| Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Lutajuće Srce Master
Poruka : 8629
Godina : 49
Učlanjen : 04.01.2014
Raspoloženje : Do kraja.
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Sub 17 Feb - 0:09 | |
| |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| |
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Ned 18 Feb - 22:45 | |
| |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 20 Mar - 15:32 | |
| |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Pet 23 Mar - 13:34 | |
| |
|
| |
malalila MODERATOR
Poruka : 52047
Učlanjen : 04.01.2012
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Sub 31 Mar - 18:36 | |
| Moju ljubav, možda ne osećaš i ako je uvek negde oko tebe moja ljubav s tobom putuje i dok se ne vratiš , strepi i zebe.
Moja ljubav nad tobom lebdi šašolji ti biće nežnom toplinom otapa sneg pred stopalima tvojim i bori sa sumnjom , divovskom silinom.
Moju ljubav ako čulom osetiš udahni duboko i upij je u sebe izađi iz lavirinta svojih snova prigrli moju ljubav , ona će jače tebe. N.M. "Treba otimati radost danima koji beze " Majakovski |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Ned 1 Apr - 12:26 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Ned 1 Apr - 12:26 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Ned 1 Apr - 12:29 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Ned 1 Apr - 12:30 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Ned 1 Apr - 12:31 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Ned 1 Apr - 12:32 | |
a tebi u srcu duga |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Pon 2 Apr - 0:14 | |
| Zažmuri. Izvan tebe nema ničeg tako lepog, kao u tebi. Samo zažmuri i želi… Sve ostalo je moja želja da ti ispunim želju… Nauči da želiš tako da ti se čini da neću umeti da ispunim željeno, pa da se iznenadiš kad shvatiš da moraš želeti više da bi me sustigla… Ponekad proviri, da proveriš jesam li stvaran, nasmeši se, što si šašava, pa si posumnjala. Zažmuri. Nije mi mesto pod tvojim kapcima, već na tvojoj koži, jer je pod njom postalo tesno. Zažmuri. Ja sam tu da osetim šta vidiš dok žmuriš, da prepišem iz tebe i zapišem po tebi stihove iz sebe, inspirisane mojom željom da ti želju ispunim. Lepa si, al’ lepša si kada želiš da budemo lepi, pa se pore otvore, da kroz moje iz tvojih, u tvoje kroz moje prođe ovaj trenutak večnosti, podešen da kasni jedan svetlosni bljesak, taman toliko, koliko je potrebno da progledaš dok žmuriš.
|
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Pon 2 Apr - 0:24 | |
| |
|
| |
Unforgettable Master
Poruka : 8537
Godina : 37
Učlanjen : 12.09.2017
Raspoloženje : Do neba.
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Čet 5 Apr - 12:17 | |
| Obećaj mi da ćeš otići ako jednog dana više ne budem mogla da te nasmejem. Ne muči nas kratkim razgovorima, ako već nekad nismo mogli da se zasitimo priče. Odšetaj od mene ako ti nekad postane teško da me voliš, ili ako u mojim očima više ne budeš video sjaj, već samo tamu. Nemoj da dozvoliš sebi da ikad povisimo glas jedno na drugo i da vikanje bude jedini način da se čujemo. Nemoj više da me gledaš ako prestanem da ti budem lepa ujutru kad se probudim ili kad dođem premorena na kraju dana. Nemoj da me ljubiš ako tvoj puls ostane sasvim miran dok to radiš. Nemoj više da me voziš ukoliko ti tišina sa mnom postane nelagodna. Idi, ako svaki dan budeš morao da mi govoriš kako si umoran i kako je sve u redu. Nemoj me lagati, to neću moći da podnesem. Obećaj mi da ćeš otići, jer to ću lakše preživeti, nego da gledam kako postepeno, ali sigurno, prestaješ da me voliš. |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Pet 6 Apr - 17:48 | |
| |
|
| |
Poly Master
Poruka : 15523
Učlanjen : 04.03.2017
Raspoloženje : hm...
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Sub 7 Apr - 9:52 | |
| misli moje lete,blude i traže.. prolazim pored vremena,koje zaludno čeka..čeka hoćeš li se setiti,hoćeš li me pomenuti makar u snovima,vrelim i slatkim? Da bi čovek imao dušu mora se s njom roditi |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Sub 7 Apr - 15:46 | |
| |
|
| |
Poly Master
| |
| |
Poly Master
| |
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 10 Apr - 0:04 | |
| |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Čet 12 Apr - 0:05 | |
| |
|
| |
Poly Master
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Pon 23 Apr - 12:02 | |
| Kuda si krenuo,kada si odabrao taj put?Reč je tvoja skupa.. Znam,morao si..jer ona je bila tvoja stara ljubav..neostvarena. Možda ćeš shvatiti..To su samo snovi.. Da bi čovek imao dušu mora se s njom roditi |
|
| |
Poly Master
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 24 Apr - 12:07 | |
| Dok letim visoko nad oblacima,vidim da je nebo nepodnošljivo plavo..a sunce nemilosrdno..i sećam se tada Ikarusa,koji je pao baš ovako, jer je hteo da se približi bogovima ..a oni su poput tebe nedostupni...smrtnicima ..meni Da bi čovek imao dušu mora se s njom roditi |
|
| |
Lutajuće Srce Master
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara Uto 24 Apr - 15:55 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ja nisam s ovoga sveta,pripadam rasi sanjara | |
| |
|
| |
|