|
|
Autor | Poruka |
---|
Malena40 VIP
Poruka : 55826
Učlanjen : 22.01.2017
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 9 Maj - 16:03 | |
| Ulazi Mujo pijan u kafić i viče s vrata: Sretna Nova Godina svima! Konobar ga pogleda preko oka: Budalo pijana, koja Nova Godina, tek je listopad! Pijanac zatetura i primi se za glavu: Ajoj! Žena će me ubiti! Nikad tako kasno nisam došao kući s proslave! ....My heart beats only for you.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 8:41 | |
| Svira Mujo klavir. Dođe Haso i pita ga: 'Kako možeš svirati kad ti je jučer umrla Fata?'
'Pa zar ne vidiš da sviram samo na crnim tipkama!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 8:42 | |
| Sreli se Mujo i Haso u gradu. Haso ostane iznenađen kad ugleda da Mujo nosi naušnice, pa ga pita: 'Mujo, pa od kad ti nosiš naušnice?'
Mujo uzdahne: 'Od kad ih je Fata našla u autu.' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 8:44 | |
| Mujo se žali Hasi: 'A jest zeznuto ovo pomicanje satova!'
'Pa zašto, Mujo?'
'Umjesto u krevetu, jutros mi se digao u tramvaju!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 8:59 | |
| Dobio Mujo blizance. Dođu oni kući, a susjed pita: 'Jesu jednojajčani ili dvojajčani?' 'Ovaj je dvojajčani, a ovo je cura', kaže Mujo. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 8:59 | |
| Svađaju se Mujo i susjeda. Kaže njemu susjeda: 'Da ste kojim slučajem moj muž, sipala bih vam otrov za štakore u piće!' 'A da ste vi kojim slučajem moja žena, ja bih ga i popio!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:01 | |
| Mujo se vraća kući i kaže Fati: 'Dobio sam na lutriji!'
'Koliko?'
'Oko 100.000 eura.'
Fata na to dobije srčani udar i padne mrtva, a Mujo kaže: 'Kad te ide, onda te ide!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:01 | |
| Došao Mujo kod liječnika. Nakon što ga je pregledao doktor mu kaže: 'Na žalost, moram Vam reći da ćete živjeti još godinu dana.'
'Ma, od čega, doktore? Od čega ću živjeti još godinu dana?' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:03 | |
| Uhvatio Mujo zlatnu ribicu. Kaže on njoj: 'Kupi mi novi Audi!'
'Hoćeš na kredit ili na lizing', pita ribica.
A Mujo će: 'A hoćeš ti na ulje ili na mast?' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:03 | |
| Dolazi prodavač usisivača kod babe na vrata: 'Evo, imamo nove...'
Prekida ga baba: 'Nemam ja novaca, sinko!'
'Ma, samo mala demonstracija', uđe on i iz vreće istrese gomilu balege babi na tepih:
'Ako usisivač ovo ne pokupi do zadnje mrvice, ja ću to pojesti!'
'E Boga mi hoćeš, sinko, meni su jučer isključili struju!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:05 | |
| Mujo i Haso švercaju tvorove preko granice. 'Mujo, a gdje ćemo sakriti tvora?'
'U gaće, naravno.'
'Nemoj u gaće - smrdi!'
'Ma, baš me briga – nek' krepa!' |
|
| |
Gost Gost
| Ulazi Mujo u kafić i vikne na sav glas: 'Ljudi, dobio sam tri sina! Dok je moja žena bila trudna, čitala je 'Tri mušketira'' Na to Haso naglo ustane, odjene jaknu, plati i krene prema izlazu. Mujo ga zaustavi i pita kamo će, a Haso mu odgovori: 'Moram pod hitno kući. Moja žena čita 'Ali Babu i 40 razbojnika'!' |
|
| |
Gost Gost
| Mujo se u par godina braka s Fatom udebljao. Kad je prešao sto kilograma pošalje ga Fata doktoru. Doktor ga pregleda od glave do pete i na kraju mu kaže: 'E moj Mujo, ovako ćemo - moraš jesti deset deka špinata, dva tvrdo kuhana jaja, čašu jogurta, pet deka posnog sira i šnitu integralnog kruha.
