo: - Gdje si ti Suljo? - Ma, evo me u Norveškoj. - A gdje je to? - Pa, kako da ti objasnim… Imaš li globus? - Imam. - E, to ti je odmah ispod šarafa. |
|
| |
Tomiša Super Član
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 25 Sep - 0:01 | |
| Mujo: “Haso, čega se ti najviše bojiš?” Haso: “Zmija, a ti?” Mujo: “Žena!” Haso: “Pa to ti je isto.” Mujo: “Nije, za zmije imaš protuotrov!” |
|
| |
wild filly ADMIN
Poruka : 85778
Učlanjen : 28.03.2011
Raspoloženje : uvek extra
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 27 Sep - 23:18 | |
| Došli Mujo i Haso u kafanu. Konobar: - "Izvolite?" Mujo: - "Meni dajte pivo LAV jer sam ja lavčina, a Hasi može konjak." |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 27 Sep - 23:46 | |
| Došao Mujo kod doktora i žali se: - Doktore, pomagajte, bole me nešto leđa u posljednje vrijeme. - Čuj, bolan, Mujo, to ti je nasledno, garant... - Može biti, doktore. Leđa me bole otkako sam pao s krova na pokojnog djeda-Ibra. |
|
| |
wild filly ADMIN
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 27 Sep - 23:55 | |
| Daje Hasa oglas u novinama: -Trazim paranormalnu zenu… da ima para i da je normalna! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 0:52 | |
| Zamolio Haso Muju da mu pomogne nasjeći drva za zimu. Dolazi Mujo kod njega i počnu rezati drva, no pila ne reže dobro i Mujo kaže: 'Stara je pila!' Kroz prozor se nato samo čuje Fatin glas: 'Možda sam pila, al' sam pila za svoje novce!' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 0:54 | |
| Pitaju Muju: 'Koje djevojke više voliš, one što puno pričaju ili one druge?' Mujo: 'Koje druge?!' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 0:55 | |
| Vratila se Fata s dva paketa kući, pa je djeca pitaju: 'Je li to tata poslao iz Njemačke?' 'Eh, tata... Da sam čekala vašeg tatu, ne bih ni vas imala.' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 0:56 | |
| Kaže Mujo Fati: 'Ajmo si priuštiti jedan lijepi vikend.' Fata: 'Može, super ti je ideja.' Mujo: 'Ništa onda, vidimo se u ponedjeljak.' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 0:56 | |
| Mujo zavodi djevojku u noćnom klubu. 'Čime se ti, ljepoto, baviš?' 'Režijom.' 'Voda, struja, komunalije, a!' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 0:57 | |
| Mujo: 'Imate li prašak protiv buha?' Prodavač: 'Imate psa ili mačku?' Mujo: 'Imam buhe!' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:18 | |
| Ide Haso i vodi magarca. Sretne Muju koji upita: 'Kamo ćeš ti s tim konjem?' 'Nije ovo konj nego magarac', kaže Haso. 'Ti šuti! Tko je tebe što pitao!' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:28 | |
| Leži Fata na intenzivnoj, izlazi doktor i kaže Muji: 'Žena vam ne izgleda dobro.' Mujo: 'Znam, doktore, ali dobro kuha i dobra je s djecom.' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:28 | |
| Pričaju Mujo i Haso: 'Joj, kakav mi je vic ispričala tvoja Fata jučer!' 'Čekaj malo, kad si se ti vidio s mojom ženom? Nije mi ništa rekla.' 'Ma, sreli smo se slučajno u autobusu. Ali koji vic! Kad mi je ga je ispričala skoro sam pao sa kreveta od smijeha!' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:40 | |
| Vraća se Mujo od doktora: 'Fato, večeras ne smiješ ništa jesti!' 'Zašto?!?' 'Rekao mi je doktor da ne liježem na pun trbuh!' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:41 | |
| Dolazi jednog dana Mujo bijesan kući, udara vratima i urla već pri ulasku u dnevnu sobu: 'Fato, priča se da me varaš s cijelim selom!' Fata mirno lakira nokte u kuhinji, pa procijedi: 'A, vel'kog mi sela - 30 kuća ...' |
|
| |
ankianki
Poruka : 40090
Učlanjen : 21.07.2012
Raspoloženje : odlično
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:46 | |
| Došao Haso kod Muje u posjetu. Mujo se izvalio u fotelji i lijeno mu je ustati. - Jao Haso, hoćeš li biti tako dobar da se popneš na kat i doneseš mi papuče, nešto sam ti danas boležljiv. Haso posluša i popne se gore. A gore sretne Mujinu ženu Fatu i njihovu kćerku od 18 godina. Fata reče: - Zdravo Haso, otkud ti ovđe gore? Tu Hasi sinu ideja. - Zdravo Fato, eto ja vas dođoh po*ebati! - Alaha ti, jesi'l ti normalan! Gdje ćeš *ebati mene i kćerku, pa Mujo će te ubiti. - Zna Mujo i nema ništa protiv - reče Haso. - Što to kažeš? - reče Fata. - Ozbiljno - sad ćeš čuti. - Mujo, jel' obje? - dreknu Haso. - Obje - odgovori mu Mujo. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:47 | |
| Sreli se Mujo i Haso u gradu. Haso ostane iznenađen kad ugleda da Mujo nosi naušnice, pa ga pita: 'Mujo, pa od kad ti nosiš naušnice?' Mujo uzdahne: 'Od kad ih je Fata našla u autu.' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:48 | |
| Došla punica u goste, a Mujo je pita: 'Do kad ostajete?' 'Dok vam ne dosadim.' 'Pa, zašto tako kratko?' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:49 | |
| Mujo kaže Fati: 'Daj mi one čarape za golf!' 'A koje su ti to?' 'One s devet rupa.' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:50 | |
| Mujo i Fata vodili ljubav, pa poslije razgovaraju: 'Mujo moj, kakve ti žene više voliš - lijepe ili pametne?' 'Mujo se zamisli, pa odgovara: 'Fato, ne volim ti ja ni lijepe ni pametne - ja volim samo tebe!' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:56 | |
| Mujo ispraća punicu na aerodrom. Nakon što zrakoplov napokon poleti Mujo ga prati pogledom i kaže: 'Bože, sad je uzmi, sad ti je najbliže.' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 1:59 | |
| Priča Mujo Hasi: 'Zamisli, susjed mi pozvonio u tri sata ujutro na vrata! Toliko sam se preplašio da mi je čak i bušilica ispala iz ruku!' |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mujo i Haso | |
| |
|
| |
|