Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Čet 16 Apr - 21:39
"Možda nas još samo bolest može izlečiti."
...Jer nevolja i muka, provereno, zbližava ljude... Možda čovek ponovo zavoli čoveka... Možda ...
Lilith
Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Sre 29 Apr - 0:22
Moj svet trenutno ima manje boja. Evo, čujem kako mi šapuće proleće. Obojiću ga.
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 19 Maj - 0:08
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Sub 23 Maj - 23:51
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Čet 28 Maj - 22:18
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Sub 6 Jun - 21:40
ATLANTIDO
Otisnula si se Opet Na svoje debelo Nesagledivo more Otišla si Svojoj Atlantidi Čije koordinate nikada nisam doznao Iako su tvoje plovidbe trajale čitavu sekundu Ili možda dve Ti si tada napuštala ovu našu dimenziju Tada te neki Jedino tebi znan jugo Odvuče u nepoznate vrtloge
Pobegneš u neka svoja prostranstva A kroz pogled ti se provuče Mastiljava senka Nalik na fatamorganu I zatreperi neka sjajna struna Nju nisam uspeo da razrešim Pokidam Odrešim enigmu Ili je presečem poput Gordijevog čvora Ta struna je bila nešto samo tvoje Najviši stepen intime
Iako si me uveravala da ne postoji Iako si svoju lađicu krila u šarenilu Svojih šarlatanskih trikova I laži Ja sam pronašao tu iglicu Tvog nemira Plahovitosti I ćudljivosti Pronašao sam je Ali nisam znao šta ću sa njom Nisam umeo da te tada zagrlim Privijem uz sebe
Postajala bi otuđen svet Sakralni čardak Satkan od hridi I lednika Nisam umeo tada ni da te pogledam Ostavim Učinim bar nešto Lutala si Mila moja Borila se Bežala od sebe Tiho patila Ali nikome nisi predavala Zlatnu štafetu Iz krvavih ti dlanova Zubima si kidala
Urlikala na svoje demone U koje si se i sama pretvarala Čupala to blistavo perje sa sebe Upadala u sopstvene jame Ali nikada Nikada nisi tu strunu puštala Usecala ti se u dlanove Stezala oko tvog pramca Lomio se Tonuo
Ali ti si volela svoju kletvu Svoja nesrazmerna krila Koja su ti više bila zamka Nego pomoć Poput Bodlerovog albatrosa Sama si podnosila I nosila Atlantidu u požaru Tada bi postajala svoj jedini zaklon I slaba tačka Bila si Kain i Avelj U jednom telu
U jednoj sekundi Glumila si Mersoa A u očima ti je drhtala Karenjina Onda je Plima realnosti zapljusnula tvoje lice I vratila u moj svet Šareno oko me obasja A ja ponovo ne saznah ko si
~ Milena Petrović
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Pon 15 Jun - 20:26
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Čet 18 Jun - 22:26
"Postoje nade koje se graniče s ludošću. Pravo da ti kažem, da nije takvih nada,odavno bih digao ruke od života."
"Potpuna je istina da smo nemilosrdni posmatrači, zlobni i preko mere kad god smo u prilici."
"Proveo sam život gledajući ljudima u oči. To je jedino mesto na telu gde možda još uvek postoji duša."
~ Žoze Saramago
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Ned 5 Jul - 22:39
"Pod zvjezdanim nebom malen i sitan, nisi ni svjestan da možda si ti svemiru bitan."
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Čet 23 Jul - 22:27
The Mad Hatter: “Have I gone mad?” Alice: “I’m afraid so. You’re entirely bonkers. But I’ll tell you a secret. All the best people are…”
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 4 Avg - 22:21
EROTIC MAN
MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 18 Avg - 11:50
znam, postoji svet i bez tebe ali nije to to, i ko ga hebe.
sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Ned 23 Avg - 23:06
“And as we wind on down the road Our shadows taller than our souls There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The tune will come to you at last Where all are one and one is all To be a rock and not to roll.”
― Led Zeppelin
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 25 Avg - 19:53
sanjati znači obojati život u dugine boje samo sav ti san džaba ako nije za dvoje.
a tebi u srcu duga
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 25 Avg - 23:14
SRCE NA DLANU
Ušunjam se ponekad u tvoje snove i tu ostanem do jutra. Osetiš me ti, znam. Kad ujutro otvoriš oči još ti je moj poljubac na usnama. Još osećaš moje prste među svojima. A nisam tu. Ušunjam se ponekad u tvoje misli i napravim haos od tvog dana. I zaboraviš gde si krenuo i šta si želeo reći. A to se samo ja malo igram po tvojoj glavi. Upletem se ponekad u tvoj korak i kreneš polako ka meni, a ne stižeš. Znam da sam tvoj uzdah kad krene jedna od onih naših pesama. Znam da sam tvoja suza na kraju još jednog dana. Znam da sam ona teška tišina kad te reči umore. Znam da sam ono pitanje bez odgovara. Znam da sam onaj osmeh koji ti se pojavi bez razloga, krišom. Znam da sam ona bol koja te žigne kad ti ne ide, kad ti baš ne ide. Čudna je stvar to srce, ne ide sa njim kako bi želeo. Ono radi na neki svoj mehanizam. Njega pokrenu nečiji pogledi, nečiji osmesi, nečije ruke. Srce je to, nije igračka. Stavi ga na dlan i nudi svima, ne vredi, ono razume samo jedan pogled. Izađem ponekad u novi dan sa srcem na dlanu, ali džabe, uvek mi se vrati još više tvoje. Ali ima dana... Ako si sudbina desićeš se opet...
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 29 Sep - 20:35
...That I can Change the world I would be the sunlight in your universe You would think my love was really something good Baby if I could Change the world...
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Čet 5 Nov - 21:09
"...Onda sam rekao život. I rekao sam sloboda. Ponavljao sam te reči. I kad mi se učinilo da imam u ustima svetlost, odlučih da ih progutam kao zalogaj saća i sačuvam u sebi. Da te dve reči nikad ne upotrebim uzalud..."
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Sre 13 Jan - 23:05
Boogie
Super Član
Poruka : 692
Učlanjen : 25.10.2017
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 19 Jan - 22:17
putnik
VIP
Poruka : 10917
Učlanjen : 28.03.2013
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Pon 25 Jan - 14:31
putnik
VIP
Poruka : 10917
Učlanjen : 28.03.2013
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Pon 25 Jan - 14:32
EROTIC MAN
MODERATOR
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Pet 29 Jan - 14:53
a tebi u srcu duga
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 2 Feb - 0:34
Postoji dobro u svetu i vredno je borbe.
~ Tolkin
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Pet 26 Feb - 22:57
Ako hoćes da odletiš sklopi oči i sve jače veruj.
Veruj kao nikad u sve ono što je čudno.
~ Mika
Lilith
Master
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Pon 8 Mar - 22:07
Sponsored content
Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara