|
|
Autor | Poruka |
---|
ankianki
Poruka : 40090
Učlanjen : 21.07.2012
Raspoloženje : odlično
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 2:03 | |
| Srele se Fata, Džanisa i Dženada i raspričale se o muškarcima. Najzad reče Dženada:<br /> - U moga Sulje 'ladna jaja, sinoć kad me je jeb'o ja slučajno pipnem kad ono... 'ladna. Zainteresiraju se za to Fata i Dženisa i kažu da će i one provjeriti kod svojih muževa. Sutra reče Dženisa:<br /> - Alaha mi, i u moga Hase 'ladna jaja, to je izgleda tako kod svih muških. Nađu se one sutra kad ono Fati oko modro.<br /> - Što je bilo - pitaju Dženisa i Dženada, a Fata će:<br /> - Sinoć kad me je Mujo *ebav'o ja ga dohvatim za jaja a ona vrela. Kažem ti ja njemu: <br />- Bolan Mujo, kako to u tebe vruća jaja, a u Sulje i Hase 'ladna. I eto što mi uradi. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
Poruka : 130824
Učlanjen : 07.04.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 2:08 | |
| |
|
| |
ankianki
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 2 Okt - 21:09 | |
| Pita Mujo Hasu: „Haso, što ti je Fata kupila za rođendan?” „Ma kupila mi pidžamu i dala mi p*čke. Oboje mi veliko.“ |
|
| |
Tomiša Super Član
Poruka : 774
Učlanjen : 01.09.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 3 Okt - 0:14 | |
| Mujo i Haso stanovali u istoj zgradi. Jednog dana Mujo zovne policiju i kaže: - "Molim vas to nema smisla. Haso me odozgo popišo, a čini mi se da on i nema neke papire za ovaj stan." I odu policajci kod Hase i kažu mu: - "Ma bolan Haso šta to radiš, što pišaš po čovjeku", i traže mu papire za stan. A Haso izvadi po 100 eura, dade policajcima i obeća da neće više. Silaze policajci a Mujo ih pita šta je bilo. Kažu policajci: - "E moj Mujo, kakve on papire ima, da te posro ne bi mu ništa mogli." |
|
| |
ankianki
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 3 Okt - 0:27 | |
| Šeta se mujo po bolnici i vuče za sobom konzerve okačene na lancu.Naiđe psihijatar i upita ga: Mujo šta ti je to? a on odgovori: Bolan doktore to vam je moj pas Floki! na to doktor začuđeno pogleda i kaže mu: Ajmo se dogovorit ovako,sutra ću te upitat opet šta ti je to ak budeš znao ideđ kući!...sutradan ide Mujo opet vuče konzerve za sobom.Nailazi psihijatar i upita ga: Mujo šta ti je to? kaže on pa konzerve na lancu! kaže psihijatar O.K. slobodan si možeš kući... izađe Mujo kroz vrata umobolnice i okrene se prema konzervama i reče: To Floki caree jesmo ga za*ebali |
|
| |
Excited4U
Poruka : 21683
Učlanjen : 03.05.2011
Raspoloženje : So Excited ;-D
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 3 Okt - 1:23 | |
| Reinkarnacija Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu.• Ko si ti? - upita Mujo.• Ja sam Sveti Petar!• Jel' to znači da sam ja mrtav?• Da!• Ali, imam još toliko razloga za život, nisam se oprostio od porodice... Moraš me poslati nazad i to odmah.• Možeš se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku.• Onda bolje kao kokošku pošto znam da ima farma odmah blizu moje kuće.Sv. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe petao do njega i pita Muju:• Šta, znači, ti si nova ovde, jel' uživaš prvi dan ovde?• Da, super je, ali imam čudan osećaj iznutra - kao da ću eksplodirati.• Ma nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom.I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti... Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan i taman kad je hteo da snese i treće jaje oseti udarac u potiljak i čuje Fatu kako viče:• Probudi se, ***** ti materina pijana, sereš po krevetu... |
|
| |
ankianki
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sub 5 Okt - 0:40 | |
| Fata: - "Bolan Mujo, ja sinoć izašla sa intelektualcem.'' Mujo:- "Šta ti je to?" Fata: - "Pa jedan,intelektualac.'' Mujo:- "Pa kako je bilo?" Fata: - "Pa prvo me vodio na večeru." - "Pa u kino." - "Pa onda u šetnju." - "Pa onda kući kod njega." - "Pa onda intelektualni razgovor." - "Pa onda izvadi svoj penis..." Mujo:- "Šta ti je to penis?" Fata: - "Ma to imaju ti intelektualci, liči na qurac, al malecko!"
