| Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? | |
|
Autor | Poruka |
---|
EROTIC MAN MODERATOR
Poruka : 48591
Učlanjen : 17.03.2015
Raspoloženje : kako ja hoću
| Naslov: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Sre 15 Sep - 22:19 | |
| Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa?evo nas već godinu i po stisla epidemija korona virusa koja je prerasla u pandemiju. kako psihički podnosite ovo vreme, ograničenja, zabrane? osećate neke promene i posledice kod sebe? sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
putnik VIP
Poruka : 10917
Učlanjen : 28.03.2013
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Čet 23 Sep - 19:58 | |
| Najlepša posledica je da mi manje dolaze gosti, a one dosadne eliminišem u startu, još dok se najavljuju telefonom. |
|
| |
Lilith Master
Poruka : 8935
Učlanjen : 12.07.2017
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Čet 23 Sep - 20:35 | |
| Da, osecam. Svuda tenzija, i to je vremenom počelo jako da utiče na mene. Vesti naročito. |
|
| |
Tony Elita
Poruka : 2756
Učlanjen : 06.02.2019
Raspoloženje : kako kada
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Pet 1 Okt - 19:22 | |
| Jok, uopce ne, kao da nezivim u nekoj epidemiji. Ignoriram je jednostavno, ali drzim se pravila. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Pon 4 Okt - 19:51 | |
| meni je nažalost od korone umrlo par dragih ljudi kojima "još nije bilo vreme". posebno mi je žao jednog komšije. stariji čovek ali zdrav, komotno je imao još desetak godina lepog života. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Salome Master
Poruka : 11055
Učlanjen : 11.05.2018
Raspoloženje : podnosljivo
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Pon 11 Okt - 11:39 | |
| Osećam, kako da ne. Okolnosti su se promenile, svi smo se promenili, informativni teror vlada.
Malo ko to može da izdrži, a da ga se ne tiče . Malo je ljudi koji su podpuno ravnodušni onim što se oko nas dogadja. |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Sre 13 Okt - 13:45 | |
| Izbegavam javni prevoz. Zaobilazim ljude na ulici kao da su gubavi. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Uto 26 Okt - 12:38 | |
| više se ne rukujem i ne grlim drage ljude kad ih slučajno sretnem.
osećam se kao kreten, ali šta se može. i dalje treba oprezno. nije ovo šala. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Tony Elita
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Ned 31 Okt - 14:22 | |
| Usutkali su sve ljekare i narod u vezi korone.Da objasne sta je to u stvari itd. Uspjeli su ono sto su htjeli, e sad druge mjere pocinju. Ako ovce izoliras, lakse ih je kontrolirati. Nego kad su u coporu. Cijela Pharma industrija nema koristi da te izljecu, oni zive od toga da si bolestan i nesposoban. Koje posljedice nosi vakciniranje mi je nepoznato, ali uskoro ce se vidjeti rezultati. Psihicke promene i posljedice vidim svakog dana kod ljudi na cestama na poslu itd. Ali to oni tako hocu ili zele. Ja zivim i dalje svoj zivot kao da nepostoji epidemija, naravno drzim se zakonskim pravila itd. Postoje uvjek neka vrata koji nisu zakljucani, treba ih samo pronaci. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Uto 1 Feb - 18:25 | |
| razbesnim se kad vidim da neki ne nose maske gde bi trebali. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
putnik VIP
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Pet 4 Feb - 12:28 | |
| putnik ::Najlepša posledica je da mi manje dolaze gosti, a one dosadne eliminišem u startu, još dok se najavljuju telefonom. U svakom zlu ima i dobra. |
|
| |
Tony Elita
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Sub 16 Apr - 17:19 | |
| Poslije zarase covid-19 , mislim da nemam. Mozda ne kontam a mislim da nemam. Hajde pa javite se meni ako nesto vidite ili primjecujete. |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Sre 20 Apr - 14:35 | |
| sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
kreja Master
Poruka : 5893
Učlanjen : 18.12.2021
Raspoloženje : super
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Sre 20 Apr - 18:12 | |
| |
|
| |
EROTIC MAN MODERATOR
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? Uto 20 Sep - 15:08 | |
| umrlo mi od korone par poznatih ljudi, srećom iz familije koliko znam niko. sreća je kad je svuda sivilo
a tebi u srcu duga |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li osećate psihičke promene i posledice zbog epidemije korona virusa? | |
| |
|
| |
|
Danas u 19:56 od Boogie
» Smešni snimci, slike..
Juče u 16:46 od Poly
» Razni vicevi
Juče u 16:44 od Poly
» Max Leiva, 1966 | Abstract Figurative sculptor
Sre 20 Nov - 18:52 od Poly
» Misli nas "malih" ...