Mujo kimne glavom i upita: 'Dobro, doktore, samo mi recite - to uzimam prije ili poslije jela?' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:06 | |
| Dolazi Mujo ranije nego obično kući i Fata brzo sakriva svoj vibrator, a zatim ga pita: 'Otkud ti ovako rano?'
'Ma, dobio sam otkaz. Moje radno mjesto zamijenila je neka mašina...' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:06 | |
| Došao čovjek kod doktora. U nosu mu je mrkva, u lijevom uhu krastavac, a u desnom banana. 'Doktore, što nije u redu sa mnom?'
'Pa, vidite, vi se nepravilno hranite.' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:07 | |
| 'Bio simpozij pivara, pa u pauzi išli ljudi nešto popiti. I sad, predstavnik Heinekena naruči Heineken, onaj iz Tuborga naruči Tuborg, onaj iz Stelle naruči Stellu, samo Irac iz Guinnessa naruči Pepsi. Pitaju ga ostali: 'Pa dobro, kako možeš na simpoziju pivara naručiti Pepsi?'
'Ma... Kad nećete vi pivu, neću ni ja.' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:18 | |
| Mujo stoji pred automatom za gazirana pića, ubacuje kovanice i vadi limenke. I tako Mujo nastavi raditi dok se netko iz kolone koja se stvorila iza njega ne oglasi: 'Oprostite, gospodine, jeste li gotovi? I mi smo žedni!'
A on odgovori: 'Dok Mujo dobiva, Mujo igra!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:18 | |
| Pričaju Mujo i Haso: 'Joj, kakav mi je vic ispričala tvoja Fata jučer!'
'Čekaj malo, kad si se ti vidio s mojom ženom? Nije mi ništa rekla.'
'Ma, sreli smo se slučajno u autobusu. Ali koji vic! Kad mi je ga je ispričala skoro sam pao sa kreveta od smijeha!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:19 | |
| Sjedi Mujo u kafiću i pije pivo. Kad je popio pola flaše, potjeralo ga na zahod, pa razmišlja kako da ode na WC, a da mu netko ne popije pivo. Nakon nekog vremena se sjeti i napiše na komadiću papira 'pljunuo sam u pivo', pa ga ostavi pokraj svog pića i ode na toalet. Kad se vratio iz WC-a nađe još jedan papir pokraj svog, a na njemu piše: 'I ja sam'. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Pon 23 Sep - 9:19 | |
| Ode Mujo u restoran i sjedne za švedski stol i počne jesti. Stiže konobar i kaže mu: 'Oprostite, gospodine, ali to je švedski stol.'
A Mujo mu odgovara: 'Ma, nema problema, prijatelju, kad stignu Švedi, ja ću odmah ustati!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 24 Sep - 13:08 | |
| Kako je Mujo otkrio da ga Fata vara? Nakon što se preselio još uvijek je imao istog poštara. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 24 Sep - 13:09 | |
| Fata je rodila i Mujo sav sretan gleda svog sina u krevetiću među svim ostalim bebama i kaže: 'Ma, pogledajte ga! Sliči na mene!'A babica sa strane mu odgovara suosjećajno: 'Što da se radi? Važno je da je živ i zdrav!' |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mujo i Haso Uto 24 Sep - 13:09 | |
| Došao Mujo u policiju prijaviti da je Fata nestala, a tamo već jedan čovjek prijavljuje nestanak svoje žene Katarine. Pita policajac kako izgleda Katarina, a čovjek odgovara: 'Duge noge, plava, velike grudi...' Policajac se okrene Muji: 'A vaša Fata?' 'Ma, zaboravi Fatu! Idemo tražiti Katarinu!' |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 17 Okt - 7:10 | |
| Kaže Mujo Fati : -Zamisli Fato,već šest dana ležim u štali kraj krave očekujući da se oteli i ništa !? Govori Fata: -Kada te vidi pored sebe,sigurno misli da se već otelila! |
|
| |
lana MODERATOR
Poruka : 122449
Učlanjen : 06.12.2012
| Naslov: Re: Mujo i Haso Čet 17 Okt - 8:07 | |
| Kaže Mujo Fati : -Zamisli Fato,već šest dana ležim u štali kraj krave očekujući da se oteli i ništa !? Govori Fata: -Kada te vidi pored sebe,sigurno misli da se već otelila! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mujo i Haso | |
| |
|
| |
|