Naravno, evo nekoliko viceva o Muji i Hasi:
Mujo i Haso su sjedili u parku. Mujo pita Hasu: "Haso, je li istina da si postao tata?" Haso odgovara: "Da, Mujo, istina je." Mujo ga pogleda zbunjeno i kaže: "Pa zar nisi rekao da ćeš čekati dok se ne oženiš?"
Mujo i Haso su se vozili u autu kad su vidjeli natpis "Uspon 30%". Mujo upita: "Haso, što misliš koliko je visok taj uspon?" Haso odgovori: "Pa sigurno 2 metra!" Mujo se zbuni i kaže: "Haso, nisu usponi u metrima, već u postocima!" Haso se nasmije i kaže: "Ma da, Mujo, ali nisam ja taj koji vozi."
Mujo i Haso su odlučili otvoriti frizerski salon. Prvog dana, nitko im nije došao. Haso je zabrinut rekao: "Mujo, što da radimo? Kako ćemo preživjeti?" Mujo odgovara: "Nema brige, Haso. Samo ćemo otvoriti kafić do salona."
Mujo: "Haso, moja žena mi je rekla da sam lijep kao Brad Pitt." Haso: "Pa što onda nije Angelina Jolie?"
Haso: "Mujo, je li istina da si se oženio?" Mujo: "Da, Haso." Haso: "Kako ti je uspjelo nagovoriti neku ženu da se uda za tebe?" Mujo: "Pa, obećao sam joj da ću je voljeti kao što volim sebe." Haso: "I što je rekla na to?" Mujo: "Rekla je da me ne može udati za takvog sebičnjaka."
Haso: "Mujo, kako si se osjećao kad si postao otac?" Mujo: "Kao da sam dobio Jackpot na lutriji!" Haso: "I koliko djece imaš?" Mujo: "Ništa, Haso, i ja sam mislio na novac."
Napomena: Ovi vicevi su šaljivi stereotipi i ne odražavaju stvarne osobe ili situacije. Važno je imati na umu da su vicevi samo za zabavu i ne treba ih shvaćati ozbiljno.
Danas u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Juče u 16:46 od Poly
» Razni vicevi
Juče u 16:44 od Poly
» Max Leiva, 1966 | Abstract Figurative sculptor
Sre 20 Nov - 18:52 od Poly
» Misli nas "malih" ...
Sre 20 Nov - 0:15 od Emelie
» Pesma za moju dušu
Sre 20 Nov - 0:11 od Emelie
» Uživo...