|
|
| |
ankianki
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 10 Okt - 23:55 | |
| Bio Suljo u Njemačkoj i vratio se pun novaca u rodno selo. Siroti Mujo prilazi mu i pita ga: - Kako se matere ti tako brzo obogati? - Jednostavno. - reče mu on - Izmislio sam stroj za pišanje. To ti je jedna kutija u koju Švabo mora ubaciti marku i onda ga stavi i obavi svoje. Njemu dobro, a i ja se obogati. Nakon toga ode i Mujo u Njemačku. Još brže se vrati, ali još bogatiji od Sulje. Znatiželjni Suljo ga upita: - Kako se to Mujo tako brzo obogati? - E moj Suljo, usavršio sam onaj tvoj patent. - odgovori mu Mujo. - A, kako? - opet će Suljo. - Fino, marka mu je da ga stavi, a dvije da ga izvadi. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 14 Okt - 13:38 | |
| ☺ Došla Muji punica u goste. Pita je Mujo: 'Do kad ćete ostati?' Punica: 'A, dok vam ne dosadim.' Mujo: 'Pa, zašto tako kratko?' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 14 Okt - 13:38 | |
| ☺ Pita Mujo ženu: 'Odakle ti ovaj recept? Ovo jelo je odvratno!' 'Sa televizije.' 'Pa, nisam li ti lijepo rekao da nam je televizor pokvaren!' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 14 Okt - 13:39 | |
| ☺ Dolazi Mujo u ambulantu i pita medicinsku sestru: 'Oprostite, gde se nedjeljom daju injekcije?' Sestra mu odgovara: 'U stražnjicu, isto kao i ponedeljkom.' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 16 Okt - 10:45 | |
| Pitali Muju sta je najgenijalnija stvar na svetu. - "Termos" - kaze Mujo. - "Sto termos?" - "Pa vidis, ljeti odem ja na more, sipam ladnu pivu unutra, odem da se kupam, vratim se, ona jos uvek ladna. A vidis, zimi odem ti ja na Jahor'nu, sipam caj ili kahvu u njega, odem da se iskijam, vratim se, kad on jos uvek topao." - "Pa sta je tu cudno?" - "E, kako on zna da li je zima ili ljeto?" |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Sre 16 Okt - 21:45 | |
| 'Dolazi Mujo pijan kući, ali ga Fata ne želi pustiti. Govori joj Mujo: 'Pusti me, draga, nosim cvijeće najljepšoj ženi.' Fata otvara vrata: 'A gdje je cvijeće?' 'A gdje je najljepša žena?' |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 17 Okt - 13:37 | |
| Dos'o Mujo na odmor u Egipat. Pliva on tako u Nilu, kad odjednom preda nj krokodil. Mujo: "Nemoj, lacosta, majke ti". |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 17 Okt - 13:38 | |
| Igraju se mali Mujo i jedna djevojcica na plazi. Kule od pijeska i tako to... Poslije nekog vremena, oni se upoznaju. Kaze Mujo: "Ja sam Mujo." Kaze djevojcica: "Ja sam Izabela." Mujo: "Iza cega!?" |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 21 Okt - 22:26 | |
| Hvali se Mujo Hasi da je za rodjus od Fate dobio pidzamu i ribee. Pita ga Haso - I šta veliš ? Mujo: Oba mi veliko |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 4 Nov - 13:01 | |
| Pričaju Mujo i Haso: - Znaš li ti Haso da svake tri minute u New Yorku jedna žena biva pregažena? - Auuu, jeb'la majku, jest' izdržljiva... |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 4 Nov - 13:03 | |
| Juri bik Muju oko kuće. Fata mu kaže:- Ne trči tako brzo, dobićeš infarkt. - Bolje i infarkt, nego tele - kaže Mujo. |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 4 Nov - 13:03 | |
| Oš'o Mujo kod hodže i kaže: Vara me Fata. Kaže hodža: Razvedi se. Mujo: Ne mogu, volim je. Hodža: Onda se ne razvodi. Mujo: Ali stalno mi je to na umu. Hodža: Pa, razvedi se. Mujo: Ne mogu zbog djece. Hodža: Onda se nemoj razvesti Mujo: Ali ne mogu da joj oprostim Hodža: Promijeni vjeru. Mujo: Kako će mi to pomoći? Hodža: Neće tebi, nego meni - idi pa zajebavaj popa! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 4 Nov - 13:06 | |
|
Mujo i Haso rade u Njemačkoj, i jednog dana im poštar donese katalog iz Victoria's Secreta, pa ga oni krenu listati.
Okreću stranice, sline im cure, sve jedna cura ljepša od druge, pa će Mujo: - Vid' Haso bolan kako dobrih ženskih ima u ovom katalogu. Haso klimne glavom i zaključi: - A vid' cijena bolan. Nisu ni skupe... Mujo se napalio gledajući i procijedi:- Ma, ja bih jednu naručio ... Haso se složi:- Ma naruči dvije, i meni jednu. Ovu što je samo u gaćama, nemam više para... Prošlo tjedan dana i Haso pita Muju:- Bolan Mujo, jesu li stigle one ženske što smo ih naručili iz kataloga? Mujo se zadovoljno nasmija i reče:- Stigle su im stvari, za koji dan će sigurno i one...
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 4 Nov - 13:06 | |
|
ПИТА МУЈО ФАТУ
-ФАТО ХОЋЕШ АНДОЛ?
-ШТА ЋЕ МИ? НЕ БОЛИ МЕ ГЛАВА!
-Е, ТО САМ ХТЕО ДА ЧУЈЕМ, АЈДЕ СКИДАЈ СЕ.
|
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pet 8 Nov - 22:20 | |
| Босанац вози авион. Ођедном му стиже захтев из контролног торња: - Молимо вас да нам одмах кажете вашу висину и положај! - 1,75 центиметара. Седим! |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 19 Nov - 13:25 | |
| Kupio Mujo u Nemačkoj najnoviji tip BMW-a, te požurio u svoje selo da se pohvali. Na ulazu u selo pukne Muji guma na BMW-u. Krene on skidati gumu, kad naiđe Haso. - Bolan Mujo, što to radiš? - Skidam gumu - odgovori Mujo. Na to Haso uze kamen i razbije prednje staklo. - Što to uradi Haso? - upita ga uznevereno Mujo. - Ako ćeš ti gumu, ja ću kasetofon. - odgovori Haso... |
|
| |
Enigma MODERATOR
Poruka : 55658
Učlanjen : 29.03.2011
| Naslov: Re: Mujo i Haso Ned 8 Dec - 14:15 | |
| Zaposlio se Mujo kao kustos ali nista nije znao, te počeo da izmišlja: - "Dragi posetioci, ovo vam je lobanja od cara Lazara." Jedan od posetilaca upita: - "A ova manja?" Mujo: - "Isto njegova, ali kad je bio mali." |
|
| |
Abu Dabi MODERATOR
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 30 Jan - 0:40 | |
| Sjede Mujo i Fata na kauču. . . Odjednom će Mujo: *koliko si me puta do sada prevarila??? ( tišina. . . ) *aj reci . . . ( tišina . . . ) *koliko si me puta prevarila??? Kad će Fata: *šta me stalno prekidaš dok brojim |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mujo i Haso | |
| |
|
| |
|